- 15 Şubat 2016
- 745
- 882
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #137.981
yudum yudum yedigin pasta unarim sende sikinti olusturmaz canim.Slm kızlar dün giremedim hiç dünkü menümü yazayım hemen
Sabah 9.00
Bir bardak süt 2 kuru kayısı
Öğlen 1di sanırım
Kepekli ekmeğe peynirli tost
Az domates salatalık
Akşam 7 gibi
3 yudum pasta
Bi tane mercimekli köfte
Marul bi tanede sarma
Spor yok
Suyu saymadım ama çok içmişimdir
Umarim kilo vere vere daha cok kendine gelirsin canim.Selam arkadaşlar ben son birkaç gün pek katılamadım size yarından itibaren daha düzenli katılacam inşallah. Sınavlarım bitti bu öglen itibariyle akşama da misafirlerimi uğurluyorum. Önümdeki tek sorun adet olacak olmam bunu da atlatırsam kendime gelecem. Tebrik ederim herkes iyi kilo vermis devamını diliyorum.
Sagol canim onlara bisey olmasında hersete raxiyim onlara gelecek olan bana GelsinGeçmiş olsun kamilem. Rabbim çocuklarımıza saģlık versin.
oooo starti verdin ha hadi hayirlisi düğün fotilarini bekliyoruz F it halinle ya sen bu arada hic oncesi sonrasi yapmadin bi atda gorelim nereden nereye gelmissi bizede motivasyon olur hem kafa göstermesende olur hadi ya lutfeeeeeenKızlar bu hafta düğün mekanlarıyla görüşmelere gidicez inşallah :)
Sağol cnmKolay gelsin evin citir kizi.
Teşekkür ederim bitanemKolay gelsin abla:)
Acaba buhar makinesi işe yaramazmıydı cnmGünaydın kızlar oglum cok sukur bugin daha iyi ama burnu cok tıkandı gece ememedi bile ins bugub biraz terlerse oda acilir kuzucum kqc gündür neler çekti neyse hepinizr bol hareketli ginler diliyorum ins yarına herkes eksi oljr gidip pasacima bi çorba yapayim yer belki
Geç vakit ekmek yersen olacağı o cnmGünaydın herkese. Dün acıktım dediginiz gibi. Ekmekle biraz peynir yedim yatmadan
Dünkü yediklerim, regl şişkinliği, kabızlık derken tartıda bugün şok oldum çok fazla artı çıktım.
Bunun dışında pek giremiyorum uyku eğitimi veriyorum malum kusura bakmayın
Allah yardımcınız olsun cnmGunaydin kizlar bizde dogru duzgun uyuyamadik sabaha kadar kizim devamli aci bi aglayisla uyandi ben zaten bombanin etkisindbe kaldim malum en tehtit alan yerde oturyoruz guvenlik iyive artti arada sinyal kesici calisio net cok kotu ama aeada gruba bkiyorum kizlarv
Heyecan başlıyor desene güzellikKızlar bu hafta düğün mekanlarıyla görüşmelere gidicez inşallah :)
Sevilcim bu hafta 2 haftanız doluyorSlm kızlar dün giremedim hiç dünkü menümü yazayım hemen
Sabah 9.00
Bir bardak süt 2 kuru kayısı
Öğlen 1di sanırım
Kepekli ekmeğe peynirli tost
Az domates salatalık
Akşam 7 gibi
3 yudum pasta
Bi tane mercimekli köfte
Marul bi tanede sarma
Spor yok
Suyu saymadım ama çok içmişimdir
Geçmiş olsun cnm nasıl geçti sınavınSelam arkadaşlar ben son birkaç gün pek katılamadım size yarından itibaren daha düzenli katılacam inşallah. Sınavlarım bitti bu öglen itibariyle akşama da misafirlerimi uğurluyorum. Önümdeki tek sorun adet olacak olmam bunu da atlatırsam kendime gelecem. Tebrik ederim herkes iyi kilo vermis devamını diliyorum.
