Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mefkusum nasılsın ben Bayankokosh u çıtır çıtır yerim ah bi regl olabilsem
Vay ponicim demek çıtır çıtır yiycen ha! Hodri meydan o Zaman bu hafta bana tatil gibi oldu haftaya dönüş yaparım, taciz ederim, menüde Coşar, sporda koşarım haberin olsun :))

Vay ponicim demek çıtır çıtır yiycen ha! Hodri meydan o Zaman bu hafta bana tatil gibi oldu haftaya dönüş yaparım, taciz ederim, menüde Coşar, sporda koşarım haberin olsun :))

Hadi bakalım.. Gerçi ben senden önce mezun olurum senin kadar misafirim olmuyor

Ha şöyle biraz canlanın kızlar
Hem siz incelin hemde takım kazansın

Ne demişler dünya menfaat dünyası

sutunde bozmadıgını sanıyordum ondan ıcmiştım bundan sonra daha dıkkatlı olurum ablacım cıkolatayıda hafta 1 yemeye dıkkat edıcembu hafta fazla oldu ben de farkındayım daha dıkkatlı olucam SULTANIM

Günaydın minnoşlar.
Benim düzenlu olarak girme işini çözmem lazım . Yoksa mehter takımı 2 ileri bir geri çok kötü oluyor benim açımdan.
Dün akşam bir çok konuda kararlar aldım bakalım ne oranda uygulayabileceğim. Bunlardan biri de burada daha aktif olmak. İnsallah başarabilirim.

haklısın canım bende o yuzden yogurt mayaladım bolca aksamları tuketmek ıcın ınsallah :)) suyu da hergun bıur bardak attırcam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…