- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #137.941
Mefkurem zor durum gercekten,Tatlım ayşe süt yumurta peynir yoğurt kuruyemiş yiyemiyor bebişin alerjisi yüzünden
Bunlar dışında alternatif üretebilirsek onada fikir vermiş oluruz
Patlattim:)canim kepekli urunlerde arkadaslarin dedigi gibi yaniltici olabiliyor bize mecbur kalmadikca gerek yok.onun disinda guzel.
spor disinda guzel canim.sonradan patlattinmi leslie.
cancagizim kahvalti en onemli ogun ve s3nin bombos geciyor.Bence kendine uygun seyler uretebilirsin.bide emziriyorsun.mesela Yulaf kepegiyle kiymali sutlu krep yapabilirsin.ispanakli pirasalida guzel olur.daha once ablam tarif vermisti ona benzer tarzda diye nacizane dusunuyorum.
canim mefkusumun yorumuna katiliyorum sabah aksam bos ikindi yogun acikman cok normal.sabahi doldursaydin o kadar acikmayabilirdin.muhtemelen yatmadan acikabilirsin bu menuyle.Hadi kaptanim daha guzel menulerle cumaya eksilere....
bizim kilolarimiz icin en iyisi yuruyus dizler kaldirmiyor ama yavas yavas yapilabilir egzersiz.Bide kalbi cok yormamak lazim riskli.
ben dunyayi yesem doymam zannediyordum.Gruba ilk girdigimde bende sasirmistim ama bir sure sonra zaten cok yiyemiyorsun doyuyorsun.Beyin aptaldir ne desen istesen yaptirabilirsin.Yeterki iste canim.
canim herseyin bir bedeli var zaten biz dayanamadiklarimizin bedelini oduyoruz.Inaniyorumki bundan sonra dayanip eksilere kosacaksin.Ha gayret.
gecmis olsun canim cocuklar hasta olunca bizde tukeniyoruz.Benim kizimda malesef hastalandi.Havalarin duzeni yok salgin basladi.
Cissssin acisimi cikariliyor sanki.Sabah cok az ama bide emziriyorsun demi.
aksam cissss disinda guzel.Sadece sabah ile ilgili yorumlara katiliyorum.
Aa bak iyi oldu xanim sagol yulaf ezmesini yogurtla yerdim ara ogunlerde yiyemiyorum diye buzdolabina kaldirmistim hatta :) bir incir ve kuru uzumle yiyebilirimMefkurem zor durum gercekten,lepistesinyavrucugu yulaf ezmesi yiyebilirsin belki güzelim önce az sıcak suda biraz bekletiyorsun yumusayip şişiyor sonra kuru meyve yada normal meyve katabilip yiyebilirsin
Gunaydin canim benimde oglan 6 6 30 arasi ayakta her zamanBu arada herkese günaydın güzel bayanlar, sabaha kadar çok az uyudum çocuklar sırayla uyandı bugün, bi türk kahvesi iyi gelecek sonra gorusuruz
Gunaydin tatlimGunaydin hanimlarr
Tebrikler canim nefsine hakim olmuşsunMenum
Saat 11.00
2 yumurta biraz kavurma ve 2 ck yulaf kepeginden omlet
3 dlm peynir
Saat 15.00
3 kayisi kurusu
3 ceviz
Aksam 19.30
1 tabak et suyundan domates corbasi
1 dlm tb ekmegin sadece disi
Ara 00.15
1sb sut
Spor yok
Su 2 litreyi gecmistir.Yolculuktan dolayi suyum az oldu spor yapamadim.
Arkadasa geldik yemeye yetisemedik dogum gunu vardi pasta borek coktu ama bana yaramadigindan evden yanimda getirdigim corbami ictim.Aksam az gibi duruyor ama doydum bide sartlar bunu gerektirdi yoksa hep hamurisiydi cok israr ettiler ama emeklerimi zayi etmek istemedim.
