- 15 Şubat 2016
- 745
- 882
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.921
Bikaç gündür ateşli cnm
Öksürük burun akması, göz iltihaplanması olmuş gripten heralde
Dün bi ilaç vermişler heralde sancı yapmış gece durmamış hiç
Ben Bahar 23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim kilom artık beni rahatsız ediyor hem psikolojik hem bedenen bu yüzden zayıflamaya karar verdim şuan tartıda kilom 125.1 çıktı sabah aç karnına tartildim kuralları kabul ediyorum hemen kahvaltimi yazabilirim
Vücut kitle endeksim çok yüksek sagligimi tehdit ediyormuş bu yüzden cnm sanırım kilo vermenin biraz hızlandırmak için çünkü vereceğim kilo fazla bayağıcanım menulerı aksam toplu yazıyoruz karar wermene sevınddım onemlı olan karar wermek doıktor neden sana ılac verdıkı o ilacı hayatın boyu kullanamazsın vucudu rahatlıga alıştırmak olmazmı o yınede doktorun wardır bı bıldıgı ama merak ettım
Hosgeldin ben Elif. İnşallah istediğin kiloya çabucak kavuşursun ve cok güzel bir gelin adayı olursun.Ben Bahar 23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim kilom artık beni rahatsız ediyor hem psikolojik hem bedenen bu yüzden zayıflamaya karar verdim şuan tartıda kilom 125.1 çıktı sabah aç karnına tartildim kuralları kabul ediyorum hemen kahvaltimi yazabilirim boyum 162 biraz telasim yaza nisanim var tabi oda büyük bir heves oldu hedefim oncelikle seksene düşmek spor salonuna pazartesi yazilicam haftada 5 gün bir buçuk saat olacak spor düzenin ekstra yürüyüşlerin olacak spor salonu biraz uzak 30 dakika git gel bi saat de öyle hedefin önce seksen sonra 65 kilo olmak herkese başarılar
Hoşgeldin canim ben ayşe 29 yasindayim 6 aylik bir oglum var iki aydir bendr buradayım kilolarimiz yakinBen Bahar 23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim kilom artık beni rahatsız ediyor hem psikolojik hem bedenen bu yüzden zayıflamaya karar verdim şuan tartıda kilom 125.1 çıktı sabah aç karnına tartildim kuralları kabul ediyorum hemen kahvaltimi yazabilirim boyum 162 biraz telasim yaza nisanim var tabi oda büyük bir heves oldu hedefim oncelikle seksene düşmek spor salonuna pazartesi yazilicam haftada 5 gün bir buçuk saat olacak spor düzenin ekstra yürüyüşlerin olacak spor salonu biraz uzak 30 dakika git gel bi saat de öyle hedefin önce seksen sonra 65 kilo olmak herkese başarılar
Teşekkürler hoş bulduk :) inşallah cnm hep beraber fit oluruzHosgeldin ben Elif. İnşallah istediğin kiloya çabucak kavuşursun ve cok güzel bir gelin adayı olursun.
Hos bulduk cnm en büyük korkum evlenince daha da şismek :) bahar ben memnun oldum bu arada Allah anneli babalı büyütsünHoşgeldin canim ben ayşe 29 yasindayim 6 aylik bir oglum var iki aydir bendr buradayım kilolarimiz yakin
Inşallah hedefine ulasip citir bir gelin olursun
CANIM INAN KILO WERMEK KOLAY DEGIL EMINIM BUNCA EMEK VERDIKTEN SONRA DIKKAT EDREK EVLANDIGINDEDE ALMAZSIN KAFANA TAKMA HEP ZAYIF OLACAGINI HAYAL ET BU ARDA BENDE KENDIM I TANITAYIM BEN MERVE 24 YASINDAYIM 8 YASINDA KIZIM VAR 2 YE GIDIYORHos bulduk cnm en büyük korkum evlenince daha da şismek :) bahar ben memnun oldum bu arada Allah anneli babalı büyütsün
Günaydın arkadaşlar :)Maşallah abla sana da cocuklarin ada çok erken evlenmissinAbla insan 44 yaşında 170 boyunda 68 kilo olur mu maşallah diyorum sana,nasıl gorunuyosun genç kiz gibisin demiyolarmi çok merak ettim
