- 12 Şubat 2016
- 1.175
- 2.191
- 48
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.021
sabah 1 dlm de cavdar ekmegi yedimSukur eve gelebildik ve cok yorulmusum.
Menum
Sabah 1 incir 1 hurma kurusu
Saat 10.00
5 kucuk kofte
Kuru domates biber kavurmasi
Az peynir
Saat 16.00
Biraz findik ve antepfistigi
Saat 19.00
2 kuru incir 1 medine hurmasi
1 kaseye yakin yogurt
Spor toplam 1 saatten fazla yuruyus ve egzersiz
Su 2 litreyi gecer
Aksam yoldan gelince ve kuruyemis yiyince yiyesim gelmedi.
akşama pilav degilde baska biseyler olsa iyi olurmusIyi akşamlar kızlar
Menum
Uyanır uyanmaz 2 bardak limonlu şu
11.30
Yulafli maydanozlu omlet 1 yumurta
Biber salatalık domates
Açık çay
Ara öğün
15.00
4 tane form bisküvi
17.30
1 tabaktan az bulgur pilavı
3lt su
Sık ara olmuş ama yinede güzelbende menumu yazayım kızlar
sabah 08.50 2 YUMURTAYLA BOL MAYDANOZLU OMLET 1 DILIM CAVDAR EKMEGI 3 Y.KASIGI LOR PEYNIRI 1 BARDAK YESILCAY
SAAT 12.00 1KUCUK KARE BITTER 1 CAY BARDAGI S.KAHVE
14.00 1 SERVIS KASIGI SEBZE YEMEGI 1.5 KASE YAYLA CORBASI
14.50 2 .KASIGI YOGURDUN ICINE 1 CAY KASIGI ZENCEFIL ZERDECAL TARCIN KOYUP YEDIM
16.15 3 Y. KASIGI KURU FASULYE
SAAT 19.00 ZENCEFILLI ZERDECALLI TARCINLI YOGURT
20.30 DA BI S.KAHVE
SU 3 LT
SPOR SABAH 3 MIL AKSAM 3 MIL LESIE 100 IPSIZ IP ATLAMA
kiz dur hele daha ne tartışmalar olacak ama önemli olan o duruma rağmen devam edebilmek takma kafana erkekler fazla ciddiye alinmaya gelmezÖyle canım ben biraz takintiliyim nisanlimla biraz tartıştık onu taktım kafaya o yüzden canım istemedi
evet ya itiraf ediyorum ben daha sekersiz cay bile icemiyrum bi cay kasigindan az yinede koyuyorum ve isin kötüsü cok cay içiyorum cok denedim bi türlü basaramadim sekersiz olayini bitki caylarini falan içiyorum ama normal cay kahve icemiyrumGayet guzel canim ama az da olsa seker kullanmamaya calis sekersiz kahve icemiyorsan yaninda bir medine hurmasiyla deneyebilirsin.
Canim form biskuvi de olsa ara ogunde tercih etmesen daha iyi,onun yerine kavrulmamis kuru yemis ya da kuru meyve,sut,ayran tercih edebilirsin,pilavin yaninda sebze yemegi olsa daha guzel bir menu olurdu.
Bitter cissa giriyor sanirim ama arada yenebilir bence ogleden sonra cok fazla ara ogun yapmissin canim cokmu aciktin.Cok fazla ara ogun yapinca leptin hormonu salgilanmaz ona gore yogurt masum olabilir ama cok sık yemissin.
bugun menulerde cokmu bulgur gordum ne sksama koymasaydin ya azda olsa Bulguru yarin tarti varKizlar tum gun temizlik yaptim giremedim yoruldum ama degdi evim mis gibi oldu.
Menumu de yazayim.
Sabah uyandigimda 09.00 da bir bardak sut,bir kuru incir bir avuc findik badem.
