- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.101
Canim iki aydir istiyoruz doktora gitmedim ama folik asit kullaniyorum basladim yani.CANIM DOKTORA GITTINMI NE DEDIN DOKTOR BIDE NE ZAMANDIR ISTIYORSUN COK OLDUMU
canım vucud bı dırenıyo bende sabah aksam spor yapıyorum gram oynamıyo mubarek ama cok guzel ınceldım herkes bu ara ıyıce vermıssın dıyo bendeyok hala aynıyım dıyorum neyse ınceleyımde eksılerıde gorurum insallahInsallah canim son haftalarda sporu biraz ihmal ettim ondan istedigim gibi veremiyorum bu hafta biraz agirlik verirsem guzel bir eksi gorurum herhalde.
Masallah canim cok guzel-600 ile günaydınlar canlar
Ya ne guzel spor yapabiliyorsn ben evde cok skiliyorum disarda yuruyus inkanimda yok ondan cok ihmal ediyorum.canım vucud bı dırenıyo bende sabah aksam spor yapıyorum gram oynamıyo mubarek ama cok guzel ınceldım herkes bu ara ıyıce vermıssın dıyo bendeyok hala aynıyım dıyorum neyse ınceleyımde eksılerıde gorurum insallah
Canim iki aydir istiyoruz doktora gitmedim ama folik asit kullaniyorum basladim yani.
Benim son aylar cok afedersin regl yogun oluyor bide kasiklarim da agri var korkuyorum o nedenle cumartesi gidicem doktora detayli baktiricam bebek icin bir engel falan varmi diye enazindan icim rahat etsin
Ya ne guzel spor yapabiliyorsn ben evde cok skiliyorum disarda yuruyus inkanimda yok ondan cok ihmal ediyorum.
Onemli olan incelmek eksi de gorursun emin ol.Sen de simdi mi istiyorsun bebek yoksa zayifldiktan sonra mi
Günaydın kızlar
74.6ydim 75.3um bu sabah büyük ihtimal bulgur pilavinin şişkinliği var cumaya kadar gondercem onu inşallah
Aynen bende bulgur yaptı cumaya kadar yemem bulgur falangeldıgı gıbı gıder tatlım uzulme bendede nohut fasulya bulkgur sıslık yapıyor bunları kesfettım sımdılık
Çok güzel canim tebriklerHerkese günaydın kızlar ilk başlarda cok güzel devamlılık saglasamda malesef artık giremiyorum ama sizinde rızanız olursa tartı günleri misafir takipciniz olarak kilomu bildiriyim ve sizin kilolarınızıda takip ediyim
Cuma günü 80.300
Bugun 79.600
Eksi 700 gram
Tebrikler canimGunaydin kizlar -300 de benim
Canım tuvalete cikamadigindandir bence de yarına dusersin insallahGunaydin kizlar malesef +500 um dun temizlikten sonra bogazim cok agridi gece bile kalkip su ictim sabahta okula gidicem diye erken tartildim sanirim bunlarin da etkisiyle fazla ciktim
Canım geçmiş olsun hayirolsunGünagydın yine hastane yolundayiz gelince görüşürüz -200 deyim
bulgur gerçekten farkediyo canim,eşim 20 kilo verdi hergün tartildi ve eksi çıktı,sadece bulgur pilavı yediği günler artı ciktiGünaydın kızlar
74.6ydim 75.3um bu sabah büyük ihtimal bulgur pilavinin şişkinliği var cumaya kadar gondercem onu inşallah
Canim s3nin cocuk kac yasindacanım bu ay tedavıye baslıcaz aslında gecen ay tup bebek yaptıracaktık ama baska bı doktora gıttık oda daha erken bı cocugunuzda war acele etmeyın dedı bu ay adet olunca gıdıcem bu hap warmıs meme kanserınde kullanıyorlarmış ama cok guzel yumurta buyutuyormus ve yan etkısı yokmus o hapı kullanıcam pahalı dıye yazmıyolar mış bızde fıyat onemlı degıl dıyınce onu getırtıcektı ısde doktor baskada 65- 67 arası hamıle kalmayı cok ıstıyorum sporda canım ewde lesıe ablamla takılıyorum sabah aksam bıde yemeklerden once ıp atlıyorum
Dikkat edersen verirsin canimKızlar iki günde -500 insallah cumaya kadar biraz daha veririm su an 79.8
Canim s3nin cocuk kac yasinda
Masallah Allah size bagislasin bir cocugun varmis zaten ikincisi neden olmasin.Ilki dogal yollarlami tedaviylemi oldu.canım bu ay tedavıye baslıcaz aslında gecen ay tup bebek yaptıracaktık ama baska bı doktora gıttık oda daha erken bı cocugunuzda war acele etmeyın dedı bu ay adet olunca gıdıcem bu hap warmıs meme kanserınde kullanıyorlarmış ama cok guzel yumurta buyutuyormus ve yan etkısı yokmus o hapı kullanıcam pahalı dıye yazmıyolar mış bızde fıyat onemlı degıl dıyınce onu getırtıcektı ısde doktor baskada 65- 67 arası hamıle kalmayı cok ıstıyorum sporda canım ewde lesıe ablamla takılıyorum sabah aksam bıde yemeklerden once ıp atlıyorum
Oyy masallah benim ogrencilerle yasit Allah hayirli evlat etsin.8 yasında canım ıkıye gıdıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?