- 15 Şubat 2016
- 745
- 882
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.001
Gayet guzel canim ama az da olsa seker kullanmamaya calis sekersiz kahve icemiyorsan yaninda bir medine hurmasiyla deneyebilirsin.
Canim form biskuvi de olsa ara ogunde tercih etmesen daha iyi,onun yerine kavrulmamis kuru yemis ya da kuru meyve,sut,ayran tercih edebilirsin,pilavin yaninda sebze yemegi olsa daha guzel bir menu olurdu.
Bitter cissa giriyor sanirim ama arada yenebilir bence ogleden sonra cok fazla ara ogun yapmissin canim cokmu aciktin.Cok fazla ara ogun yapinca leptin hormonu salgilanmaz ona gore yogurt masum olabilir ama cok sık yemissin.
Canim karatayi dinlemeni tavsiye ederim normal ogunlerinizi doyana kadar saglikli besinlerden yiyinki baska seylere saldirmayasiniz diyor.canım bıtter arada yıyebılecıgımızı bılıyordum onun ıcın bı kare yedım ogleden sonraya gelecek olursak haklısın canım araları cok az oldu o kadar da acıkmadım ama yıyesım geldı heral
Güzel canım afiyet olsunKizlar tum gun temizlik yaptim giremedim yoruldum ama degdi evim mis gibi oldu.
Menumu de yazayim.
Sabah uyandigimda 09.00 da bir bardak sut,bir kuru incir bir avuc findik badem.
Kahvalti:11.00 uc kasik tuzsuz cokelek,iki yk melemen,bir tane tereyaginda yumurta,bir kac tane ceri domates,roka,ceviz ve cay.
Aksam:17.30 bir tabak kiymali pirasa yemegi(bulgur ile yaptim koca tencereye uc yk bulgur koydum) bir kase yogurt.
2.5 litre su,temizlik yaptim spor yapamadim.
Kizlar tum gun temizlik yaptim giremedim yoruldum ama degdi evim mis gibi oldu.
Menumu de yazayim.
Kahvalti:11.00 uc kasik tuzsuz cokelek,iki yk melemen,bir tane tereyaginda yumurta,bir kac tane ceri domates,roka,ceviz ve cay.
Aksam:17.30 bir tabak kiymali pirasa yemegi(bulgur ile yaptim koca tencereye uc yk bulgur koydum) bir kase yogurt.
Canim karatayi dinlemeni tavsiye ederim normal ogunlerinizi doyana kadar saglikli besinlerden yiyinki baska seylere saldirmayasiniz diyor.
Leptin hormonu da yemekten dort bes saat sonra salgilaniyor ama o arada birseyler yiyince hormon salgilanmiyor.Ben o nedenle pek fazla ara ogun yapmamaya calisiyorum.
Tatlim aslinda karatayi tam olarak yaptigim soylenemez ama yeme kulturum cok benziyor,yaklasik uc ay oldu dokuz kiloya yakin verdim.Zaten amacim hizli kilo vermek degildi kendimi kasmadan rahatlikla verdim.hakılısın aslında canım sen ne zamn dır karatayı yapıyorsun kac kılo werdın tatlım bıde kılo wermen durdumu hıc bılgılendırırsen sevınırım zeynwpcım
Boyle cok bilmis gibi konustum ama aramizda daha deneyimliler var zuhal abla,seydan onlar aslinda daha iyi bilirler.Tatlim aslinda karatayi tam olarak yaptigim soylenemez ama yeme kulturum cok benziyor,yaklasik uc ay oldu dokuz kiloya yakin verdim.Zaten amacim hizli kilo vermek degildi kendimi kasmadan rahatlikla verdim.
Ara ara tabiki duraklamalar oldu,ama bu uc ayda sabit veya arti hic olmadim en az da 200 gr vermistim en fazla da 1.1 kilo verdim yani ortalama haftada 700 gr vermisimdir.
Duraklamaya girince yeme duzenini biraz degistirince vucut sasiriyor mesela ben bir sure peynir yiyordum kahvaltida onun yerine cokelek yiyorum,oglen pro aksam sebze yedigimde diger hafta tam tersi yapiyorum.Ya da faydali karbonlar yiyerek vucudunu sasirtabilirsin.
