Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de bebis istiyorum mervecim Insallah en kisa zamanda olur:)

cok guzel bı eksı tebrıkler

Gunaydin kizlar malesef +500 um dun temizlikten sonra bogazim cok agridi gece bile kalkip su ictim sabahta okula gidicem diye erken tartildim sanirim bunlarin da etkisiyle fazla ciktim

gece su icmek tartıyı cok etkılıyor canım uzulme cumaya eksı olarak gelırsın ınsallah

insallah canım en kısa surede gelır bebısler baska cocugun warmı zeynepcım yoksa ılk mı olucak bıde senın kılon hıc fazla degılkı senın fızıgın cok guzeldır suan kılon 63 demı
Ilk cocuk olacak canim ondan daha bi heyecanliyim.tatlim kilo cok degil zaten ama boyuma gore az da degil insallah hamile kalana kadar vermeyi dusunuyorum simdilik hedefim 57 ama hamile kalmazsam daha asagi cekmeyi dusunuyorum.

ZUHAL ABLACIM NERELERDESIN DUNDEN BERI MESAJLARA BAKIYORUM ACABA BISEYLER YAZDINDA BENMI GORMEDIM DIYE AMA YOKSUN İNSALLAH TERS BISEYLER YOKTIR HERSEY YOLUNDADAIR ÖZLETTIN KENDINI
Aynen ya nasil alistiysak bende goremedim merak etrim en son misafirleri vardi ama dort gibi gitmislerdi sanirim.

Ilk cocuk olacak canim ondan daha bi heyecanliyim.tatlim kilo cok degil zaten ama boyuma gore az da degil insallah hamile kalana kadar vermeyi dusunuyorum simdilik hedefim 57 ama hamile kalmazsam daha asagi cekmeyi dusunuyorum.
CANIM DOKTORA GITTINMI NE DEDIN DOKTOR BIDE NE ZAMANDIR ISTIYORSUN COK OLDUMU

Cok guzel canim tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…