- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #137.921
İddayi kaybettiği için hergun bantta bir saat yürüdü. Erkeklerin metosu çok hızlı yaMutlaka bişeyleri değiştşrmiştir cnm
Ya spor yaptı yada abur cubur yemedi
Hoşgeldin canım ben Kamile iki cocuk annesi bi ogretmenim ibs kisa zamanda basarirsinÇok geçmiş olsun ben yeni geldim deneme surecindryim ,allah yardımcınız olsun ateşi iyi bilirim oglumdan çok yıpratır, insallah gördüğünüz son olur
sagol ablacin dr lar anca diyor bide biyle inatçı bi ateslj hastalik salgini varmis ilk şikayetçi suz degilsiniz dediler bu ara bizim gibi dusmeywn ates sikayeti cokmus kiximda hadta bu ara ama o ilaci icti icti terledi bu adam terlemiyou hic ama cok sukur bugün daha iyi ama cok yiprandi kuzucumKilo vermek isteyen biri bence bidaha bu Tür menüyle gelmez güzellik
Çok geçmiş olsun bitanem
Inşallah kısa sürede geçer
Peki Dr lar bişey demiyormu
Sen şimdi kiloyu düşünme cnm önce oğluşun iyi olsun
Sabah az olmuş cnm onun haricinde güzel
Mervecim Eğer sabah ekmek yersen omlete kepek koymana gerek yok Çünkü oda karbon
Bide kepek ekmeği yerine tb yada çavdar tercih et
Menü güzel tatlım
Kız 1 ısırık lahmacunla nasıl durabildin
Geçmiş olsun canım ya yarı yıl tatilinde bizde böyleydi k.birde antibiyotik yan etki yapmıştı ishal ve kusmadan da çok çektik. Çocuklar hasta olmasın yaaHoşgeldin canım ben Kamile iki cocuk annesi bi ogretmenim ibs kisa zamanda basarirsin
sagol ablacin dr lar anca diyor bide biyle inatçı bi ateslj hastalik salgini varmis ilk şikayetçi suz degilsiniz dediler bu ara bizim gibi dusmeywn ates sikayeti cokmus kiximda hadta bu ara ama o ilaci icti icti terledi bu adam terlemiyou hic ama cok sukur bugün daha iyi ama cok yiprandi kuzucum
Ne yazıkki öyle cnmİddayi kaybettiği için hergun bantta bir saat yürüdü. Erkeklerin metosu çok hızlı ya
Haklısın canim yemegim dünden vardı,10 gündür istanbuldaydik sebzeyle dengeleyebilirdim ama evde malzeme yoktuCanim patates kısır kek olmamış
Evet haklisin mefkurem yarin farkli olcakKilo vermek isteyen biri bence bidaha bu Tür menüyle gelmez güzellik
Guzel tatlimSabah 11.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peybir
5 zeytin
1 dilim tb
Cay
Ara 16.00
1 avuc kavrulmamis cekirdek
Aksam 18.30
1 kase tarhana
5 yk et kavurma
Salata
2 litre su
30 dk yuruyus
çekirdek yerine kuruyemiş olsa daha iyiydi cnm Diğerleri güzelSabah 11.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peybir
5 zeytin
1 dilim tb
Cay
Ara 16.00
1 avuc kavrulmamis cekirdek
Aksam 18.30
1 kase tarhana
5 yk et kavurma
Salata
2 litre su
30 dk yuruyus
Demekki insan azmedip kararlı olduktan sonra mutlaka çözümler bulabiliyormuş tatlımMenum
Saat 11.00
2 yumurta biraz kavurma ve 2 ck yulaf kepeginden omlet
3 dlm peynir
Saat 15.00
3 kayisi kurusu
3 ceviz
Aksam 19.30
1 tabak et suyundan domates corbasi
1 dlm tb ekmegin sadece disi
Ara 00.15
1sb sut
Spor yok
Su 2 litreyi gecmistir.Yolculuktan dolayi suyum az oldu spor yapamadim.
