- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.701
Canım benim tebrik ediyorum seni mükemmel verdin :)Düzelttim Can'ım benim ya teşekkür ederim
Merhaba ablamm nasılsın nasıl gidiyor çok özledim :)Güzel görünüyor cnm
Suyunda en az 2 lt olsun
Kaçamak yapmıcam diye beynini kodlarsan yapmazsın
Görüyosun bikaç gr verecez diye canımız çıkıyor ama alırken kiloyla alıyoruz
Emeklerini boşa harcama
Hmm seni yenmek bir zevk cnm (azcık gaz veriryim)Sevilcim bu hafta biz rakipmisiz:))
Hoşgeldin cnm bende 3 aydır burdayım adım sevil 26 yaşındayım.slm canım ara ara kadınlar kulubunde zayıflama sayfalarını takip ettim
3 aydan beri ara ara bozzamda diyet uyguladım 82 kilodan 72 kiloya düştüm tekrar 74 kiloya çıktım daha düzenli kilo vermek istiyorum. istikrarlı bir şekilde . yogun çalışmadan ve nefsime hakim olmadıgım için düzensiz diyet yaptım :) uzatmayayım boyum 1,65 kilom 74 hedefim 55 kilo olmak umarım sizinle beraber veririm bu kiloları hep beraber kurtuluruz.
kesınlıkle haklısın canım ınsallah yenı haftada hem spor hemde su ıcerek baslıycamGüzel görünüyor cnm
Suyunda en az 2 lt olsun
Kaçamak yapmıcam diye beynini kodlarsan yapmazsın
Görüyosun bikaç gr verecez diye canımız çıkıyor ama alırken kiloyla alıyoruz
Emeklerini boşa harcama
Guzel canim suyuda tamamlarsinKızlar kusura bakmayın eltimde mevlüt vardı yeni geldim eve. Menümü yazayımda şaşmayım sonra..
Sabah uyanınca bi ceviz iki büyük bardak su
10.30da
İki dilim küçük kepek ekmeğine domates marul ve peynirli sandviç
2.30
Dört kaşık bulgur pilavı haşlanmış tavuklu ve derisiz
Salata
(Mevlütte yedim.)
Akşam 6.6.30 gibi
Bir bardak ayran azda kabuklu kavrulmamış fındık yerim
Spor şimdi eşim gelicek yürüyüşe çıkacağız 1 saat yürürüz en az eve gelir gelmez 60 mekik 30 yarım şınav
Su bugün çok içemedim kaç oldu hiç bilmiyorum ama sabahtan beri 1 içtiysem yatana kadarda 1 içerim
fırsat buldukça katılacam..:) akşamları eve gidince daha fazla zaman ayırırım..Ilk sayfada kurallar var cnm oku kabul edersen devam edersin
Yoğun çalışıyorum demişin yeterli katılım sağlıyabilecekmisin
Hoş geldin bende Elif dün katıldım hersey güzel olucakfırsat buldukça katılacam..:) akşamları eve gidince daha fazla zaman ayırırım..
hoşbulduk canım adım necla 30 yaşındayım.. 1 yıllık evliyim .. ben burayı çok sevdim.. şimdi işten çıkacam şartları akşam okurum.. grşrz..Hmm seni yenmek bir zevk cnm (azcık gaz veriryim)
Hoşgeldin cnm bende 3 aydır burdayım adım sevil 26 yaşındayım.
:) bakalım kaç kilo verdin 3 aydahoşbulduk canım adım necla 30 yaşındayım.. 1 yıllık evliyim .. ben burayı çok sevdim.. şimdi işten çıkacam şartları akşam okurum.. grşrz..
inşallah ya :) hep beraber kilolarımızı verip hep birlikte fit olacaz..Hoş geldin bende Elif dün katıldım hersey güzel olucak
memnun oldum elifciminşallah ya :) hep beraber kilolarımızı verip hep birlikte fit olacaz..
Hoşgeldin canim bende deneme suresindeyim halen ismim Eda 32 yasindayimfırsat buldukça katılacam..:) akşamları eve gidince daha fazla zaman ayırırım..
Özledinde niye gelmiyon fıstığımCanım benim tebrik ediyorum seni mükemmel verdin :)
Merhaba ablamm nasılsın nasıl gidiyor çok özledim :)
Inşallah cnm Çünkü burda 1.şart bol paylaşımfırsat buldukça katılacam..:) akşamları eve gidince daha fazla zaman ayırırım..
Menü güzel cnmKızlar kusura bakmayın eltimde mevlüt vardı yeni geldim eve. Menümü yazayımda şaşmayım sonra..
Sabah uyanınca bi ceviz iki büyük bardak su
10.30da
İki dilim küçük kepek ekmeğine domates marul ve peynirli sandviç
2.30
Dört kaşık bulgur pilavı haşlanmış tavuklu ve derisiz
Salata
(Mevlütte yedim.)
Akşam 6.6.30 gibi
Bir bardak ayran azda kabuklu kavrulmamış fındık yerim
Spor şimdi eşim gelicek yürüyüşe çıkacağız 1 saat yürürüz en az eve gelir gelmez 60 mekik 30 yarım şınav
Su bugün çok içemedim kaç oldu hiç bilmiyorum ama sabahtan beri 1 içtiysem yatana kadarda 1 içerim
Akşamki ekmeği sabah yesen daha iyiymiş cnmSabah 8
1 haslanmis yumurta 5 zeytin tere domates
Öğle 14 gibi
1 bardak süt
Aksam 16: 30
Tavuk sote 1 dilim tam buğday 5 kızarmış patates ve ayran
Spor ne yazık ki
Su 8 bardak oldu daha devam
Aksam a arkadaşlar geliyor kendime söz verdim yemek yok asla.
Edacım sen geçen cuma gelmiştin heraldeHoşgeldin canim bende deneme suresindeyim halen ismim Eda 32 yasindayim
Gorucez sevilcimmHmm seni yenmek bir zevk cnm (azcık gaz veriryim)
Hoşgeldin cnm bende 3 aydır burdayım adım sevil 26 yaşındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?