Tatlim aslinda karatayi tam olarak yaptigim soylenemez ama yeme kulturum cok benziyor,yaklasik uc ay oldu dokuz kiloya yakin verdim.Zaten amacim hizli kilo vermek degildi kendimi kasmadan rahatlikla verdim.
Ara ara tabiki duraklamalar oldu,ama bu uc ayda sabit veya arti hic olmadim en az da 200 gr vermistim en fazla da 1.1 kilo verdim yani ortalama haftada 700 gr vermisimdir.
Duraklamaya girince yeme duzenini biraz degistirince vucut sasiriyor mesela ben bir sure peynir yiyordum kahvaltida onun yerine cokelek yiyorum,oglen pro aksam sebze yedigimde diger hafta tam tersi yapiyorum.Ya da faydali karbonlar yiyerek vucudunu sasirtabilirsin.
Kasar yerine beyaz peynir yesen daha sağlıklı ve doyurucu olur canim hatta benim yerimede ye :) bu arada cok gecmis olsun canim rabbim evlatla imtihan etmesin..ben yedi sene evlatsizlikla imtihan oldum o ayri zordu ama simdi hasta olmasi bambaska zor oluyorMenumu yazayım erkenden
Sabah8; 0o
Iki dilim ekmek
1yunurta 3kucuk ve ince dilim kasar
Domates salatalık
Öğle 12:30
1dilim ekmek
2yagda yumurta salata yogurt
Ara
1az şekerli kahve 1avuc fıstık
Aksam17:30
Yarim kase t a vuk corbasi
2yk patlıcan yemegi salata yogurt
Su 2,5lt limonlu bitti belki uc olur
Spor 150 ip Beşyüz yapmaya çalışıcam
Aksami gormesek guzel olmus canimIyi akşamlar kızlar
Menum
Uyanır uyanmaz 2 bardak limonlu şu
11.30
Yulafli maydanozlu omlet 1 yumurta
Biber salatalık domates
Açık çay
Ara öğün
15.00
4 tane form bisküvi
17.30
1 tabaktan az bulgur pilavı
3lt su
Az olmus tatlimbende menumu yazayım kızlar
sabah 08.50 2 YUMURTAYLA BOL MAYDANOZLU OMLET 1 DILIM CAVDAR EKMEGI 3 Y.KASIGI LOR PEYNIRI 1 BARDAK YESILCAY
SAAT 12.00 1KUCUK KARE BITTER 1 CAY BARDAGI S.KAHVE
14.00 1 SERVIS KASIGI SEBZE YEMEGI 1.5 KASE YAYLA CORBASI
14.50 2 .KASIGI YOGURDUN ICINE 1 CAY KASIGI ZENCEFIL ZERDECAL TARCIN KOYUP YEDIM
16.15 3 Y. KASIGI KURU FASULYE
SAAT 19.00 ZENCEFILLI ZERDECALLI TARCINLI YOGURT
20.30 DA BI S.KAHVE
SU 3 LT
SPOR SABAH 3 MIL AKSAM 3 MIL LESIE 100 IPSIZ IP ATLAMA
Takma kafana olur arada tatli tartismalarÖyle canım ben biraz takintiliyim nisanlimla biraz tartıştık onu taktım kafaya o yüzden canım istemedi
Guzel canim afiywt olsunKizlar tum gun temizlik yaptim giremedim yoruldum ama degdi evim mis gibi oldu.
Menumu de yazayim.
canım sureklı eksı olduguna gore bılıyorsun sende bu ısı mutevazı olmana gerek yok canımBoyle cok bilmis gibi konustum ama aramizda daha deneyimliler var zuhal abla,seydan onlar aslinda daha iyi bilirler.
