Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım menulerı aksam toplu yazıyoruz karar wermene sevınddım onemlı olan karar wermek doıktor neden sana ılac verdıkı o ilacı hayatın boyu kullanamazsın vucudu rahatlıga alıştırmak olmazmı o yınede doktorun wardır bı bıldıgı ama merak ettım

Vücut kitle endeksim çok yüksek sagligimi tehdit ediyormuş bu yüzden cnm sanırım kilo vermenin biraz hızlandırmak için çünkü vereceğim kilo fazla bayağı

Hosgeldin ben Elif. İnşallah istediğin kiloya çabucak kavuşursun ve cok güzel bir gelin adayı olursun.

Selam canlarım herkesler iyidir inşallah
Emziren anneler bilginiz varmi emzirirken sogan kürü yapabilirmiyim acaba ?
Yine adetim gecikecek her zamanki gibi
Kendimi şiş hissediyorum

Hoşgeldin canim ben ayşe 29 yasindayim 6 aylik bir oglum var iki aydir bendr buradayım kilolarimiz yakin
Inşallah hedefine ulasip citir bir gelin olursun

Hoşgeldin canim ben ayşe 29 yasindayim 6 aylik bir oglum var iki aydir bendr buradayım kilolarimiz yakin
Inşallah hedefine ulasip citir bir gelin olursun
Hos bulduk cnm en büyük korkum evlenince daha da şismek :) bahar ben memnun oldum bu arada Allah anneli babalı büyütsün

Hos bulduk cnm en büyük korkum evlenince daha da şismek :) bahar ben memnun oldum bu arada Allah anneli babalı büyütsün
CANIM INAN KILO WERMEK KOLAY DEGIL EMINIM BUNCA EMEK VERDIKTEN SONRA DIKKAT EDREK EVLANDIGINDEDE ALMAZSIN KAFANA TAKMA HEP ZAYIF OLACAGINI HAYAL ET BU ARDA BENDE KENDIM I TANITAYIM BEN MERVE 24 YASINDAYIM 8 YASINDA KIZIM VAR 2 YE GIDIYOR

CANIM INAN KILO WERMEK KOLAY DEGIL EMINIM BUNCA EMEK VERDIKTEN SONRA DIKKAT EDREK EVLANDIGINDEDE ALMAZSIN KAFANA TAKMA HEP ZAYIF OLACAGINI HAYAL ET BU ARDA BENDE KENDIM I TANITAYIM BEN MERVE 24 YASINDAYIM 8 YASINDA KIZIM VAR 2 YE GIDIYOR
Değil tabi cnm biliyorum haklisin almiycam ideal kiloya kadar devam

Canim ben semay hedefin ve istegin coj guzel ama sunu bilki bu kilo bir cirpida alinmadigi gibi bir cirpida verilmez heyecanlisin anliyorum psikolojini birkac aya baglamaki cabuk pes etmeyesin once hizli sonra azar azar verirsin ama azmedersen verirsin bende senin gibi grubun balik etlilerindenim beraber basaracagiz canim...

Hos bulduk cnm tabi ki en az iki yıl gerekli biliyorum yavaş yavaş ama emin adımlarla zayifliycaz

Dikkat edersen almazsin canim inşallah
Sagol canim amin
Kiz merveee sen 15 yasindami evlendin canim maşallah :)
15 16 yaşında daha sokaklarda bisiklet suruyordum ben :))

Günaydın arkadaşlar :)Maşallah abla sana da cocuklarin ada çok erken evlenmissin
Selam canim seninle tanismiydik
Bi yurumek istiyorum yola cikmadan iki gundur spor yapamadim.gorenler aaaaa diyorlar .
Canim badim yapma yapma

Dikkat edersen almazsin canim inşallah
Sagol canim amin

Kiz merveee sen 15 yasindami evlendin canim maşallah :)
15 16 yaşında daha sokaklarda bisiklet suruyordum ben :))

Selam canim seninle tanismiydik

Canim badim yapma yapma
Almam cnm inşallah ederim dikkat beyaz ekmek yok çıkarttım geri de almaya niyetim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…