- 5 Mart 2016
- 206
- 243
- 18
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.721
Güzel canım afiyet olsunSabah 8
1 haslanmis yumurta 5 zeytin tere domates
Öğle 14 gibi
1 bardak süt
Aksam 16: 30
Tavuk sote 1 dilim tam buğday 5 kızarmış patates ve ayran
Spor ne yazık ki
Su 8 bardak oldu daha devam
Aksam a arkadaşlar geliyor kendime söz verdim yemek yok asla.
Güzel şekerim :)Kızlar kusura bakmayın eltimde mevlüt vardı yeni geldim eve. Menümü yazayımda şaşmayım sonra..
Sabah uyanınca bi ceviz iki büyük bardak su
10.30da
İki dilim küçük kepek ekmeğine domates marul ve peynirli sandviç
2.30
Dört kaşık bulgur pilavı haşlanmış tavuklu ve derisiz
Salata
(Mevlütte yedim.)
Akşam 6.6.30 gibi
Bir bardak ayran azda kabuklu kavrulmamış fındık yerim
Spor şimdi eşim gelicek yürüyüşe çıkacağız 1 saat yürürüz en az eve gelir gelmez 60 mekik 30 yarım şınav
Su bugün çok içemedim kaç oldu hiç bilmiyorum ama sabahtan beri 1 içtiysem yatana kadarda 1 içerim
Daha yeniyim menülere yorum yapmaktan çekiniyorum ancak ben beğendim :)Güzel şekerim :)
Bende crkiniyordum canım ama yap çekinmeDaha yeniyim menülere yorum yapmaktan çekiniyorum ancak ben beğendim :)
Bugün sabahki patatesi görmüyorum ama sabah çok yetersizMenum
Uyanır uyanmaz 2 bardak limonlu su
9.30
4 5 tane patates kızartması
Açık çay
14.00
Bol salata
1 dilim ekmek
18.00
Salata
3 lt su yatana kadar
Maydanoz kaynattim onu icicem 1 buçuk lt
çekinecek bişey yok tatlımDaha yeniyim menülere yorum yapmaktan çekiniyorum ancak ben beğendim :)
Evet abla yok kendimi cezalandirdim yemek konusunda cumaya 74 olmam lazım ayran yapicaktim abla yoğurt kalmamış o yüzdenBugün sabahki patatesi görmüyorum ama sabah çok yetersiz
Yoğurt yemiyosun ama heralde ayran içebiliyosun cnm Akşama iyi olurdu
Bugün hiç yemek yok
çekinecek bişey yok tatlım
Burda kimse diyetisyen değil hepimiz birbirimizden bişeyler öğteniyoruz
Her konuda dal sohbete
Akşamları pişmiş sebze yenirse wc için daha etkili oluyorEvet abla yok kendimi cezalandirdim yemek konusunda cumaya 74 olmam lazım ayran yapicaktim abla yoğurt kalmamış o yüzden
Onuda yapicam abla cuma 74 olucam inşallahAkşamları pişmiş sebze yenirse wc için daha etkili oluyor
Kendini niye sporla cezalandırmıyosun
Bu hafta yap ve farkı gör
Bana çok az gibi geldi yorum yapmadan geçemedim keşke birazda protein olsaymışMenum
Uyanır uyanmaz 2 bardak limonlu su
9.30
4 5 tane patates kızartması
Açık çay
14.00
Bol salata
1 dilim ekmek
18.00
Salata
3 lt su yatana kadar
Maydanoz kaynattim onu icicem 1 buçuk lt
Güzel canım afiyet olsunSelamlar hayırlı akşamlar menümü paylaşayım dışarıdayım o yüzden yorum yapamıcam ama genel olarak herkesi tebrik ederim
10 30 taze soğanlı ekşimik kavurması domates salatalık bir dilim tb nutellaa
15 30 yarım simit kahve
18 00 soya soslu tavuk ayran salata
fazla su içemedim eve gidince iki litreye tamamlıcam bir saat da yürüyüşüm var
Artı çıkınca moralim çok bozuldu o yüzdenBana çok az gibi geldi yorum yapmadan geçemedim keşke birazda protein olsaymış
Kilpayida olsa yine kazanmisiz_____SU TAKIMI ____
Merveebrar44 __%0.83
Masal3487 ______%1.10
Semay25 ________%1.02
Sevilumut _______%-0.30
Yüzde:0.662
Burcugncy
-Bin muhtesem gunes
Kkkmevsim5
Nagishan04
Bildirim yapmadıkları için hesap dışında kaldılar
Hoşgeldin aramıza ben Ponihoşbulduk canım adım necla 30 yaşındayım.. 1 yıllık evliyim .. ben burayı çok sevdim.. şimdi işten çıkacam şartları akşam okurum.. grşrz..
Sağol şefim, şimdi iyi bacagim şükür. Kızıma da klasik işte uykusu gelince yatirdim iletişim kurmadim kalktikca yatirdim.ilk gün 1 saatte ağlayarak kalkmaya çalışarak uyudu. 1 hafta oldu bugün gündüz uykusuna 5 dkda gece uykusuna 20 dkda filan dalıyor aglamadan
Senin koruma nasıl gidiyor fıstıkBenimki gündüz heleki ben eve geldikten sonra hiç uyumuyor ta ki 9 a kadar gece de çok uyanıyor. Öyle yorgunum ki
Öneririm bunu gündüzleri deliksiz uyuyor artık, geceleri de 2-3 kere uyanıyor aciktigi için geri dalıyor sonraBenimki gündüz heleki ben eve geldikten sonra hiç uyumuyor ta ki 9 a kadar gece de çok uyanıyor. Öyle yorgunum ki
Gördüm abla merak etme o iş bende :)))Menü güzel cnm
Sevilcim heralde görmedin listeye girdin ona göre dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?