- 27 Ekim 2015
- 633
- 1.109
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #139.041
-1300 canımCanım kaç eksildin
Tabi dönemde vardir da canim hepsi ödem değildir sanmiyoru ,cumaya dahada net olur,çok guzel-1300 çıktı
evet cumaya kadar belli olur. ceviz suyunu tavsiye ederim daha öncede iyi vermiştimTabi dönemde vardir da canim hepsi ödem değildir sanmiyoru ,cumaya dahada net olur,çok guzel
Hadi canim cumaya eksi olmak icin gayret findik kremasi yeme elinden gel3ni yap gerisi gider zamanla.Günaydın herkese
+800
Hepsi odem olmaz canim bende ilk basladigimda cok hizli verdim bunye meselesui-1300 canım
Canim 2 cevizi 1 sb suya birakip sabah icilendenmi onu bende dusunuyorum cok saglikliymisevet cumaya kadar belli olur. ceviz suyunu tavsiye ederim daha öncede iyi vermiştim
aynen canım ya bır motıve olamdım gecen hafta bunalıma gırcemÇok az yemissin gerçekten canim dayanabildinmi
bence iyi canim -700 diyelim
emzirmiyosan maydOnoz sapı kaynat ic canim,adaçayı ic canim destekler
Canım lütfen çok kötü menulerin buraya daha sık yazmaya çalış motivasyonun kırılmış biyerde kes bunu
Yok tvlt olayim nadiren bozulurÖnemli olan bu canim tuvalet olayindan degilse vermissindir o zaman
Gayet guzl canimKizlar -200 bugun icin
O maşallah baslarda guzl veriliyor-1300 canım
Daha bastan yenildim yahuuuuBende -1300 ciktim
Bir an once toparlan canim ipi siki tutGünaydın herkese
+800
Ahh ahh aynen sen bu gidisle çabuk kavusursunAh 8 ler vah 8 ler sizi hasretle bekliyorum umarim tez zamanda kavusuruz.
Bunu kolesterolu dusurmek icin teyzem yapıyorCanim 2 cevizi 1 sb suya birakip sabah icilendenmi onu bende dusunuyorum cok saglikliymis
bende sabah tam çıkacakken parzartesi tartılması tartıldım işe gelene kadar şaşkın şekilde geldim bi 70 in altına düşsem moral olacakBenimde hafta sonu menulerim azdi mecburiyetten muhtemelen ondan az ciktim.Ama cumaya cok fazla olmaz.Ama bu sonucu bejlemiyordum vende sasirdim.
Ponicim ne oldu böyle haftasonu kaçamak mı vardı takip edemedim. Artık gözüm üstünde!!!Günaydın herkese
+800
bende artık 7 lı rakamları gormek ıstıyorummmBu arada kızlar benim evdeki tartı bozuldu ya da pili bitti evde tartılamadım o yüzden. bugün diyetisyende de 77.00 kilo geldim
Motivasyonum çok düşük ama bugün detoks yapacagim yoksa 80 lerdrn kurtulamayacağımHadi canim cumaya eksi olmak icin gayret findik kremasi yeme elinden gel3ni yap gerisi gider zamanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?