- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.481
1.cide -700 olmuştuAbla sen tavuklu yogurt corbasi detoksu yapinca onceki gune gore ne kadar eksi oluyorsun?
Bugün için iyi cnmMenüm
Sabah 10.00
Bir yumurta bir kk peynir iki yaprak kıvırcık yarım domatesten salata yaptım onu yedim
Öğle 12.30-1.00
Havuç kıvırcık domates taze soğan ve kırmızı lahanadan salata yaptım
Akşam 18.00
Bir veya iki bardak ayran içerim.
Spor daha yok ama zumba yapıcqm akşam yazarım
Su 2 oldu yarım yada 1 lt daha içerm.
Menü güzel görünüyor cnm Bide gününde yazsanancak fırsat bulup gırebıldımdun ku menum
sabah 08.00 1 haslanmıs yumusrta 1 dılım peynır bır dılım kasar 5 zeytın
ogle 12.00 tavuk sıs salata ayran
aksam 19.00 ıstırıdye mantar bol salata bezelye
gun ıcınde bır mandalına bır elma bır yesıl cay
sekerı cokj az khve
2 lıtre su
Ben gecen yaptigimda persembe sabah tartilmadigim icin bilmiyordum ama yarin daha net gorucem.1.cide -700 olmuştu
2.cide -500
Tabi kilo farkıda etkili olur
Şimdiye kadar bende en iyi ananas günü yaptığımda oldu
Memnun oldum Zeynep. İnşallah desteğinizle başarıcam.Aramiza hosgeldin canim ben zeynep 29 yasindayim uc aydir burdayim dokuz kilo kadar verdim.Hedef kilomada 6-7 kilo kaldi.
Duzenli katilim yaparsan ve sabredersen kilolar ucup gidecek insallah:))
Sabah niye öyle az cnmSabah 8 yarım bardak süt
11:45 tereyağli yumurta 1 dilim tam buğday 6 zeytin
17 de yesil mercimek corbasi, bir parça ızgara (tavuk göğüs), 3 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt
Su 2 litre olmadı daha 25 dk yürüyüş 9 lu çay
Bugünlük böyle
Olur canim bi az bi cok verirsin sabirla insallah.100 grami kucumseme karsina 100 gram bisey koy bak o kadar yuk gitmis ustunden.Gunaydin kizlar, sadece -100 gr vermisim sinirim bozuldu dun cok yurudum kostum ondan mi oldu acaba insallah yarina daha cok eksi gorurum.
buda motivasyon acisindan cok onemli canim.ben her hafta yeniden basliyor gibi hissediyorum.bura olmasa bikardim.kacamaklarim artardi.daha cok takil daha cok kayvet.tabiki kilo.....Günaydın kızlar telefonum arızalıydı kaç gündür giremedim. Herkes nasıl? Yarın tartı günü ve ben dünden bugüne +1 im malesef. Burdan uzaklaşınca kaçamaklarda kaçınılmaz oluyo malesef. Bugün çok sıkıdayım bakalım inş eksiye olmazsada en azından sabite düşerim.
seker sikilmayi birak her okudugumda motive oluyorum.@Yesilsarmasikk
Edacım burdaki herkes benim hikayemden sıkıldı ama bikezde senin için özetliyim
Ben 3 sene öncesinde 123 rakamını görmüştüm
3.çocuktan sonra 75 Tim ama sonra 3 küçük çocukla kendimden vazgeçtim
Kendimi yemeye vurdum
Benimki daha çok duygusal açlıktı
Birçok kez başlayıp bıraktım sonrasında daha çok aldım
O zamanda başladım 88 kiloya düşünce şımardım, yarın devam ederim diye diye 2 seneyi geçirdim ve 25 kilosunu geri aldım
Geçen sene 1 ocakta 113.5 la sağlıklı beslenmeye 5 ocakta 110. 6 la yarışmaya katıldım
Sadece sabahları ekmek yiyerek normal sağlıklı menü yaptım
Hepimizin bildiği şeyler
Mucize falan yok
Sadece sabır ve azim
Benim tek silahım 6 ay hiç kaçamak yapmamak oldu
Sonrasında yapmaya başlayınca vermemde azaldı zaten
Benim için kaçamak kalorisiden çok insanı psikolojik olarak çok etkiliyor kendine güveni azaltıyor
Yerinde sayıncada süre uzuyor sabırlar tükeniyor
canim ben semay 35 yasinda 3 cocuk annesiyim.buraya 110 la geldim 12 subatta su an 96 lari goruyorum bakalim yarin ne olacak.aramiza hosgeldin tatlim dogru adrestesin.Merhaba bende araniza katilmak istiyorum. Ben Elif 160 boy az önce tartıldım 87.7 kilo 35 yaşın da 2 delikanlı annesiyim. 3 yıldır çalışmıyorum minigimi büyütüyor um birde kendimi hacimsel olarak :) Başlamak basarmanin yarısıdır. Umarım sizinle bu yolda fit olucam. Sevgiler.
