- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.461
Harikasın.
Bes kilodan fazla fark gibi gayet iyi gorunuyorsun canim
Cnm bugünü sıfır karbonla geçirip proyo ağırlık verirsen giderGünüm var misafirlerimi bekliyorum. Erteleye erteleye bugüne kaldı. Merak etmeyin kızlar ağzıma hiçbişey sürmicem. Heleki bugünkü +1 den sonra asla. Akşamda sadece çorba içerim. İnş düşer kilom ya çok kafama taktım.Mefkurem bana önerebileceğin bi detoks varmı acaba. Netten baktıklarım çok mantıklı gelmedide.
Hoşgeldin ElifcimMerhaba bende araniza katilmak istiyorum. Ben Elif 160 boy az önce tartıldım 87.7 kilo 35 yaşın da 2 delikanlı annesiyim. 3 yıldır çalışmıyorum minigimi büyütüyor um birde kendimi hacimsel olarak :) Başlamak basarmanin yarısıdır. Umarım sizinle bu yolda fit olucam. Sevgiler.
Baya fark var cnm
Tebrikler baya güzel olmuşsun daha da verirsin inşaAllah.
Tatlım bugünü bşraz hafif geçirmeye çalışGunaydin kizlar, sadece -100 gr vermisim sinirim bozuldu dun cok yurudum kostum ondan mi oldu acaba insallah yarina daha cok eksi gorurum.
Çok ii canim ozelliklede bel gobek bölgesinin inceldiği bariz belli
adı ne kı programınSaatini sen ayarliyosun canim
Okudum kabul ediyorum kabul buyurursaniz. Bu 2 haftalik deneme süresinde daha iyi adapte olur ve daha iyi çözümlerim diye düşünüyorum. 2 hafta içersinde yapmam gereken hergün menümu ve egzersizimi yazmak olucak sanırım. AtladığıM bir detay varsa bilmek isterim.Baya fark var cnm
Aynı kıyafetle bide 69 olunca koy
En önemlisi bol paylaşım ve Kilo vermek cnmOkudum kabul ediyorum kabul buyurursaniz. Bu 2 haftalik deneme süresinde daha iyi adapte olur ve daha iyi çözümlerim diye düşünüyorum. 2 hafta içersinde yapmam gereken hergün menümu ve egzersizimi yazmak olucak sanırım. AtladığıM bir detay varsa bilmek isterim.
Pide dedigim el ici kadar lavas ekmeti okulda yapildi tuzlu degildi aslinda miktar iyiydi pazartesi +500 dum zaten.Tatlım bugünü bşraz hafif geçirmeye çalış
Dünkü menünde sadece öğlen az pide vardı
Ama sanki Diğerleri miktar olarak fazlaydı
Adanayı dışarda yediysen tuzlu ve yağlı olabilir
Aramiza hosgeldin canim ben zeynep 29 yasindayim uc aydir burdayim dokuz kilo kadar verdim.Hedef kilomada 6-7 kilo kaldi.Okudum kabul ediyorum kabul buyurursaniz. Bu 2 haftalik deneme süresinde daha iyi adapte olur ve daha iyi çözümlerim diye düşünüyorum. 2 hafta içersinde yapmam gereken hergün menümu ve egzersizimi yazmak olucak sanırım. AtladığıM bir detay varsa bilmek isterim.
Abla sen tavuklu yogurt corbasi detoksu yapinca onceki gune gore ne kadar eksi oluyorsun?Anammm millet yine kayıplarda
Sonrada bana nerdesin diyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?