Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaptanim yeni kurallar neyse yarin konusulacakmis ama ben kalktigimda siz yatiyo oluyorsunuz simdiden yazayim dedim ben herseye varim yeterki kurtulalim su fazlaliklardan. Bizleri dusundugun icinde Allah razi olsun.

günaydın arkadaşalar nasılsınız bu bizi yeni kurallar beklıyor ben marakla baklıyorum:26:gelelim menüye dün misafir annemlerle teyzemler vardı annem bizim memlete ait tatlı poça gibi bişey adına gılik diyoruz ondan yapıp getirmiş tabiki yiyemedim(bu arada annemden azarıda işitdım) bi yesem sonu gelmez cok sevıyorumgelelim menüye sabah 3 kupa yeşil çay şekersiz peynır yagsız mantarlı yumurta 4 dilim kepek ekmegı ara tarçınlı süt
öğlen 3 köfte 3 yk zeytınyaglı kerevız 1 tabak mandak çorbası(yogurtla daglardan toplanan otlarla yapılan bı çorba)bol karışık salata ara yok akşam salata üstüne yogurt 2 lt su 1 saat ev temızlıgı (silmek süpürmek toplamak)

kaptanımız uyuyomu ne bekliyorum kuralları haftasonu hep kaçamak oluyo ya kızım gelmişti yürüme bandım onların odasında sabah uyuyo diye yapamadım sonra misafirler derken geç oldu bugün inşallah telafi edicem yeşil çayımı içip yazıyorum

güne sıkı başlamışsın fadıme abla benimde misafirim vardı sulu yemek çıkardım ikram olarak ozaman rahat ettım kaçmak yapmadım

güne sıkı başlamışsın fadıme abla benimde misafirim vardı sulu yemek çıkardım ikram olarak ozaman rahat ettım kaçmak yapmadım

misafirim pasta getirmişti illa ye dedi bende uydum yedim bende hep kendimi oyaladım salatayla barbunya yapmıştım öteki yemeklere dokunmadım ama pastaya dokundum offfffffff vicdan azabı çekiyorum

günaydın herkeslereben hafta sonu kaçamak yapamadım hatta hiçbişey yiyemedim
çok hastayımzar zor duruyorum ayaktasizler nasılsınız

ben aktardan aldım kendim demliyorum 1 bardağa 1 tatlı kaşığı atıyorum içerkende içine az tarçın atıyorum yağ yakımını hızlandırıyor güzel koku veriyor..

ya bende evde demliyorum kendim ama bir demlik için 5 tatlı atıyorum benmi yanlış yapıyorumsenmiama bir bardağa çok değilmi ya

Kaptanim yeni kurallar neyse yarin konusulacakmis ama ben kalktigimda siz yatiyo oluyorsunuz simdiden yazayim dedim ben herseye varim yeterki kurtulalim su fazlaliklardan. Bizleri dusundugun icinde Allah razi olsun.
Tamam canım teşekkür ederim.. :))
uyumuyorum erken kalkıyorum ama girmem biraz geç sürüyor... yemekti cocuktu derken... demek kaçamak ha... kaçamaklarla ilgili çoook güzel kurallarım var.. :18: eminim bundan sonra yapmayacaksınız
günaydın herkeslereben hafta sonu kaçamak yapamadım hatta hiçbişey yiyemedim
çok hastayımzar zor duruyorum ayaktasizler nasılsınız
geçmiş olsun canım...

kaptancım hadı beklıyoz kuralları:18:

Eveet Arkadaşlar... Herkes günaydın hatta tünaydın...

Öncelikle size sunları söylemek istiyorum.. Takım olarak bir hedef listesi tuttum. Bu listede ne kadar kilo verdiğimizi ve toplam ne kadar kilo gittiğini yazdım.Ayrıca yeni bir şey söylemek istiyorum.Bundan sonra herkes bir aydada bitirse bile,fırsat buldukça kitap okusun istiyorum.Tabi bu sizin kararlarınızla belli olacak.Ve herkes günlük hedeflediği sporu ve su miktarını belirleyecek... Ayrıca sizi eşlere ayırdım... Herkes kendi eşini motive edecek ve eşinden sorumlu olacak...

Kaçamaklara gelince...
Haftda 3 kez kaçamak yapanı takımdan diskalifiye edeceğim...
Herkes en az 3 menüye yorum yapmalı.. Biz arakadaşlarımıza karsıda sorumluyuz unutmayın...

