Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Olur canim bende artik yavas veriyorum.cumadan itibaren rakibimsin bebis.Seni yerim findik bakalim iki findiktan hangimiz fistik olacagiz.Bahane istemem coluk cocuk vs.Bak bendede 2 cocuk ve deli gibi kosturmaca var.
Senin yavasin nasil oluyorki bakicaz bakalim
Bahane degil tatlim hayatim ta kendisi canlari sagolsun

Merhaba kızlaaaar anacım Bi baktım mesaj sayıma oooo my god dedim ne kadar az mesaj yazmışım bu hafta dedim. Birazdan sohbete gidicem ama dönüşüm muhteşem olacak :)
Bugün akşam yemeğine ali nazik var:)) akşam ne yemek yapalım diyenlere belki fikir olur :)

Evet Can'ım düzenli girmediğim hafta bende çok zor ilerliyorum

Maşallah canım. Allah bağışlasın.

Merhaba mefkuşum. Naber. Nasılsın.

Güzel menü. Ama kalorili değil mi.

Evet Can'ım düzenli girmediğim hafta bende çok zor ilerliyorum

Düzen şart canım. Yoksa bir ileri iki geri oluyor. Aman haaa dikkat et. Buradan uzaklaşma.

Leslie yi bi ara yapıyordum pek bir faydasinı görmedim gibi siz kaç millikleri yapıyorsunuz?

Canım ben arasıra 3 mil yapıyorum. Ama genelde yürüyüş tapmayı tercih ediyorum.

Bugün suyun dibine vuracagim şimdiden 1.5 lt oldu

Canım çok da su ödem yapıyor. 2.5 litrenin üstü çok bence.

Kızlar bu ara çok mutsuzum. Nedeni de yok. Bahar yorgunluğu mu acaba. Sizde de var mı acaba. Mutsuz olma sebebim de yok.
Bende aynıyım cnm bir gün iyiysem 1 hafta kötüyüm
Cnm Ne iş yapmak nede başka bişey istiyor evden çıkıp birileriyle konuşmak bile istemiyorum

Kızlar bu ara çok mutsuzum. Nedeni de yok. Bahar yorgunluğu mu acaba. Sizde de var mı acaba. Mutsuz olma sebebim de yok.
Bende öyleyim bu aralar genelde piskolojimi etkileyen olumsuz şeyler oluyor. Ama onlar olmadığı zamanlar da halsiz bitkin mutsuz oluyorum. D vitamini ve b12 eksikliğinden kaynaklı olabilir gidip bi tahlil yaptırmakta fayda var.

Ben erkenden menümü apylaşmak istiyorum fazlaca bir tatlı isteğim var bu yüzden menümü yazarsam kendimi şartlamış olurum ve dışına çıkmam diye düşündüm.
10 00 limonlu sıcak su
11 00 karısık bitki çayı, 2 yumurta, peynir, 3 zeytin, 3 ceviz
15 00 2 cevizli baharatlı yoğurt, kahve
18 00 civarında kıymalı yumurta ve salata
Arada bitki çayı ya da kahve içerim

2.5 suyumu tamamlıcam
Evde bir saat kendi düzenlediğim program (zumba+kardio+bölgesel)

Mefkurem ablacim yanlış hesaplamadiysam 55 kilo vermissin, gerçekten mukemmelsin nasıl bir iradedir duzendir maşallah sana. Merak ettiğim şeyler var ne kadar sürede verdin,ne bileyim nasıl aldın kilo,kilo verirken nasıl beslendin ne bileyim sarkma olmadi mi önerilerin nedir bize ne olur azıcık anlat

Güzel tatlım

Bende aynıyım cnm bir gün iyiysem 1 hafta kötüyüm
Cnm Ne iş yapmak nede başka bişey istiyor evden çıkıp birileriyle konuşmak bile istemiyorum

Mefkuş mevsimden mi neden canım. İnşallah havalar ısınınca toparlarız. O yüzden yeniden bu gün silkelen dedim kendime. Düne göre daha iyiyim. Kendi kendimi iyileştireceğim.

bugun bende suyun dıbıne vuranlardanım :)1 lıtre ıctım aksam da ıcın 2 ye tamamlıycam ınsallah :)

2 litre iyi canım.

Hadi canım. Kilolar gidince eminim sıkıntılar da gidecek. Biz önce o işi halledelim inan moral arkadan dalga gibi gelecek.

Daha bir saat once abimle konusurken hicbirseyden zevk alamıyorum kendimi hep mutsuz hissediyorum sanki hersey olmasi gerektiginden cok farkli dedim
Sanirim bahardan kaynakli tabi çevresel :/
Guzel canim ama menunu cesitlendir sebze ekleyebilirsin

Az olmus canim protein ekle ama menülerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…