- 5 Kasım 2015
- 1.616
- 2.225
- 83
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.141
bende bır turlu 80 den ınemedım yagunaydın kızlar gerçekten çıldırcam artık 7 ler yakamı bırakmıyo nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum +1oodeyim skldım artık menülerim böyle bunun dışında bişi yemiyorum ama bi yerdebir terslikvar ve sanırım tiroidlerimde var
canınız tatlı ısteyınce ne yapıyorsunuz arkadaslar neler yıyorsunuz
Ben medine hurmasi ya da kuru incir yiyorum tatli ihtiyacimi fazlasiyla karsiliyorcanınız tatlı ısteyınce ne yapıyorsunuz arkadaslar neler yıyorsunuz
Maşallah canim bizde görürüz insallah o günleri allah bagislasin
bence de canim ikinciye hamile kalmaya karar verdiğim sıralar ip a tliyordum tehlikeli diye bıraktım,benim polikistik overim var,kistte vardı ekstradan benimkide zordu yani,ben evleniriz 2 sene sonra çocuğumuz olur derdim hep,eşim askere gitti sonra çok ağır bir trafik kazası geçirdik derken tayin nedeniyle ayrı kaldık,ilk cocugum dusuk oldu cocuk olmasını bırak düşünemedik bile sonra 5 sene yi buldu nerdeyse ilk cocugumuzu kucagimiza almamiz . Bana evleneli bayağı olmuş çocuk istemedinizmi diyolar,bende biz istedik ama Allah istemedi diyorum.allah izin vermeyince olmuyor iste Allahım isteyen herkese hayırlı hamilelikler evlatlar nasip etsin,tez zamanda dileginize kavusursunuz insallah
Canım araya girip duruyorum ama diyetisyen bana ilk 4 aya kadar diyet yapabilirsin demisti
gunaydın kızlar gerçekten çıldırcam artık 7 ler yakamı bırakmıyo nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum +1oodeyim skldım artık menülerim böyle bunun dışında bişi yemiyorum ama bi yerdebir terslikvar ve sanırım tiroidlerimde var
kakao kuru kayısı cevız kayısı yı robottan cek kakao kat cevız koy yogur kayısı cıkolatalar hazırcanınız tatlı ısteyınce ne yapıyorsunuz arkadaslar neler yıyorsunuz
Kızlar günaydın bu sabah -100 deyim cumaya daha fazla olur inş.
Amin canim cumlemizeNeler atlatmissiniz rabbim bir daha yasatmasin evet biz ne kadar istesekte rabbim nezaman uygun gorurse ozaman olur,masallah okadar soruna ragmen anne olmussun Allah evladinin acisini gostermesin insallah.
Canım tiroid için bişey kullaniyo musun, bide yemek vakitlerini değiştir istersen ne bileyim kahvaltı yerine Meyvey le basla süt iç falan,bide demir e baktir demir,kalsiyum,magnezyum eksikliği gerçekten engel oluyogunaydın kızlar gerçekten çıldırcam artık 7 ler yakamı bırakmıyo nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum +1oodeyim skldım artık menülerim böyle bunun dışında bişi yemiyorum ama bi yerdebir terslikvar ve sanırım tiroidlerimde var
canım kılo bı yerde duruyo vucudun ıncelıyordur ama cunku benımkıde oyle bı donemde ıncelıyorum ama tartı hıc oralı olmuyor goren 65-66 dıyo tartı 72lerı gosterıyor hayırlısı devam edıyoruz elımızden gelenı yapıyoruz er gec gıdecek o ınatcı kılolarda zaten bu grubun faydası bu noktada cok onemlı cunku 1 -2 hafta tartı da aynı rakamı gorsek bırakırdık ama burda bırbırımıze destek oldugumuz ıcın bırakmak aklımızın ucundan gecmıyo kılolar bızı ne kadar sınır etsene sabırla ustunde gelemıyecegımız kılo yok komutanım
Amin canim cumlemize
Canım tiroid için bişey kullaniyo musun, bide yemek vakitlerini değiştir istersen ne bileyim kahvaltı yerine Meyvey le basla süt iç falan,bide demir e baktir demir,kalsiyum,magnezyum eksikliği gerçekten engel oluyo
afiyet olsun cnm gayet iyiKızlar kusura bakmayın dün annemde davet vardı çok telaşıydık ve yorulmuştum ki annemlerde yattık zaten buraya girmeyi unutmuşum
Sabah kahvaltı yapamadım
Öğle 12.00 1 KK peynir 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 7 zeytin
Akşam 19.00 1 tabak patlıcan kebabı. Çok oldu ama telaştan yemek yiyemedim aralarda. O yüzden çok açtım 2 bardak da ayran
Su 3 lt olmuştur
Spor yok
Bu çok güzelmiş tuttumkakao kuru kayısı cevız kayısı yı robottan cek kakao kat cevız koy yogur kayısı cıkolatalar hazırafıyet olsun ama arada ye tatlım
insallah canim eskiyi gormussunKızlar günaydın bu sabah -100 deyim cumaya daha fazla olur inş.
