Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sporla taclandirsan kusursuz olacakti:)menun gayet guzel.
Allah hayirli sifalar versin uzucu bir durum tez zamanda iyilesir insallah.
Bezelye siskinlik yapiyor ama mecburiyetten yemissin genel olarak iyi gorunuyor canim

Günaydınlar.
Dünkü menüm.
Sabah 6.30
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 yk salça

Öğlen 14.00
1 elma
1 bardak süt

Akşam 19.00
3 yk makarna
1 kase yoğurt

2 litre su
30 dk yürüyüş

kızlar bende dunku menumu yazayım dun kapı cam sıldım cok yorulmıştum ondan gıremedım

SABAH 08.30 YULAFLI YUMURTA 2 TANE 1 KUPA S. KAHVE 3 PARCA PEYNIR

12.00 2 PARCA ANANAS

13.50 1 SERVIS KASIGI SEBZE YEMEGI 4-5 CATAL KIYMALI DOMATES 1 KASE CORBA 1 PARCA SIMIT

17.30 1 KASE CORBA

SU 2.5 LT

SPOR CAM KAPI SILDIM MUTFAK DOLABI OLDUM RESMEN YARINDA MISAFIRIM WAR ONUN ICIN BUGUN KOSUSTURMALI OLACAK

Günaydın kızlar telefonum arızalıydı kaç gündür giremedim. Herkes nasıl? Yarın tartı günü ve ben dünden bugüne +1 im malesef. Burdan uzaklaşınca kaçamaklarda kaçınılmaz oluyo malesef. Bugün çok sıkıdayım bakalım inş eksiye olmazsada en azından sabite düşerim.

Degistir Kendini

Edacım burdaki herkes benim hikayemden sıkıldı ama bikezde senin için özetliyim

Ben 3 sene öncesinde 123 rakamını görmüştüm
3.çocuktan sonra 75 Tim ama sonra 3 küçük çocukla kendimden vazgeçtim
Kendimi yemeye vurdum
Benimki daha çok duygusal açlıktı
Birçok kez başlayıp bıraktım sonrasında daha çok aldım

O zamanda başladım 88 kiloya düşünce şımardım, yarın devam ederim diye diye 2 seneyi geçirdim ve 25 kilosunu geri aldım

Geçen sene 1 ocakta 113.5 la sağlıklı beslenmeye 5 ocakta 110. 6 la yarışmaya katıldım
Sadece sabahları ekmek yiyerek normal sağlıklı menü yaptım
Hepimizin bildiği şeyler
Mucize falan yok
Sadece sabır ve azim
Benim tek silahım 6 ay hiç kaçamak yapmamak oldu
Sonrasında yapmaya başlayınca vermemde azaldı zaten
Benim için kaçamak kalorisiden çok insanı psikolojik olarak çok etkiliyor kendine güveni azaltıyor
Yerinde sayıncada süre uzuyor sabırlar tükeniyor

Günüm var misafirlerimi bekliyorum. Erteleye erteleye bugüne kaldı. Merak etmeyin kızlar ağzıma hiçbişey sürmicem. Heleki bugünkü +1 den sonra asla. Akşamda sadece çorba içerim. İnş düşer kilom ya çok kafama taktım. Mefkurem bana önerebileceğin bi detoks varmı acaba. Netten baktıklarım çok mantıklı gelmedide.

Merhaba bende araniza katilmak istiyorum. Ben Elif 160 boy az önce tartıldım 87.7 kilo 35 yaşın da 2 delikanlı annesiyim. 3 yıldır çalışmıyorum minigimi büyütüyor um birde kendimi hacimsel olarak :) Başlamak basarmanin yarısıdır. Umarım sizinle bu yolda fit olucam. Sevgiler.

Çok güzel tebrik ederim abla, hayata yeni başlamış gibi olmussundur darısı başımıza basima çok ihtiyacım var benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…