- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #137.501
Abla o taktik bana yaramıyo malesef nezaman kendime bi hedef koysam herşey tersine gitmeye başlıyo. Şubat başı herşey iyi gidiyodu şubat sonu 65 olacam dediğim dediğimin ertesi artı çıkmaya başladım. 68.67 ve 66 kilolar resmen üzerime yapıştı. Bi 66.0 ı görsem sevinemiyorum ertesi gün kaçamaksız 67 leri görüyorum. Vallah ben bu gidişle hedefe zor ulaşacam gibi duruyor.Günaydınnnnn millet
Az kalorili bol hareketli bi gün diliyorum herkese
Kaçamak konusuna gelirsek
Ben sizi sıkmamak için hafta da 1 yapılabilir diyorum
Ben önceden kendime çok kızdığım için haketmediğimi düşünüp kendimi cezalandırıyodum bu şekilde
Ama şimdi anlıyarumki aslında kaçamak yapmıyarak kendimi ödüllendirmişim
Bence elinizden geldiği kadar yapmamaya çalışın
Yada kendinize süre yada kilo hedefi koyun
Mesela ayda 1 veya 5 kilo vrrinceye kadar gibi
Bayankokosh
Teşekkür ederim cnm
Çok heveslendiydin demi rahatça yiyip içecen diye
Lütfen bugünü hafif geçirmeye çalışın
Neden bu kadar çok dile getiriyor canım kızın? Çok mu konusu geçiyor kilonunGünaydınlar 9. Takımın fıstıkları.
Dünkü kaçamaklardan sonra bende durumlar kötü. Ama toparlayacağım. Hele kızımın akşam bir sözü beni çok etkiledi. Kardeşimin hanımı zayıf çok. Anne bak o da anne sma manken gibi. Ne kadar güzel dedi. Miray çok şanslı dedi. Çok içim acıdı. Bu gü den sonra beni de kızım manken gibi görmesini istiyorum.
Aynen mefkusum, cuma veya haftasonu yediğim bir cıs yüzünden artı çıkıp pazartesi salı sabit olmaya çalışıyorum iki günde eksiye düşersem ne ala. Bu yüzden 3 kiloda bir ödul vereceğim kendime. Bir yerlere gezmeye gitmekte kötü oluyor benim için arabayı mi satsak acaba hazır masraf çıkartmiskenGünaydınnnnn millet
Az kalorili bol hareketli bi gün diliyorum herkese
Kaçamak konusuna gelirsek
Ben sizi sıkmamak için hafta da 1 yapılabilir diyorum
Ben önceden kendime çok kızdığım için haketmediğimi düşünüp kendimi cezalandırıyodum bu şekilde
Ama şimdi anlıyarumki aslında kaçamak yapmıyarak kendimi ödüllendirmişim
Bence elinizden geldiği kadar yapmamaya çalışın
Yada kendinize süre yada kilo hedefi koyun
Mesela ayda 1 veya 5 kilo vrrinceye kadar gibi
Bayankokosh
Teşekkür ederim cnm
Çok heveslendiydin demi rahatça yiyip içecen diye
Lütfen bugünü hafif geçirmeye çalışın
Tatlım herzaman dediğim gibi önce doğru şeyleri yapıcaz sonrada oluruna bırakacazAbla o taktik bana yaramıyo malesef nezaman kendime bi hedef koysam herşey tersine gitmeye başlıyo. Şubat başı herşey iyi gidiyodu şubat sonu 65 olacam dediğim dediğimin ertesi artı çıkmaya başladım. 68.67 ve 66 kilolar resmen üzerime yapıştı. Bi 66.0 ı görsem sevinemiyorum ertesi gün kaçamaksız 67 leri görüyorum. Vallah ben bu gidişle hedefe zor ulaşacam gibi duruyor.
Kaçamak süresi ne kadar uzarsa bizim yararımıza cnmAynen mefkusum, cuma veya haftasonu yediğim bir cıs yüzünden artı çıkıp pazartesi salı sabit olmaya çalışıyorum iki günde eksiye düşersem ne ala. Bu yüzden 3 kiloda bir ödul vereceğim kendime. Bir yerlere gezmeye gitmekte kötü oluyor benim için arabayı mi satsak acaba hazır masraf çıkartmisken
Onun kilosu fazlamı cnmKızlar ben zayıfladıkça eşimde iddia ayağına spor yapmaya dikkat etmeye başladı
Evet abla ufakta olsa kaçamaklarım oldu özellikle bu son bi hafta haklısın sporda yapmıyorum pek. Kendimi kaldıramıyorum resmen üstümde bi ağırlık var. Günümü haftaya erteledim çumartesi oğlumun doğum günü var inş kazasız belasız atlatırım.Tatlım herzaman dediğim gibi önce doğru şeyleri yapıcaz sonrada oluruna bırakacaz
Eğer fazla stres yaparsak o zamanda veremeyiz
Bazen önemsiz gördüğümüz şeyler kilo vermemizi engeller
Sadece Cıssız menüler değil ödem yapan şeylerede dikkat etmek gerekiyor
Ben o yüzden aylarca ne bulgur ne bakliyat, lahana bişey yemedim
Herşeye dikkat eder, bol su ve sporla verilemeyecek kilo yok
Sende son zamanlarda pek kaçamaksız gitmiyosun heralde
Bir günlük kaçamak bizim 1 haftamızı boşa götürüyor nerdeyse
Evet abla ufakta olsa kaçamaklarım oldu özellikle bu son bi hafta haklısın sporda yapmıyorum pek. Kendimi kaldıramıyorum resmen üstümde bi ağırlık var. Günümü haftaya erteledim çumartesi oğlumun doğum günü var inş kazasız belasız atlatırım.Tatlım herzaman dediğim gibi önce doğru şeyleri yapıcaz sonrada oluruna bırakacaz
Eğer fazla stres yaparsak o zamanda veremeyiz
Bazen önemsiz gördüğümüz şeyler kilo vermemizi engeller
Sadece Cıssız menüler değil ödem yapan şeylerede dikkat etmek gerekiyor
Ben o yüzden aylarca ne bulgur ne bakliyat, lahana bişey yemedim
Herşeye dikkat eder, bol su ve sporla verilemeyecek kilo yok
Sende son zamanlarda pek kaçamaksız gitmiyosun heralde
Bir günlük kaçamak bizim 1 haftamızı boşa götürüyor nerdeyse
Benimkinde tık yok adam kendine bi dur diyemedi :)Kızlar ben zayıfladıkça eşimde iddia ayağına spor yapmaya dikkat etmeye başladı
Her yeni bi diyet dönemi metobolizmanın daha da yavaşlamasına neden oluyorBen önceden 3.4 haftada 7.8 kilo verirdim şıp diye. Heleki regl dönemimin olduğu hafta en az 2 kilo giderdi bi haftada. Şimdi öyle olmuyo malesef 3 aydır diyetteyim anca 8.9 kilom gitti. Relg dönemleriminse gelmesini istemiyorum resmen alıyorum şişiyorum of bi değişik oldum kendimi toparlamam lazım.
Benim eşim zaten zayıf fit ben kiloluyum 71 kilo adam ben 81 10 kilo fazlayımBenimkinde tık yok adam kendine bi dur diyemedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?