- 15 Şubat 2016
- 745
- 882
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.761
hadi arkadaslar 1. lige.Tum arkadaslari ve kendimi kutluyorum ve kendimi odullendiriyorum hemennnn.
.................9.Takım % 0.807
Bu hafta 2.olduk kızlar
Emek veren herkese yürekten TEŞEKKÜRLER
Hadi bakalım haftaya daha iyi sonuçlar almak dileğiyle
Hemen çalışmalara başlıyalım
Herkes hedeflerini belirlesin ve ulaşmaya çalışsın
Tabi bide kimler rakiplerini yenecek
canim sabah ve ogle catal hesabi yapip son ogunu fazla yemissin ciss.acikabilirsin cunku karbonu iyi almissin sut urunu tuket istersen.bu arada kadayifli kekin tarifi ne.selam kızlar nezamandır lı dogru durust gıremedım hepınızden ozur dılerım bugunku menumu yazayım ne zaman dır berlı ılk kez spor yaptım ozlemişimspor yapmayı kızlar nacızane tavsıyem dıyet sporsuz olmaz spor yaptıgında ınsan daha cokdıkkat edıyor
SABAH 09.00 YARIM TB EKMEGI 1 PARCA PEYNIR 2-3 CATAL YUMURTALI MELEMEN
11.00 2 PARCA ANANAS
12.00 2 CATAL MELEMEN
14.00 DEN 16.00 A KADAR 15 SARMA 1.5 KADAYIFLI KEK GUNUM WARDI ARKADASLAR BENDEYDI 1 KAREDE CIKOLATA
SPOR 2 MIL
SU 2.5 LT YATANA KADAR 3 OLABILIR YARINDAN ITIBAREN MENULERIM WE SPORUM DAHA DUZENLI OLACAK SOZ WERIYORUM
elma sirkesi bal karisimi ver tatlim.ARKADASLAR KIZIM COK OKSURUYOR ILAC WERMEK ISTEMIYORUM ÖNERISI OLAN WARMI
hadi arkadaslar 1. lige.Tum arkadaslari ve kendimi kutluyorum ve kendimi odullendiriyorum hemennnn.
canim sabah ve ogle catal hesabi yapip son ogunu fazla yemissin ciss.acikabilirsin cunku karbonu iyi almissin sut urunu tuket istersen.bu arada kadayifli kekin tarifi ne.
elma sirkesi bal karisimi ver tatlim.
BALLA SIRKEDE OLCU WARMI CANIMhadi arkadaslar 1. lige.Tum arkadaslari ve kendimi kutluyorum ve kendimi odullendiriyorum hemennnn.
canim sabah ve ogle catal hesabi yapip son ogunu fazla yemissin ciss.acikabilirsin cunku karbonu iyi almissin sut urunu tuket istersen.bu arada kadayifli kekin tarifi ne.
elma sirkesi bal karisimi ver tatlim.
Harikasın tatlımEvetttt odul hakkimi kullanarak zevkle 1 bardak suyumu iciyorum.bu saatte tek bu oful olur sanirim.
Off Offf bu ne kız Bide şerbetliCANIM 350 GRAM KADAYIFI TAVADA BIRAZ KAVUR RENGI DEGIŞSIN HAFIF BUYUK BORCUMUN ALTINA KADAYIFDAN BIRAZ DOK SONRA 1 RER BARDAK UN SEKER YAG K.TOZU VANILIN VE KADAYIFIN YARISIYLA KEK HAMURU YAP KADAYIFIN USTUNE DOK SONRA KALAN KADAYIFI KEK HAMURUNU USTUNE KOY 30 DAKIKA KADAR PISIR UZERINE SERBET EN USTTEDE KREMA
COK PİŞMAN OLDUM YEDIKDEN SONRA YARIN TELAFI EDRIMİNŞALLAH ABLACIM SPORLA NE BILEYIM COK UZULDUM BENDEHarikasın tatlım
Off Offf bu ne kız Bide şerbetli
Nasıl boğazından geçti
mrb arkadaşlar anca fırsat buldum ben van da mühendis olarak görev yapıyorum çocuk yok. Daha doğrusu 2 tane düşük yaptım dusuk lerde kilo aldım düzensizlik yaşadım 4 kilo en son dusugumde aldım allah kısmet ederse kilolarimi verdikten bebek istiyorumInşallah cnm Çünkü burda 1.şart bol paylaşım
