Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım keşke ızın almasan motıvasyonun duser bıde cesıt cesıt yemekler yapılıcak dayanamazsın ama buraya yazarsan bı gun kacamagın olsa ıkıncı gune olmaz benımde hafta ya gun bende bıde gune gıdıcem fulll dolu yarında kayınvalıdemgıl yemege gelecek ama yınede dayanacagım bence sende gıtme bıdaha dusun tatlım

Kızlar menum geç kaldim oğlum hasta kızım hasta aralaribda cildurdim bide bizim tomografiyi yanlis cekmisler haftaya bidaha gitcez yoruldum artık

Menum
Sabah 8:00
Iki dilim ekmek 1yumurta salatalik domates

Ogle 12:00
2dilim ekmek arasi tost ayran

Aksam 18:00
2yk makarna
3yk yumurtali taze fasulye
Salata cacik

Su 2anca
Spor yok ne yazikki

Sen ne zaman listeye girmiştin cnm

Şartlara göre kötü sayılmaz cnm

Bayankokosh
Tatlım yeni üyeler kural gereği listeye girdikten sonra 2 ay izine ayrılamıyolar
Sen 29 ocakta girmişin listeye, yani daha 2 ayın dolmamış
Izine çıkamıyosun

Günaydınlar 9. Takımın fıstıkları.
Dünkü kaçamaklardan sonra bende durumlar kötü. Ama toparlayacağım. Hele kızımın akşam bir sözü beni çok etkiledi. Kardeşimin hanımı zayıf çok. Anne bak o da anne sma manken gibi. Ne kadar güzel dedi. Miray çok şanslı dedi. Çok içim acıdı. Bu gü den sonra beni de kızım manken gibi görmesini istiyorum.

Iste zayiflamak istememin en büyük nedenlerinden biri benim
Cocugum beni sisman tanimasin bu karsilastirmalari yapmasin diye
Anne olmak cok farkli bur duygu ve insanin evladi icin yapamayacagi sey yok ben anne olmak icinde maddi manevi cok yiprandim o yuzden sanirim bu duygulari dibine kadar yaşıyorum
Sende azimli ol bak zaten kilon cok yok metebolizman normalse istersen bes ayda bitirirsin bu isi tatlim

Kamilem geçmiş olsun kuzucuklara. Tomografi de zor bişey. Bizde çektirdik haftaya randevumuz var. Bakalım ne çıkacak.

Spor 17 dk bantta yürüyüş.
Bacağımda ayağında yanma oldu bıraktım bende. İp atlamadan dolayı oldu sanırım bugün. Bi süre ip atlamasam iyi olacak

Canım ip atlama güzel ama kilosu az olanlar için. Ben sevmiyorum ip atlamayı obun yerine yürüyüş yapnayı tercih ederim.

Günaydın hanımlar :)

Günaydın canım.
Günaydın canlar bugun kendimi davul gibi hissediyorum parmaklarim sismis resmen aslinda midemde boş aksamda cok hafif yedim ve agzima bisey surmedim ama

Ben 3 gündür aynıyım. Bir de dün kıaır yedim çok rahatsız etti beni.

Günaydınlar canım.

Kesinlikle. 5 ay dediğinnedir aslında. Dikkat edeceğim canım zaten. Yoksa çocuk annesinden utanacak. Dün akşam resmen bu duyguyu hissettim. Çok üzüldüm.

Ooooof ooooof giden gidene Tebrikler sefim
Gayet güzel canım
Güzel bence canım
Guzel canim
Güzel tatlım
Meyve suyu cok şekerli olmasaymis
güzel canım

yine cok guzel

eristeee

Abla sen böyle şeyler paylasinca ben cok etkileniyrm iyi
no izin sonra donus zor oluyor

Bayankokosh
Tatlım yeni üyeler kural gereği listeye girdikten sonra 2 ay izine ayrılamıyolar
Sen 29 ocakta girmişin listeye, yani daha 2 ayın dolmamış
Izine çıkamıyosun
Tamam abla o Zaman elimden geldiği kadar girmeye çalışırım Bu haftalar misafirler üst üste geldi nedense

Aynen no oldu Canm izin almaya hakkım bile yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…