- 12 Şubat 2016
- 1.175
- 2.191
- 48
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.961
sabahi artirabilirsin.su kilona gore cok az.kilona ve yediklerine gore en az 3 litre su icmelisin.bu menunu diyetisyenmi versi seker.bide saatleriyle menunu yazarsan iyi olur.ekmegi azlatip sut urunleri ve salatayi artirsan daha iyi olur.Kızlar sabah 3 dilim tam buğday ekmeği yarım yumurta bi küçük boy domates yarım salatalık 1 kibrit kutusu peynir bir çay bardağı süt
Öğle yemedim çünkü kahvaltıyı 12 de yaptım bi fincan kahve içtim
Akşam bi kase mercimek çorba 8 adet kabak çiçeği dolması 4 dilim ekmek bi fincan şekersiz çay akşama kadar da iki litre su icmeyi planlıyorum şimdilik bir litre oldu
Akşam ara ögününde de zencefil tarçın zerdeçal li yoğurt yiyorum bi porsiyon da meyve herkese afiyet olsun
Canim aksam az olmus bir anda kesersen once biraz kilo gider ama sonra zorlanirsin ve bikarsin.onun disinda gayet guzel canim.Cevizli tarcinli su
Sabah 10.00
3 ceri domates
1 kb az yağlı peynir
3 çorba kasigina yulaf kepegiyle yapmis olduğum tost ( yarısını yedim ekmek niyetine )
1 cb şekersiz çay
Ara türk kahvesi
Öğle 14.00
2 yemek kaşığı menemen
3 zeytin
Kalan yarım tostum
Ara 3-4 çilek
Akşam 18.20
1 case mercimek
1 saat yürüyüş
1,5 lt su 2,5 tamamlarim
Midem çok sis o kadarki tokum
Allah dayanma gücü versin yollarda olmak zor canım yaBen hala yollardayim ve midem cok kotu yol dokunuyor
canım zencefıllı yogurdu doktormu tavsıye ettıKızlar sabah 3 dilim tam buğday ekmeği yarım yumurta bi küçük boy domates yarım salatalık 1 kibrit kutusu peynir bir çay bardağı süt
Akşam bi kase mercimek çorba 8 adet kabak çiçeği dolması 4 dilim ekmek bi fincan şekersiz çay akşama kadar da iki litre su icmeyi planlıyorum şimdilik bir litre oldu
Akşam ara ögününde de zencefil tarçın zerdeçal li yoğurt yiyorum bi porsiyon da meyve herkese afiyet olsun
Guzel ama akşam az gibi acikınca insan yemek istiyor umarım acikmazsinCevizli tarcinli su
Sabah 10.00
3 ceri domates
1 kb az yağlı peynir
3 çorba kasigina yulaf kepegiyle yapmis olduğum tost ( yarısını yedim ekmek niyetine )
1 cb şekersiz çay
Ara türk kahvesi
Öğle 14.00
2 yemek kaşığı menemen
3 zeytin
Kalan yarım tostum
Ara 3-4 çilek
Akşam 18.20
1 case mercimek
1 saat yürüyüş
1,5 lt su 2,5 tamamlarim
Bide benimki gibi Allahim kimseye yasatmasin kucuk kizimi ziyarete gidiyorum yuregim yaniyor donuyorum.Allahim hepimize hayirli ve omurlu evlatlar versin acilarini gostermesin.Allah dayanma gücü versin yollarda olmak zor canım ya
Gayet guzel canimSabah 10
1 yumurta 1 kk peynir
5 zeytin marul
Yarım domates
1 dilim tam buğday ekm.
13 gibi
1 bardak yoğurt içine 1 kaşık yulaf ezmesi
17
1 kepçe domates çorbasi
4 kaşık ıspanak yemeği
Spor 1 saat yürüyüş
Su 2 litre oldu
:)
Tüh ya dusmemismi hala ateşi benimde 3 yaşındaki yeğenim hastaymış oda aynı ateşi dusmuyormus istifra ishal Allah hepsine şifa versin minik yüreklerin.Selamlarrrrrr Yeni eve geldim
Hastanede hem başım ağrıdı hem yoruldum acıktım orda bişeyde yemek istemedim
Ateşi yine 38.9 çıkmıştı birazdan bidaha ölçüp düşmezse yine fitil verecekler
Gelinde çok yorgunmuş eve gitmişti bende oğlanın yanında kaldım
Hemen yemeğe saldırmamak için önce bi neskafemi içeyim sonrada çorbamı
Yok cnm kanında infeksiyon varmışGeçmiş olsun bebise ben pek anlamiyorum asi yapmis olabilirmi
Acikacagimi sanmıyorum acikirsam yağsız süt içerimGuzel ama akşam az gibi acikınca insan yemek istiyor umarım acikmazsin
Umarım tez zamanda iyileşirYok cnm kanında infeksiyon varmış
Hasta
Canim oglenin karbonu fazla gibi geldi bana ama.onun disinda guzel.selam arkadaslar bende bugunku menumu yazayım spordan sonra menu yorumu yapıcam
SABAH 08.30 1 DILIM CVDR EKMEGI 4 DILIM PEYNIR BOLMAYDANOZ DEREOTU 1 BARDAK YESILCAY
10.44 1 KUPA S.KAHVE
13.30 1 KURU BIBER DOLMASI 1 PATLICAN DOLMASI 2 TATLI KAŞIGI YOGURTLU MAKARNA SALATASI
17.00 1 PARCA PEYNIR
18.30 1 KASE YAYLA CORBASI 3 YEMEK KASIGI PATLICAN YOGURTLAMASI
SU 3 LT
SPOR SABAH 2 MIL AKSAM 2MIL LESIE
Ablacim bayildim allah nazarlardan saklasin,gecmis olsun bebis insallah kisa zamanda duzelireni izledim cnm profilimden beni izlersen albümüme bakabilirsin
Canım hosgeldin diyelim,ben EdaVücut kitle endeksim çok yüksek sagligimi tehdit ediyormuş bu yüzden cnm sanırım kilo vermenin biraz hızlandırmak için çünkü vereceğim kilo fazla bayağı
bişey olmaz diye biliyorum canim,maydOnoz ve adacayida yardımcı oluyo ama onlar sütü azaltiyoSelam canlarım herkesler iyidir inşallah
Emziren anneler bilginiz varmi emzirirken sogan kürü yapabilirmiyim acaba ?
