- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.901
güne sıkı başlamışsın fadıme abla benimde misafirim vardı sulu yemek çıkardım ikram olarak ozaman rahat ettım kaçmak yapmadım
günaydın herkeslereben hafta sonu kaçamak yapamadım hatta hiçbişey yiyemedim
çok hastayımzar zor duruyorum ayakta sizler nasılsınız
ben aktardan aldım kendim demliyorum 1 bardağa 1 tatlı kaşığı atıyorum içerkende içine az tarçın atıyorum yağ yakımını hızlandırıyor güzel koku veriyor..
geçmiş olsun canım neyin var üşütünmü
Tamam canım teşekkür ederim.. :))Kaptanim yeni kurallar neyse yarin konusulacakmis ama ben kalktigimda siz yatiyo oluyorsunuz simdiden yazayim dedim ben herseye varim yeterki kurtulalim su fazlaliklardan. Bizleri dusundugun icinde Allah razi olsun.
uyumuyorum erken kalkıyorum ama girmem biraz geç sürüyor... yemekti cocuktu derken... demek kaçamak ha...kaptanımız uyuyomu ne bekliyorum kuralları haftasonu hep kaçamak oluyo ya kızım gelmişti yürüme bandım onların odasında sabah uyuyo diye yapamadım sonra misafirler derken geç oldu bugün inşallah telafi edicem yeşil çayımı içip yazıyorum
geçmiş olsun canım...günaydın herkeslereben hafta sonu kaçamak yapamadım hatta hiçbişey yiyemedim
çok hastayımzar zor duruyorum ayakta sizler nasılsınız
tamam kaptan ben varım eş arıyorumEveet Arkadaşlar... Herkes günaydın hatta tünaydın...
Öncelikle size sunları söylemek istiyorum.. Takım olarak bir hedef listesi tuttum. Bu listede ne kadar kilo verdiğimizi ve toplam ne kadar kilo gittiğini yazdım.Ayrıca yeni bir şey söylemek istiyorum.Bundan sonra herkes bir aydada bitirse bile,fırsat buldukça kitap okusun istiyorum.Tabi bu sizin kararlarınızla belli olacak.Ve herkes günlük hedeflediği sporu ve su miktarını belirleyecek... Ayrıca sizi eşlere ayırdım... Herkes kendi eşini motive edecek ve eşinden sorumlu olacak...
Kaçamaklara gelince...
Haftda 3 kez kaçamak yapanı takımdan diskalifiye edeceğim...
Herkes en az 3 menüye yorum yapmalı.. Biz arakadaşlarımıza karsıda sorumluyuz unutmayın...
Evet arkadaşlar.. Yazacagım şeyler bitmedi tabi :)) Şimdi bu yazdıklarımla ilgili yorumlarınızı alayım...
Eveet Arkadaşlar... Herkes günaydın hatta tünaydın...
Öncelikle size sunları söylemek istiyorum.. Takım olarak bir hedef listesi tuttum. Bu listede ne kadar kilo verdiğimizi ve toplam ne kadar kilo gittiğini yazdım.Ayrıca yeni bir şey söylemek istiyorum.Bundan sonra herkes bir aydada bitirse bile,fırsat buldukça kitap okusun istiyorum.Tabi bu sizin kararlarınızla belli olacak.Ve herkes günlük hedeflediği sporu ve su miktarını belirleyecek... Ayrıca sizi eşlere ayırdım... Herkes kendi eşini motive edecek ve eşinden sorumlu olacak...
Kaçamaklara gelince...
Haftda 3 kez kaçamak yapanı takımdan diskalifiye edeceğim...
Herkes en az 3 menüye yorum yapmalı.. Biz arakadaşlarımıza karsıda sorumluyuz unutmayın...
Evet arkadaşlar.. Yazacagım şeyler bitmedi tabi :)) Şimdi bu yazdıklarımla ilgili yorumlarınızı alayım...
canım çok sağol:2: eve cnm bu uygulamayla emin ol daha şartlıycaz kendimizi ama şu spor olayı bana uygun değilben akşam 19:30 da evde oluyorum hafta sonu dışında hiç vaktim yok ama suyumu içiyorum düzenli diğerleri ok bana uyar
tamam kaptan ben varım eş arıyorum
tamam.. arkadaşlar sizi eşlere ayırdım zaten.. listeyi ekleyebilirsem göreceksiniz.. pekii kitap okuma işine ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?