Akşam menüler su ve spor yazılıyor
Herkesde birbirine yorum yapıyor
Sen nerde çalışıyosun cnm
Çocuk falan varmıydı
Bide boyunu kilonu avatarınınn altına özel başlık olan yere yazarsan iyi olur
ONCELIKLE HOŞGELDIN CANIM ÖZEL MEAAJ YAZAN YERE YAZACAKSIN CANIMCanım boy kilo avatari nerede
Malzemeler mantar , tavuk, biber, kori baharati , krema ( diyete uygun değil :) ) mantarları ayrı tavada tavuklari ayri tavada hasla koriy i kat tavuklar pitikten sonra üzerine ince dilimli biberleri ekleyip kizart biberler kizardiktan sonra üzerine mantarları dok pistikten sonra kremayı döküp 5-6dk pisir sonracigima yemeye hazır umarım anlatabilmisimdirİyi akşamlar herkese farklı mantar tarifleriniz var mı kızlar
ONCELIKLE HOŞGELDIN CANIM ÖZEL MEAAJ YAZAN YERE YAZACAKSIN CANIM
Hosbulduk canım tamam bakarım simdiONCELIKLE HOŞGELDIN CANIM ÖZEL MEAAJ YAZAN YERE YAZACAKSIN CANIM
Zoselam kızlar nezamandır lı dogru durust gıremedım hepınızden ozur dılerım bugunku menumu yazayım ne zaman dır berlı ılk kez spor yaptım ozlemişimspor yapmayı kızlar nacızane tavsıyem dıyet sporsuz olmaz spor yaptıgında ınsan daha cokdıkkat edıyor
SABAH 09.00 YARIM TB EKMEGI 1 PARCA PEYNIR 2-3 CATAL YUMURTALI MELEMEN
11.00 2 PARCA ANANAS
12.00 2 CATAL MELEMEN
14.00 DEN 16.00 A KADAR 15 SARMA 1.5 KADAYIFLI KEK GUNUM WARDI ARKADASLAR BENDEYDI 1 KAREDE CIKOLATA
SPOR 2 MIL
SU 2.5 LT YATANA KADAR 3 OLABILIR YARINDAN ITIBAREN MENULERIM WE SPORUM DAHA DUZENLI OLACAK SOZ WERIYORUM
Canım keçiboynuzu pekmezinin içine 1 çay kaşığı karabiber,1 çay kaşığı zencefil karistirip ver canim ilaç gibi,biraz büyükse sık sık ver canim zarar yok bunu hep yaparım çok şükür geçer,geçmiş olsun vesile olsun insallahARKADASLAR KIZIM COK OKSURUYOR ILAC WERMEK ISTEMIYORUM ÖNERISI OLAN WARMI
Geçmiş olsun canım allah şifa versinZo
Canım keçiboynuzu pekmezinin içine 1 çay kaşığı karabiber,1 çay kaşığı zencefil karistirip ver canim ilaç gibi,biraz büyükse sık sık ver canim zarar yok bunu hep yaparım çok şükür geçer,geçmiş olsun vesile olsun insallah
Eyvaaaah ben bunu yapmayim bi süreCANIM 350 GRAM KADAYIFI TAVADA BIRAZ KAVUR RENGI DEGIŞSIN HAFIF BUYUK BORCUMUN ALTINA KADAYIFDAN BIRAZ DOK SONRA 1 RER BARDAK UN SEKER YAG K.TOZU VANILIN VE KADAYIFIN YARISIYLA KEK HAMURU YAP KADAYIFIN USTUNE DOK SONRA KALAN KADAYIFI KEK HAMURUNU USTUNE KOY 30 DAKIKA KADAR PISIR UZERINE SERBET EN USTTEDE KREMA
Yumurta sut yogurt yokmu canim.yarin arkadasa gidecegim yapip gotureyimCANIM 350 GRAM KADAYIFI TAVADA BIRAZ KAVUR RENGI DEGIŞSIN HAFIF BUYUK BORCUMUN ALTINA KADAYIFDAN BIRAZ DOK SONRA 1 RER BARDAK UN SEKER YAG K.TOZU VANILIN VE KADAYIFIN YARISIYLA KEK HAMURU YAP KADAYIFIN USTUNE DOK SONRA KALAN KADAYIFI KEK HAMURUNU USTUNE KOY 30 DAKIKA KADAR PISIR UZERINE SERBET EN USTTEDE KREMA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?