- 15 Şubat 2016
- 745
- 882
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #137.761
1-2 ay once f.kayahandaydı m sımdı yakınkente tasındık canım dıval otelın orda yenı acıldı bu otel bılıyormusun bılmıyorum ama makroyu gectıkden sonraAnnemler merkezde akkoza otelin hemen arka tarafinda oturuyorlar canim,kv lerde turgut ozalin oraya yakin oturuyorlar,bizde bir kac ayda bir geliyoruz pek gelemiyoruz esim polis memuru oldugu icin izinleri pek olmuyor.
Ama neden olmasin canim yazlari bir kac hafta kalabiliyorum gorusebiliriz:)
Sen ne tarafta oturuyorsun?
mesaj alınmıstır SULTANIMİlla öyle olacak diye bişey yok cnm
Ben 2 sefer 88 e düşüp geri çıkmıştım
Ama bu sefer hiç duraklama olmadı
Önemli olan strese girmeden doğru şeyleri yapmak
Beynini yanlış kodlama
Ne olursa olsun durmak yok tam yol ileri
Zuhall ablacim bisey sorucam sana yas olarak tecrubelisin hemde bir cok konuda mantikli fikirler yurutuyorsun,biraz ozel olacak kusura bakmassin insallah, benim iki aydir regl cok yogun oluyor acaba diyet yapiyorum yediklerimden etkilenmis olabilirmi? ilk aklima gelen bu oldu, bide korktum acikcasi insallah kotu biseyim yokturHerkesin bünyesi farklı cnm
Belki seninki okadar çok tepki vermez
Sen çok güzel gidiyosun
Bu arada bu hafta fazla gelmediğin gözümden kaçmadı
Fahri kayahani bilmeyen yoktur Malatyada:) dival oteli cikaramadim ama muhtemelen biliyorumdur ama aklima gelmedi.1-2 ay once f.kayahandaydı m sımdı yakınkente tasındık canım dıval otelın orda yenı acıldı bu otel bılıyormusun bılmıyorum ama makroyu gectıkden sonra
Fahri kayahani bilmeyen yoktur Malatyada:) dival oteli cikaramadim ama muhtemelen biliyorumdur ama aklima gelmedi.
CANIM ADIN NE SENINFahri kayahani bilmeyen yoktur Malatyada:) dival oteli cikaramadim ama muhtemelen biliyorumdur ama aklima gelmedi.
Zeynep canim:)CANIM ADIN NE SENIN
Himm anladim canim sanirim otogar tafarlarinda.HAVUZ BASI DUGUN SALONUN ORASI TATLIM
Yanlış diuetlerden genelde hormon bozukluğu regli olmaması olur cnmZuhall ablacim bisey sorucam sana yas olarak tecrubelisin hemde bir cok konuda mantikli fikirler yurutuyorsun,biraz ozel olacak kusura bakmassin insallah, benim iki aydir regl cok yogun oluyor acaba diyet yapiyorum yediklerimden etkilenmis olabilirmi? ilk aklima gelen bu oldu, bide korktum acikcasi insallah kotu biseyim yoktur
AYNEN CANIM BU ARADA BENCEDE ADETIN BITKI CAYLARIN DAN ARTIYORDUR LIMONU FAZLA KULLANIYORSAN DA OLABILIRHimm anladim canim sanirim otogar tafarlarinda.
KUSURA BAKMA ZEYNEPCIM BILMIYORDUM ADINI BEN DE MERVE EBRARDA KIZIMIN ADIZeynep canim:)
Ayyy bu tabiri de pek seviyorum yawwwmesaj alınmıstır SULTANIM
Takım 1.oldu ama kızlar bi kutlamaya bile gelmedi9.TAKIMIN BIRINCI OLAN FIT SAGLIKLI GUZEL VE AZIMLE BAYANLARI HEPINIZE IYI GECELER BEN KACAR
Yanlis diyet degil aksine hic olmadigi kadar saglikli besleniyorum,ama eskiden bukadar bitki caylari icmezdim incir falan hic yemezdim.Ya aslinda suanki eskisinden daha normal rahatsiz edecek kadar degil ama farkli olunca biraz korktum acikcasi kist falanmi var diye yoksa yediklerimden mi emin olamadim:)Yanlış diuetlerden genelde hormon bozukluğu regli olmaması olur cnm
Ama sen gayet sağlıklı besleniyorsun
Belki regli dönemlerimde söktürücü bitki çayları içiyosan ondan olabilir
Eğer seni rahatsız edecek bi dırumdaysa bi Dr a görün için rahat olsun
Başka nedenleri olabilir
Sadece şu anda yaptığın beslenmeyle ilgili değildir onu söyliyebilirim
Insallah onlardandir bende emin olamadim hic boyle olmamistim cunku:)AYNEN CANIM BU ARADA BENCEDE ADETIN BITKI CAYLARIN DAN ARTIYORDUR LIMONU FAZLA KULLANIYORSAN DA OLABILIR
Eğer kanaman fazlaysa bi Dr a git cnm en iyisiYanlis diyet degil aksine hic olmadigi kadar saglikli besleniyorum,ama eskiden bukadar bitki caylari icmezdim incir falan hic yemezdim.Ya aslinda suanki eskisinden daha normal rahatsiz edecek kadar degil ama farkli olunca biraz korktum acikcasi kist falanmi var diye yoksa yediklerimden mi emin olamadim:)
Ayyy bu tabiri de pek seviyorum yawww
Iyi geceler canim,ben de bu saatte coktan yatmis olurdum ama yarin haftasonu diye geciktik biraz:)9.TAKIMIN BIRINCI OLAN FIT SAGLIKLI GUZEL VE AZIMLE BAYANLARI HEPINIZE IYI GECELER BEN KACAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?