Kahvalti:11.00 uc kasik tuzsuz cokelek,iki yk melemen,bir tane tereyaginda yumurta,bir kac tane ceri domates,roka,ceviz ve cay.
Aksam:17.30 bir tabak kiymali pirasa yemegi(bulgur ile yaptim koca tencereye uc yk bulgur koydum) bir kase yogurt.
2.5 litre su,temizlik yaptim spor yapamadim.
Cok sagol canım yokluklari ayri varliklari ayrı dert allah beterini vermesin dermani olan dertlere bagrimiz acik ama insan dayanamıyor hallerineKasar yerine beyaz peynir yesen daha sağlıklı ve doyurucu olur canim hatta benim yerimede ye :) bu arada cok gecmis olsun canim rabbim evlatla imtihan etmesin..ben yedi sene evlatsizlikla imtihan oldum o ayri zordu ama simdi hasta olmasi bambaska zor oluyor
Rabbim sifa versin bir daha yasatmasin inşallah
Aksami gormesek guzel olmus canim
Bulgur yiyince yaninda salatada tuketelimki sisligimiz fazla olmasin
Az olmus tatlim
Takma kafana olur arada tatli tartismalar
Ben esimle nisanliyken öyle bir tartistimki kaynanamlar bohca icin alışverişte ben ayriliyodum nerdeyse o derece :)
Guzel canim afiywt olsun
Güzel canımSabah 08 00
Bir dilim tb wkmegi
5 zeytin domates biber salatalik
Ara bi kac tane findik
Ogle 14 00
Yarim tabak pazi kavurma
Bir kasik kisir
Haslanmis brokoli karnibahar havuc
Bir tane kepekli galeta
Aksam 20 00 ( esim gec geliyor bende acikmadigim icin bekliyorum )
Uc tane firinda yagsiz tavuk pirzola
Salata
Su 2,5 lt
30 dk yuruycem inşallah
acikmayasin aksam olmayıncaSukur eve gelebildik ve cok yorulmusum.
Menum
Saat 10.00
5 kucuk kofte
Az peynir
Saat 16.00
Saat 19.00
1 kaseye yakin yogurt
Su 2 litreyi gecer
Canım yoğurt karışımını bende duymuştum extra etkisini gordunmubende menumu yazayım kızlar
sabah 08.50 2 YUMURTAYLA BOL MAYDANOZLU OMLET 1 DILIM CAVDAR EKMEGI 3 Y.KASIGI LOR PEYNIRI 1 BARDAK YESILCAY
14.50 2 .KASIGI YOGURDUN ICINE 1 CAY KASIGI ZENCEFIL ZERDECAL TARCIN KOYUP YEDIM
20.30 DA BI S.KAHVE
SU 3 LT
Acikirsam sut icerim canim midem kotu yoldan etkilendim.akşama pilav degilde baska biseyler olsa iyi olurmus
Sık ara olmuş ama yinede güzel
kiz dur hele daha ne tartışmalar olacak ama önemli olan o duruma rağmen devam edebilmek takma kafana erkekler fazla ciddiye alinmaya gelmez
evet ya itiraf ediyorum ben daha sekersiz cay bile icemiyrum bi cay kasigindan az yinede koyuyorum ve isin kötüsü cok cay içiyorum cok denedim bi türlü basaramadim sekersiz olayini bitki caylarini falan içiyorum ama normal cay kahve icemiyrum
bugun menulerde cokmu bulgur gordum ne sksama koymasaydin ya azda olsa Bulguru yarin tarti var
Cok sagol canım yokluklari ayri varliklari ayrı dert allah beterini vermesin dermani olan dertlere bagrimiz acik ama insan dayanamıyor hallerine
Güzel canım
acikmayasin aksam olmayınca
Sukur eve gelebildik ve cok yorulmusum.
