Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün için iyi cnm

Menü güzel görünüyor cnm Bide gününde yazsan

Çay ve kahvede şekeri tamamen hayatımızdan çıkaralım
Icemiyorum diye bişey yok
Hepimiz sonradan bıraktık

1.cide -700 olmuştu
2.cide -500

Tabi kilo farkıda etkili olur

Şimdiye kadar bende en iyi ananas günü yaptığımda oldu
Ben gecen yaptigimda persembe sabah tartilmadigim icin bilmiyordum ama yarin daha net gorucem.
Aynen abla kilo farki,metabolizma bir cok etkenden dolayi herkeste ayni olmaz.Insallah 400 olursa 62 yi gorurum:)

Aramiza hosgeldin canim ben zeynep 29 yasindayim uc aydir burdayim dokuz kilo kadar verdim.Hedef kilomada 6-7 kilo kaldi.

Duzenli katilim yaparsan ve sabredersen kilolar ucup gidecek insallah:))
Memnun oldum Zeynep. İnşallah desteğinizle başarıcam.

Sabah 8 yarım bardak süt

11:45 tereyağli yumurta 1 dilim tam buğday 6 zeytin

17 de yesil mercimek corbasi, bir parça ızgara (tavuk göğüs), 3 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt

Su 2 litre olmadı daha 25 dk yürüyüş 9 lu çay

Bugünlük böyle

Sabah niye öyle az cnm
Güne çok kuvvetli ve sağlıklı bi kahvaltıyla başlıyalımki gün içinde hem enerjik olalım hemde acıkmayız o zaman
Öğlende zayıf bol yeşillik ekliyebilirsin
Akşam güzel

Ben yine yollara düştüm birkaç gün evde olamıcam menüm ise tartı günü öncesi gibi olmadı zaten pek de umutlu değilim ama neyse.
11:00 çay 1.5 tb ekmeği, peynir, domates salatalık
15:00 kahve
17:30 iki kaşık bulgur, üç kaşık nohut, yeşil salata, üç kaşık yoğurt

2 litre su spor yok malesef akşamdan biraz yürüyüş olabilir

Gunaydin kizlar, sadece -100 gr vermisim sinirim bozuldu dun cok yurudum kostum ondan mi oldu acaba insallah yarina daha cok eksi gorurum.
Olur canim bi az bi cok verirsin sabirla insallah.100 grami kucumseme karsina 100 gram bisey koy bak o kadar yuk gitmis ustunden.

buda motivasyon acisindan cok onemli canim.ben her hafta yeniden basliyor gibi hissediyorum.bura olmasa bikardim.kacamaklarim artardi.daha cok takil daha cok kayvet.tabiki kilo.....

seker sikilmayi birak her okudugumda motive oluyorum.

canim ben semay 35 yasinda 3 cocuk annesiyim.buraya 110 la geldim 12 subatta su an 96 lari goruyorum bakalim yarin ne olacak.aramiza hosgeldin tatlim dogru adrestesin.

canim gayet kalorisiz va az yarin bu menuye eksi gelir

bulgur pilavi tarti oncesi yemiyoruz canim.sut ve sut urunlerini bol tuketebilirsin.

Aksam tam sis yapacak seyler tatlim olmamis.

Pozitif enerjiniz için teşekkürler. Evet doğru adresteyim bunu hissediyorum.

Halamı sabah kemoterapi ye götürdüm vaktim olmadı aslında yemeye dikkat edicem.

Güzel canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…