- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.881
Bursa canım.Canım geçmiş olsun ,nerde yasiyodun sen elifcim
bende bundan sonra kokusuyla doyudum diye diye oyle olcam inşallah abla :) ben küçüklükten beri hep kiloluyumdur bi universitede 57-60 arasındaydı eşimle tanıştığım için zayiflamistim o zaman, kardesim dal gibiydi hep,halbuki oda kiloya y atkindir ama kiz benim çektiğimi göre göre hep ben yemem tatlı sevmem,o bana fazla gelir sürekli böyle derdi,herkeste seda fazla yemez zaten,ona bu kadar yeter derdi,bildiğin söyleye söyleye zayıf kaldı.
Ya inanmıyorum abla,şaka yapıyorsun
44 yaşındayım canlarMaşallah kaç yasindasin mefkurem abla aynı zamanda allah anali babalı buyutsun
Edacım bugün biraz fazla karbon olmuş gibiMenü kızlar,
Sabah 08:00
3 dilim tb,peynir,1 tabak çok az yag ile domates,biber,1 tk fıstık
Ara 10.30
2 mandalin ,1 hurma
Ogle 13.00
1 kase mercimekli yoğurt çorbası,1 dilim tb
Aksam 17.00
1 tabak haşlanmış yesil mercimek limonla tuzla
Yarım bardak sütle kahve
Su 2.5 lt , spor yok malesef böyle bir ağırlık yok öldüm bugün resmen
yolculuğu gayet iyi atlatmışın cnmKizlar yolculuktan dolayi giremedim ama tum yazilanlari okudum hastalarq acil sifalar diliyorum.
Menum
Saat 09.30
10 findik
1sb sut
Saat 11.30
Peynir
Domates
Omlet cok az
5 findik
Saat 16.30
1 kaseden biraz az yogurt icine
1ck yulaf kepegi
incir
2hurma ve kayisi koydum yedim
Az ceviz
Saat 18.00 yolculukta asiri mide bulantim olunca az antep fistigi yesim tuz bastirsin diye
Su 2 yi gecmistir
Spor yok
Aksam arkadasa geldim pasta dolma pogaca tarzi seyler olunca ve acikmayinca yemedim.
Çevremizdekilerde kararlı olduğumuzu görürlerse artık israr etmiyolar zatenCok israr etti arkadas diyette olan gelmesin dedi cunku cok ikram yapilmis ama ben tavrimda sabit olunca bisey diyemedi.yiyip sonra mutsuz olmak istemedim.
Canım gerçekten çok iyi bir doktor biliyorum. Ozel den mesaj aticam ara problemini anlat bişey kaybetmezsin,konya da kendisi bi görüş derim allah şifa versinBursa canım.
Abla insan 44 yaşında 170 boyunda 68 kilo olur mu maşallah diyorum sana,nasıl gorunuyosun genç kiz gibisin demiyolarmi çok merak ettim44 yaşındayım canlar
Benim çocuklar 25 -26 -27.5 yaşındalar
Büyük oğlum evli
Ve 5 aylık bi prensesimiz var
Abla bende sevmedim bu günü zaten yeşil mercimek diye rahat tim biraz,bugün olmaz zaten regl geldi sislikte varEdacım bugün biraz fazla karbon olmuş gibi
Sabah 3 dil, öğlen mercimekle beraber 1 dil ekmek
Bide akşam mercimek
Iyi yapmışsın canim güzel beslenmissin bugün cnm yazık olurduKizlar yolculuktan dolayi giremedim ama tum yazilanlari okudum hastalarq acil sifalar diliyorum.
Menum
Saat 09.30
10 findik
1sb sut
Saat 11.30
Peynir
Domates
Omlet cok az
5 findik
Saat 16.30
1 kaseden biraz az yogurt icine
1ck yulaf kepegi
incir
2hurma ve kayisi koydum yedim
Az ceviz
Saat 18.00 yolculukta asiri mide bulantim olunca az antep fistigi yesim tuz bastirsin diye
Su 2 yi gecmistir
Spor yok
Aksam arkadasa geldim pasta dolma pogaca tarzi seyler olunca ve acikmayinca yemedim.
Gunaydin canim sen de benim gibi erkencisin anlasilan:)Gunaydin kizlar,bugun bitkisel,hayvansal proteinin dibi e vurmayı planlıyorum inşallah,herkese az kalorili günler diliyorum
Canım hep böyle çok erken kalkiyo çocuklarGunaydin canim sen de benim gibi erkencisin anlasilan:)
Seni bide 2 ay sonra görsünler güzellik
Regli konusu her ay oluyor zaten cnm Ona takılmayalım
Sonrasında şişlik inince 2 misli gider
Önemli olan yanlış yapmadan yolumuza devam edelim
Tatlım menünü saatleriyle yazarmısın ve alt Alta
Bugün yetersiz olmuş
Daha sağlıklı menüler bekliyorum
Ve cuma günleri sabah yada öğlen isteyen 1 cıss yiyebilir 1 dil pasta yada börek gibi
Onun haricinde başka günler yemiyoruz yoksa 500 ip atlama yada 2 mil leslie ödülü kazanıyosun Aklında bulunsun
erkenden önleminizi almanız iyi olmuş cnm
Oğlun grub sporlarına gitse belki daha iyi olur
Ayy inanilmaz imrendim çok güzel,darısı basima
çok güzel canim afiyet olsun
Güzel canim findik yeseydin kremanin yerine,aksam yemedin di mi bişey?
Iyi canim afiyet olsun
abla bebis kimin
düne göre iyi canim börekler dışında afiyet olsun
zeynepcim mükemmel bence simitte ölçülü zaten
tek kelimeyle supersin mervecim
Canım geçmiş olsun ,nerde yasiyodun sen elifcim
bende bundan sonra kokusuyla doyudum diye diye oyle olcam inşallah abla :) ben küçüklükten beri hep kiloluyumdur bi universitede 57-60 arasındaydı eşimle tanıştığım için zayiflamistim o zaman, kardesim dal gibiydi hep,halbuki oda kiloya y atkindir ama kiz benim çektiğimi göre göre hep ben yemem tatlı sevmem,o bana fazla gelir sürekli böyle derdi,herkeste seda fazla yemez zaten,ona bu kadar yeter derdi,bildiğin söyleye söyleye zayıf kaldı.
canım cok haklısın beyne hangı emırı werırse beyın bellı bı sure sonra ona adpte oluyo demek ben boyleymısım dıyor ve oyle yapmaya baslıyor dıyetısyen onun icin derler ya once beyınde bıtırın ben zayıflayabılırım dıye kendınıze telkın werın dıyo demekkkı gercekten beyıne ne werırsen onu yaparCanım geçmiş olsun ,nerde yasiyodun sen elifcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?