Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tebrik ederim gözleme yemediğim için. Ah banada bu iradeden lazım.

Bide benimki gibi Allahim kimseye yasatmasin kucuk kizimi ziyarete gidiyorum yuregim yaniyor donuyorum.Allahim hepimize hayirli ve omurlu evlatlar versin acilarini gostermesin.
Rabbim acilen hayırlı şifalar versin tüm hastalarımıza. Çocuklar hasta olunca yürek hiç dayanamıyor çok zor Allah yardımcın olsun.

Spor su çok güzel öglen hariç hepsi çok güzel olmuş hatta. Bugün dolma günüymüş demek ki birkaç kişi dolma yemiş galiba.

Guzel olmus
Olmam cnm hiçbirşeyi eksik almiyorum ki yoğurt süt peynir hergün var liste tok tutuyor bu arada çok aç hissediyorsam eğer bi bardak ılık su iciyorum sofraya tokum diyerek oturuyorum
Maşallah çabucak bitsin b
Menün çok güzel ablam. Benim rakiben çok dişli çıktı napacam ben. Dişlerimi bilemem lazım galiba
Bilesen iyi olur

Yarın eskileri gözüme gözüme batırıcaksin dimi niye bozuk moralin hayırdır canım.

Bide benimki gibi Allahim kimseye yasatmasin kucuk kizimi ziyarete gidiyorum yuregim yaniyor donuyorum.Allahim hepimize hayirli ve omurlu evlatlar versin acilarini gostermesin.
Canım benim cennette şefaatçin olucak orda hep bebek olarak kalıcak sizin şenliğiniz olucak inşallah. çok zor Rabbim sabır versin.

Senin koruma nasıl gidiyor fıstık

Süper diyemeyeceğim ama çok da kötü değil

Öneririm bunu gündüzleri deliksiz uyuyor artık, geceleri de 2-3 kere uyanıyor aciktigi için geri dalıyor sonra

Benim sütüm de baya azaldı sanırım ondan çok uyanıyor kuzum. Mama da vermek istemiyorum geceleri. Zaten yavrum gündüz emmiyo bari gece alsın sütü :) Biraz takip edeyim bulcam bi çözüm inşallah

haftasonu ıkı gunde mısafırım vardı cok yoruldum ve cok dırendım :))
cumartesı menum
sabah 10.00 bır kucuk avucıcı kadar dere otlu pogaca
domates peynır zeytın bır tatlı kasıgı bal
aksam 18.00 salata cıger yogurt bır dılım tıramısu
2 lıtre su elma cılek

pazar menum
sabah 11.00 5 kofte kırmızı bober
2 dılım ekmek
peynır salatalık domates
aksam 18.00 2 kepce mercımek corbası
1 kepce kepeklı makarna
1 kase yogurtü
ara ogunlerde elma ve cılek yedım
3 cevız
ıkı gunde suyu 8 er bardak ıctım
ıkı gunde cok az sekerlı kahve octım
spor yok ve soz verıyorum bu hafta yuklenıyorum yeter artık dıyorum

Çok az yemissin gerçekten canim dayanabildinmi
Gunaydin kizlar +100 gr ama seviniyorum cunku cumartesi sabahi +800 dum buna da sukur:))
bence iyi canim -700 diyelim
hasta olucam ben sanırım sıs gıbıyım
emzirmiyosan maydOnoz sapı kaynat ic canim,adaçayı ic canim destekler
Canım lütfen çok kötü menulerin buraya daha sık yazmaya çalış motivasyonun kırılmış biyerde kes bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…