Sabah 08 00
Bir dilim tb wkmegi
5 zeytin domates biber salatalik
Ara bi kac tane findik
Ogle 14 00
Yarim tabak pazi kavurma
Bir kasik kisir
Haslanmis brokoli karnibahar havuc
Bir tane kepekli galeta
Aksam 20 00 ( esim gec geliyor bende acikmadigim icin bekliyorum )
Uc tane firinda yagsiz tavuk pirzola
Salata
Su 2,5 lt
30 dk yuruycem inşallah
Oylede bazen çok şiddetli oluyo tartismalarimizKasar yerine beyaz peynir yesen daha sağlıklı ve doyurucu olur canim hatta benim yerimede ye :) bu arada cok gecmis olsun canim rabbim evlatla imtihan etmesin..ben yedi sene evlatsizlikla imtihan oldum o ayri zordu ama simdi hasta olmasi bambaska zor oluyor
Rabbim sifa versin bir daha yasatmasin inşallah
Aksami gormesek guzel olmus canim
Bulgur yiyince yaninda salatada tuketelimki sisligimiz fazla olmasin
Az olmus tatlim
Takma kafana olur arada tatli tartismalar
Ben esimle nisanliyken öyle bir tartistimki kaynanamlar bohca icin alışverişte ben ayriliyodum nerdeyse o derece :)
Guzel canim afiywt olsun
Afiyet olsun:)Sabah 08 00
Bir dilim tb wkmegi
Ara bi kac tane findik
Ogle 14 00
Yarim tabak pazi kavurma
Bir kasik kisir
Bir tane kepekli galeta
Salata
Su 2,5 lt
30 dk yuruycem inşallah
sekerli kahve disinda guzel canimMenumu yazayım erkenden
Sabah8; 0o
Iki dilim ekmek
1yunurta 3kucuk ve ince dilim kasar
Domates salatalık
Öğle 12:30
1dilim ekmek
2yagda yumurta salata yogurt
Ara
1az şekerli kahve 1avuc fıstık
Aksam17:30
Yarim kase t a vuk corbasi
2yk patlıcan yemegi salata yogurt
Su 2,5lt limonlu bitti belki uc olur
Spor 150 ip Beşyüz yapmaya çalışıcam
biskuvinun hicbir turunu tercih etmiyoruz tatlim onlar hem doyurucu degil hemde kandirmaca.Bulgur pilavi olmamis seker.Yarin dikkat et yoksa kilon arti cikabilir aman diyimIyi akşamlar kızlar
Menum
Uyanır uyanmaz 2 bardak limonlu şu
11.30
Yulafli maydanozlu omlet 1 yumurta
Biber salatalık domates
Açık çay
Ara öğün
15.00
4 tane form bisküvi
17.30
1 tabaktan az bulgur pilavı
3lt su
arkadaslara katiliyorum gerisi super.bende menumu yazayım kızlar
sabah 08.50 2 YUMURTAYLA BOL MAYDANOZLU OMLET 1 DILIM CAVDAR EKMEGI 3 Y.KASIGI LOR PEYNIRI 1 BARDAK YESILCAY
SAAT 12.00 1KUCUK KARE BITTER 1 CAY BARDAGI S.KAHVE
14.00 1 SERVIS KASIGI SEBZE YEMEGI 1.5 KASE YAYLA CORBASI
14.50 2 .KASIGI YOGURDUN ICINE 1 CAY KASIGI ZENCEFIL ZERDECAL TARCIN KOYUP YEDIM
16.15 3 Y. KASIGI KURU FASULYE
SAAT 19.00 ZENCEFILLI ZERDECALLI TARCINLI YOGURT
20.30 DA BI S.KAHVE
SU 3 LT
SPOR SABAH 3 MIL AKSAM 3 MIL LESIE 100 IPSIZ IP ATLAMA
guzel canimKizlar tum gun temizlik yaptim giremedim yoruldum ama degdi evim mis gibi oldu.
Menumu de yazayim.
canim ogle kafami karistirdi.Sabah 08 00
Bir dilim tb wkmegi
Ara bi kac tane findik
Ogle 14 00
Yarim tabak pazi kavurma
Bir kasik kisir
Bir tane kepekli galeta
Salata
Su 2,5 lt
30 dk yuruycem inşallah
Menun gayet guzel ama aksam cok gec degilmi en gec yedide yesek daha iyi olacak.Sabah 08 00
Bir dilim tb wkmegi
Ara bi kac tane findik
Ogle 14 00
Yarim tabak pazi kavurma
Bir kasik kisir
Bir tane kepekli galeta
Salata
Su 2,5 lt
30 dk yuruycem inşallah
Tesekkur ederim tatlimcanım sureklı eksı olduguna gore bılıyorsun sende bu ısı mutevazı olmana gerek yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?