Bos geçiyor canimda fazla istemiyor sanirim alıştımcanim kepekli urunlerde arkadaslarin dedigi gibi yaniltici olabiliyor bize mecbur kalmadikca gerek yok.onun disinda guzel.
spor disinda guzel canim.sonradan patlattinmi leslie.
cancagizim kahvalti en onemli ogun ve s3nin bombos geciyor.Bence kendine uygun seyler uretebilirsin.bide emziriyorsun.mesela Yulaf kepegiyle kiymali sutlu krep yapabilirsin.ispanakli pirasalida guzel olur.daha once ablam tarif vermisti ona benzer tarzda diye nacizane dusunuyorum.
canim mefkusumun yorumuna katiliyorum sabah aksam bos ikindi yogun acikman cok normal.sabahi doldursaydin o kadar acikmayabilirdin.muhtemelen yatmadan acikabilirsin bu menuyle.Hadi kaptanim daha guzel menulerle cumaya eksilere....
bizim kilolarimiz icin en iyisi yuruyus dizler kaldirmiyor ama yavas yavas yapilabilir egzersiz.Bide kalbi cok yormamak lazim riskli.
ben dunyayi yesem doymam zannediyordum.Gruba ilk girdigimde bende sasirmistim ama bir sure sonra zaten cok yiyemiyorsun doyuyorsun.Beyin aptaldir ne desen istesen yaptirabilirsin.Yeterki iste canim.
canim herseyin bir bedeli var zaten biz dayanamadiklarimizin bedelini oduyoruz.Inaniyorumki bundan sonra dayanip eksilere kosacaksin.Ha gayret.
gecmis olsun canim cocuklar hasta olunca bizde tukeniyoruz.Benim kizimda malesef hastalandi.Havalarin duzeni yok salgin basladi.
Cissssin acisimi cikariliyor sanki.Sabah cok az ama bide emziriyorsun demi.
aksam cissss disinda guzel.Sadece sabah ile ilgili yorumlara katiliyorum.
Sende onlarla misafir agirlarsin :) :)Ispanakli boregi cok severim arkadas annesi geldi diye el acmasi yaptirmis yemeyince posete koyup verdi.Acaba derindondurucuda yedimsay diye bir bolum ayirip orada yemediklerimi biriktirsemmi.Cok kisa surede bir koy doyururum heralde.
Gunaydin abla evet yarim saatle basliycamGünaydınnnnn güzeller
Tuzaklarına düşmediğimiz bir pazar diliyorum herkese
lepistesinyavrucugu
Ayşem çok sevindim cnm bantın çalışmasına
Hadi bakalım sporsuz görmeyelim artık seni
Ama baştan zorlama kendini
Ablacım beni listeye alma zaten giremiyorum kızımdan dolayı cok huysuz uyuyuncada anca evimi temizleyip yemek yapıyorum fırsat olmuyo listeye giripte % yi düşürmek istemm@nagishan04
C Ceydahasan
kumralguzeli
Kızlar haftaya deneme süreniz doluyor
Ama paylaşımlarınız yeterli değil
Hele nagihan senin hiç değil cnm
Ebru başta daha iyiydi son günlerde doğru dürüst görünmüyor ve bugünkü mesajıma hala cevap vermedi
Ceyda birazdaha toparladı yinede tam sayılmaz paylaşım olarak
Bu gidişle listeye girebileceğinizi sanmıyorum
Tmm cnm nasıl istersenAblacım beni listeye alma zaten giremiyorum kızımdan dolayı cok huysuz uyuyuncada anca evimi temizleyip yemek yapıyorum fırsat olmuyo listeye giripte % yi düşürmek istemm
Çok iyi tatlımGunaydin abla evet yarim saatle basliycam
Sabah dayanamadim tartildim eksideyim
Sut yerine suda katabilirTatlım ayşe süt yumurta peynir yoğurt kuruyemiş yiyemiyor bebişin alerjisi yüzünden
Bunlar dışında alternatif üretebilirsek onada fikir vermiş oluruz
Desene geliyor eksilerr gidiyor artilar.Günaydın canlar
benim netim cok yavaş bilmiyorum nedendir
Mefkus abla kosu bandim calisti cok şükür sadece seviyesi dusukken cizirti yapıyor birde hâlâ cok rutubet kokuyor aksam tekrar vernelli suyla sildim kokuyu alsin diye ama sabah kalktim hic banamisin dememis..bu aksam açılışı yapicam inşallah esim gelince..tekken yapmam cocukla habire indirir beni :)
Kahvaltı ya misafirim var
Ben hazırlıklara başlıyorum
Hepimize kolay gelsin
Kolay gelsin abla:)Kahvaltı ya misafirim var
Ben hazırlıklara başlıyorum
Hepimize kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?