Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Guzel canim ama findik ceviz miktari nasil oldu kafamda canlandiramadim
Mesela 2 3 ceviz ici günlük omega3 miktarini tamamlıyor fazlasi bos yere kalori olur findio icinide 10 taneden fazla tuketmemek lazim
bunu bılmıyordum kuzum ona gore yerım ınsallah guzel oldu bak bu bılgı benım ıcın :) 2 cevızdır maksımum 10 fındıktır heralde o gunde :)))

Gunaydin bayanlar ben yatinca ne muhabbetler donmus hadi bakalim ben kimle rakip olsam.Bu arada nagihan abla nerelerde.Bende kiloma yakin binbir gunescimle mi yarissam.

Ne guzel canim kararlar alman ve uygulamak istemen,bi ara ben de cok aktif degildim o aralar daha az veriyordum.Buraya girince cidden motivasyonda artiyor.

gunaydın kızlarr :) bugun sankı bıraz sıslegım ınmıs gıbı :) menumu paylasıyorum hemen
sabah 8.00 haslanmıs yumurta bır kıbrık kutusu kadar peynır 5 zeytın 1 dılım dukan ekmek yesıl cay
ogle 12.00 tavuk sote bır dılım dukan ekmek yesıllık
ara 16 .00 bır avuc kadar dut kurusu yesıl cay
aksam 20.00 2 kepce mercımek corbası bır dılım dukan ekmek sekersız cay
6 bhardak su (

Günaydınlar arkadaşlar nasılsınız? Benim bugün ve cuma yüzme günüm ama hastalandığım için gidemeyeceğim ve hala sancımda var. Acaba bana önerebileceğiniz hafif ama fayda gördüğünüz sportif bir ev içi aktivite var mı?

Semaycim benimle rakıp ol diyecem ama ben senin gibi hizli veremiyorum maalesef
Gerci bu haftadan umitliyim
Olur canim bende artik yavas veriyorum.cumadan itibaren rakibimsin bebis.Seni yerim findik bakalim iki findiktan hangimiz fistik olacagiz.Bahane istemem coluk cocuk vs.Bak bendede 2 cocuk ve deli gibi kosturmaca var.

haklısın canım bende o yuzden yogurt mayaladım bolca aksamları tuketmek ıcın ınsallah :)) suyu da hergun bıur bardak attırcam :))

Canım yoğurdu her öğune de katabilirsin. Çok faydası oluyor.

Ne guzel canim kararlar alman ve uygulamak istemen,bi ara ben de cok aktif degildim o aralar daha az veriyordum.Buraya girince cidden motivasyonda artiyor.

Yok yok bu sefer sadecw burası değil bir çok konuda kararlar aldım. Hepsini bir düzende yürüteceğim. Kararlıyım.

Menü güzel canım. Afiyet olsun.

Günaydın herkese

Gümaydın sana da kuzum.

Leslie yapabilirsim.

Olur canim bende artik yavas veriyorum.cumadan itibaren rakibimsin bebis.Seni yerim findik bakalim iki findiktan hangimiz fistik olacagiz.Bahane istemem coluk cocuk vs.Bak bendede 2 cocuk ve deli gibi kosturmaca var.

Ahhh o hareketlilik bizde de var. Sağlık olsun yibe de. Çocuklar kaç yaşında canım.

Biri 9 biri 6

Su az olmuş canım

Günaydınnnnn çıtır olma yolunda ilerleyen 9.takım hatunları

Bugünü ve yarını iyi değerlendirelim
Cumada güzel eksiler görelim

masal3487
Zeynepcim artılardan kurtulduğuna sevindim
2 gündede güzel bi eksi olur inşallah

Semay25
Semacım Nilüfer izinde Bencede ayşeyle eşleşmeniz iyi olmuş
Kilo farkına takılmayın zaten yüzdeleriniz yarışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…