Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

CANIM DOKTORA GITTINMI NE DEDIN DOKTOR BIDE NE ZAMANDIR ISTIYORSUN COK OLDUMU
Canim iki aydir istiyoruz doktora gitmedim ama folik asit kullaniyorum basladim yani.
Benim son aylar cok afedersin regl yogun oluyor bide kasiklarim da agri var korkuyorum o nedenle cumartesi gidicem doktora detayli baktiricam bebek icin bir engel falan varmi diye enazindan icim rahat etsin

Insallah canim son haftalarda sporu biraz ihmal ettim ondan istedigim gibi veremiyorum bu hafta biraz agirlik verirsem guzel bir eksi gorurum herhalde.
canım vucud bı dırenıyo bende sabah aksam spor yapıyorum gram oynamıyo mubarek ama cok guzel ınceldım herkes bu ara ıyıce vermıssın dıyo bendeyok hala aynıyım dıyorum neyse ınceleyımde eksılerıde gorurum insallah

Ya ne guzel spor yapabiliyorsn ben evde cok skiliyorum disarda yuruyus inkanimda yok ondan cok ihmal ediyorum.
Onemli olan incelmek eksi de gorursun emin ol.Sen de simdi mi istiyorsun bebek yoksa zayifldiktan sonra mi

canım cok yenı daha ama bı doktora gıt ıcın rahat etsın ama kendınızede zaman werın kılonda cok ıyı zamanınıbeklıyordur annesı gelır ınsallah kısa zaman da farah benımkınıde yanında getırsın bakalım hangımızınkı once gelıcek ama hepsıde gelıcek yanı baska carelerı yok bızı uzup duruyolar ya gelsın onların her tarafını koklucam durucam yaramazcıklar

Ya ne guzel spor yapabiliyorsn ben evde cok skiliyorum disarda yuruyus inkanimda yok ondan cok ihmal ediyorum.
Onemli olan incelmek eksi de gorursun emin ol.Sen de simdi mi istiyorsun bebek yoksa zayifldiktan sonra mi

canım bu ay tedavıye baslıcaz aslında gecen ay tup bebek yaptıracaktık ama baska bı doktora gıttık oda daha erken bı cocugunuzda war acele etmeyın dedı bu ay adet olunca gıdıcem bu hap warmıs meme kanserınde kullanıyorlarmış ama cok guzel yumurta buyutuyormus ve yan etkısı yokmus o hapı kullanıcam pahalı dıye yazmıyolar mış bızde fıyat onemlı degıl dıyınce onu getırtıcektı ısde doktor baskada 65- 67 arası hamıle kalmayı cok ıstıyorum sporda canım ewde lesıe ablamla takılıyorum sabah aksam bıde yemeklerden once ıp atlıyorum

Çok güzel canim tebrikler
Gunaydin kizlar -300 de benim
Tebrikler canim

Gunaydin kizlar malesef +500 um dun temizlikten sonra bogazim cok agridi gece bile kalkip su ictim sabahta okula gidicem diye erken tartildim sanirim bunlarin da etkisiyle fazla ciktim
Canım tuvalete cikamadigindandir bence de yarına dusersin insallah
Günagydın yine hastane yolundayiz gelince görüşürüz -200 deyim
Canım geçmiş olsun hayirolsun
Günaydın kızlar
74.6ydim 75.3um bu sabah büyük ihtimal bulgur pilavinin şişkinliği var cumaya kadar gondercem onu inşallah
bulgur gerçekten farkediyo canim,eşim 20 kilo verdi hergün tartildi ve eksi çıktı,sadece bulgur pilavı yediği günler artı cikti

Canim s3nin cocuk kac yasinda

Masallah Allah size bagislasin bir cocugun varmis zaten ikincisi neden olmasin.Ilki dogal yollarlami tedaviylemi oldu.
Acele etme tup bebek icin tedaviyle olur bence.
Ya bende ip atliyordum ama cevremdekiler bebek dusunuyorsan ip atlama ve agir egzersiz yapma dediler.Ozellikle yumurtlama donemleri ve sonrasinda agir egzersiz yapmiyorum leslie sadece yapiyorum bence sen de oyle yap canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…