- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.081
Ben de bebis istiyorum mervecim Insallah en kisa zamanda olur:)evet canım ılaclar hormon ılacı oldugu kılo yapıyor ne desem boş tatlım cunku insan o konuda kımseyı dınlıyemıyor bende suan ıstıyorum bebış insallah ıkımızınkıde en kısa zamanda gelır canım tup bebek ıcın neden beklıyorsun yaptırsana bıran once zaman kaybetme bence
Herkese günaydın kızlar ilk başlarda cok güzel devamlılık saglasamda malesef artık giremiyorum ama sizinde rızanız olursa tartı günleri misafir takipciniz olarak kilomu bildiriyim ve sizin kilolarınızıda takip ediyim
Cuma günü 80.300
Bugun 79.600
Eksi 700 gram
gecmış olsun canımGünagydın yine hastane yolundayiz gelince görüşürüz -200 deyim
300 gr eksı supersın tatlım98.0 dim cuma
97.7 yim bugun yani pazartesi
Günaydın canlarım.Bu aralar takıma hiç desteğim olamadı bi hengamedeyim Allah beterinden saklasın.Bugün anbem kolonoskopi ile endoskopi olacak hastaneye geçiyoruz şimdi.Kilom aynı 98
-600 ile günaydınlar canlar
Gunaydin kizlar malesef +500 um dun temizlikten sonra bogazim cok agridi gece bile kalkip su ictim sabahta okula gidicem diye erken tartildim sanirim bunlarin da etkisiyle fazla ciktim
Ben de bebis istiyorum mervecim Insallah en kisa zamanda olur:)
Ilk cocuk olacak canim ondan daha bi heyecanliyim.tatlim kilo cok degil zaten ama boyuma gore az da degil insallah hamile kalana kadar vermeyi dusunuyorum simdilik hedefim 57 ama hamile kalmazsam daha asagi cekmeyi dusunuyorum.insallah canım en kısa surede gelır bebısler baska cocugun warmı zeynepcım yoksa ılk mı olucak bıde senın kılon hıc fazla degılkı senın fızıgın cok guzeldır suan kılon 63 demı
Aynen ya nasil alistiysak bende goremedim merak etrim en son misafirleri vardi ama dort gibi gitmislerdi sanirim.ZUHAL ABLACIM NERELERDESIN DUNDEN BERI MESAJLARA BAKIYORUM ACABA BISEYLER YAZDINDA BENMI GORMEDIM DIYE AMA YOKSUN İNSALLAH TERS BISEYLER YOKTIR HERSEY YOLUNDADAIR ÖZLETTIN KENDINI
Insallah canim son haftalarda sporu biraz ihmal ettim ondan istedigim gibi veremiyorum bu hafta biraz agirlik verirsem guzel bir eksi gorurum herhalde.gece su icmek tartıyı cok etkılıyor canım uzulme cumaya eksı olarak gelırsın ınsallah
Aynen ya nasil alistiysak bende goremedim merak etrim en son misafirleri vardi ama dort gibi gitmislerdi sanirim.
Tebrik ederim canim cok iyi.Gunaydin kizlar -300 de benim
Gunaydin canim gayet guzel bir eksi,sanirim cocuk icin gidiyorsunuz Allah yardimciniz olsun.Günagydın yine hastane yolundayiz gelince görüşürüz -200 deyim
CANIM DOKTORA GITTINMI NE DEDIN DOKTOR BIDE NE ZAMANDIR ISTIYORSUN COK OLDUMUIlk cocuk olacak canim ondan daha bi heyecanliyim.tatlim kilo cok degil zaten ama boyuma gore az da degil insallah hamile kalana kadar vermeyi dusunuyorum simdilik hedefim 57 ama hamile kalmazsam daha asagi cekmeyi dusunuyorum.
Cok guzel canim tebrik ederimHerkese günaydın kızlar ilk başlarda cok güzel devamlılık saglasamda malesef artık giremiyorum ama sizinde rızanız olursa tartı günleri misafir takipciniz olarak kilomu bildiriyim ve sizin kilolarınızıda takip ediyim
Cuma günü 80.300
Bugun 79.600
Eksi 700 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?