Menum
Saat 10.00
5 kucuk kofte
Az peynir
Saat 16.00
Saat 19.00
1 kaseye yakin yogurt
Su 2 litreyi gecer
canım daha bugun denedım bılmem faydasını gorursem yazarımCanım yoğurt karışımını bende duymuştum extra etkisini gordunmu
Kızlar buda benim menum,
Sabah 07:30
Pirasalı omlet,yarım dilim ekmek,1 kk peynir
Ara 10:30
yarım dilim ekmek, peynir,yarım bardak süt
Ara 14:00
1elma ,yarım bardak sut
Aksam: 16:30
Yarım dilim ekmek,2 kase mercimek çorbası
Su 3,5 lt , spor 3 mile leslie
Not: akşam 5 ten sonra yememe kararı aldım dayanamazsam 1 bardak süt yada yoğurt yerim.şimdiye kadar çok iyiyim çay icicem şimdi eşim zaten yedirmez :)
Sağol mefkurem ablam sınav güzel geçti yani fazla çalışamadığım halde umutluyum. Adet olmam tabiki kilo vermeye engel değil ama maddi manevi çökmem demek. Iki üç gün yataktan kalkamıyorum sancıdan. Tatlı krizleri vuruyor. Ve piskolojik olarak da anne olamamanın acısı, yine umutlar beklentiler ve yine hüsran. Yani herkes gibi adet olmuyorum ben malesef ben adet olunca yanıo kül oluyor sonra o küllerimden tekrar umutlara bürünüp ayağa kalkıyorum.Geçmiş olsun cnm nasıl geçti sınavın
Adet olacam falan diye düşünme tatlım sonuçta bu kilo vermeye Engel değil ve her ay oluyoruz zaten
Hadi yoğunluğun da bittiğine göre daha fazla odaklan
canim ogunlerin arasi yakin gibi geldi bana.arkadasimda 5 ten sonra yemeyerek kilo vermisti.Kızlar buda benim menum,
1elma ,yarım bardak sut
Not: akşam 5 ten sonra yememe kararı aldım dayanamazsam 1 bardak süt yada yoğurt yerim.şimdiye kadar çok iyiyim çay icicem şimdi eşim zaten yedirmez :)
canim normalde banada az gelebilir ama canim istemiyor yorgunluktan acikirsam sut icerim.canım cok az bence ama sen vucudunu daha ıyı tanıyordursun afıyet olsun
hayirlisi olsun canim oyle dusun hersey nasip isi bu kadar kafana takmasan daha kolay bebis olur.Bu is sabir ve dua isi.Sağol mefkurem ablam sınav güzel geçti yani fazla çalışamadığım halde umutluyum. Adet olmam tabiki kilo vermeye engel değil ama maddi manevi çökmem demek. Iki üç gün yataktan kalkamıyorum sancıdan. Tatlı krizleri vuruyor. Ve piskolojik olarak da anne olamamanın acısı, yine umutlar beklentiler ve yine hüsran. Yani herkes gibi adet olmuyorum ben malesef ben adet olunca yanıo kül oluyor sonra o küllerimden tekrar umutlara bürünüp ayağa kalkıyorum.
canim menu hakkinda birsey demiyecegim sen daha iyi biliyorsun.Ama insanin kendine yaptigi kotulugu kimse yapamaz.Lutfen dikkat et hazir 7 leri gormusken yoksa hem yiyip hemde yedigin icin kendine kizip daha cok yiyecek ve uzgunum ama 8 lere dogru gidersin.Sen sana yakisani yap kalk toparlan ve su andan itibaren saglikli beslenmeye devam et arkadasim.İyi akşamlar herkese
Menüm
Kahvalti10:30
1 d ekmek
1 kk peynir,5 zeytin
Peynir,domates
1 tk bal
Öğle 14:00
1 d ekmek
1 tabak pırasa
Yarım saat sonra
1 d ekmek
1 tavada yumurta
Akşam
5-6 kraker
5 gofret,1 portakal
Su2 lt
Spor 2 mil leslie
Gün boyu leblebi çıtır leblebi gibi atıştırmalarm oldu deli gibi abur cubur,tatli yemek istiyorum.regl öncesi hep böyle oluyorum emeklerim çöpe gidiyor.
