- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #137.781
Tamam abla olmadi oyle yapayimEğer kanaman fazlaysa bi Dr a git cnm en iyisi
ABLACIM ADRESLERI TOPLU ALIP SIRAYLA EV GEZMESINE GIDECEGIZ ILK ONCEDE SANA GELIYORUZ ADRES ELIMIZDEKızlar benim annemgilde konyada şeker fabrikasına yakın oturuyolar
Bende köln e 45 dk uzaklıkta düren de oturuyom
Dur Kızzz yeterince şımardımIYI O ZAMAN BENDE SANA HEP SULTANIM DERIM SULTANIM YAA ABLACIM GERCEKTEN SENI COK SEVIYORUM HİC GORMEDIM AMA SENI SANKI TANIYORMUSUM GIBI O KADAR YAKIN GELIYORSUNKI ANLATAMAM GRUBU GIRDIGIMDE GOZUM HEP SENI YORUMLARINI ARIYOR SENI COK SEVIYORUM TATLI SULTANIM BENIM
Oooo rabia hanım uçmuşunuzBugün misafirim vardı üzgünüm sözümde duramadım cıs yaptım
Sabah 09.00
1çavdar ekmeği 1kk peynir
Öğle 12.30
Bol salata
1 çavdar ekmeği 1 KK peynir
Akşam
19.30
1 küçük boy ev yapımı pizza
1 bardak kola
Su 2lt
Spor yok
Dur Kızzz yeterince şımardım
Kalp kalbe karşıymış bebeğim
Senin içten samimi mütevazi bi okadarda azimli halin çok hoşuma gidiyor
Çokda takdir ediyorum
Eminim çok fazla oyalanmadan hedefine ulaşacaksın
Bir gün senide Diğerleri gibi burdan gelin ederiz
Kız mezunları kovmuyoruzki burdanSENIN ŞIMARMAN BILE GUZELDIR CANIM BENIM BENIM HAKKIMDA DUSUNDUKLERINDE BENI COK MUTLU ETTI COK SEVINDIM İNSALLAH EN KISA ZAMANDA HEDEFIME ULASMAYI COK ISTERIM AMA SENDEN VE ARKADSLARDAN AYRILMAK COK UZER BENI65 GORUNCE EN IYISI HEDEFI 62 CEKMEK HERAL
Merhaba canim.hosgeldin ben burcu hemsireyim 24 yasimdayim 5.5 aylik bir kizcem var aramiza hosgeldinMefkurem geldim ben .
Herkese meraba arkadaslar,
ismim Eda, 2 çocuk annesiyim büyük 3 yaşında ,küçük olansa 8,5 aylık. 170 boyundayim , bu sabah 80.3 kg dim. 62 kg olmayı istiyorum. Üniversiteden bu zamana kadar 20 kilo aldım. Artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum. yarin diyete başliyorum insallah.
Kız mezunları kovmuyoruzki burdan
Isteyen istediği gibi devam eder
Siz gençsiniz güzelim boyunuzun altına düşmeye çalışın
Aslında insan istedikten sonra mutlaka sporada vakit bulurKizlar 1. Olmusuz hepinizi tebrik ediyorum
Bu haftaki cezami acikliyorum her gun bir onceki gunu analizini yapicam cumada bir onceki gunun analizini yapicam
Biliyorum hep haftaya azimle baslayip sonra saliyorum ama bi turlu havaya giremedim bunun sizinle bi alakasi kesinlikle yok tamamen kendimle alakali evdeyken bi hantallasiyorum calisirken bole degildim bir cok isi bi arada yuruturdum ama evdeyken resmen dagiliyorum
Ilk diyet yapip.20 kilo verdigimde okuldan geliyodum 1 saat leslie yapiodum yemek hazirliodum annem.calisiodu yiyoduk 30 dk pilates yapiodum ama.nedense simdi kendimde o azmi.bulamiyorum toplayamiyorum kendimi ins. Basaracam bunu zaten az kaldi ise baslamama
Hakettim hem de dibine kadar yarın işim yok tüm gün spor hep spor tam spor inşallah bugünkü şeyleri yakarımOooo rabia hanım uçmuşunuz
Hem pizza hem kola
Kız nasıl boğazından geçti bide akşam akşam
Güzel bi cezayı hakettin güzellik
Paylaşım da liste paylaşırken renk problemi oluyorya cnm onun için değiştirdimMefkus sultan senin yazi niye normal pembisligi gozum ario
Kız pizza yaptında beni niye çağırmadınHakettim hem de dibine kadar yarın işim yok tüm gün spor hep spor tam spor inşallah bugünkü şeyleri yakarım
Aramıza hoşgeldin ben Poni 26 yaşındayim 6 aydır buradayım 16 kilo verdim doğru adrestesinMefkurem geldim ben .
Herkese meraba arkadaslar,
ismim Eda, 2 çocuk annesiyim büyük 3 yaşında ,küçük olansa 8,5 aylık. 170 boyundayim , bu sabah 80.3 kg dim. 62 kg olmayı istiyorum. Üniversiteden bu zamana kadar 20 kilo aldım. Artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum. yarin diyete başliyorum insallah.
Aslında insan istedikten sonra mutlaka sporada vakit bulur
Yaptıkça yapasın geliyor bi bıralıncada başlıyamıyosun
Paylaşım da liste paylaşırken renk problemi oluyorya cnm onun için değiştirdim
Sen iste değiştireyim güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?