Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bırıncı dogalyollarla canım ama benım kızımdan sonra bı dusugum oldu bı tanede dıs gebelık ordada sol yumurtalıgı aldılar spor yaptıgın da gelısen yumurtalar onceden catlıyormuş oyle demıslerdı haklısın aslında ama onumuzdekı aydan ıtıbaren dıkkat ederım ılacla berabers pora hafıf ara werırım sen hamılelıkde dıyet hakkında ne dusunuyorsun ben ılk 3 ay yapayım dıyorum ılk 3 ay bebek sadece anneden beslenıyormus oyle duymuştum

Canim ip atlama olurda bebis olur ve fusukle sonuclanirsa cok uzulursun ve vicdan azabi duyarsin.Senin hamile kalmama sorunu yok anladigim kadariyla niye tup bebege kadar dusunuyorsun.Bence baska sikintin yoksa zamana birak zaten olur.

Tatlim spora ara vermene gerek yok hatta bir cok faydasi var ama imkanin varsa yuruyus yapsan cok daha iyi olur.Ama ip atlama mantikende zararli bebek tutunamayabilir o doneme denk gelirse mekik bile cekme.
Aslinda bizimki diyet degil saglikli beslenme bicimi ben boyle devam etmeyi dusunuyorum. Zaten herseyi yiyorum sadece tatli,pasta, borek,corek yemiyorum onlari yesem bile bebege bir faydasi olmazki zaten.

Canim ip atlama olurda bebis olur ve fusukle sonuclanirsa cok uzulursun ve vicdan azabi duyarsin.Senin hamile kalmama sorunu yok anladigim kadariyla niye tup bebege kadar dusunuyorsun.Bence baska sikintin yoksa zamana birak zaten olur.

canım tupun bırı alınınca sıkıntı olduonun ıcın benıde kızım durmadan kardes ıcın sıkıntı cıkarıyo aglıyo onun ıcın zaman kaybetmek ıstemedım ama bı ıkı ay daha beklıcem hemde zayıflarım ona gore karar werırız

Aynen canim dedigin gibi dusuk olabilir bebek tutunamayabilir,regl zamani ve yumurtlama hesabi yaparak o donemden once tabiki ip atlanabilir.

dogru soyluyorsun canım

tsk ederım canım evet ya duzenımı kurmak ıcın ınan cabalıyorum suan suyu arttırdım bıraz daha ınsallah spora da bugun baslıyorum ınsallah canım

8 yasında canım ıkıye gıdıyor
Maşallah canim bizde görürüz insallah o günleri allah bagislasin
bence de canim ikinciye hamile kalmaya karar verdiğim sıralar ip a tliyordum tehlikeli diye bıraktım,benim polikistik overim var,kistte vardı ekstradan benimkide zordu yani,ben evleniriz 2 sene sonra çocuğumuz olur derdim hep,eşim askere gitti sonra çok ağır bir trafik kazası geçirdik derken tayin nedeniyle ayrı kaldık,ilk cocugum dusuk oldu cocuk olmasını bırak düşünemedik bile sonra 5 sene yi buldu nerdeyse ilk cocugumuzu kucagimiza almamiz . Bana evleneli bayağı olmuş çocuk istemedinizmi diyolar,bende biz istedik ama Allah istemedi diyorum.allah izin vermeyince olmuyor iste Allahım isteyen herkese hayırlı hamilelikler evlatlar nasip etsin,tez zamanda dileginize kavusursunuz insallah

Canım araya girip duruyorum ama diyetisyen bana ilk 4 aya kadar diyet yapabilirsin demisti

Neler atlatmissiniz rabbim bir daha yasatmasin evet biz ne kadar istesekte rabbim nezaman uygun gorurse ozaman olur,masallah okadar soruna ragmen anne olmussun Allah evladinin acisini gostermesin insallah.

gunaydın kızlar gerçekten çıldırcam artık 7 ler yakamı bırakmıyo nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum +1oodeyim skldım artık menülerim böyle bunun dışında bişi yemiyorum ama bi yerdebir terslikvar ve sanırım tiroidlerimde var

arkadaslar cok gıremıyorum farkındyaım hıc boyle olmazdı ama bu aralar bır yogunluk var ne yazıkkı su ıcme duzenımı azıcık duzelttım dıyebılırım :)) sporu da halledersem super olacak nasıpse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…