Moralimde bozuk kendi ailemle problemlerim var bununda etkisi var sanırım yiyeceklere saldırmamda
Mervecim zerrin özer yapmış bunu ,o kilo verince duymuştum tv den yemeklerden yarım saat önce yemiş,bende oyle yapmayı düşünüyorum ondan sordumcanım daha bugun denedım bılmem faydasını gorursem yazarım
Allah razı olsun ablacım. Beni de dualarınıza katın benim gibi bekleyenleri de. Çok yorucu sabretikçe sabretmek zorlaşıyor ama bu iş tamamen sabır ve dua işi dediğin gibi.hayirlisi olsun canim oyle dusun hersey nasip isi bu kadar kafana takmasan daha kolay bebis olur.Bu is sabir ve dua isi.
Kızlar dünkü menüm
Sabah 8.00
Maydanozlu yeşil soğanlı 1 yumurtadan omlet
Öğlen 14.00
Ton balıklı salata
Akşam 19.00
1 buçuk lahmacun
Ayran
Su 3 lt
Spor yok
Slm kızlar dün giremedim hiç dünkü menümü yazayım hemen
Sabah 9.00
Bir bardak süt 2 kuru kayısı
Öğlen 1di sanırım
Kepekli ekmeğe peynirli tost
Az domates salatalık
Akşam 7 gibi
3 yudum pasta
Bi tane mercimekli köfte
Marul bi tanede sarma
Spor yok
Suyu saymadım ama çok içmişimdir
Sağol cnm
Ama bu hafta hiç öyle hissetmiyorum
Teşekkür ederim bitanem
Biraz önce gittiler
Acaba buhar makinesi işe yaramazmıydı cnm
Geç vakit ekmek yersen olacağı o cnm
Lütfen dikkat et ve artılarını at
Bak bide listedesin
Karbonu azalt suyu ve sporu artır
Allah yardımcınız olsun cnm
Heyecan başlıyor desene güzellik
Sevilcim bu hafta 2 haftanız doluyor
Güzel bi eksiyle gelirseniz listeye girersiniz
B burcugncy
Geçmiş olsun cnm nasıl geçti sınavın
Adet olacam falan diye düşünme tatlım sonuçta bu kilo vermeye Engel değil ve her ay oluyoruz zaten
Hadi yoğunluğun da bittiğine göre daha fazla odaklan
Menumu yazayım erkenden
Sabah8; 0o
Iki dilim ekmek
1yunurta 3kucuk ve ince dilim kasar
Domates salatalık
Öğle 12:30
1dilim ekmek
2yagda yumurta salata yogurt
Ara
1az şekerli kahve 1avuc fıstık
Aksam17:30
Yarim kase t a vuk corbasi
2yk patlıcan yemegi salata yogurt
Su 2,5lt limonlu bitti belki uc olur
Spor 150 ip Beşyüz yapmaya çalışıcam
Iyi akşamlar kızlar
Menum
Uyanır uyanmaz 2 bardak limonlu şu
11.30
Yulafli maydanozlu omlet 1 yumurta
Biber salatalık domates
Açık çay
Ara öğün
15.00
4 tane form bisküvi
17.30
1 tabaktan az bulgur pilavı
3lt su
bende menumu yazayım kızlar
20.30 DA BI S.KAHVE
SU 3 LT
Kizlar tum gun temizlik yaptim giremedim yoruldum ama degdi evim mis gibi oldu.
Menumu de yazayim.
Sabah uyandigimda 09.00 da bir bardak sut,bir kuru incir bir avuc findik badem.
Kahvalti:11.00 uc kasik tuzsuz cokelek,iki yk melemen,bir tane tereyaginda yumurta,bir kac tane ceri domates,roka,ceviz ve cay.
