- 15 Şubat 2016
- 745
- 882
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.041
İyi akşamlar herkese
Menüm
Kahvalti10:30
1 d ekmek
1 kk peynir,5 zeytin
Peynir,domates
1 tk bal
Öğle 14:00
1 d ekmek
1 tabak pırasa
Yarım saat sonra
1 d ekmek
1 tavada yumurta
Akşam
5-6 kraker
5 gofret,1 portakal
Su2 lt
Spor 2 mil leslie
Gün boyu leblebi çıtır leblebi gibi atıştırmalarm oldu deli gibi abur cubur,tatli yemek istiyorum.regl öncesi hep böyle oluyorum emeklerim çöpe gidiyor.
Moralimde bozuk kendi ailemle problemlerim var bununda etkisi var sanırım yiyeceklere saldırmamda
guzel canimSabah 12.30
1.5 yagda yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim.ekmek
Cay
Ara
1 avuc kavrulmamis.findik
Aksam.18.30
Yarim kase tathana
4 yk et kavurma
2 parca haslama et
Patlican salata
2 litre su
30 dk yuruyus
Mervecim zerrin özer yapmış bunu ,o kilo verince duymuştum tv den yemeklerden yarım saat önce yemiş,bende oyle yapmayı düşünüyorum ondan sordum
Aslında o aradaki iki öğünü öğle yemeğini atlatmak için yapım,su düzene bi alisayim tek ara ogun yapi cam o zaman aralar açılır biraz daha. Arkadaşın nasıl beslenmisti,5 ten önce az yeyincede veriliyormuş,1200 kalorinin altına düşmemek gerekmiscanim ogunlerin arasi yakin gibi geldi bana.arkadasimda 5 ten sonra yemeyerek kilo vermisti.
O zaman hergün falan belirtmemisti tv de onu için,ama sonra ender saraç ti sanırım yemeklerden yarım saat önce yeyin dedi haftada 2 yada 3 gu falan demedicanım hergunmu yapmış bılgın warmı ben sadece 2 veya 3 gun yapılabılır dıye duymustum onun ıcın ınankı bı bılgım yok tatlım
O zaman hergün falan belirtmemisti tv de onu için,ama sonra ender saraç ti sanırım yemeklerden yarım saat önce yeyin dedi haftada 2 yada 3 gu falan demedi
Öyle yapalım o zaman canimcanım sımdıde netten baktım hergun yıyınce vucud alışıyormus 2-3 gun senın dedıgın gıbı yemeklerden yarım saat once yemek gerekıyormus
Tabi kilonunda etkisi var hamile kalamamakta ama ben ilk istediğim zamanlar böyle kilolu değildim bu süreçte aldım malesef. Benim eşim azosperm ilaç kullanıyor bir ümit kendiliğinden olur diye ama çok uzun sürebilir olmazsa tese ameliyatı ve tüp bebek yaptırmamızda gerekebilir. Benim aslında kilo vermek için çok sebebim var sadece sağlık estetik değil meselem ama piskolojim çok bozuk ve ne kadar dirensemde yememeye spor yapmaya fazla kilo veremiyorum sıkıntı anında su içsem kilo yapıo.canım ılk cocugu beklıyorsun galıba ama acele etme zayıfla sansını artır sonrada zamana bırak zamana gelınce kendısı gelıcek canım ben doktora gıttıgımde 74 kıloydum doktor zayıfla kendılıgınden olma sansı artsın dedı belkı sendede o etkendır hıc uzulme tatlım demek daha rızkı yer yuzune ınmemış herseyın zamanı wardır zamana bırak tatlım
Allah razı olsun bende sizlere duacıyım.Canım allah yardimcin olsun,dua edelim hepbirlikte hayırlısıyla bebek sahibi ol insallah
evet canım ılaclar hormon ılacı oldugu kılo yapıyor ne desem boş tatlım cunku insan o konuda kımseyı dınlıyemıyor bende suan ıstıyorum bebış insallah ıkımızınkıde en kısa zamanda gelır canım tup bebek ıcın neden beklıyorsun yaptırsana bıran once zaman kaybetme benceTabi kilonunda etkisi var hamile kalamamakta ama ben ilk istediğim zamanlar böyle kilolu değildim bu süreçte aldım malesef. Benim eşim azosperm ilaç kullanıyor bir ümit kendiliğinden olur diye ama çok uzun sürebilir olmazsa tese ameliyatı ve tüp bebek yaptırmamızda gerekebilir. Benim aslında kilo vermek için çok sebebim var sadece sağlık estetik değil meselem ama piskolojim çok bozuk ve ne kadar dirensemde yememeye spor yapmaya fazla kilo veremiyorum sıkıntı anında su içsem kilo yapıo.
