Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Burcum ßimdi bebeğin var tatlım çocuklar tüm vaktimizi alıyor. Ben de tam tersi yazın çok rahatım . Ama okul başlayınca tüm düzenim bozuluyor. Sabah çok erken kalkıyorum. Uykusuzluk mahvediyor beni.

Burcum ßimdi bebeğin var tatlım çocuklar tüm vaktimizi alıyor. Ben de tam tersi yazın çok rahatım . Ama okul başlayınca tüm düzenim bozuluyor. Sabah çok erken kalkıyorum. Uykusuzluk mahvediyor beni.

Bende sanki.ise baslayinca bi duzen olacakmis gibi helio cnm ya

Daha listeye girmediki güzelim
İki gruptan demek istedim abla,bizimle devam edemeyecek mi şimdi
Maşallah canim nasıl uyuttum merak ettim
Klasik canım karnı tookken uykusu gelince yatirdim iletişim kurmadim,emzik emiyor. aşırı ağladığında karnını poposunu başını okşadım sakinleşsin diye. agladi kolay olmadi dayanmak ama bu onun iyiliği için

Bende sanki.ise baslayinca bi duzen olacakmis gibi helio cnm ya

Canım hem iş hem de çocuk çok yoruyor. İsten gelince yemek temizlik hepsi sana bakıyor. Ütü hep geceye kalıyor. Bir de ben çoj erken kalkıyorum günü hep 5-6 saat uyku ile döndürüyorum. O yüzden de vücüt olarak dinlenemiyorum. Çalışmıyorken en azından sabah uykunu alıp kalkıyosun gün ići de dibamik oluyorsun.

Ponicim süpersin başarmışsın uyku eğitimini. Yoksa çok zor oluyor.

kızlar sabah 3mıl lesıe 100 ıp atlama yapıldı insallah ıpı 500 cıkarıp 3mıl de aksam yapıp aradada1 saat yurumeyı planlıyorum

Süpersin. Çok kıskandım.

Selam kizceler amma konuşmussunuz yahu
Sonunda dun aksam kosu bandimi çıkardı eşim tabi cok zorlandi adam tek başına cok ağır elini sikistirmis bide kanadu iyice
Sığınakta kuflenmis bant yerleri iyice sildim parçalarini odada hava alıyor cami açık biraktim ama küf kokuyor leş gibi
Bu aksam birleştiricez bakalım inşallah çalışir

Kızlar bu arada bende 32 yaşındayım gece uyandı bebeğim okumak istedim yazdiklarinizi biraz yarin gorusuruz insalaha
Hosgeldin canim aramiza ben ayse 29 yasindayim pzrts gunu 6 ayina girecek bir oglum var
Inşallah saglikla hedefine ulaşırsin bizimkile

kızlar sabah 3mıl lesıe 100 ıp atlama yapıldı insallah ıpı 500 cıkarıp 3mıl de aksam yapıp aradada1 saat yurumeyı planlıyorum

Merve maşallah sabah sabah iyi Tempo maşallah

Ben gece beş saat bölük porcuk uyudum 6 da iyice uyandi daha uyumadi simdi uyutmaya çalışıyorum kafam sepet gibi basima bıçak saplaniyor sanki

Isterse takım içinde kalabilir cnm

Harikasın tatlım

Hadi hayırlısı olsun cnm
Bence bi yağlamanız gerekir inşallah çalışır

Hadi kızlar çatlatmak yada Nisbet yapmak istediklerinizi düşünün
Siz zayıflayınca onların surat ifadeleri nasıl olacak
Yada sen zayıflayamazsın diyen eşler tanıdıklar varmı

Tabi bide bizi bekleyen küçük beden kıyafetler var
Bir elbise güzel bile olsa büyük beden olunca bütün güzelliğini kaybediyor çok hantal duruyor

Hadi bakalım bu hafta depar atıp biraz canlanalım

Menü güzel cnm suyun az
Heralde spor yok olacaktı

Abla elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalışıyorum

Güzel canım afiyet olsun

Isterse takım içinde kalabilir cnm

Harikasın tatlım

Hadi hayırlısı olsun cnm
Bence bi yağlamanız gerekir inşallah çalışır
Inşallah abla calismazsa butun umidim kırılır

Aynen az once yemek yedim canimda acayip tatli istiyor incir yiyeyim dedim sonra aklima dugunu ve giyecegim elbiseyi getirdim vazgeçtim iki kilo eksik iki kilodur yani :)

tesekur ederrım elıfcım

Abla elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalışıyorum
Dedimya güzelim bu hafta daha iyiydi ama tam yeterli sayılmaz
Seni uyarmak için öyle yazdım
Sonuçta biz arkadaşlarımıza destek verelimki destek beklemeye hakkımız olsun
bu hafta takımla daha fazla kaynaşıcağından eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…