Afiyet olsun canım gayet guzelMenumu yazayım erkenden
Sabah8; 0o
Iki dilim ekmek
1yunurta 3kucuk ve ince dilim kasar
Domates salatalık
Öğle 12:30
1dilim ekmek
2yagda yumurta salata yogurt
Ara
1az şekerli kahve 1avuc fıstık
Aksam17:30
Yarim kase t a vuk corbasi
2yk patlıcan yemegi salata yogurt
Su 2,5lt limonlu bitti belki uc olur
Spor 150 ip Beşyüz yapmaya çalışıcam
Akşam miktar olarak sanki az olmuş tatlımMenumu yazayım erkenden
Sabah8; 0o
Iki dilim ekmek
Domates salatalık
1dilim ekmek
Ara
gayet ıyı afıyet olsunMenumu yazayım erkenden
Sabah8; 0o
Iki dilim ekmek
Domates salatalık
1dilim ekmek
Ara
canım aksama salata yogurt ta koyabılırdın pılavı bıraz daha azaltırdın onun dısında guzel tatlımIyi akşamlar kızlar
Menum
Uyanır uyanmaz 2 bardak limonlu şu
11.30
Yulafli maydanozlu omlet 1 yumurta
Biber salatalık domates
Açık çay
Ara öğün
15.00
4 tane form bisküvi
17.30
1 tabaktan az bulgur pilavı
3lt su
Evet canım ama bunları bile zar zor yedim cnm hiç bişey istemiyorcanım aksama salata yogurt ta koyabılırdın pılavı bıraz daha azaltırdın onun dısında guzel tatlım
NEDEN CANIM RAHATSIZMISIN GECMIŞ OLSUNEvet canım ama bunları bile zar zor yedim cnm hiç bişey istemiyor
Çok güzel canım afiyet olsunbende menumu yazayım kızlar
sabah 08.50 2 YUMURTAYLA BOL MAYDANOZLU OMLET 1 DILIM CAVDAR EKMEGI 3 Y.KASIGI LOR PEYNIRI 1 BARDAK YESILCAY
SAAT 12.00 1KUCUK KARE BITTER 1 CAY BARDAGI S.KAHVE
14.00 1 SERVIS KASIGI SEBZE YEMEGI 1.5 KASE YAYLA CORBASI
14.50 2 .KASIGI YOGURDUN ICINE 1 CAY KASIGI ZENCEFIL ZERDECAL TARCIN KOYUP YEDIM
16.15 3 Y. KASIGI KURU FASULYE
SAAT 19.00 ZENCEFILLI ZERDECALLI TARCINLI YOGURT
20.30 DA BI S.KAHVE
SU 3 LT
SPOR SABAH 3 MIL AKSAM 3 MIL LESIE 100 IPSIZ IP ATLAMA
Yok canım değilim ama canım istemedi hicNEDEN CANIM RAHATSIZMISIN GECMIŞ OLSUN YOKSA
AMAN CANIM HASTA OLMADA GERI KALANI ONEMLI DEGILYok canım değilim ama canım istemedi hic
Öyle canım ben biraz takintiliyim nisanlimla biraz tartıştık onu taktım kafaya o yüzden canım istemediAMAN CANIM HASTA OLMADA GERI KALANI ONEMLI DEGIL
Gayet guzel canim ama az da olsa seker kullanmamaya calis sekersiz kahve icemiyorsan yaninda bir medine hurmasiyla deneyebilirsin.Menumu yazayım erkenden
Sabah8; 0o
Iki dilim ekmek
Domates salatalık
1dilim ekmek
Ara
Canim form biskuvi de olsa ara ogunde tercih etmesen daha iyi,onun yerine kavrulmamis kuru yemis ya da kuru meyve,sut,ayran tercih edebilirsin,pilavin yaninda sebze yemegi olsa daha guzel bir menu olurdu.Iyi akşamlar kızlar
Menum
Uyanır uyanmaz 2 bardak limonlu şu
11.30
Yulafli maydanozlu omlet 1 yumurta
Biber salatalık domates
Açık çay
Ara öğün
15.00
4 tane form bisküvi
17.30
1 tabaktan az bulgur pilavı
3lt su
Bitter cissa giriyor sanirim ama arada yenebilir bence ogleden sonra cok fazla ara ogun yapmissin canim cokmu aciktin.Cok fazla ara ogun yapinca leptin hormonu salgilanmaz ona gore yogurt masum olabilir ama cok sık yemissin.bende menumu yazayım kızlar
sabah 08.50 2 YUMURTAYLA BOL MAYDANOZLU OMLET 1 DILIM CAVDAR EKMEGI 3 Y.KASIGI LOR PEYNIRI 1 BARDAK YESILCAY
SAAT 12.00 1KUCUK KARE BITTER 1 CAY BARDAGI S.KAHVE
14.00 1 SERVIS KASIGI SEBZE YEMEGI 1.5 KASE YAYLA CORBASI
14.50 2 .KASIGI YOGURDUN ICINE 1 CAY KASIGI ZENCEFIL ZERDECAL TARCIN KOYUP YEDIM
16.15 3 Y. KASIGI KURU FASULYE
SAAT 19.00 ZENCEFILLI ZERDECALLI TARCINLI YOGURT
20.30 DA BI S.KAHVE
SU 3 LT
SPOR SABAH 3 MIL AKSAM 3 MIL LESIE 100 IPSIZ IP ATLAMA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?