Arkadasa geldik yemeye yetisemedik dogum gunu vardi pasta borek coktu ama bana yaramadigindan evden yanimda getirdigim corbami ictim.Aksam az gibi duruyor ama doydum bide sartlar bunu gerektirdi yoksa hep hamurisiydi cok israr ettiler ama emeklerimi zayi etmek istemedim.
canim kepekli urunlerde arkadaslarin dedigi gibi yaniltici olabiliyor bize mecbur kalmadikca gerek yok.onun disinda guzel.Merhaba kızlar
Uyanır uyanmaz 2 bardak limonlu ılık su
Sabah
10.00
1 tost kepek ekmek yağsız
Biber domates
Açık çay
Öğlen
13.00
1 avuç kepek makarna yağsız Salçasiz tuzsuz
Domates salatalık
Ara öğün
16.00
Nescafe
Aksam
18.00
Tavuk dosu yağsız kavurdum baharatlı
Bol salata
3lt su
30 mekik cekicem
spor disinda guzel canim.sonradan patlattinmi leslie.Selam kizlar menumu yazayim
Sabah:11.00 iki yk kavurmali yumurta,1 kk peynir,bir kac tane kucuk kozlenmis biber,roka,cok az tulum peyniri,el ici kadar pide ve cay.
Ara ogun: kucuk bir greyfurt.
Aksam:17.30 bir tabak patlican yemegi ve yogurt.
2 litre su,spor henuz yok belki yatmadan yaparim
cancagizim kahvalti en onemli ogun ve s3nin bombos geciyor.Bence kendine uygun seyler uretebilirsin.bide emziriyorsun.mesela Yulaf kepegiyle kiymali sutlu krep yapabilirsin.ispanakli pirasalida guzel olur.daha once ablam tarif vermisti ona benzer tarzda diye nacizane dusunuyorum.Sabah 08 00
Bir dilim tb ekmek
5 zeytin
Ara
Uc kepekli gliserin
Ogle 12 30
Yarim tabak kuru fasulye
Bir dilim tb ekmegi
Salata
Ara bir avuc kabuklu findik
Bir elma
Aksam 18 00
4 kofte ( yagsiz pisirdim )
Bir dilim tb ekmegi
Marul
Su 2,5 lt
2 mil leslie kosu bandim olursa yürüyxem bakalim
Bugun cok aciktim evde salata malzemem kalmamisti hic doyamadim salata yemeyince doymuyorum ben
canim mefkusumun yorumuna katiliyorum sabah aksam bos ikindi yogun acikman cok normal.sabahi doldursaydin o kadar acikmayabilirdin.muhtemelen yatmadan acikabilirsin bu menuyle.Hadi kaptanim daha guzel menulerle cumaya eksilere....Menüm
11:00
2 lokma ekmek
1 tk bal
15:30
1 kase mercimek ç
2 d ekmek
5 ızgara köfte
2 yk pilav
18:30
1 avuç leblebi
1 neskafe
Su,2 lt
Spor,1 saat dışarıda
Açlıktan gözüm döndü bugün abarttim telafi ederim
bizim kilolarimiz icin en iyisi yuruyus dizler kaldirmiyor ama yavas yavas yapilabilir egzersiz.Bide kalbi cok yormamak lazim riskli.Ama leslie teyzeme iyi alistim zaten yapıyorum :)
Bugu karatay ninem tv deydi 100 kilo birine spor yaptiriyolar o bacaklar dizler be olur..yuruyun yaninizdakiyle rahatca konusabileceginiz hizda acik havada diyor :)
Ben gercekten leslie 3 mil yapamiyorum yani aralarda duruyorum yetisemiyorum 8 li kilolarda cok rahat 4 mil yaptığımı biliyorum
ben dunyayi yesem doymam zannediyordum.Gruba ilk girdigimde bende sasirmistim ama bir sure sonra zaten cok yiyemiyorsun doyuyorsun.Beyin aptaldir ne desen istesen yaptirabilirsin.Yeterki iste canim.Canım insallah hepbirlikte, sizlere birşey sormak istiyorum. Biraz menulere baktım gerçekten çok az yiyorsunuz buraya ilk başladığınızda boyle miydi yoksa zamanla mi böyle oldu? Çünkü ben gerçekten okadar az şeyle doyamam
canim herseyin bir bedeli var zaten biz dayanamadiklarimizin bedelini oduyoruz.Inaniyorumki bundan sonra dayanip eksilere kosacaksin.Ha gayret.Menü
Sabah: 07:30
1 yumurta , 2 kk peynir, 2 zeytin, 2 dilim tv
Ara: yarım su bardağı sütle kahve
Ogle: 12:30
1 büyük tabak haşlanmış mercimek yagsiz ( günüm vardı bugün tok gitmek istedim)
14: 30
