Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınnnnn millet
Az kalorili bol hareketli bi gün diliyorum herkese

Kaçamak konusuna gelirsek
Ben sizi sıkmamak için hafta da 1 yapılabilir diyorum
Ben önceden kendime çok kızdığım için haketmediğimi düşünüp kendimi cezalandırıyodum bu şekilde
Ama şimdi anlıyarumki aslında kaçamak yapmıyarak kendimi ödüllendirmişim
Bence elinizden geldiği kadar yapmamaya çalışın
Yada kendinize süre yada kilo hedefi koyun
Mesela ayda 1 veya 5 kilo vrrinceye kadar gibi

Bayankokosh
Teşekkür ederim cnm

Çok heveslendiydin demi rahatça yiyip içecen diye

Lütfen bugünü hafif geçirmeye çalışın

Günaydın kızlarrr.. Bugünlerde geç yatıp geç kalkıyoruz oğlumla. Sürekli uykum var resmen. Ayrıca dün sabahki eksi dünde kaldı bugün artıyım . Artık bi hafta böyle giderim ben.

Abla o taktik bana yaramıyo malesef nezaman kendime bi hedef koysam herşey tersine gitmeye başlıyo. Şubat başı herşey iyi gidiyodu şubat sonu 65 olacam dediğim dediğimin ertesi artı çıkmaya başladım. 68.67 ve 66 kilolar resmen üzerime yapıştı. Bi 66.0 ı görsem sevinemiyorum ertesi gün kaçamaksız 67 leri görüyorum. Vallah ben bu gidişle hedefe zor ulaşacam gibi duruyor.

Neden bu kadar çok dile getiriyor canım kızın? Çok mu konusu geçiyor kilonun

Aynen mefkusum, cuma veya haftasonu yediğim bir cıs yüzünden artı çıkıp pazartesi salı sabit olmaya çalışıyorum iki günde eksiye düşersem ne ala. Bu yüzden 3 kiloda bir ödul vereceğim kendime. Bir yerlere gezmeye gitmekte kötü oluyor benim için arabayı mi satsak acaba hazır masraf çıkartmisken

Kardelen kızları malum yarin tartı günü hem kendiniz hem grubumuz hem takımımız için ekside olmaya çalışın lütfen. Bu akşam sadece yoğurt salata yiyeceğim ben lütfen dikkat edin kızlar

Tatlım herzaman dediğim gibi önce doğru şeyleri yapıcaz sonrada oluruna bırakacaz
Eğer fazla stres yaparsak o zamanda veremeyiz

Bazen önemsiz gördüğümüz şeyler kilo vermemizi engeller
Sadece Cıssız menüler değil ödem yapan şeylerede dikkat etmek gerekiyor
Ben o yüzden aylarca ne bulgur ne bakliyat, lahana bişey yemedim
Herşeye dikkat eder, bol su ve sporla verilemeyecek kilo yok
Sende son zamanlarda pek kaçamaksız gitmiyosun heralde
Bir günlük kaçamak bizim 1 haftamızı boşa götürüyor nerdeyse

Kaçamak süresi ne kadar uzarsa bizim yararımıza cnm
Yoksa kendimizi daha çok yorup stres oluyoruz

Evet abla ufakta olsa kaçamaklarım oldu özellikle bu son bi hafta haklısın sporda yapmıyorum pek. Kendimi kaldıramıyorum resmen üstümde bi ağırlık var. Günümü haftaya erteledim çumartesi oğlumun doğum günü var inş kazasız belasız atlatırım.

Evet abla ufakta olsa kaçamaklarım oldu özellikle bu son bi hafta haklısın sporda yapmıyorum pek. Kendimi kaldıramıyorum resmen üstümde bi ağırlık var. Günümü haftaya erteledim çumartesi oğlumun doğum günü var inş kazasız belasız atlatırım.

Ben önceden 3.4 haftada 7.8 kilo verirdim şıp diye. Heleki regl dönemimin olduğu hafta en az 2 kilo giderdi bi haftada. Şimdi öyle olmuyo malesef 3 aydır diyetteyim anca 8.9 kilom gitti. Relg dönemleriminse gelmesini istemiyorum resmen alıyorum şişiyorum of bi değişik oldum kendimi toparlamam lazım.

Her yeni bi diyet dönemi metobolizmanın daha da yavaşlamasına neden oluyor
Ver, geri al yine ver vücut ne yapsın
Tabi seneler geçtikçe vermesi daha zor oluyor buda bi gerçek

Dünki menumu yazayım
Sabah 2 yumırtalı omlet
1.5 dilim tam bugday ekmegi
5 zeytin 4 5 dal dere otu marul
Ara
3 yk yogurt içine dere otu dogradım 3 4 sap
Ogle
5 köfte yagsız salata 3 yk yogurt
Ara
1 orta boy portakal
Akşam 1 kofte 5 yk ıspanak 3 yk yogurt
Ara
3 ceviz 10 fındık 1 kare bitter
Spor 30 dk yürüyüş 10 dk egzersiz su 3.5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…