- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.341
Sagol canim yorgunum ama mutluyumSemay25 müdürüm sen nasılsın
Bu hafta geliyormu hem regl hemde eksi oooooo super olur vallaSemay25 müdürüm sen nasılsın
Sagol canim yorgunum ama mutluyum
Ya sen...
Ağzından bal damlıyorBu hafta geliyormu hem regl hemde eksi oooooo super olur valla
Vay ponicim demek çıtır çıtır yiycen ha! Hodri meydan o Zaman bu hafta bana tatil gibi oldu haftaya dönüş yaparım, taciz ederim, menüde Coşar, sporda koşarım haberin olsun :))
Menüde coşar sporda koşarsın haVay ponicim demek çıtır çıtır yiycen ha! Hodri meydan o Zaman bu hafta bana tatil gibi oldu haftaya dönüş yaparım, taciz ederim, menüde Coşar, sporda koşarım haberin olsun :))
1 mil leslie yaptim, belim kopuyor ağrıdan yaa
Gül sen güüüüüll haftaya cuma da böyle gülecek misin bakalııımm:)Menüde coşar sporda koşarsın haiyi güldürdün beni gece gece
Poni kilolarımız çok yakın biz de iyice hırslanalım da yaza beraber mezun olalımMenüde coşar sporda koşarsın haiyi güldürdün beni gece gece
Ben lohusaliktan 10 gün filan sonra regl oldum canım,rahatsız oluyorsan doktora git benceGül sen güüüüüll haftaya cuma da böyle gülecek misin bakalııımm:)
Poni sen doğum yaptığından beri regl olmadın mı?? Ben 5,5 ay oldu daha olmadım
Hadi bakalım.. Gerçi ben senden önce mezun olurum senin kadar misafirim olmuyorPoni kilolarımız çok yakın biz de iyice hırslanalım da yaza beraber mezun olalım
Ya sorma tek bende değil annem ve ananem var onlara misafir gelince de aranan isim oluyorum :) haftaya bitiyor ya davetler çok şükürHadi bakalım.. Gerçi ben senden önce mezun olurum senin kadar misafirim olmuyor
Vay ponicim demek çıtır çıtır yiycen ha! Hodri meydan o Zaman bu hafta bana tatil gibi oldu haftaya dönüş yaparım, taciz ederim, menüde Coşar, sporda koşarım haberin olsun :))
Hadi bakalım.. Gerçi ben senden önce mezun olurum senin kadar misafirim olmuyor
Spor olarak kendine çok yüklenme cnm
Öğle ana öğün yerine geçtiği için çok sayılmaz ama 2 gündür bitter yiyosun sanki
Yarın olmasın lütfen
Akşam yemeğinden sonra sadece şekersiz çay kahve leptini bozmuyor ama sütlü olunca bozuluyor Aklında bulunsun
Leptin hormonu yağ yakıcı hormon ve yedikten 4 saat sonra salgılanmaya başlıyor
O zaman depodaki yağları yakıyor
Hadi inşallah canım. Süper rakamlar 62.Gunaydin kizlar,
pazartesi +500 dum bu sabah kurtulmusum artilarimdan insallah cuma gunu 62 leri gorurum.Bugun daha iyiyim insallah sporumu da yapicam
haklısın canım bende o yuzden yogurt mayaladım bolca aksamları tuketmek ıcın ınsallah :)) suyu da hergun bıur bardak attırcam :))Tatlım o suyu 12 bar yapmaya çalış o da 2 lt eder aslında senin daha fazla içmen lazım
Menü genel olarak güzel sayılır sabahı çeşitlendirebilirsin
Kuruyemişi avuç değil adet olarak yazarsan daha iyi olur
Akşam acıkınca süt yoğurt ayran daha doğru seçim
kübram napıyosun böyle cnm yaa
Tatlım hafta içi bidaha böyle cısslı menülerle gelirsen sana yorum yapmıcam
Kilo vermek isteyen bi kişi üst üste bu hataları yapmaz
Menü güzel tatlım
Inşallah yarın yaparsın spor
Inşallah sporunu yaparsın cnm
Kuruyemişde leblebi yerine badem ceviz daha iyi yağ yakar ve adet yazılsın lütfen
Menün güzel cnm
Akşam biraz geçe kalmış cnm
Sucuk dışında güzel menü
Yürüyüşü spor olarakmı yapıyorsun yoksa dışarda biyere giderken yürüdüğün zamanmı
aynen kuzum ınsallah artacak :)Güzel menü ama su az olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?