Yine adetim gecikecek her zamanki gibi
Kendimi şiş hissediyorum
ablacim hayalimdi erken anne olmak 31 yaşında ancak 2 tane oldu,binlerce şükür hayırlısı boyleymisBilmeyenler için bende 15 de nişanlanıp 16 da evlendim
19 yaşındada 3 çocuk lu bi anneydim
Ne olur ne olmaz belki evde kalırım diye elimi çabuk tuttum
Bu yaştada babaanne
Oğlum daha erken evlenseydi daha önce olurdum
26 yaşında evlendi
kuzum kalori miktarı olarak çok değil ama bi dengesizlik var sanki sabah zayıf geldi bana akşam çok yoğun ara boş bence sağlam bir kahvaltı yap, yumurta miktarını arttir dr yarım yumurta dememistir sanırım,araya mercimek corbasiji alsaydı keşke.Kızlar sabah 3 dilim tam buğday ekmeği yarım yumurta bi küçük boy domates yarım salatalık 1 kibrit kutusu peynir bir çay bardağı süt
Hos bulduk canım yağda olunca az yedim bilerek öğlen normalde yiyorum da pazar olunca geç kahvaltı saatler alındı derken bi karışıklık oldu listeye uyuyorum genelde ama işte misafirlikdeydik o yüzden normalde akşam sebze yemeği yoğurt peynir salata yiyorum hepsi ölçülü tabiAblacim bayildim allah nazarlardan saklasin,gecmis olsun bebis insallah kisa zamanda duzelir
Canım hosgeldin diyelim,ben Eda
önce sağlığın tabi hayırlısıyla kurtulursun agirliklarindan insallah
bişey olmaz diye biliyorum canim,maydOnoz ve adacayida yardımcı oluyo ama onlar sütü azaltiyo
ablacim hayalimdi erken anne olmak 31 yaşında ancak 2 tane oldu,binlerce şükür hayırlısı boyleymis
kuzum kalori miktarı olarak çok değil ama bi dengesizlik var sanki sabah zayıf geldi bana akşam çok yoğun ara boş bence sağlam bir kahvaltı yap, yumurta miktarını arttir dr yarım yumurta dememistir sanırım,araya mercimek corbasiji alsaydı keşke.
Abla çok zor gerçekten allah yardımcınız olsunSelamlarrrrrr Yeni eve geldim
Hastanede hem başım ağrıdı hem yoruldum acıktım orda bişeyde yemek istemedim
Ateşi yine 38.9 çıkmıştı birazdan bidaha ölçüp düşmezse yine fitil verecekler
Gelinde çok yorgunmuş eve gitmişti bende oğlanın yanında kaldım
Hemen yemeğe saldırmamak için önce bi neskafemi içeyim sonrada çorbamı
aysecim oglenki dolmalar fazla gibi bide mercimek corbasiyla birlikte onun dışında iyi cnmSabah 09 00
5 zeytin domates salatalık
Ogle 13 30
Bir kepcw mercimek çorbası
5 tane beyaz lahana dolması
Salata
Ara
Turk kahvesi
Aksam 18 00
Iki yemek kasigi yulaf ezmesi icine 3 kayisi 1 incir
Ara biraz findik
Su 2,5 lt
Spor sabahtan beri kosturmaca icindeyim
1 saat market pazar kosturdum
Güzel canim ama biraz sebze eksik gibi cilekler yerine bi salata yiyebilirsin benceCevizli tarcinli su
Sabah 10.00
3 ceri domates
1 kb az yağlı peynir
1 cb şekersiz çay
Ara türk kahvesi
Öğle 14.00
2 yemek kaşığı menemen
3 zeytin
Kalan yarım tostum
Ara 3-4 çilek
Akşam 18.20
1 case mercimek
1 saat yürüyüş
1,5 lt su 2,5 tamamlarim
Güzel canim afiyet olsunSabah 10
1 yumurta 1 kk peynir
5 zeytin marul
Yarım domates
1 dilim tam buğday ekm.
13 gibi
1 bardak yoğurt içine 1 kaşık yulaf ezmesi
17
1 kepçe domates çorbasi
4 kaşık ıspanak yemeği
Spor 1 saat yürüyüş
Su 2 litre oldu
:)
çok az olmuş ama yapacak bişey yok canim iyi yapmışsın yemedigineSaat 12.30
Omlet
Peynir
1 tahilli ekmek
Domatesli biber kavurmasi
Saat 17.30
1bardaktan az ayran
Domates
Su 2litreyi gecer
Yagmur cok yagiyordu yuruyemedim eve gidince umarim 3 mil leslie yapacagim
1sb sut icerim cunku vakit gec olacak esim cocuklarla gozlemeleri goturdu banada ye dedi ama yeseydim uzulecektim o yuzden oturdugumuz yerde bana uygun sadece ayran ve domates vardi onlari yedim evime gidince menulerim duzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?