Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım sabah 1 dılım ekmek yeter en fazla2 olsun yazık etme kendıne oglede keske ekmek tercıh etmeseydın bı parca et tavuk guzel olurdu kısaca cok fazla karbon almışsın dıkkat et canım kılolar gıtsın kısa zaman da

Beni de gruba alın lütfen diyete başlayalı 17 gün oldu doktara gittim listen var ona uyuyorum 129 kılo dan 125 e düştüm
Eğer düzenli katılım yapıp kurallara uyarsan neden olmasın cnm
Ilk sayfada kurallar var bi oku kabul edersen bize kendini tanıt

Yanlış hatırlamıyosam önceden ben seni çağırmıştım heralde değilmi

Evet de o zaman durumumun ciddiyetine değildim 17 gündür şeker namına bisey Almadım ne çikolata ne başka bisi o yüzden bu sefer kararliyim doktor gözetiminde veriyorum zaten bi hap verdi şimdi adını söylemeyim alıp kullanmaya kalkan olur nolur nolmaz hapin etkisi yağların sindirimini azaltıyor

Ben Bahar 23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim kilom artık beni rahatsız ediyor hem psikolojik hem bedenen bu yüzden zayıflamaya karar verdim şuan tartıda kilom 125.1 çıktı sabah aç karnına tartildim kuralları kabul ediyorum hemen kahvaltimi yazabilirim boyum 162 biraz telasim yaza nisanim var tabi oda büyük bir heves oldu hedefim oncelikle seksene düşmek spor salonuna pazartesi yazilicam haftada 5 gün bir buçuk saat olacak spor düzenin ekstra yürüyüşlerin olacak spor salonu biraz uzak 30 dakika git gel bi saat de öyle hedefin önce seksen sonra 65 kilo olmak herkese başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…