Evet arkadaşlar.. Yazacagım şeyler bitmedi tabi :)) Şimdi bu yazdıklarımla ilgili yorumlarınızı alayım...

tamam kaptan ben varım eş arıyorum

canım çok sağol:2: eve cnm bu uygulamayla emin ol daha şartlıycaz kendimizi ama şu spor olayı bana uygun değil ben akşam 19:30 da evde oluyorum hafta sonu dışında hiç vaktim yok ama suyumu içiyorum düzenli diğerleri ok bana uyar

tamam kaptan ben varım eş arıyorum

tamam.. arkadaşlar sizi eşlere ayırdım zaten.. listeyi ekleyebilirsem göreceksiniz.. pekii kitap okuma işine ne diyorsunuz

Arkadaşlar birde bi anket var.. Oylama yapmanız gerekiyor.. Konuyu okuyup evet yada hayır oyunuzu kullanın...

Hanımlar bir konuyu sizin oyunuza sunmam gerekiyordu, o yüzden rahat edemedim, koşa koşa geldim :)

OYLAMA KONUSU : Yarışmanın herhangi bir etabında izin alarak ayrılan ve daha sonra geri dönen bir yarışmacı,

- Kilo vererek geri dönerse verdiği kilo etap sayısına bölünüyordu.

ÖRN: 3 etaptır yokum, 9 kilo verdim, 9 değil de 3 kilo vermiş kabul ediliyorum.

- Kilo alarak dönerse hiçbir şekilde kilosu bölünmüyordu.

ÖRN: 3 etaptır yokum, 9 kilo aldım, listeye de 9 kilo olarak yansıyor.

Verilen kilonun bölünmesinin gerekçesi olarak, yarıştan hiç ayrılmamış ve o hafta birinciliği hak etmiş birinin geri dönen kişi nedeniyle birinciliği alamaması ve bunun yaratacağı mora kaybı gösteriliyor.

ÖRN: Ben yarışmadan ayrılmadım, bu hafta da 1 kilo vererek 1. oluyorum ama Elif geliyor, 3 etaptır yarışta yok, 3 kilo vermiş ve kilosu bölünmezse hopp 1. oluveriyor.

Alınan kilonun bölünmemesinin nedeni olarak da kilo alarak geri dönen kişinin kendini kötü hissetmesi, takımına karşı sorumlu hissetmesi hedeflenmiş.

ÖRN: Biz takımca bu hafta çabaladık, kilo verdik, belki de derece elde edeceğiz ama Elif 3 etaptır yok, kiloları almış ve onun aldığı 3-5 kilo bölünmediği için biz direkt sonuncu oluyoruz.

Özetle, benim karşı çıktığım nokta; bir üyenin takımına karşı sorumluluğunu yerine getirmemesinden dolayı tüm bir takımın cezalandırılmasının yanlış olduğudur. Ayrıca bir eşitlik olmalı, ya hem alınan hem de verilen kilo bölünmeyecek ya da her ikisi de bölünecek.

SİZDEN RİCA ETTİĞİM

Takımların genelinde takım kaptanından etkilenme, onun kararına uyma eğilimi görüyorum, üstelik bunu sorgulamadan yapıyor, kendi düşüncelerini/ iradelerini ortaya koyamıyorlar. O zaman bu oylamanın ne anlamı kaldı?

Ben bizim takımdaki her bir üyenin kimseden etkilenmeden sadece kendi düşüncesine göre oylama yapmasını istiyorum. Benim ya da bir başkasının görüşünden bağımsız olarak.

SORU ŞUDUR:

Kilo alıp da geri dönen üyenin aldığı kilolar etap sayısına bölünsün mü?

Bölünmesin diyorsanız : HAYIR

Bölünsün diyorsanız : EVET

YAŞASIN DEMOKRASI

Arkadaşlar listeyi ekleyemiyorum..Ama eşlerinizi Buraya yazayım... Kura cekerek yaptım.. Herkes kaderine razı olsun

Demettuba83 = Hoppidicik

Mütedeyyin = Soffty

Fangy = Fitsema

Fadime02 = Arseda

Duyguzeyno = Cicikizsinem

Bazı arkadaşlarımızın eşleri pek girmeyebilir..Onları hep birlikte motive edicez...

arkadaşlar Kardeş takımımız 8. takım.. Onlarla hep muhabbet acısından hemde rekabet acısından iç içe olacagız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…