- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #137.961
Canım begenirsin umarım,kaynar suyu yulafin üstüne ekle tam üstünü gecmicek yoksa vıcık vıcık olur,içine kuru meyvelerde doğar,20 dk beklet,meyvelerin sekeride çıkar hem daha lezzetli olur,sonra ona istersen meyvede dogra,tarçın,zerdecal,belki zencefil..... ceviz falan guzel olur.Aa bak iyi oldu xanim sagol yulaf ezmesini yogurtla yerdim ara ogunlerde yiyemiyorum diye buzdolabina kaldirmistim hatta :) bir incir ve kuru uzumle yiyebilirim
Suylada hic yememistim nasil olur bakalim :)
Evet bide erken kalkıyorlar,canim bende öğretmenim biliuomusun ,çalışmıyorum ama ücretsiz izindeyimGunaydin canim benimde oglan 6 6 30 arasi ayakta her zaman
Esimde nöbete gitti temizlik yapicam firsat verirse oglum
Canım bid3e sirkeyle sil ,sirke kokusu kalmaz merak etmeGünaydın canlar
benim netim cok yavaş bilmiyorum nedendir
Mefkus abla kosu bandim calisti cok şükür sadece seviyesi dusukken cizirti yapıyor birde hâlâ cok rutubet kokuyor aksam tekrar vernelli suyla sildim kokuyu alsin diye ama sabah kalktim hic banamisin dememis..bu aksam açılışı yapicam inşallah esim gelince..tekken yapmam cocukla habire indirir beni :)
Canım çocuğun burnuna minicik viks sur,yada cold mix damlat burnunun geldiği tarafa ,insallah tez zamanda normale donersinizGünaydın kızlar oglum cok sukur bugin daha iyi ama burnu cok tıkandı gece ememedi bile ins bugub biraz terlerse oda acilir kuzucum kqc gündür neler çekti neyse hepinizr bol hareketli ginler diliyorum ins yarına herkes eksi oljr gidip pasacima bi çorba yapayim yer belki
Gecmis olsun pasaya.Günaydın kızlar oglum cok sukur bugin daha iyi ama burnu cok tıkandı gece ememedi bile ins bugub biraz terlerse oda acilir kuzucum kqc gündür neler çekti neyse hepinizr bol hareketli ginler diliyorum ins yarına herkes eksi oljr gidip pasacima bi çorba yapayim yer belki
Bizde de hergun ekmek alınırdı şimdi aldığımız 3 gün yetiyor. Patates ve makarna çok alirdik şimdi bitmiyor.Ben diyete baslayali kredi karti azaldi.Ne yiyomusum beeee.Bosuna 110 lara cikmamisim vucudum hic inkar etmemis yediklerimi.Ama asil simdi mutluyum.Nefes alis verisim rahatladi ayak bel ve bacaklarimdaki agrilar gitti.
Canım çocuğun burnuna minicik viks sur,yada cold mix damlat burnunun geldiği tarafa ,insallah tez zamanda normale donersiniz
tesekkur Ederim kizlar simdu ignenin rtkisiyle guzel guzel uyuyor sarmasik canim dedoklerini deniycem ssgolasinGecmis olsun pasaya.
Geçmiş olsun kamilem. Rabbim çocuklarımıza saģlık versin.tesekkur Ederim kizlar simdu ignenin rtkisiyle guzel guzel uyuyor sarmasik canim dedoklerini deniycem ssgolasin
Bende de şişkinlik hat safhada. Artı dersen fazlasıyla. Hemen bir çözüm bulmam lazım. Şu havalar düzelsede dışarı çıkarak kızımla yürüyüş yapabilsem rahatlayacağım.Günaydın herkese. Dün acıktım dediginiz gibi. Ekmekle biraz peynir yedim yatmadan
Dünkü yediklerim, regl şişkinliği, kabızlık derken tartıda bugün şok oldum çok fazla artı çıktım.
Bunun dışında pek giremiyorum uyku eğitimi veriyorum malum kusura bakmayın
Kahvaltı ya misafirim var
Ben hazırlıklara başlıyorum
Hepimize kolay gelsin
Regl siskinligine yediklerinde yapismistir canim dikkat et kesinlikle hizla siskinlik ve son artilar gider.Iyice yapismasina izin verme son hatalarin vucuduna.Günaydın herkese. Dün acıktım dediginiz gibi. Ekmekle biraz peynir yedim yatmadan
Dünkü yediklerim, regl şişkinliği, kabızlık derken tartıda bugün şok oldum çok fazla artı çıktım.
Bunun dışında pek giremiyorum uyku eğitimi veriyorum malum kusura bakmayın
hadi bakalim gonlunce olsun tatlim.Yilin en guzel fit gelinlerinden olacagina eminim.Kızlar bu hafta düğün mekanlarıyla görüşmelere gidicez inşallah :)
ablacım yulaf konusunda dedıklerını dınleyecegım tb ekmagım bıtmıstı dun kepek ekmegı aldım bugun de onerılerınızı dıkkate alarak cavdarlı karabugdaylı ekmek aldım lahmacunada gelırsek lıstede bırıncılıgı gormek daha tatlı ablacım obenı durdurdu zatenKilo vermek isteyen biri bence bidaha bu Tür menüyle gelmez güzellik
Çok geçmiş olsun bitanem
Inşallah kısa sürede geçer
Peki Dr lar bişey demiyormu
Sen şimdi kiloyu düşünme cnm önce oğluşun iyi olsun
Sabah az olmuş cnm onun haricinde güzel
Mervecim Eğer sabah ekmek yersen omlete kepek koymana gerek yok Çünkü oda karbon
Bide kepek ekmeği yerine tb yada çavdar tercih et
Menü güzel tatlım
Kız 1 ısırık lahmacunla nasıl durabildin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?