Yok canim kavrulmamis aliyorum.ozellikle hamGayet iyi cnm afiyet olsun
Pasta disinda gayet iyi cnm
Ins. Ablacim
Kasar disinda iyi cnm
Canim bulguru cuma cumartesi aksamnye cunku pazartesi tartida seni uzebilir sislik nedeniyle
Kuru sislik yapabilir cnm
Gayet iyi cnm
Findik.fistik kavruldugu icin yag orani yuksektir cnm
Cok iyi cnm
Gayet iyi seker
Guz3l canimSabah 12.30
1.5 yagda yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim.ekmek
Cay
Ara
1 avuc kavrulmamis.findik
Aksam.18.30
Yarim kase tathana
4 yk et kavurma
2 parca haslama et
Patlican salata
2 litre su
30 dk yuruyus
haftada en fazla 2 diye okumistum kizlar.canım hergunmu yapmış bılgın warmı ben sadece 2 veya 3 gun yapılabılır dıye duymustum onun ıcın ınankı bı bılgım yok tatlım
5 ten once zararsiz seylerden doyana kadar yiyordu.Aslında o aradaki iki öğünü öğle yemeğini atlatmak için yapım,su düzene bi alisayim tek ara ogun yapi cam o zaman aralar açılır biraz daha. Arkadaşın nasıl beslenmisti,5 ten önce az yeyincede veriliyormuş,1200 kalorinin altına düşmemek gerekmis
Guz3l canim
Amin inşaAllah Rabbim sana da isteyen herkese de sağlıklı evlatlar nasip eder. Tüp bebek için önce eşimin ameliyat olup pozitif sonuç çıkması gerekiyor ve eğer pozitif olmazsa hiç çocuğumuz olamaz demek. Tabi Allahtan ümit kesilmez O isterse olur ama eşim korkuyor sonuçtan. Yani elimizde umut olunca yine yuvarlanıp gidiyoruz da ya o son kalemiz de boşsa naparız bilmiyorum.evet canım ılaclar hormon ılacı oldugu kılo yapıyor ne desem boş tatlım cunku insan o konuda kımseyı dınlıyemıyor bende suan ıstıyorum bebış insallah ıkımızınkıde en kısa zamanda gelır canım tup bebek ıcın neden beklıyorsun yaptırsana bıran once zaman kaybetme bence
Canim kardesimin esinde varikoser vardi azospermdi bitkisel seyler bal polen cok kullandi.ameliyat oldu skintiliydi cocuk olmuyordu sonra kendiliginden oldu.ama oldugu ay kaza gecirdiler ve ilk defa cocuk olmamasini kafaya takamadilar nasip insallah olurAllah razı olsun bende sizlere duacıyım.
Esinde varikoser varmiAmin inşaAllah Rabbim sana da isteyen herkese de sağlıklı evlatlar nasip eder. Tüp bebek için önce eşimin ameliyat olup pozitif sonuç çıkması gerekiyor ve eğer pozitif olmazsa hiç çocuğumuz olamaz demek. Tabi Allahtan ümit kesilmez O isterse olur ama eşim korkuyor sonuçtan. Yani elimizde umut olunca yine yuvarlanıp gidiyoruz da ya o son kalemiz de boşsa naparız bilmiyorum.
Spor disinda guzel canimMenüm
Sabah geç uyandık 1.00
Bi dilim kepekli ekmek
Çok az peynir
6 zeytin
Domates salatalık marul
Akşam 5.6 gibi
6 derisiz kanat ızgara
Salata
Bi bardak ayran
Spor yok yarın başlicam kısmetse
Su 2 lt olmuştur
Hafif varikosel var üremeyi etkileyecek kadar değil.Esinde varikoser varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?