Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım bıtter arada yıyebılecıgımızı bılıyordum onun ıcın bı kare yedım ogleden sonraya gelecek olursak haklısın canım araları cok az oldu o kadar da acıkmadım ama yıyesım geldı heral

Kizlar tum gun temizlik yaptim giremedim yoruldum ama degdi evim mis gibi oldu.
Menumu de yazayim.

Sabah uyandigimda 09.00 da bir bardak sut,bir kuru incir bir avuc findik badem.

Kahvalti:11.00 uc kasik tuzsuz cokelek,iki yk melemen,bir tane tereyaginda yumurta,bir kac tane ceri domates,roka,ceviz ve cay.

Aksam:17.30 bir tabak kiymali pirasa yemegi(bulgur ile yaptim koca tencereye uc yk bulgur koydum) bir kase yogurt.

2.5 litre su,temizlik yaptim spor yapamadim.

Canim karatayi dinlemeni tavsiye ederim normal ogunlerinizi doyana kadar saglikli besinlerden yiyinki baska seylere saldirmayasiniz diyor.

Leptin hormonu da yemekten dort bes saat sonra salgilaniyor ama o arada birseyler yiyince hormon salgilanmiyor.Ben o nedenle pek fazla ara ogun yapmamaya calisiyorum.

Güzel canım afiyet olsun

cok guzel canım afıyet olsun

hakılısın aslında canım sen ne zamn dır karatayı yapıyorsun kac kılo werdın tatlım bıde kılo wermen durdumu hıc bılgılendırırsen sevınırım zeynwpcım

hakılısın aslında canım sen ne zamn dır karatayı yapıyorsun kac kılo werdın tatlım bıde kılo wermen durdumu hıc bılgılendırırsen sevınırım zeynwpcım
Tatlim aslinda karatayi tam olarak yaptigim soylenemez ama yeme kulturum cok benziyor,yaklasik uc ay oldu dokuz kiloya yakin verdim.Zaten amacim hizli kilo vermek degildi kendimi kasmadan rahatlikla verdim.

Ara ara tabiki duraklamalar oldu,ama bu uc ayda sabit veya arti hic olmadim en az da 200 gr vermistim en fazla da 1.1 kilo verdim yani ortalama haftada 700 gr vermisimdir.

Duraklamaya girince yeme duzenini biraz degistirince vucut sasiriyor mesela ben bir sure peynir yiyordum kahvaltida onun yerine cokelek yiyorum,oglen pro aksam sebze yedigimde diger hafta tam tersi yapiyorum.Ya da faydali karbonlar yiyerek vucudunu sasirtabilirsin.

Boyle cok bilmis gibi konustum ama aramizda daha deneyimliler var zuhal abla,seydan onlar aslinda daha iyi bilirler.

tesekurler canım senın adına sevındım hıc artı olmaman cok ıyı ve sevındırıcı canım

Kasar yerine beyaz peynir yesen daha sağlıklı ve doyurucu olur canim hatta benim yerimede ye :) bu arada cok gecmis olsun canim rabbim evlatla imtihan etmesin..ben yedi sene evlatsizlikla imtihan oldum o ayri zordu ama simdi hasta olmasi bambaska zor oluyor
Rabbim sifa versin bir daha yasatmasin inşallah

Aksami gormesek guzel olmus canim
Bulgur yiyince yaninda salatada tuketelimki sisligimiz fazla olmasin

Az olmus tatlim

Öyle canım ben biraz takintiliyim nisanlimla biraz tartıştık onu taktım kafaya o yüzden canım istemedi
Takma kafana olur arada tatli tartismalar
Ben esimle nisanliyken öyle bir tartistimki kaynanamlar bohca icin alışverişte ben ayriliyodum nerdeyse o derece :)

Guzel canim afiywt olsun

Sabah 08 00
Bir dilim tb wkmegi
5 zeytin domates biber salatalik

Ara bi kac tane findik

Ogle 14 00
Yarim tabak pazi kavurma
Bir kasik kisir
Haslanmis brokoli karnibahar havuc
Bir tane kepekli galeta

Aksam 20 00 ( esim gec geliyor bende acikmadigim icin bekliyorum )
Uc tane firinda yagsiz tavuk pirzola
Salata

Su 2,5 lt
30 dk yuruycem inşallah

gayet sglıklı ve sutsuz canım afıyet olsun

Oylede bazen çok şiddetli oluyo tartismalarimiz

Afiyet olsun:)

sekerli kahve disinda guzel canim

biskuvinun hicbir turunu tercih etmiyoruz tatlim onlar hem doyurucu degil hemde kandirmaca.Bulgur pilavi olmamis seker.Yarin dikkat et yoksa kilon arti cikabilir aman diyim

arkadaslara katiliyorum gerisi super.

guzel canim

canim ogle kafami karistirdi.

Menun gayet guzel ama aksam cok gec degilmi en gec yedide yesek daha iyi olacak.

Sukur eve gelebildik ve cok yorulmusum.
Menum
Sabah 1 incir 1 hurma kurusu
Saat 10.00
5 kucuk kofte
Kuru domates biber kavurmasi
Az peynir

Saat 16.00
Biraz findik ve antepfistigi

Saat 19.00
2 kuru incir 1 medine hurmasi
1 kaseye yakin yogurt

Spor toplam 1 saatten fazla yuruyus ve egzersiz
Su 2 litreyi gecer

Aksam yoldan gelince ve kuruyemis yiyince yiyesim gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…