Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler canlar

asksizmevsim
Baharcım tekrar hoşgeldin
Dr ilaç verdiğine göre vardır bi bildiği
Ama menülerini baştan çok azaltma ilerdede uygulayabileceğin bi beslenme planı oluştur
Dr diyet lşsteside vermiştir heralde
Sporuda azla başlayıp zamanla artırırsan daha iyi olur
Bence salona hiç gitmeyip sadece yürüyüş yapsan şu aşamada daha iyi olurdu
Bu kiloda ağır ve uzun süreli sporlar hem kalp hemde kemikler için iyi değil

Menünü akşam saatleriyle liste şeklinde yazarsın
Bide pazartesileri ara kontrol için kilo bildirimi var

Hos bulduk cnm nisan olduğu için biraz acele ediyorum o yüzden bi otuzm versem önce sonra yavaş da olsa olur temmuza bi yüze ineyim

Genç anne olmak zor olmuştur abla ama yaş farkı çocuklarla az olunca arkadaş gibi olunur ne güzel ya Allah bagislasin evlatlarını hayırlı ömürler hepsine.

Hos bulduk cnm nisan olduğu için biraz acele ediyorum o yüzden bi otuzm versem önce sonra yavaş da olsa olur temmuza bi yüze ineyim
Yine de zayifliycam diye sağlığından olma arkadaşım. Bıkkınlık olursa psikolojinde bozulur Dr un verdiği listeye mutlaka uy derim.

Yine de zayifliycam diye sağlığından olma arkadaşım. Bıkkınlık olursa psikolojinde bozulur Dr un verdiği listeye mutlaka uy derim.
Olmam cnm hiçbirşeyi eksik almiyorum ki yoğurt süt peynir hergün var liste tok tutuyor bu arada çok aç hissediyorsam eğer bi bardak ılık su iciyorum sofraya tokum diyerek oturuyorum

Dikkat edersen almazsin canim inşallah
Sagol canim amin

Kiz merveee sen 15 yasindami evlendin canim maşallah :)
15 16 yaşında daha sokaklarda bisiklet suruyordum ben :))

Selam canim seninle tanismiydik

Canim badim yapma yapma
canım 16 da ewlwndım 17 dede kızım dogdu tamda oyle doktorda doguma gıttıgımde kızmıştı bana gıt top oyuna burda ne işin var dıye baya kızmıştı

Kızlar sabah 3 dilim tam buğday ekmeği yarım yumurta bi küçük boy domates yarım salatalık 1 kibrit kutusu peynir bir çay bardağı süt
Öğle yemedim çünkü kahvaltıyı 12 de yaptım bi fincan kahve içtim
Akşam bi kase mercimek çorba 8 adet kabak çiçeği dolması 4 dilim ekmek bi fincan şekersiz çay akşama kadar da iki litre su icmeyi planlıyorum şimdilik bir litre oldu
Akşam ara ögününde de zencefil tarçın zerdeçal li yoğurt yiyorum bi porsiyon da meyve herkese afiyet olsun

Aksamki menu guzel olmamis seker.4 dilim ekmek yerine yogurt salata tercih edebilirsin.hem ekmek hem dolma hic olmaz.doyana kadar ye ama zararsiz seylerd3n canim.

sabahi artirabilirsin.su kilona gore cok az.kilona ve yediklerine gore en az 3 litre su icmelisin.bu menunu diyetisyenmi versi seker.bide saatleriyle menunu yazarsan iyi olur.ekmegi azlatip sut urunleri ve salatayi artirsan daha iyi olur.

sabahi artirabilirsin.su kilona gore cok az.kilona ve yediklerine gore en az 3 litre su icmelisin.bu menunu diyetisyenmi versi seker.bide saatleriyle menunu yazarsan iyi olur.ekmegi azlatip sut urunleri ve salatayi artirsan daha iyi olur.

Canım misafirlikde idik orda da ben bunu yiyamem diyemedim 3 litra su ama icemiyorum hava soğuk zorla iki iki buçuk litre iciyorum zamanla arttiricam menumu diyetisyen verdi sabah ki menüm evdeydi uydum ama dışarı çıkınca pek uyamiyorsun doymak için de yedim maalesef mantı vardı ondan yemek yerine dolma yedim

Selamlarrrrrr Yeni eve geldim
Hastanede hem başım ağrıdı hem yoruldum acıktım orda bişeyde yemek istemedim
Ateşi yine 38.9 çıkmıştı birazdan bidaha ölçüp düşmezse yine fitil verecekler
Gelinde çok yorgunmuş eve gitmişti bende oğlanın yanında kaldım

Hemen yemeğe saldırmamak için önce bi neskafemi içeyim sonrada çorbamı

Sabah 09 00
5 zeytin domates salatalık

Ogle 13 30
Bir kepcw mercimek çorbası
5 tane beyaz lahana dolması
Salata

Ara
Turk kahvesi

Aksam 18 00
Iki yemek kasigi yulaf ezmesi icine 3 kayisi 1 incir

Ara biraz findik

Su 2,5 lt
Spor sabahtan beri kosturmaca icindeyim
1 saat market pazar kosturdum

L
Gecmis olsun abla dış cikariyo olabilir kuzucuk

Cevizli tarcinli su
Sabah 10.00
3 ceri domates
1 kb az yağlı peynir
3 çorba kasigina yulaf kepegiyle yapmis olduğum tost ( yarısını yedim ekmek niyetine )
1 cb şekersiz çay
Ara türk kahvesi
Öğle 14.00
2 yemek kaşığı menemen
3 zeytin
Kalan yarım tostum
Ara 3-4 çilek
Akşam 18.20
1 case mercimek
1 saat yürüyüş
1,5 lt su 2,5 tamamlarim
Midem çok sis o kadarki tokum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…