Çok geçmiş olsunBikaç gündür ateşli cnm
Öksürük burun akması, göz iltihaplanması olmuş gripten heralde
Dün bi ilaç vermişler heralde sancı yapmış gece durmamış hiç
Çok geçmiş olsun abla minige tez zamanda şifa bulur insGünaydın arkadaşlar :)Maşallah abla sana da cocuklarin ada çok erken evlenmissin
Değil tabi cnm biliyorum haklisin almiycam ideal kiloya kadar devamCANIM INAN KILO WERMEK KOLAY DEGIL EMINIM BUNCA EMEK VERDIKTEN SONRA DIKKAT EDREK EVLANDIGINDEDE ALMAZSIN KAFANA TAKMA HEP ZAYIF OLACAGINI HAYAL ET BU ARDA BENDE KENDIM I TANITAYIM BEN MERVE 24 YASINDAYIM 8 YASINDA KIZIM VAR 2 YE GIDIYOR
Cmis olsun abla cocuklarin hastaligida zorGünaydınnnnn millet
Seni izledim cnm profilimden beni izlersen albümüme bakabilirsin
Gece durmamış cnm birazdan hastaneye gidecem
Hosgeldin canim umarim beraberce zayiflarizBeni de gruba alın lütfen diyete başlayalı 17 gün oldu doktara gittim listen var ona uyuyorum 129 kılo dan 125 e düştüm
Canim ben semay hedefin ve istegin coj guzel ama sunu bilki bu kilo bir cirpida alinmadigi gibi bir cirpida verilmez heyecanlisin anliyorum psikolojini birkac aya baglamaki cabuk pes etmeyesin once hizli sonra azar azar verirsin ama azmedersen verirsin bende senin gibi grubun balik etlilerindenim beraber basaracagiz canim...Ben Bahar 23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim kilom artık beni rahatsız ediyor hem psikolojik hem bedenen bu yüzden zayıflamaya karar verdim şuan tartıda kilom 125.1 çıktı sabah aç karnına tartildim kuralları kabul ediyorum hemen kahvaltimi yazabilirim boyum 162 biraz telasim yaza nisanim var tabi oda büyük bir heves oldu hedefim oncelikle seksene düşmek spor salonuna pazartesi yazilicam haftada 5 gün bir buçuk saat olacak spor düzenin ekstra yürüyüşlerin olacak spor salonu biraz uzak 30 dakika git gel bi saat de öyle hedefin önce seksen sonra 65 kilo olmak herkese başarılar
Hos bulduk cnm tabi ki en az iki yıl gerekli biliyorum yavaş yavaş ama emin adımlarla zayifliycazCanim ben semay hedefin ve istegin coj guzel ama sunu bilki bu kilo bir cirpida alinmadigi gibi bir cirpida verilmez heyecanlisin anliyorum psikolojini birkac aya baglamaki cabuk pes etmeyesin once hizli sonra azar azar verirsin ama azmedersen verirsin bende senin gibi grubun balik etlilerindenim beraber basaracagiz canim...
Dikkat edersen almazsin canim inşallahHos bulduk cnm en büyük korkum evlenince daha da şismek :) bahar ben memnun oldum bu arada Allah anneli babalı büyütsün
Kiz merveee sen 15 yasindami evlendin canim maşallah :)CANIM INAN KILO WERMEK KOLAY DEGIL EMINIM BUNCA EMEK VERDIKTEN SONRA DIKKAT EDREK EVLANDIGINDEDE ALMAZSIN KAFANA TAKMA HEP ZAYIF OLACAGINI HAYAL ET BU ARDA BENDE KENDIM I TANITAYIM BEN MERVE 24 YASINDAYIM 8 YASINDA KIZIM VAR 2 YE GIDIYOR
Selam canim seninle tanismiydikGünaydın arkadaşlar :)Maşallah abla sana da cocuklarin ada çok erken evlenmissin
Canim badim yapma yapmaBi yurumek istiyorum yola cikmadan iki gundur spor yapamadim.gorenler aaaaa diyorlar .
Almam cnm inşallah ederim dikkat beyaz ekmek yok çıkarttım geri de almaya niyetim yokDikkat edersen almazsin canim inşallah
Sagol canim amin
Kiz merveee sen 15 yasindami evlendin canim maşallah :)
15 16 yaşında daha sokaklarda bisiklet suruyordum ben :))
Selam canim seninle tanismiydik
Canim badim yapma yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?