Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Rabbim hayırlı evlat eylesin. Benim eşimin kullanmadığı bitkisel kalmadı ne kürler hazırladım ona ne ballar hala da devam ediyoruz elbet sebebimizi bulacaz. Bende bu ay kafaya takmadım hiç, telaşem çoktu ama adet günü gelince adet olamayınca takmaya başlıyorum otomatik olarak.

Hafif varikosel var üremeyi etkileyecek kadar değil.
Kardesimin eside ameliyat olmuyordu ama olduktan sonra hemen kizi oldu.Ikinci cocuk vakit gecerse olmaz diye korkusundan kizi kucukken istedi animda hamile kaldi oglu oldu aralari 22 ay seninde olur insallah tatlim

Test

Kardesimin eside ameliyat olmuyordu ama olduktan sonra hemen kizi oldu.Ikinci cocuk vakit gecerse olmaz diye korkusundan kizi kucukken istedi animda hamile kaldi oglu oldu aralari 22 ay seninde olur insallah tatlim
MaşaAllah darısı tüm isteyenlerin başına benimde başıma inşaAllah. Moral oldu çok teşekkür ederim paylasımın için.

canım bı arkadasın esındede aynı sıkayet varmış ıbrahımsaracoglunu ku runu denemış sımdı ıkız bebıslerı war bı deneyın insaallah olur sonrda amelıyat olur ne bıleyım canım insallah bebısın en kısa zaman da kucagına gelır

Herkese huzurlu geceler. Hepinizi tebrik ediyorum birinci olmuşsunuz

Mefkurem birincilik için mezuniyetimizi beklemişler

Son zamanlarda ülkemizde meydana gelen olaylardan dolayı çok üzgünüm hiç tadım yok inşallah tez zamanda ülkece feraha ereriz.

Direk sayfayi acinca senin mesajina denk geldim
Azosperm ise vakit kaybetme derim ilacla yukseldigi anda tedaviye baslayim çünkü hemen gero dusebiliuor maalesef
Bizimde 7 sene olmadi tedaviler ilaclar doktorlar...tüp bebekle oldu oglum cok şükür.maddi manevi cok zor bir sürec yasamayan bilemez
Yasadikca cok bilgilendim bu konuda bir doktor kadar ayrıntıli nerdeyse doktorlar bile sasiriyordu :) sor1mak istediğin biseyler olursa her zaman dinler ve bildiğim kadar cevaplarim
Inşallah rabbim sanada tum isteyenlere nasip eder her namazimdan sonra dua ediyorum el acip yalvaran herkese tattir bu duygulari allahim diye

O kadar yorgunumki ayakLarim ve basim zonkluyo
Temizlikdi yemekti utuydu cocuktu
Birde aksam 30 dk yurudum cok şükür yarina nasil olucam kim bilir :/
Herkese tatki ruyalar bol eksili bir sabaha uyaniriz inşallah

Bütüngün temizlik yaptım. Çarşambada günüm var cumada eltimde mevlüt. Çok yoğun geçti bu hafta bian önce bitse iyi olacak.

Son zamanlardaki olayla hepimizi olduğu gibi benide çok çok derinden sarstı. 2.3 hafta sonra annemlere gidicem ama nerdeyse 1 yıldır onlarıda görmeme ve çook özlememe rağmen oraya bile gitmwk istemiyorum. Şehir kalabalık görmek istemiyorum resmen. Bu korkuyla ne nasıl ve nezamana kadar yaşayacağız bilmiyorum. Herşey allahtan yaşayacak günlerimiz varsa tabikide yaşayacağız ama insan etkileniyo işte. Kaygı bozukluğum var buda olayları kendi içimde daha da büyütmeme sebep oluyor malesef. Kafamdan atamıyorum bu düşünceleri. Bi bitse şu lanet olası terör rahatlasak artık milletçe...

Uzun oldu kızlar kusura bakmayın lütfen çok doldum son zamanlarda öylesine içimdekileri bi nebze azaltmak istedim.

Günaydıb kızlar dün uğrayamadım. Öğleye kadar okuldaydım. Öğleden sonra da eşimin kardeşi araba alacak bayi gezdik. Akşam da çocukları yıka ütü derken geç oldu.
Herkese güzel haftalaf.

Herkese günaydın kızlar ilk başlarda cok güzel devamlılık saglasamda malesef artık giremiyorum ama sizinde rızanız olursa tartı günleri misafir takipciniz olarak kilomu bildiriyim ve sizin kilolarınızıda takip ediyim
Cuma günü 80.300
Bugun 79.600
Eksi 700 gram

Tebrikler canım. Süper bir eksi pazartesi için.

Günaydın canlarım.Bu aralar takıma hiç desteğim olamadı bi hengamedeyim Allah beterinden saklasın.Bugün anbem kolonoskopi ile endoskopi olacak hastaneye geçiyoruz şimdi.Kilom aynı 98

Tatlim ne kadar suredir evlisin bilmiyorum ama stres yapmak yerine guzel seyler hayal et Allahin izniyle olmayacak sey degil.Ben de iki uc aydir istiyorum o nedenle zayifliyorum bu beni daha fazla motive ediyor.Ne kadar az kiloyla hamile kalsam okadar iyi diyorum sen de oyle dusun.

Gunaydin kizlar malesef +500 um dun temizlikten sonra bogazim cok agridi gece bile kalkip su ictim sabahta okula gidicem diye erken tartildim sanirim bunlarin da etkisiyle fazla ciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…