Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mütedeyyin canım ortak paylaşım alanındaki oylama için takım genelinde bir oylama yapmak gerekiyor. Yani takımdaki her bir üyenin tek tek fikrini almak en sağlıklısı. Şu an kaç aktif üyeniz var?

Mütedeyyin canım ortak paylaşım alanındaki oylama için takım genelinde bir oylama yapmak gerekiyor. Yani takımdaki her bir üyenin tek tek fikrini almak en sağlıklısı. Şu an kaç aktif üyeniz var?

hımm.. öylemi? ya bugun kimse olmaz ben yarın hepsine sorarım canım..

hımm.. öylemi? ya bugun kimse olmaz ben yarın hepsine sorarım canım..

Evet hafta sonu zaten pek gelen olmuyor
Önümüzdeki cumartesiye kadar zaman var, aceleye gerek yok zaten.
Ben sadece söyleyeyim demiştim :)
Bizim takımda hareketlilik olmazsa ben burdayım, sizde de hareketlilik olmazsa hemen bize buyur

tamam ben hafta içi ayarlarım :))
sizede gelirim merak etme..

slm kızlar
menüm

sabah...

1 dilim peynir,3 zeytin
1 dilim k.ekmek
3 dilim sucuk
3 şekersiz çay

ara...
1 elma 2 ceviz

öğlen...

1 kese yoğurt
2 form bisküvi

ara..
1 kupa yeşilçay
1 bisküvi

akşam ...
1 tabak tavuklu patates
3 çatal makarna
bol yeşillikli salata
1 dilim k.ekmek

hım birde sütlü irmik tatlısı yaptım 1 dilim ondan yicem

4.lt su 200 mekik
50 ip atladım

güzel olmuş menün sema :)) yarında buralarda olurmusun? bazı karalar vericez de,onun için...

slm melek nasılsın tşkr ederim elimden geleni yapıyorum önce kendim:87: sonra takım için evet yarın girerim bir aksilik olmazsa

iyiyim çok şükür.. sen nasılsın? sen calısıyormusun sema? haftaiçi genelde gece giriyordun nete

iyiyim çok şükür.. sen nasılsın? sen calısıyormusun sema? haftaiçi genelde gece giriyordun nete

iyyim canım saol çalışmıyorum evdeyim eşim vardiyeli çalışıyor o yüzden değişiyor giriş saatlerim birde zamanla insan alışıyor şimdi burdan ayrılmak istemiyorum paylaşımları okuyorum güzel bir klüp burası

slm melek nasılsın tşkr ederim elimden geleni yapıyorum önce kendim:87: sonra takım için evet yarın girerim bir aksilik olmazsa

:83:
:)) iyi o zaman bundan sonra daha sık görelim seni aramızda :))

melek sana dün akşam mesaj yazmak istedim ama yazamıyorum 100 mesaj yazmam gerekiyormuş face yok canım msn verrim şu msj ları doldurayım 100 olsun

iyi geceler ben bugün menümü yazmasam utanıyorum misafirim vardı pasta yedim 1 dilim sabah kahvaltısınıda bol kilo yapan şeyler yedim ama yarın telafi edicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…