Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aa bak iyi oldu xanim sagol yulaf ezmesini yogurtla yerdim ara ogunlerde yiyemiyorum diye buzdolabina kaldirmistim hatta :) bir incir ve kuru uzumle yiyebilirim
Suylada hic yememistim nasil olur bakalim :)
Canım begenirsin umarım,kaynar suyu yulafin üstüne ekle tam üstünü gecmicek yoksa vıcık vıcık olur,içine kuru meyvelerde doğar,20 dk beklet,meyvelerin sekeride çıkar hem daha lezzetli olur,sonra ona istersen meyvede dogra,tarçın,zerdecal,belki zencefil..... ceviz falan guzel olur.
Gunaydin canim benimde oglan 6 6 30 arasi ayakta her zaman
Esimde nöbete gitti temizlik yapicam firsat verirse oglum
Evet bide erken kalkıyorlar,canim bende öğretmenim biliuomusun ,çalışmıyorum ama ücretsiz izindeyim

Canım bid3e sirkeyle sil ,sirke kokusu kalmaz merak etme

Canım çocuğun burnuna minicik viks sur,yada cold mix damlat burnunun geldiği tarafa ,insallah tez zamanda normale donersiniz

Gecmis olsun pasaya.

Ben diyete baslayali kredi karti azaldi.Ne yiyomusum beeee.Bosuna 110 lara cikmamisim vucudum hic inkar etmemis yediklerimi.Ama asil simdi mutluyum.Nefes alis verisim rahatladi ayak bel ve bacaklarimdaki agrilar gitti.
Bizde de hergun ekmek alınırdı şimdi aldığımız 3 gün yetiyor. Patates ve makarna çok alirdik şimdi bitmiyor.

Günaydın herkese. Dün acıktım dediginiz gibi. Ekmekle biraz peynir yedim yatmadan
Dünkü yediklerim, regl şişkinliği, kabızlık derken tartıda bugün şok oldum çok fazla artı çıktım.
Bunun dışında pek giremiyorum uyku eğitimi veriyorum malum kusura bakmayın

Bende de şişkinlik hat safhada. Artı dersen fazlasıyla. Hemen bir çözüm bulmam lazım. Şu havalar düzelsede dışarı çıkarak kızımla yürüyüş yapabilsem rahatlayacağım.

Gunaydin kizlar bizde dogru duzgun uyuyamadik sabaha kadar kizim devamli aci bi aglayisla uyandi ben zaten bombanin etkisindbe kaldim malum en tehtit alan yerde oturyoruz guvenlik iyive artti arada sinyal kesici calisio net cok kotu ama aeada gruba bkiyorum kizlarv

Kızlar dünkü menüm
Sabah 8.00
Maydanozlu yeşil soğanlı 1 yumurtadan omlet
Öğlen 14.00
Ton balıklı salata
Akşam 19.00
1 buçuk lahmacun
Ayran
Su 3 lt
Spor yok

Regl siskinligine yediklerinde yapismistir canim dikkat et kesinlikle hizla siskinlik ve son artilar gider.Iyice yapismasina izin verme son hatalarin vucuduna.

Slm kızlar dün giremedim hiç dünkü menümü yazayım hemen

Sabah 9.00
Bir bardak süt 2 kuru kayısı

Öğlen 1di sanırım
Kepekli ekmeğe peynirli tost
Az domates salatalık

Akşam 7 gibi
3 yudum pasta
Bi tane mercimekli köfte
Marul bi tanede sarma

Spor yok
Suyu saymadım ama çok içmişimdir

ablacım yulaf konusunda dedıklerını dınleyecegım tb ekmagım bıtmıstı dun kepek ekmegı aldım bugun de onerılerınızı dıkkate alarak cavdarlı karabugdaylı ekmek aldım lahmacunada gelırsek lıstede bırıncılıgı gormek daha tatlı ablacım obenı durdurdu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…