Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok geçmiş olsun ben yeni geldim deneme surecindryim ,allah yardımcınız olsun ateşi iyi bilirim oglumdan çok yıpratır, insallah gördüğünüz son olur
Hoşgeldin canım ben Kamile iki cocuk annesi bi ogretmenim ibs kisa zamanda basarirsin
sagol ablacin dr lar anca diyor bide biyle inatçı bi ateslj hastalik salgini varmis ilk şikayetçi suz degilsiniz dediler bu ara bizim gibi dusmeywn ates sikayeti cokmus kiximda hadta bu ara ama o ilaci icti icti terledi bu adam terlemiyou hic ama cok sukur bugün daha iyi ama cok yiprandi kuzucum

Geçmiş olsun canım ya yarı yıl tatilinde bizde böyleydi k.birde antibiyotik yan etki yapmıştı ishal ve kusmadan da çok çektik. Çocuklar hasta olmasın yaa

Sabah 11.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peybir
5 zeytin
1 dilim tb
Cay

Ara 16.00
1 avuc kavrulmamis cekirdek

Aksam 18.30
1 kase tarhana
5 yk et kavurma
Salata

2 litre su
30 dk yuruyus

Menum
Saat 11.00
2 yumurta biraz kavurma ve 2 ck yulaf kepeginden omlet
3 dlm peynir

Saat 15.00
3 kayisi kurusu
3 ceviz

Aksam 19.30
1 tabak et suyundan domates corbasi
1 dlm tb ekmegin sadece disi

Ara 00.15
1sb sut

Spor yok
Su 2 litreyi gecmistir.Yolculuktan dolayi suyum az oldu spor yapamadim.

Arkadasa geldik yemeye yetisemedik dogum gunu vardi pasta borek coktu ama bana yaramadigindan evden yanimda getirdigim corbami ictim.Aksam az gibi duruyor ama doydum bide sartlar bunu gerektirdi yoksa hep hamurisiydi cok israr ettiler ama emeklerimi zayi etmek istemedim.

Sabah 11.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peybir
5 zeytin
1 dilim tb
Cay

Ara 16.00
1 avuc kavrulmamis cekirdek

Aksam 18.30
1 kase tarhana
5 yk et kavurma
Salata

2 litre su
30 dk yuruyus
çekirdek yerine kuruyemiş olsa daha iyiydi cnm Diğerleri güzel

Demekki insan azmedip kararlı olduktan sonra mutlaka çözümler bulabiliyormuş tatlım
Senide bu kararlılığından ve sabrından dolayı kutlarım
Bu emeklerinin karşılığını mutlaka alacaksın

canim kepekli urunlerde arkadaslarin dedigi gibi yaniltici olabiliyor bize mecbur kalmadikca gerek yok.onun disinda guzel.

spor disinda guzel canim.sonradan patlattinmi leslie.

cancagizim kahvalti en onemli ogun ve s3nin bombos geciyor.Bence kendine uygun seyler uretebilirsin.bide emziriyorsun.mesela Yulaf kepegiyle kiymali sutlu krep yapabilirsin.ispanakli pirasalida guzel olur.daha once ablam tarif vermisti ona benzer tarzda diye nacizane dusunuyorum.

canim mefkusumun yorumuna katiliyorum sabah aksam bos ikindi yogun acikman cok normal.sabahi doldursaydin o kadar acikmayabilirdin.muhtemelen yatmadan acikabilirsin bu menuyle.Hadi kaptanim daha guzel menulerle cumaya eksilere....

bizim kilolarimiz icin en iyisi yuruyus dizler kaldirmiyor ama yavas yavas yapilabilir egzersiz.Bide kalbi cok yormamak lazim riskli.

ben dunyayi yesem doymam zannediyordum.Gruba ilk girdigimde bende sasirmistim ama bir sure sonra zaten cok yiyemiyorsun doyuyorsun.Beyin aptaldir ne desen istesen yaptirabilirsin.Yeterki iste canim.

canim herseyin bir bedeli var zaten biz dayanamadiklarimizin bedelini oduyoruz.Inaniyorumki bundan sonra dayanip eksilere kosacaksin.Ha gayret.

gecmis olsun canim cocuklar hasta olunca bizde tukeniyoruz.Benim kizimda malesef hastalandi.Havalarin duzeni yok salgin basladi.

Cissssin acisimi cikariliyor sanki.Sabah cok az ama bide emziriyorsun demi.
aksam cissss disinda guzel.Sadece sabah ile ilgili yorumlara katiliyorum.

Insallah ablacim tum emek verenler sonunda senin gibi oluruz.

Tatlım ayşe süt yumurta peynir yoğurt kuruyemiş yiyemiyor bebişin alerjisi yüzünden
Bunlar dışında alternatif üretebilirsek onada fikir vermiş oluruz

Ispanakli boregi cok severim arkadas annesi geldi diye el acmasi yaptirmis yemeyince posete koyup verdi.Acaba derindondurucuda yedimsay diye bir bolum ayirip orada yemediklerimi biriktirsemmi.Cok kisa surede bir koy doyururum heralde.
Buda iyi fikirmiş

Ben diyete baslayali kredi karti azaldi.Ne yiyomusum beeee.Bosuna 110 lara cikmamisim vucudum hic inkar etmemis yediklerimi.Ama asil simdi mutluyum.Nefes alis verisim rahatladi ayak bel ve bacaklarimdaki agrilar gitti.
Inşallah daha iyi olacağın günler gelecek bitanem
Biz kadınlar daha çok görünüşe önem versekde kilonun sağlığımızı nasıl etkilediğini pek farketmiyoruz
Bende önceden biraz ayakta fazla dursam topuklarıma basamazdım
Çok şükür kalmadı

ben dunyayi yesem doymam zannediyordum.Gruba ilk girdigimde bende sasirmistim ama bir sure sonra zaten cok yiyemiyorsun doyuyorsun.Beyin aptaldir ne desen istesen yaptirabilirsin.Yeterki iste canim.
Canım çok teşekkürler çok pozitifsin, senin dogumgununde çorba icmen gerçekten takdir edilir ,ilk gün kötüydü ama bugün alışveriş yaptırıp daha dikkatli olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…