canim gayet kalorisiz va az yarin bu menuye eksi gelirMenüm
Sabah 10.00
Bir yumurta bir kk peynir iki yaprak kıvırcık yarım domatesten salata yaptım onu yedim
Öğle 12.30-1.00
Havuç kıvırcık domates taze soğan ve kırmızı lahanadan salata yaptım
Akşam 18.00
Bir veya iki bardak ayran içerim.
Spor daha yok ama zumba yapıcqm akşam yazarım
Su 2 oldu yarım yada 1 lt daha içerm.
bulgur pilavi tarti oncesi yemiyoruz canim.sut ve sut urunlerini bol tuketebilirsin.Sabah 8 yarım bardak süt
11:45 tereyağli yumurta 1 dilim tam buğday 6 zeytin
17 de yesil mercimek corbasi, bir parça ızgara (tavuk göğüs), 3 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt
Su 2 litre olmadı daha 25 dk yürüyüş 9 lu çay
Bugünlük böyle
Aksam tam sis yapacak seyler tatlim olmamis.Ben yine yollara düştüm birkaç gün evde olamıcam menüm ise tartı günü öncesi gibi olmadı zaten pek de umutlu değilim ama neyse.
11:00 çay 1.5 tb ekmeği, peynir, domates salatalık
15:00 kahve
17:30 iki kaşık bulgur, üç kaşık nohut, yeşil salata, üç kaşık yoğurt
2 litre su spor yok malesef akşamdan biraz yürüyüş olabilir
Pozitif enerjiniz için teşekkürler. Evet doğru adresteyim bunu hissediyorum.Olur canim bi az bi cok verirsin sabirla insallah.100 grami kucumseme karsina 100 gram bisey koy bak o kadar yuk gitmis ustunden.
buda motivasyon acisindan cok onemli canim.ben her hafta yeniden basliyor gibi hissediyorum.bura olmasa bikardim.kacamaklarim artardi.daha cok takil daha cok kayvet.tabiki kilo.....
seker sikilmayi birak her okudugumda motive oluyorum.
canim ben semay 35 yasinda 3 cocuk annesiyim.buraya 110 la geldim 12 subatta su an 96 lari goruyorum bakalim yarin ne olacak.aramiza hosgeldin tatlim dogru adrestesin.
canim gayet kalorisiz va az yarin bu menuye eksi gelir
bulgur pilavi tarti oncesi yemiyoruz canim.sut ve sut urunlerini bol tuketebilirsin.
Halamı sabah kemoterapi ye götürdüm vaktim olmadı aslında yemeye dikkat edicem.Sabah niye öyle az cnm
Güne çok kuvvetli ve sağlıklı bi kahvaltıyla başlıyalımki gün içinde hem enerjik olalım hemde acıkmayız o zaman
Öğlende zayıf bol yeşillik ekliyebilirsin
Akşam güzel
Güzel canım afiyet olsunMenum
Sabah 09.30
1 sb az sut
Ogle 12.00
Haslanmis yumurta
Marul
Peynir
Biraz borulce salatasi
Aksam 17.00
Yogurt
Tavuk kebap
Su 2litreyi gecer tarti oncesi cok icmeyi dusunmuyorum
Spor yok
Anammm millet yine kayıplarda
Sonrada bana nerdesin diyosunuz
Water drink Reminder canimadı ne kı programın
guzel canimIyi akşamlar kızlar
Menum
Uyanır uyanmaz 2 bardak limonlu şu
9.30
1 dilim ekmek
Domates salatalık
4 zeytin
12.00
Yeşil çay
13.00
1 kase mercimek çorbası
17.30
2 ızgara köfte
2 kanat ızgara
4 5 tane ciğer buda ızgara
Bol salata
3.lt su
Güzel canım afiyet olsunİyi akşamlar herkese yeni geldim birşeyler yedim çok yorgunum.
Menüm
Öğle 11:00
1 yumurtalı mantar
1 tk bal
1 kk peynir
1 d tam b ekmeği
4 zeytin
Ara,neskafe15:00
1 avuç karışık çerez
Akşam
1 kase naneli yoğurt
1 salatalık
Su,2 lt
Spor, yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?