- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.121
Masallah canim cok guzel bir sonucKızlar iki günde -500 insallah cumaya kadar biraz daha veririm su an 79.8
bırıncı dogalyollarla canım ama benım kızımdan sonra bı dusugum oldu bı tanede dıs gebelık ordada sol yumurtalıgı aldılar spor yaptıgın da gelısen yumurtalar onceden catlıyormuş oyle demıslerdı haklısın aslında ama onumuzdekı aydan ıtıbaren dıkkat ederım ılacla berabers pora hafıf ara werırım sen hamılelıkde dıyet hakkında ne dusunuyorsun ben ılk 3 ay yapayım dıyorum ılk 3 ay bebek sadece anneden beslenıyormus oyle duymuştumMasallah Allah size bagislasin bir cocugun varmis zaten ikincisi neden olmasin.Ilki dogal yollarlami tedaviylemi oldu.
Acele etme tup bebek icin tedaviyle olur bence.
Ya bende ip atliyordum ama cevremdekiler bebek dusunuyorsan ip atlama ve agir egzersiz yapma dediler.Ozellikle yumurtlama donemleri ve sonrasinda agir egzersiz yapmiyorum leslie sadece yapiyorum bence sen de oyle yap canim
ıkıncı sınıflarımı okutuyorsun canım sen kac yasındasın bu aradaOyy masallah benim ogrencilerle yasit Allah hayirli evlat etsin.
amın canım insallah hayırlı olur lar ama cok akıllı ablası bıde cokguzel gercı herkesın evladı kendıne guzeldırOyy masallah benim ogrencilerle yasit Allah hayirli evlat etsin.
Yirmi dokuz yasima girdim ocakta:) bir bucuk yillikta evliyim evet canim ikinci siniflari okutuyorumıkıncı sınıflarımı okutuyorsun canım sen kac yasındasın bu arada
Canim ip atlama olurda bebis olur ve fusukle sonuclanirsa cok uzulursun ve vicdan azabi duyarsin.Senin hamile kalmama sorunu yok anladigim kadariyla niye tup bebege kadar dusunuyorsun.Bence baska sikintin yoksa zamana birak zaten olur.bırıncı dogalyollarla canım ama benım kızımdan sonra bı dusugum oldu bı tanede dıs gebelık ordada sol yumurtalıgı aldılar spor yaptıgın da gelısen yumurtalar onceden catlıyormuş oyle demıslerdı haklısın aslında ama onumuzdekı aydan ıtıbaren dıkkat ederım ılacla berabers pora hafıf ara werırım sen hamılelıkde dıyet hakkında ne dusunuyorsun ben ılk 3 ay yapayım dıyorum ılk 3 ay bebek sadece anneden beslenıyormus oyle duymuştum
Tatlim spora ara vermene gerek yok hatta bir cok faydasi var ama imkanin varsa yuruyus yapsan cok daha iyi olur.Ama ip atlama mantikende zararli bebek tutunamayabilir o doneme denk gelirse mekik bile cekme.bırıncı dogalyollarla canım ama benım kızımdan sonra bı dusugum oldu bı tanede dıs gebelık ordada sol yumurtalıgı aldılar spor yaptıgın da gelısen yumurtalar onceden catlıyormuş oyle demıslerdı haklısın aslında ama onumuzdekı aydan ıtıbaren dıkkat ederım ılacla berabers pora hafıf ara werırım sen hamılelıkde dıyet hakkında ne dusunuyorsun ben ılk 3 ay yapayım dıyorum ılk 3 ay bebek sadece anneden beslenıyormus oyle duymuştum
Canim ip atlama olurda bebis olur ve fusukle sonuclanirsa cok uzulursun ve vicdan azabi duyarsin.Senin hamile kalmama sorunu yok anladigim kadariyla niye tup bebege kadar dusunuyorsun.Bence baska sikintin yoksa zamana birak zaten olur.
Aynen canim dedigin gibi dusuk olabilir bebek tutunamayabilir,regl zamani ve yumurtlama hesabi yaparak o donemden once tabiki ip atlanabilir.Canim ip atlama olurda bebis olur ve fusukle sonuclanirsa cok uzulursun ve vicdan azabi duyarsin.Senin hamile kalmama sorunu yok anladigim kadariyla niye tup bebege kadar dusunuyorsun.Bence baska sikintin yoksa zamana birak zaten olur.
dogru soyluyorsun canımTatlim spora ara vermene gerek yok hatta bir cok faydasi var ama imkanin varsa yuruyus yapsan cok daha iyi olur.Ama ip atlama mantikende zararli bebek tutunamayabilir o doneme denk gelirse mekik bile cekme.
