Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bursa canım.

merhaba arkadaşlar ben diyete baslayalı 20 gün oldu dr 1600 kalorılık lıste verdı. 20 gundur harfıyen uyguluyorum gunluk vaktım oldukca bazen yarım saat bazen 1.5 saat yurudugum zamanlar oluyo bol su ıcıyorum 10 gun sonra ılk kontrolum var ne kadar kılo verdıgımı ogrenıcem :)

Kizlar yolculuktan dolayi giremedim ama tum yazilanlari okudum hastalarq acil sifalar diliyorum.
Menum
Saat 09.30
10 findik
1sb sut

Saat 11.30
Peynir
Domates
Omlet cok az
5 findik

Saat 16.30
1 kaseden biraz az yogurt icine
1ck yulaf kepegi
incir
2hurma ve kayisi koydum yedim
Az ceviz

Saat 18.00 yolculukta asiri mide bulantim olunca az antep fistigi yesim tuz bastirsin diye
Su 2 yi gecmistir
Spor yok

Aksam arkadasa geldim pasta dolma pogaca tarzi seyler olunca ve acikmayinca yemedim.

Ya inanmıyorum abla,şaka yapıyorsun

Maşallah kaç yasindasin mefkurem abla aynı zamanda allah anali babalı buyutsun
44 yaşındayım canlar
Benim çocuklar 25 -26 -27.5 yaşındalar
Büyük oğlum evli
Ve 5 aylık bi prensesimiz var

Edacım bugün biraz fazla karbon olmuş gibi
Sabah 3 dil, öğlen mercimekle beraber 1 dil ekmek
Bide akşam mercimek

yolculuğu gayet iyi atlatmışın cnm

Cok israr etti arkadas diyette olan gelmesin dedi cunku cok ikram yapilmis ama ben tavrimda sabit olunca bisey diyemedi.yiyip sonra mutsuz olmak istemedim.
Çevremizdekilerde kararlı olduğumuzu görürlerse artık israr etmiyolar zaten
Benim çevremdekilerde alıştı
Bi sınavı daha başarıyla geçmişin güzelim

Iyi yapmışsın canim güzel beslenmissin bugün cnm yazık olurdu

aynen abla 2 ay sonra gercekten buyuk bı fark olur o gunlerı ıple cekıyorum

amın canım insallah en kısa zaman da kurtulursun kılolardan kılo ınsana buyuk bı yuk menu yorumun ıcınde tesekurler canım

ins

canım cok haklısın beyne hangı emırı werırse beyın bellı bı sure sonra ona adpte oluyo demek ben boyleymısım dıyor ve oyle yapmaya baslıyor dıyetısyen onun icin derler ya once beyınde bıtırın ben zayıflayabılırım dıye kendınıze telkın werın dıyo demekkkı gercekten beyıne ne werırsen onu yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…