Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bence hafif bir menü güzel ama, mercimek çorbası içerken ekmek yememeye dikkat et derim karbonhidrat çok oluyo,ne bileyim exrtadan bi tabak yoğurt yesen dengelerdi

Bu kadar erken yiyince acıkmıyor Musunuz ben 18.30 da yedim şimdiden acıktım
Canım 3 gündür böyleyim gün içinde meyve mi,ekmeğini,suyumu,bolca sebzeli almaya çalışıyorum,ondan midir bilmiyorum hic acikmiyorum çok rahat ettim. Bide hicbiseyde gözüm kalmiyk saat 5 ten sonra yemicem dedim oyle sartladim kendimi

guzel canim

guzel canimaksamda salata olabilirdi yada yogurt acikirsan sut urunu tuket canim

ton baligi light heralde.guzel tatli rakibim

Kızlar menum,
07:00
Ispanaklı yumurta,2 zeytin,biraz peynir,1 dilim tb
Ara: 1 hurma,yarım bardak sut
12:00
Karnabahar pizzasi
17:00
Peynir,maydOnoz,marul

3 litre civarında su,3 mile leslie
aksam az ve erken mi sanki canim.ama men7n gayet guzel cisssiz.

guzel canim

sporda olsa superdin tatli

spor olsa superdi.ton baligi yagsiz demi

Menum
Sabah
Sirkeli su
Saat 10.30
2 yumurta haslama
Cokelek
Marul
3 Zeytin
1 dlm tam tahilli ekmek

Ogle 13.30
2 kuru incir
1 hurma
Yogurt

Aksam 19.00
Haslanmis bezelye
Yogurt
Az tavuk eti birkac parcaydi

Su 3 litre olur insallah
Spor en az 40 dakka yuruyus
Bugun calisanimiz kalp krizi gecirdi okulda ona ilk mudahaleyi biz yaptik ve hastaneye gidince eve anca geldim yemeyi bekleyip gec kalmamak icin bezelye yedim.daha bizimkiler yeni yiyor.

Bugun stresli ve yorucuydu .Ama birkez daha zayiflamam gerektigine olan inancim artti.Kalp krizi kilolularda daha fazla oluyor.Bisey olsa Allahim korusun millete eziyet 100 kilolu birini kaldirmak.

Çok güzel menü canim harekette var super

Güzel tatlım afiyet olsun. Ve cok geçmiş olsun iyidir inşallah.

Canım aslında menunde bal dışında bişey yok ama ben yerinde olsam akşamı 1-2 saat öne alıp sebze yemeği yada bir çorba e klerdim daha dengeli olurdu
Canım artidayim hala bu yüzden bugün ve yarın yoğurt salata yiyeceğim akşamlar,geç olmasının nedeni de seminerden geç gelmem

Afiyet olsun canım sporda olsa iyi olurmuş.
Aynen her tür hastalık için kilo arttıkça risk artıyor malum. Menü güzel bu arada

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…