Canım ilkine 74 le hamile kaldım 88 ile doğuma girdim doğum ardından kilo veremedim 79 da takıldım kaldım,diyete falan motive olamadım. 79 la ikinciye hamile kaldım 90 la doğuma girdim tabi birazda sislik vardi. Hayatımın yeme yönünden en mükemmel dönemiydi,herşeyden ama abartısız herşeyden sınırsız yedim,okul ev çocuk okadar yoruldumki 8 ay oldu 6 kilo aldım. Sonra anneme gittim gerisini doğuma kadar aldımcanım araya gırebılırsın hıc sıkıntı degıl bılgı alışverışı yapıyoruz sonucda mesela 4 aya kadar olması cok ıyı kac kılo almıştın hamılelıkde
Nohut kürünude keçiboynuzu kürünüde yaptık olmadı nasip değilmiş bizde bir etkisi olmadı malesef.canım bı arkadasın esındede aynı sıkayet varmış ıbrahımsaracoglunu ku runu denemış sımdı ıkız bebıslerı war bı deneyın insaallah olur sonrda amelıyat olur ne bıleyım canım insallah bebısın en kısa zaman da kucagına gelır
Geçmiş olsun kamilecim zor durum gercekten,ilerleme den çıkın insalhAllahım beterinden sakla cok moralim bozuk cok Üzgünüm kizlar oglum bronsitten zatürre ye gecme asamasina gelmis hastaneye yatırdı dr berbat durumdayım
Anladım canim allah şifa versinyok canım benim iyot eksikliğine bağlı nodullerim var okyanus tuzu deniz tuzu filan var ya onu kullanıom salatalarımda filan ama emzirme döneminde yavaşlama yaşarsın demişti doktorum
Allah razı olsun ablacım gerçekten çok zor bir süreç ama sen kavuşmuşsun yavruna Rabbim salih eylesin inşallah. Bende artık kavruldum bu konularda ama nebkadar araştırırsan kür yaparsan ilaç kullanırsan kullan Rabbimin ol demesi gerekiyor bizde onu beklerken kendimizce sebepler arıyiruz işte.Direk sayfayi acinca senin mesajina denk geldim
Azosperm ise vakit kaybetme derim ilacla yukseldigi anda tedaviye baslayim çünkü hemen gero dusebiliuor maalesef
Bizimde 7 sene olmadi tedaviler ilaclar doktorlar...tüp bebekle oldu oglum cok şükür.maddi manevi cok zor bir sürec yasamayan bilemez
Yasadikca cok bilgilendim bu konuda bir doktor kadar ayrıntıli nerdeyse doktorlar bile sasiriyordu :) sor1mak istediğin biseyler olursa her zaman dinler ve bildiğim kadar cevaplarim
Inşallah rabbim sanada tum isteyenlere nasip eder her namazimdan sonra dua ediyorum el acip yalvaran herkese tattir bu duygulari allahim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?