Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sabahi artirabilirsin.su kilona gore cok az.kilona ve yediklerine gore en az 3 litre su icmelisin.bu menunu diyetisyenmi versi seker.bide saatleriyle menunu yazarsan iyi olur.ekmegi azlatip sut urunleri ve salatayi artirsan daha iyi olur.

Canim aksam az olmus bir anda kesersen once biraz kilo gider ama sonra zorlanirsin ve bikarsin.onun disinda gayet guzel canim.

Sabah 10
1 yumurta 1 kk peynir
5 zeytin marul
Yarım domates
1 dilim tam buğday ekm.

13 gibi
1 bardak yoğurt içine 1 kaşık yulaf ezmesi

17
1 kepçe domates çorbasi
4 kaşık ıspanak yemeği

Spor 1 saat yürüyüş
Su 2 litre oldu

:)

Saat 12.30
Omlet
Peynir
1 tahilli ekmek
Domatesli biber kavurmasi

Saat 17.30
1bardaktan az ayran
Domates

Su 2litreyi gecer
Yagmur cok yagiyordu yuruyemedim eve gidince umarim 3 mil leslie yapacagim
1sb sut icerim cunku vakit gec olacak esim cocuklarla gozlemeleri goturdu banada ye dedi ama yeseydim uzulecektim o yuzden oturdugumuz yerde bana uygun sadece ayran ve domates vardi onlari yedim evime gidince menulerim duzelir.

canım zencefıllı yogurdu doktormu tavsıye ettı

Guzel ama akşam az gibi acikınca insan yemek istiyor umarım acikmazsin

Gayet guzel canim

Tüh ya dusmemismi hala ateşi benimde 3 yaşındaki yeğenim hastaymış oda aynı ateşi dusmuyormus istifra ishal Allah hepsine şifa versin minik yüreklerin.

Son düzenleme:
selam arkadaslar bende bugunku menumu yazayım spordan sonra menu yorumu yapıcam

SABAH 08.30 1 DILIM CVDR EKMEGI 4 DILIM PEYNIR BOLMAYDANOZ DEREOTU 1 BARDAK YESILCAY

10.44 1 KUPA S.KAHVE

13.30 1 KURU BIBER DOLMASI 1 PATLICAN DOLMASI 2 TATLI KAŞIGI YOGURTLU MAKARNA SALATASI

17.00 1 PARCA PEYNIR

18.30 1 KASE YAYLA CORBASI 3 YEMEK KASIGI PATLICAN YOGURTLAMASI

SU 3 LT

SPOR SABAH 2 MIL AKSAM 2MIL LESIE

Canim oglenin karbonu fazla gibi geldi bana ama.onun disinda guzel.

eni izledim cnm profilimden beni izlersen albümüme bakabilirsin
Ablacim bayildim allah nazarlardan saklasin,gecmis olsun bebis insallah kisa zamanda duzelir
Vücut kitle endeksim çok yüksek sagligimi tehdit ediyormuş bu yüzden cnm sanırım kilo vermenin biraz hızlandırmak için çünkü vereceğim kilo fazla bayağı
Canım hosgeldin diyelim,ben Eda
önce sağlığın tabi hayırlısıyla kurtulursun agirliklarindan insallah
Selam canlarım herkesler iyidir inşallah
Emziren anneler bilginiz varmi emzirirken sogan kürü yapabilirmiyim acaba ?
Yine adetim gecikecek her zamanki gibi
Kendimi şiş hissediyorum
bişey olmaz diye biliyorum canim,maydOnoz ve adacayida yardımcı oluyo ama onlar sütü azaltiyo
ablacim hayalimdi erken anne olmak 31 yaşında ancak 2 tane oldu,binlerce şükür hayırlısı boyleymis
kuzum kalori miktarı olarak çok değil ama bi dengesizlik var sanki sabah zayıf geldi bana akşam çok yoğun ara boş bence sağlam bir kahvaltı yap, yumurta miktarını arttir dr yarım yumurta dememistir sanırım,araya mercimek corbasiji alsaydı keşke.

Hos bulduk canım yağda olunca az yedim bilerek öğlen normalde yiyorum da pazar olunca geç kahvaltı saatler alındı derken bi karışıklık oldu listeye uyuyorum genelde ama işte misafirlikdeydik o yüzden normalde akşam sebze yemeği yoğurt peynir salata yiyorum hepsi ölçülü tabi

Abla çok zor gerçekten allah yardımcınız olsun
aysecim oglenki dolmalar fazla gibi bide mercimek corbasiyla birlikte onun dışında iyi cnm
Güzel canim ama biraz sebze eksik gibi cilekler yerine bi salata yiyebilirsin bence
Güzel canim afiyet olsun
çok az olmuş ama yapacak bişey yok canim iyi yapmışsın yemedigine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…