Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sabah 1 dlm de cavdar ekmegi yedim

akşama pilav degilde baska biseyler olsa iyi olurmus

Sık ara olmuş ama yinede güzel
Öyle canım ben biraz takintiliyim nisanlimla biraz tartıştık onu taktım kafaya o yüzden canım istemedi
kiz dur hele daha ne tartışmalar olacak ama önemli olan o duruma rağmen devam edebilmek takma kafana erkekler fazla ciddiye alinmaya gelmez

evet ya itiraf ediyorum ben daha sekersiz cay bile icemiyrum bi cay kasigindan az yinede koyuyorum ve isin kötüsü cok cay içiyorum cok denedim bi türlü basaramadim sekersiz olayini bitki caylarini falan içiyorum ama normal cay kahve icemiyrum

bugun menulerde cokmu bulgur gordum ne sksama koymasaydin ya azda olsa Bulguru yarin tarti var

Cok sagol canım yokluklari ayri varliklari ayrı dert allah beterini vermesin dermani olan dertlere bagrimiz acik ama insan dayanamıyor hallerine
Güzel canım
acikmayasin aksam olmayınca

Canım yoğurt karışımını bende duymuştum extra etkisini gordunmu

Acikirsam sut icerim canim midem kotu yoldan etkilendim.

Kızlar buda benim menum,
Sabah 07:30
Pirasalı omlet,yarım dilim ekmek,1 kk peynir
Ara 10:30
yarım dilim ekmek, peynir,yarım bardak süt
Ara 14:00
1elma ,yarım bardak sut
Aksam: 16:30
Yarım dilim ekmek,2 kase mercimek çorbası

Su 3,5 lt , spor 3 mile leslie
Not: akşam 5 ten sonra yememe kararı aldım dayanamazsam 1 bardak süt yada yoğurt yerim.şimdiye kadar çok iyiyim çay icicem şimdi eşim zaten yedirmez :)

canım cok az bence ama sen vucudunu daha ıyı tanıyordursun afıyet olsun

guzel menu canım afıyet olsun

Geçmiş olsun cnm nasıl geçti sınavın

Adet olacam falan diye düşünme tatlım sonuçta bu kilo vermeye Engel değil ve her ay oluyoruz zaten
Hadi yoğunluğun da bittiğine göre daha fazla odaklan
Sağol mefkurem ablam sınav güzel geçti yani fazla çalışamadığım halde umutluyum. Adet olmam tabiki kilo vermeye engel değil ama maddi manevi çökmem demek. Iki üç gün yataktan kalkamıyorum sancıdan. Tatlı krizleri vuruyor. Ve piskolojik olarak da anne olamamanın acısı, yine umutlar beklentiler ve yine hüsran. Yani herkes gibi adet olmuyorum ben malesef ben adet olunca yanıo kül oluyor sonra o küllerimden tekrar umutlara bürünüp ayağa kalkıyorum.

İyi akşamlar herkese
Menüm
Kahvalti10:30
1 d ekmek
1 kk peynir,5 zeytin
Peynir,domates
1 tk bal

Öğle 14:00
1 d ekmek
1 tabak pırasa
Yarım saat sonra
1 d ekmek
1 tavada yumurta

Akşam
5-6 kraker
5 gofret,1 portakal

Su2 lt
Spor 2 mil leslie

Gün boyu leblebi çıtır leblebi gibi atıştırmalarm oldu deli gibi abur cubur,tatli yemek istiyorum.regl öncesi hep böyle oluyorum emeklerim çöpe gidiyor.
Moralimde bozuk kendi ailemle problemlerim var bununda etkisi var sanırım yiyeceklere saldırmamda

canim ogunlerin arasi yakin gibi geldi bana.arkadasimda 5 ten sonra yemeyerek kilo vermisti.

canım cok az bence ama sen vucudunu daha ıyı tanıyordursun afıyet olsun
canim normalde banada az gelebilir ama canim istemiyor yorgunluktan acikirsam sut icerim.

hayirlisi olsun canim oyle dusun hersey nasip isi bu kadar kafana takmasan daha kolay bebis olur.Bu is sabir ve dua isi.

canim menu hakkinda birsey demiyecegim sen daha iyi biliyorsun.Ama insanin kendine yaptigi kotulugu kimse yapamaz.Lutfen dikkat et hazir 7 leri gormusken yoksa hem yiyip hemde yedigin icin kendine kizip daha cok yiyecek ve uzgunum ama 8 lere dogru gidersin.Sen sana yakisani yap kalk toparlan ve su andan itibaren saglikli beslenmeye devam et arkadasim.

hayirlisi olsun canim oyle dusun hersey nasip isi bu kadar kafana takmasan daha kolay bebis olur.Bu is sabir ve dua isi.
Allah razı olsun ablacım. Beni de dualarınıza katın benim gibi bekleyenleri de. Çok yorucu sabretikçe sabretmek zorlaşıyor ama bu iş tamamen sabır ve dua işi dediğin gibi.

Kızlar dünkü menüm
Sabah 8.00
Maydanozlu yeşil soğanlı 1 yumurtadan omlet
Öğlen 14.00
Ton balıklı salata
Akşam 19.00
1 buçuk lahmacun
Ayran
Su 3 lt
Spor yok

Gayet iyi cnm afiyet olsun

Pasta disinda gayet iyi cnm

Ins. Ablacim

Kasar disinda iyi cnm

Canim bulguru cuma cumartesi aksamnye cunku pazartesi tartida seni uzebilir sislik nedeniyle

Kuru sislik yapabilir cnm

Gayet iyi cnm

Findik.fistik kavruldugu icin yag orani yuksektir cnm

Cok iyi cnm

Gayet iyi seker

Sabah 12.30
1.5 yagda yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim.ekmek
Cay

Ara
1 avuc kavrulmamis.findik

Aksam.18.30
Yarim kase tathana
4 yk et kavurma
2 parca haslama et
Patlican salata

2 litre su
30 dk yuruyus

canım ılk cocugu beklıyorsun galıba ama acele etme zayıfla sansını artır sonrada zamana bırak zamana gelınce kendısı gelıcek canım ben doktora gıttıgımde 74 kıloydum doktor zayıfla kendılıgınden olma sansı artsın dedı belkı sendede o etkendır hıc uzulme tatlım demek daha rızkı yer yuzune ınmemış herseyın zamanı wardır zamana bırak tatlım

olabılır tatlım nohut bulgur sıslık yapıyor bıde fasulyeyı denemış ourum bundan sonra ona gore yerım

gülüm senle ben bahane hakkımızı fazlasıyla doldurduk dimi bdnce herseyi bi kenara it ve odaklan beyinde bittimi canın falan istemiyor bak herkes mezun oluyor biz hala yaya devam ediyoruz lütfen kendin için yap bunu ve kararlı ol

Canım allah yardimcin olsun,dua edelim hepbirlikte hayırlısıyla bebek sahibi ol insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…