- 15 Şubat 2016
- 745
- 882
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #137.741
Gayet guzel canim sporunu da yapmissin:)
Guzel canim menun afiyet olsun:)
Menun guzel canim afiyet olsun:)
Canim az olmus sanki.
Keske vucudunu farkli sekilde sasirtsaydin canim borek bide hosbes cok fazla olmus
Cok guzel canim afiyet olsun:)
cıss fazla olmuş cnm
Gayet güzel cnm
Sabah herkes bildirimini listeye eklicekti cnm
Önemli değil
Canim bende bir ayim doldu diye kendimi iyi odull3ndirdim zor topladim umarim sen benim gibi olmazsin.bılmem canım yogurt gunu de yaptım cevap wermedı bıde yıyerek saaırsın dedım ama hafta ıcı cok dıkkat ederım guzelım
Canim tabiki vucudu bazen sasirtmak gerekiyor ama zararli seylerle degil,mesela ben kahvaltida peynir yerine cokelek,ekmek yerine ceviz yiyerek vucudumu alisik oldugu duzenden uzaklastirdim.bılmem canım yogurt gunu de yaptım cevap wermedı bıde yıyerek saaırsın dedım ama hafta ıcı cok dıkkat ederım guzelım
Canim tabiki vucudu bazen sasirtmak gerekiyor ama zararli seylerle degil,mesela ben kahvaltida peynir yerine cokelek,ekmek yerine ceviz yiyerek vucudumu alisik oldugu duzenden uzaklastirdim.
Yada bir hafta ogle pro aksam sebze yiyorsam diger hafta ogle sebze aksam pro aliyorum bu sekilde de vucudunu sasirtabilirsin.
Bu arada Malatyali'misin daha once sordum mu bilmiyorum:)
insallah canım sporla toplarım yarın bıde yarın ögle aksam salata corba yersem gıder galıba gelen kalorılerCanim bende bir ayim doldu diye kendimi iyi odull3ndirdim zor topladim umarim sen benim gibi olmazsin.
Vücudu şaşırtmak için tartı sonrası kaliteli karbon almak lazım cnmevet canım malatyalıyım bu arada bılmıyordum canım ögle yapabılecegım gelmedı hıc aklıma keske daha once yazsaydım fıkır alısverıısı yapardık bu arada sennerelısın
Genelde hep çok güzel spor yapıyosun cnm Hatta en fazla spor yapan sensin burda cezaya içim elvermiyorablacım cezam warmı
Vücudu şaşırtmak için tartı sonrası kaliteli karbon almak lazım cnm
Mesela bakliyat kuruyemiş gibi
Hadi bismillah o zaman şekercimMefkurem geldim ben .
Herkese meraba arkadaslar,
ismim Eda, 2 çocuk annesiyim büyük 3 yaşında ,küçük olansa 8,5 aylık. 170 boyundayim , bu sabah 80.3 kg dim. 62 kg olmayı istiyorum. Üniversiteden bu zamana kadar 20 kilo aldım. Artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum. yarin diyete başliyorum insallah.
Elazigliyim ama dogma buyume malatya, yani iki memleketliyim ben.Elazigin neresinden oldugumu tahmin edersin herhalde:)evet canım malatyalıyım bu arada bılmıyordum canım ögle yapabılecegım gelmedı hıc aklıma keske daha once yazsaydım fıkır alısverıısı yapardık bu arada sennerelısın
Genelde hep çok güzel spor yapıyosun cnm Hatta en fazla spor yapan sensin burda cezaya içim elvermiyor
Sıkma canını sen toparlarsın
Herkesin bünyesi farklı cnmabla en buyuk hatam sızlerın fıkrını almamak kendıme gore vucud sasırtayım dedım insallah zararlı cıkmam bılsem dun yazardım dusuncemı aslında aklımada geldı ama ınternet sıkıntılı bu ara fazla yazamadım suan uzuldum ama toparlarım insallah
Elazigliyim ama dogma buyume malatya, yani iki memleketliyim ben.Elazigin neresinden oldugumu tahmin edersin herhalde:)
Ailem cevrem hepsi Malatyada ama biz gorev icabi suan Elazigin maden ilcesindeyiz.
Yani ben oyle yapiyorum ama mefkurem,seydan onlar cok daha tecrubeliler farkli fikirler verebilirler:)
Herkesin bünyesi farklı cnm
Belki seninki okadar çok tepki vermez
Sen çok güzel gidiyosun
Bu arada bu hafta fazla gelmediğin gözümden kaçmadı
Annemler merkezde akkoza otelin hemen arka tarafinda oturuyorlar canim,kv lerde turgut ozalin oraya yakin oturuyorlar,bizde bir kac ayda bir geliyoruz pek gelemiyoruz esim polis memuru oldugu icin izinleri pek olmuyor.aılen malatyanın neresındeler canım keske sende malatyada olsan gorusurduk belkı bı gun
hosgeldın canım ben merve yas 24 bı kızım war malatyalıyım 163 boyum war kılom suan 72.1 ılk basladıgımda 80.9 dum sanada basarılar dılerım tatlımMefkurem geldim ben .
Herkese meraba arkadaslar,
ismim Eda, 2 çocuk annesiyim büyük 3 yaşında ,küçük olansa 8,5 aylık. 170 boyundayim , bu sabah 80.3 kg dim. 62 kg olmayı istiyorum. Üniversiteden bu zamana kadar 20 kilo aldım. Artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum. yarin diyete başliyorum insallah.
İlla öyle olacak diye bişey yok cnmtahmın etmıştım zaten kacmayacıgını belkı zaman wermıssındır bıraz insallah gıtmeye devam eder bı ara cok 72 de kalmıştım kılo tanıdık geldı galıba vucuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?