- 15 Şubat 2016
- 745
- 882
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.901
Menü kızlar,
Sabah 08:00
3 dilim tb,peynir,1 tabak çok az yag ile domates,biber,1 tk fıstık
Ara 10.30
2 mandalin ,1 hurma
Ogle 13.00
1 kase mercimekli yoğurt çorbası,1 dilim tb
Aksam 17.00
1 tabak haşlanmış yesil mercimek limonla tuzla
Yarım bardak sütle kahve
Su 2.5 lt , spor yok malesef böyle bir ağırlık yok öldüm bugün resmen
Olur canim tatlı rekabet bizimkisicanım benım de rakıbem kayıp kılolar yakın ne dersın beraber yarısalımmı karşıma dişli bi rakib lazım sendede war o hırs
Doğru canim bugün 1 yedim icime sinmedi dün zatencanım sabah 1 dılım ekmek yeter en fazla2 olsun yazık etme kendıne oglede keske ekmek tercıh etmeseydın bı parca et tavuk guzel olurdu kısaca cok fazla karbon almışsın dıkkat et canım kılolar gıtsın kısa zaman da
Günaydın herkese bunu esneyerek yazıyorum kızım 7 de uyanıyor
Seni izledim cnm profilimden beni izlersen albümüme bakabilirsinAbla insan 44 yaşında 170 boyunda 68 kilo olur mu maşallah diyorum sana,nasıl gorunuyosun genç kiz gibisin demiyolarmi çok merak ettim
Gece durmamış cnm birazdan hastaneye gidecemMefkurem ablacim bebeginiz nasıl simdi
Bir portakal yedim zorla. Hamilelikten kalma erken saatte birşey yiyince midem bulanıyor benim"
gunaydın ponıcım kız kalk kahvaltına yap saa 10.45 tatlışım meton calışsın
Noldu abla miniğeGünaydınnnnn millet
Seni izledim cnm profilimden beni izlersen albümüme bakabilirsin
Gece durmamış cnm birazdan hastaneye gidecem
Bikaç gündür ateşli cnmNoldu abla miniğe
Eğer düzenli katılım yapıp kurallara uyarsan neden olmasın cnmBeni de gruba alın lütfen diyete başlayalı 17 gün oldu doktara gittim listen var ona uyuyorum 129 kılo dan 125 e düştüm
Daha olsa kendimi tutamaz yerdim abla bende çok severim ama yoktu.Köfte ve turşu şişlik yapmazsa iyi cnm
Ayrıca 3 köfteyle iyi durmuşun
Ben çok severim çokda güzel yaparım
Ama 1 tabaktan AZI kurtarmaz beni
O yüzden çok uzun zamandır yapmadım heralde 1 seneyi geçti
inşallah çabucak iyileşir prenses. Ablacim gerçekten harikasın bizde senin gibi oluruz inşallah. Torun sahibi ve fit imrendim doğrusu.Bikaç gündür ateşli cnm
Öksürük burun akması, göz iltihaplanması olmuş gripten heralde
Dün bi ilaç vermişler heralde sancı yapmış gece durmamış hiç
Evet de o zaman durumumun ciddiyetine değildim 17 gündür şeker namına bisey Almadım ne çikolata ne başka bisi o yüzden bu sefer kararliyim doktor gözetiminde veriyorum zaten bi hap verdi şimdi adını söylemeyim alıp kullanmaya kalkan olur nolur nolmaz hapin etkisi yağların sindirimini azaltıyorEğer düzenli katılım yapıp kurallara uyarsan neden olmasın cnm
Ilk sayfada kurallar var bi oku kabul edersen bize kendini tanıt
Yanlış hatırlamıyosam önceden ben seni çağırmıştım heralde değilmi
gecmış olsun abla ne oldu neden gıdıyorsunuz hastaneye insallah cıddı bısey yokturGünaydınnnnn millet
Seni izledim cnm profilimden beni izlersen albümüme bakabilirsin
Gece durmamış cnm birazdan hastaneye gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?