- 10 Şubat 2013
- 849
- 954
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.381
Senin yavasin nasil oluyorki bakicaz bakalimOlur canim bende artik yavas veriyorum.cumadan itibaren rakibimsin bebis.Seni yerim findik bakalim iki findiktan hangimiz fistik olacagiz.Bahane istemem coluk cocuk vs.Bak bendede 2 cocuk ve deli gibi kosturmaca var.
Evet Can'ım düzenli girmediğim hafta bende çok zor ilerliyorumGünaydın minnoşlar.
Benim düzenlu olarak girme işini çözmem lazım . Yoksa mehter takımı 2 ileri bir geri çok kötü oluyor benim açımdan.
Dün akşam bir çok konuda kararlar aldım bakalım ne oranda uygulayabileceğim. Bunlardan biri de burada daha aktif olmak. İnsallah başarabilirim.
Leslie yi bi ara yapıyordum pek bir faydasinı görmedim gibi siz kaç millikleri yapıyorsunuz?Leslie yapabilirsim.
Spora alışkın olanlar 4-5 mil yapabilir cnmLeslie yi bi ara yapıyordum pek bir faydasinı görmedim gibi siz kaç millikleri yapıyorsunuz?
Bana da cuma gibi geliyor yarın tatil gibiGunaydin kizlar banada nedense bugun hep cmrtsi gibi geliyor sabahtan beri
Sanki hafta sonu kavramimiz varmis gibi
Biri 9 biri 6
Günaydınnnnn çıtır olma yolunda ilerleyen 9.takım hatunları
Bugünü ve yarını iyi değerlendirelim
Cumada güzel eksiler görelim
@masal3487
Zeynepcim artılardan kurtulduğuna sevindim
2 gündede güzel bi eksi olur inşallah
@Semay25
Semacım Nilüfer izinde Bencede ayşeyle eşleşmeniz iyi olmuş
Kilo farkına takılmayın zaten yüzdeleriniz yarışır
Merhaba kızlaaaar anacım Bi baktım mesaj sayıma oooo my god dedim ne kadar az mesaj yazmışım bu hafta dedim. Birazdan sohbete gidicem ama dönüşüm muhteşem olacak :)
Bugün akşam yemeğine ali nazik var:)) akşam ne yemek yapalım diyenlere belki fikir olur :)
Evet Can'ım düzenli girmediğim hafta bende çok zor ilerliyorum
Leslie yi bi ara yapıyordum pek bir faydasinı görmedim gibi siz kaç millikleri yapıyorsunuz?
Bugün suyun dibine vuracagim şimdiden 1.5 lt oldu
Bende aynıyım cnm bir gün iyiysem 1 hafta kötüyümKızlar bu ara çok mutsuzum. Nedeni de yok. Bahar yorgunluğu mu acaba. Sizde de var mı acaba. Mutsuz olma sebebim de yok.
hangı program kı ben bı tane ındırdım dakıka bası ıc dıyordu sıldım :)))Telefonuna su içme programı indir canım kilona göre ne kadar icecigini söylüyor bide saat başı çalıyor su iç die ben eskiden resmen su içmeyi unutuyodum o program çok iyi
Bende öyleyim bu aralar genelde piskolojimi etkileyen olumsuz şeyler oluyor. Ama onlar olmadığı zamanlar da halsiz bitkin mutsuz oluyorum. D vitamini ve b12 eksikliğinden kaynaklı olabilir gidip bi tahlil yaptırmakta fayda var.Kızlar bu ara çok mutsuzum. Nedeni de yok. Bahar yorgunluğu mu acaba. Sizde de var mı acaba. Mutsuz olma sebebim de yok.
Saatini sen ayarliyosun canimhangı program kı ben bı tane ındırdım dakıka bası ıc dıyordu sıldım :)))
Güzel tatlımBen erkenden menümü apylaşmak istiyorum fazlaca bir tatlı isteğim var bu yüzden menümü yazarsam kendimi şartlamış olurum ve dışına çıkmam diye düşündüm.
10 00 limonlu sıcak su
11 00 karısık bitki çayı, 2 yumurta, peynir, 3 zeytin, 3 ceviz
15 00 2 cevizli baharatlı yoğurt, kahve
18 00 civarında kıymalı yumurta ve salata
Arada bitki çayı ya da kahve içerim
2.5 suyumu tamamlıcam
Evde bir saat kendi düzenlediğim program (zumba+kardio+bölgesel)
Bende aynıyım cnm bir gün iyiysem 1 hafta kötüyüm
Cnm Ne iş yapmak nede başka bişey istiyor evden çıkıp birileriyle konuşmak bile istemiyorum
bugun bende suyun dıbıne vuranlardanım :)1 lıtre ıctım aksam da ıcın 2 ye tamamlıycam ınsallah :)
Bende öyleyim bu aralar genelde piskolojimi etkileyen olumsuz şeyler oluyor. Ama onlar olmadığı zamanlar da halsiz bitkin mutsuz oluyorum. D vitamini ve b12 eksikliğinden kaynaklı olabilir gidip bi tahlil yaptırmakta fayda var.
Daha bir saat once abimle konusurken hicbirseyden zevk alamıyorum kendimi hep mutsuz hissediyorum sanki hersey olmasi gerektiginden cok farkli dedimKızlar bu ara çok mutsuzum. Nedeni de yok. Bahar yorgunluğu mu acaba. Sizde de var mı acaba. Mutsuz olma sebebim de yok.
Guzel canim ama menunu cesitlendir sebze ekleyebilirsinBen erkenden menümü apylaşmak istiyorum fazlaca bir tatlı isteğim var bu yüzden menümü yazarsam kendimi şartlamış olurum ve dışına çıkmam diye düşündüm.
10 00 limonlu sıcak su
11 00 karısık bitki çayı, 2 yumurta, peynir, 3 zeytin, 3 ceviz
15 00 2 cevizli baharatlı yoğurt, kahve
18 00 civarında kıymalı yumurta ve salata
Arada bitki çayı ya da kahve içerim
2.5 suyumu tamamlıcam
Evde bir saat kendi düzenlediğim program (zumba+kardio+bölgesel)
Az olmus canim protein ekle ama menülerineMenumu yazım bende
Uyanır uyanmaz 2 bardak limonlu şu
11.30 1 portakal
13.00 1 dilim ekmek
1 kase Mercimek Çorbası
Salata
18.00 1 kase mercimek çorbası
3ltsu
Karın bölgesi için kendimce hareket yaptım yarım saat kadr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?