Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende bır turlu 80 den ınemedım ya

dogun buyuyor canım gorursun ınsallah dogru soyluyorsun ALLAH ıstemezse sen ıstedıgın kadar ısde olmuyor

canım kılo bı yerde duruyo vucudun ıncelıyordur ama cunku benımkıde oyle bı donemde ıncelıyorum ama tartı hıc oralı olmuyor goren 65-66 dıyo tartı 72lerı gosterıyor hayırlısı devam edıyoruz elımızden gelenı yapıyoruz er gec gıdecek o ınatcı kılolarda zaten bu grubun faydası bu noktada cok onemlı cunku 1 -2 hafta tartı da aynı rakamı gorsek bırakırdık ama burda bırbırımıze destek oldugumuz ıcın bırakmak aklımızın ucundan gecmıyo kılolar bızı ne kadar sınır etsene sabırla ustunde gelemıyecegımız kılo yok komutanım

Neler atlatmissiniz rabbim bir daha yasatmasin evet biz ne kadar istesekte rabbim nezaman uygun gorurse ozaman olur,masallah okadar soruna ragmen anne olmussun Allah evladinin acisini gostermesin insallah.
Amin canim cumlemize
Canım tiroid için bişey kullaniyo musun, bide yemek vakitlerini değiştir istersen ne bileyim kahvaltı yerine Meyvey le basla süt iç falan,bide demir e baktir demir,kalsiyum,magnezyum eksikliği gerçekten engel oluyo

Kızlar kusura bakmayın dün annemde davet vardı çok telaşıydık ve yorulmuştum ki annemlerde yattık zaten buraya girmeyi unutmuşum
Sabah kahvaltı yapamadım
Öğle 12.00 1 KK peynir 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 7 zeytin
Akşam 19.00 1 tabak patlıcan kebabı. Çok oldu ama telaştan yemek yiyemedim aralarda. O yüzden çok açtım 2 bardak da ayran
Su 3 lt olmuştur
Spor yok

ne bilim cnm önceden yaptığım diyetle bu kadar haftada 65 i görmüştüm

yok canım benim iyot eksikliğine bağlı nodullerim var okyanus tuzu deniz tuzu filan var ya onu kullanıom salatalarımda filan ama emzirme döneminde yavaşlama yaşarsın demişti doktorum

afiyet olsun cnm gayet iyi
02

kakao kuru kayısı cevız kayısı yı robottan cek kakao kat cevız koy yogur kayısı cıkolatalar hazır afıyet olsun ama arada ye tatlım
Bu çok güzelmiş tuttum
Kızlar günaydın bu sabah -100 deyim cumaya daha fazla olur inş.
insallah canim eskiyi gormussun
canım araya gırebılırsın hıc sıkıntı degıl bılgı alışverışı yapıyoruz sonucda mesela 4 aya kadar olması cok ıyı kac kılo almıştın hamılelıkde
Canım ilkine 74 le hamile kaldım 88 ile doğuma girdim doğum ardından kilo veremedim 79 da takıldım kaldım,diyete falan motive olamadım. 79 la ikinciye hamile kaldım 90 la doğuma girdim tabi birazda sislik vardi. Hayatımın yeme yönünden en mükemmel dönemiydi,herşeyden ama abartısız herşeyden sınırsız yedim,okul ev çocuk okadar yoruldumki 8 ay oldu 6 kilo aldım. Sonra anneme gittim gerisini doğuma kadar aldım şimdide 80 e yakınım iste. Emzirme döneminde veremiyorum ben deli gibi emzirmede rağmen ikisindede gitmedi kilolar

Nohut kürünude keçiboynuzu kürünüde yaptık olmadı nasip değilmiş bizde bir etkisi olmadı malesef.

kızlar analiz yapıcam yarın tek tek isim olarak yapıcam inş. kızımın mızırtısından fırsat bulursam

grupça çözümlememiz gereken şey pazartesileri neden artı çıkıyoruz

acaba rutin diyet yaptığımız için mi farklı bişiler mi yapmak gerekiyo

bu eksileri konusursak çözümbuluruz belki

ben şimdi evi toplayıp bi spor yapıcam kızlar görüşürüz

Allah razı olsun ablacım gerçekten çok zor bir süreç ama sen kavuşmuşsun yavruna Rabbim salih eylesin inşallah. Bende artık kavruldum bu konularda ama nebkadar araştırırsan kür yaparsan ilaç kullanırsan kullan Rabbimin ol demesi gerekiyor bizde onu beklerken kendimizce sebepler arıyiruz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…