2 kaşık kısır, 1 dilim kek ( dayanamadım ama budala olmaz)
Aksam 18:30
1 tabak patates yemeği
3 litre su,spor yok ( bugün temizlik te yaptım çok yoruldum)
gecmis olsun canim cocuklar hasta olunca bizde tukeniyoruz.Benim kizimda malesef hastalandi.Havalarin duzeni yok salgin basladi.Iyi akşamlar kizlar ginlerdir gelemiyorum oglum cok fena i g ne ilac banamisin demedi hastane hastane dolastuk resmen cok sukur bugun biraz daha iyi en azından ates hafifledi ben bi cocuk daha buyuttum ama böyle bişey gormedim ates düşürücü arkasından fitil yok olmuyo banyo yaptitiyorim ilik suyla banyodan odaya gelene kadar kuruyor allahım. Beterinden saklasin cok kotuyduk uc dort gündür uyku zaten allaha emanet tabi bu arada hic yemedi o yüzden sürekli emdi haliyle beni baya zorladı tabi kaçamak sayım arttı ama yinede eksiyim heralde yorgunluk falan kaçamakları hallettik bugunku menum pek iyi degil ama yarin ins daha guzrl bi menuyle aktif olucan bu arada birinci olmusuz cok sevindim ins ben listete gitincede bu hafta da birinci oluruz
Cissssin acisimi cikariliyor sanki.Sabah cok az ama bide emziriyorsun demi.Kızlar merhabalar menümmmm
Sabah 09.00 2kk peynir 1 dilim ekmek
Öğle 14.30 1tabak haşlanmış kbahar üzerine sarımsaklı yoğurt
Akşam 18.30 1 tabak Mercimekli çorba bol salata
Su 3lt
Spor 300 ip atlama, 1saat yürüyüş
aksam cissss disinda guzel.Sadece sabah ile ilgili yorumlara katiliyorum.ıyı aksamlar kızlar bende menumu yazayı
SABAH 08.30 1 DILIM KEPEK EKMEGI 1 YUMURTALI KEPEKLI OMLET BOL MAYDANOZ 2 PARCA PEYNIR
SAAT 11.00 1 KUPA S. KAHWE
ÖGLE 13.45 2 PARCA BIFTEK 1 BARDAK AYRAN
SAAT 17.00 1 PORTAKAL
AKSAM 18.30 1 TABAK SALATA 2BARDAK AYRAN 1 ISIRIK LAHMACUN
SU 3.5 LT
SPOR SABAH 3 MIL LESIE 30 DAKKA YURUYUS 300 IP ATLAMA AKSAMDA 3 MIL LESIE YAPICAM AMA SU AN MISAFIRLIKDEYIM YAPAMASSAM YAZARIM
Insallah ablacim tum emek verenler sonunda senin gibi oluruz.çekirdek yerine kuruyemiş olsa daha iyiydi cnm Diğerleri güzel
Demekki insan azmedip kararlı olduktan sonra mutlaka çözümler bulabiliyormuş tatlım
Senide bu kararlılığından ve sabrından dolayı kutlarım
Bu emeklerinin karşılığını mutlaka alacaksın
Tatlım ayşe süt yumurta peynir yoğurt kuruyemiş yiyemiyor bebişin alerjisi yüzündencancagizim kahvalti en onemli ogun ve s3nin bombos geciyor.Bence kendine uygun seyler uretebilirsin.bide emziriyorsun.mesela Yulaf kepegiyle kiymali sutlu krep yapabilirsin.ispanakli pirasalida guzel olur.daha once ablam tarif vermisti ona benzer tarzda diye nacizane dusunuyoru
Buda iyi fikirmişIspanakli boregi cok severim arkadas annesi geldi diye el acmasi yaptirmis yemeyince posete koyup verdi.Acaba derindondurucuda yedimsay diye bir bolum ayirip orada yemediklerimi biriktirsemmi.Cok kisa surede bir koy doyururum heralde.
Inşallah daha iyi olacağın günler gelecek bitanemBen diyete baslayali kredi karti azaldi.Ne yiyomusum beeee.Bosuna 110 lara cikmamisim vucudum hic inkar etmemis yediklerimi.Ama asil simdi mutluyum.Nefes alis verisim rahatladi ayak bel ve bacaklarimdaki agrilar gitti.
Canım çok teşekkürler çok pozitifsin, senin dogumgununde çorba icmen gerçekten takdir edilir ,ilk gün kötüydü ama bugün alışveriş yaptırıp daha dikkatli olcamben dunyayi yesem doymam zannediyordum.Gruba ilk girdigimde bende sasirmistim ama bir sure sonra zaten cok yiyemiyorsun doyuyorsun.Beyin aptaldir ne desen istesen yaptirabilirsin.Yeterki iste canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?