- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.061
Rabbim hayırlı evlat eylesin. Benim eşimin kullanmadığı bitkisel kalmadı ne kürler hazırladım ona ne ballar hala da devam ediyoruz elbet sebebimizi bulacaz. Bende bu ay kafaya takmadım hiç, telaşem çoktu ama adet günü gelince adet olamayınca takmaya başlıyorum otomatik olarak.Canim kardesimin esinde varikoser vardi azospermdi bitkisel seyler bal polen cok kullandi.ameliyat oldu skintiliydi cocuk olmuyordu sonra kendiliginden oldu.ama oldugu ay kaza gecirdiler ve ilk defa cocuk olmamasini kafaya takamadilar nasip insallah olur
Kardesimin eside ameliyat olmuyordu ama olduktan sonra hemen kizi oldu.Ikinci cocuk vakit gecerse olmaz diye korkusundan kizi kucukken istedi animda hamile kaldi oglu oldu aralari 22 ay seninde olur insallah tatlimHafif varikosel var üremeyi etkileyecek kadar değil.
Rabbim hayırlı evlat eylesin. Benim eşimin kullanmadığı bitkisel kalmadı ne kürler hazırladım ona ne ballar hala da devam ediyoruz elbet sebebimizi bulacaz. Bende bu ay kafaya takmadım hiç, telaşem çoktu ama adet günü gelince adet olamayınca takmaya başlıyorum otomatik olarak.gunun bir hafta gecince test yaptir canim
MaşaAllah darısı tüm isteyenlerin başına benimde başıma inşaAllah. Moral oldu çok teşekkür ederim paylasımın için.Kardesimin eside ameliyat olmuyordu ama olduktan sonra hemen kizi oldu.Ikinci cocuk vakit gecerse olmaz diye korkusundan kizi kucukken istedi animda hamile kaldi oglu oldu aralari 22 ay seninde olur insallah tatlim
Amin inşaAllah Rabbim sana da isteyen herkese de sağlıklı evlatlar nasip eder. Tüp bebek için önce eşimin ameliyat olup pozitif sonuç çıkması gerekiyor ve eğer pozitif olmazsa hiç çocuğumuz olamaz demek. Tabi Allahtan ümit kesilmez O isterse olur ama eşim korkuyor sonuçtan. Yani elimizde umut olunca yine yuvarlanıp gidiyoruz da ya o son kalemiz de boşsa naparız bilmiyorum.
Menüm
Sabah geç uyandık 1.00
Bi dilim kepekli ekmek
Çok az peynir
6 zeytin
Domates salatalık marul
Akşam 5.6 gibi
6 derisiz kanat ızgara
Salata
Bi bardak ayran
Spor yok yarın başlicam kısmetse
Su 2 lt olmuştur
gayet güzelMenüm
Sabah geç uyandık 1.00
Bi dilim kepekli ekmek
Çok az peynir
6 zeytin
Domates salatalık marul
Akşam 5.6 gibi
6 derisiz kanat ızgara
Salata
Bi bardak ayran
Spor yok yarın başlicam kısmetse
Su 2 lt olmuştur
Direk sayfayi acinca senin mesajina denk geldimTabi kilonunda etkisi var hamile kalamamakta ama ben ilk istediğim zamanlar böyle kilolu değildim bu süreçte aldım malesef. Benim eşim azosperm ilaç kullanıyor bir ümit kendiliğinden olur diye ama çok uzun sürebilir olmazsa tese ameliyatı ve tüp bebek yaptırmamızda gerekebilir. Benim aslında kilo vermek için çok sebebim var sadece sağlık estetik değil meselem ama piskolojim çok bozuk ve ne kadar dirensemde yememeye spor yapmaya fazla kilo veremiyorum sıkıntı anında su içsem kilo yapıo.
Tebrikler canım. Süper bir eksi pazartesi için.Herkese günaydın kızlar ilk başlarda cok güzel devamlılık saglasamda malesef artık giremiyorum ama sizinde rızanız olursa tartı günleri misafir takipciniz olarak kilomu bildiriyim ve sizin kilolarınızıda takip ediyim
Cuma günü 80.300
Bugun 79.600
Eksi 700 gram
TesekkürlerrTebrikler canım. Süper bir eksi pazartesi için.
Tatlim ne kadar suredir evlisin bilmiyorum ama stres yapmak yerine guzel seyler hayal et Allahin izniyle olmayacak sey degil.Ben de iki uc aydir istiyorum o nedenle zayifliyorum bu beni daha fazla motive ediyor.Ne kadar az kiloyla hamile kalsam okadar iyi diyorum sen de oyle dusun.Tabi kilonunda etkisi var hamile kalamamakta ama ben ilk istediğim zamanlar böyle kilolu değildim bu süreçte aldım malesef. Benim eşim azosperm ilaç kullanıyor bir ümit kendiliğinden olur diye ama çok uzun sürebilir olmazsa tese ameliyatı ve tüp bebek yaptırmamızda gerekebilir. Benim aslında kilo vermek için çok sebebim var sadece sağlık estetik değil meselem ama piskolojim çok bozuk ve ne kadar dirensemde yememeye spor yapmaya fazla kilo veremiyorum sıkıntı anında su içsem kilo yapıo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?