Aslinda bizimki diyet degil saglikli beslenme bicimi ben boyle devam etmeyi dusunuyorum. Zaten herseyi yiyorum sadece tatli,pasta, borek,corek yemiyorum onlari yesem bile bebege bir faydasi olmazki zaten.
tsk ederım canım evet ya duzenımı kurmak ıcın ınan cabalıyorum suansıkıntın neyse inşallah en kısa zamanda feraha çıkarsın tatlım
Bence kötü değil cnm
Dediğin gibi spor olsa demekki daha iyi olacakmış
Güzel Elifim
Ama biran önce kaçamaklara bi son ver lütfen
Inşallah daha iyi olur cnm
Sen kan testi yaptıracaktın ne oldu
Harikasın tatlım tebrikler
Bu kiloda bence hiçde kötü değil cnm daha ne olsun
geldiğinde ne kadardı cnm
Menülerin fazla değil ama dengesiz
Öncelikle suyu artırman lazım çok az içiyosun
Ceza istiyosan bu hafta günlük en az 2 lt su iç
Ve 4 gün 45 dk yürüyüş yap
Insallah canim 5 ten sonra yememe kararı aldım bakalım gorcez cuma gunuDikkat edersen verirsin canim
Tatlım yesen bile kilo aldirmayacak şeyleri yemeyi tercih et şişkinlik yapmicak şeyleri ye hafif tutsun seni :)Insallah canim 5 ten sonra yememe kararı aldım bakalım gorcez cuma gunu
Maşallah canim bizde görürüz insallah o günleri allah bagislasin8 yasında canım ıkıye gıdıyor
bence de canim ikinciye hamile kalmaya karar verdiğim sıralar ip a tliyordum tehlikeli diye bıraktım,benim polikistik overim var,kistte vardı ekstradan benimkide zordu yani,ben evleniriz 2 sene sonra çocuğumuz olur derdim hep,eşim askere gitti sonra çok ağır bir trafik kazası geçirdik derken tayin nedeniyle ayrı kaldık,ilk cocugum dusuk oldu cocuk olmasını bırak düşünemedik bile sonra 5 sene yi buldu nerdeyse ilk cocugumuzu kucagimiza almamiz . Bana evleneli bayağı olmuş çocuk istemedinizmi diyolar,bende biz istedik ama Allah istemedi diyorum.allah izin vermeyince olmuyor iste Allahım isteyen herkese hayırlı hamilelikler evlatlar nasip etsin,tez zamanda dileginize kavusursunuz insallahMasallah Allah size bagislasin bir cocugun varmis zaten ikincisi neden olmasin.Ilki dogal yollarlami tedaviylemi oldu.
Acele etme tup bebek icin tedaviyle olur bence.
Ya bende ip atliyordum ama cevremdekiler bebek dusunuyorsan ip atlama ve agir egzersiz yapma dediler.Ozellikle yumurtlama donemleri ve sonrasinda agir egzersiz yapmiyorum leslie sadece yapiyorum bence sen de oyle yap canim
Canım araya girip duruyorum ama diyetisyen bana ilk 4 aya kadar diyet yapabilirsin demistibırıncı dogalyollarla canım ama benım kızımdan sonra bı dusugum oldu bı tanede dıs gebelık ordada sol yumurtalıgı aldılar spor yaptıgın da gelısen yumurtalar onceden catlıyormuş oyle demıslerdı haklısın aslında ama onumuzdekı aydan ıtıbaren dıkkat ederım ılacla berabers pora hafıf ara werırım sen hamılelıkde dıyet hakkında ne dusunuyorsun ben ılk 3 ay yapayım dıyorum ılk 3 ay bebek sadece anneden beslenıyormus oyle duymuştum
Neler atlatmissiniz rabbim bir daha yasatmasin evet biz ne kadar istesekte rabbim nezaman uygun gorurse ozaman olur,masallah okadar soruna ragmen anne olmussun Allah evladinin acisini gostermesin insallah.Maşallah canim bizde görürüz insallah o günleri allah bagislasin
bence de canim ikinciye hamile kalmaya karar verdiğim sıralar ip a tliyordum tehlikeli diye bıraktım,benim polikistik overim var,kistte vardı ekstradan benimkide zordu yani,ben evleniriz 2 sene sonra çocuğumuz olur derdim hep,eşim askere gitti sonra çok ağır bir trafik kazası geçirdik derken tayin nedeniyle ayrı kaldık,ilk cocugum dusuk oldu cocuk olmasını bırak düşünemedik bile sonra 5 sene yi buldu nerdeyse ilk cocugumuzu kucagimiza almamiz . Bana evleneli bayağı olmuş çocuk istemedinizmi diyolar,bende biz istedik ama Allah istemedi diyorum.allah izin vermeyince olmuyor iste Allahım isteyen herkese hayırlı hamilelikler evlatlar nasip etsin,tez zamanda dileginize kavusursunuz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?