Aksam:17.30 bir tabak kiymali pirasa yemegi(bulgur ile yaptim koca tencereye uc yk bulgur koydum) bir kase yogurt.
2.5 litre su,temizlik yaptim spor yapamadim.
Sukur eve gelebildik ve cok yorulmusum.
Menum
Saat 10.00
5 kucuk kofte
Az peynir
Saat 16.00
Saat 19.00
1 kaseye yakin yogurt
Su 2 litreyi gecer
Kızlar buda benim menum,
1elma ,yarım bardak sut
İyi akşamlar herkese
Menüm
1 d ekmek
1 kk peynir,5 zeytin
Peynir,domates
1 tk bal
1 d ekmek
1 tabak pırasa
Yarım saat sonra
1 d ekmek
1 tavada yumurta
Akşam
5-6 kraker
5 gofret,1 portakal
Su2 lt
Spor 2 mil leslie
Gün boyu leblebi çıtır leblebi gibi atıştırmalarm oldu deli gibi abur cubur,tatli yemek istiyorum.regl öncesi hep böyle oluyorum emeklerim çöpe gidiyor.
Moralimde bozuk kendi ailemle problemlerim var bununda etkisi var sanırım yiyeceklere saldırmamda
Sağol mefkurem ablam sınav güzel geçti yani fazla çalışamadığım halde umutluyum. Adet olmam tabiki kilo vermeye engel değil ama maddi manevi çökmem demek. Iki üç gün yataktan kalkamıyorum sancıdan. Tatlı krizleri vuruyor. Ve piskolojik olarak da anne olamamanın acısı, yine umutlar beklentiler ve yine hüsran. Yani herkes gibi adet olmuyorum ben malesef ben adet olunca yanıo kül oluyor sonra o küllerimden tekrar umutlara bürünüp ayağa kalkıyorum.
Gayet iyi cnm afiyet olsun
Pasta disinda gayet iyi cnm
Ins. Ablacim
Kasar disinda iyi cnm
Canim bulguru cuma cumartesi aksamnye cunku pazartesi tartida seni uzebilir sislik nedeniyle
Kuru sislik yapabilir cnm
Gayet iyi cnm
Findik.fistik kavruldugu icin yag orani yuksektir cnm
Cok iyi cnm
Gayet iyi seker
gülüm senle ben bahane hakkımızı fazlasıyla doldurduk dimi bdnce herseyi bi kenara it ve odaklan beyinde bittimi canın falan istemiyor bak herkes mezun oluyor biz hala yaya devam ediyoruz lütfen kendin için yap bunu ve kararlı olİyi akşamlar herkese
Menüm
1 d ekmek
1 kk peynir,5 zeytin
Peynir,domates
1 tk bal
1 d ekmek
1 tabak pırasa
Yarım saat sonra
1 d ekmek
1 tavada yumurta
Akşam
5-6 kraker
5 gofret,1 portakal
Su2 lt
Spor 2 mil leslie
Canım allah yardimcin olsun,dua edelim hepbirlikte hayırlısıyla bebek sahibi ol insallahSağol mefkurem ablam sınav güzel geçti yani fazla çalışamadığım halde umutluyum. Adet olmam tabiki kilo vermeye engel değil ama maddi manevi çökmem demek. Iki üç gün yataktan kalkamıyorum sancıdan. Tatlı krizleri vuruyor. Ve piskolojik olarak da anne olamamanın acısı, yine umutlar beklentiler ve yine hüsran. Yani herkes gibi adet olmuyorum ben malesef ben adet olunca yanıo kül oluyor sonra o küllerimden tekrar umutlara bürünüp ayağa kalkıyorum.
Sabah 12.30
1.5 yagda yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim.ekmek
Cay
Ara
1 avuc kavrulmamis.findik
Aksam.18.30
Yarim kase tathana
4 yk et kavurma
2 parca haslama et
Patlican salata
2 litre su
30 dk yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?