Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tatlım ayşe süt yumurta peynir yoğurt kuruyemiş yiyemiyor bebişin alerjisi yüzünden
Bunlar dışında alternatif üretebilirsek onada fikir vermiş oluruz
Mefkurem zor durum gercekten, lepistesinyavrucugu yulaf ezmesi yiyebilirsin belki güzelim önce az sıcak suda biraz bekletiyorsun yumusayip şişiyor sonra kuru meyve yada normal meyve katabilip yiyebilirsin

Patlattim:)

Mefkurem zor durum gercekten, lepistesinyavrucugu yulaf ezmesi yiyebilirsin belki güzelim önce az sıcak suda biraz bekletiyorsun yumusayip şişiyor sonra kuru meyve yada normal meyve katabilip yiyebilirsin
Aa bak iyi oldu xanim sagol yulaf ezmesini yogurtla yerdim ara ogunlerde yiyemiyorum diye buzdolabina kaldirmistim hatta :) bir incir ve kuru uzumle yiyebilirim
Suylada hic yememistim nasil olur bakalim :)
Bu arada herkese günaydın güzel bayanlar, sabaha kadar çok az uyudum çocuklar sırayla uyandı bugün, bi türk kahvesi iyi gelecek sonra gorusuruz
Gunaydin canim benimde oglan 6 6 30 arasi ayakta her zaman
Esimde nöbete gitti temizlik yapicam firsat verirse oglum

Gunaydin hanimlarr
Gunaydin tatlim

Tebrikler canim nefsine hakim olmuşsun
Insanin kafada bitirmesi lazim zaten yoksa bugun yiyeyim yarın yememle olmuyor
Bos geçiyor canimda fazla istemiyor sanirim alıştım
Malesef sut icemiyorum
Birde kahvaltilarim bu ara hep yalniz kendimede biseyler yapasim gelmiyor

Ispanakli boregi cok severim arkadas annesi geldi diye el acmasi yaptirmis yemeyince posete koyup verdi.Acaba derindondurucuda yedimsay diye bir bolum ayirip orada yemediklerimi biriktirsemmi.Cok kisa surede bir koy doyururum heralde.
Sende onlarla misafir agirlarsin :) :)

Günaydın canlar
benim netim cok yavaş bilmiyorum nedendir

Mefkus abla kosu bandim calisti cok şükür sadece seviyesi dusukken cizirti yapıyor birde hâlâ cok rutubet kokuyor aksam tekrar vernelli suyla sildim kokuyu alsin diye ama sabah kalktim hic banamisin dememis..bu aksam açılışı yapicam inşallah esim gelince..tekken yapmam cocukla habire indirir beni :)

Gunaydin abla evet yarim saatle basliycam
Sabah dayanamadim tartildim eksideyim

Ablacım beni listeye alma zaten giremiyorum kızımdan dolayı cok huysuz uyuyuncada anca evimi temizleyip yemek yapıyorum fırsat olmuyo listeye giripte % yi düşürmek istemm

Desene geliyor eksilerr gidiyor artilar.

Günaydın kızlar oglum cok sukur bugin daha iyi ama burnu cok tıkandı gece ememedi bile ins bugub biraz terlerse oda acilir kuzucum kqc gündür neler çekti neyse hepinizr bol hareketli ginler diliyorum ins yarına herkes eksi oljr gidip pasacima bi çorba yapayim yer belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…