- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #139.021
Saat 12.30
Omlet
Peynir
1 tahilli ekmek
Domatesli biber kavurmasi
Saat 17.30
1bardaktan az ayran
Domates
Su 2litreyi gecer
Yagmur cok yagiyordu yuruyemedim eve gidince umarim 3 mil leslie yapacagim
1sb sut icerim cunku vakit gec olacak esim cocuklarla gozlemeleri goturdu banada ye dedi ama yeseydim uzulecektim o yuzden oturdugumuz yerde bana uygun sadece ayran ve domates vardi onlari yedim evime gidince menulerim duzelir.
Rabbim acilen hayırlı şifalar versin tüm hastalarımıza. Çocuklar hasta olunca yürek hiç dayanamıyor çok zor Allah yardımcın olsun.Bide benimki gibi Allahim kimseye yasatmasin kucuk kizimi ziyarete gidiyorum yuregim yaniyor donuyorum.Allahim hepimize hayirli ve omurlu evlatlar versin acilarini gostermesin.
Spor su çok güzel öglen hariç hepsi çok güzel olmuş hatta. Bugün dolma günüymüş demek ki birkaç kişi dolma yemiş galiba.selam arkadaslar bende bugunku menumu yazayım spordan sonra menu yorumu yapıcam
SABAH 08.30 1 DILIM CVDR EKMEGI 4 DILIM PEYNIR BOLMAYDANOZ DEREOTU 1 BARDAK YESILCAY
10.44 1 KUPA S.KAHVE
13.30 1 KURU BIBER DOLMASI 1 PATLICAN DOLMASI 2 TATLI KAŞIGI YOGURTLU MAKARNA SALATASI
17.00 1 PARCA PEYNIR
18.30 1 KASE YAYLA CORBASI 3 YEMEK KASIGI PATLICAN YOGURTLAMASI
SU 3 LT
SPOR SABAH 2 MIL AKSAM 2MIL LESIE
Guzel olmusSabah 09 00
5 zeytin domates salatalık
Ogle 13 30
Bir kepcw mercimek çorbası
5 tane beyaz lahana dolması
Salata
Ara
Turk kahvesi
Aksam 18 00
Iki yemek kasigi yulaf ezmesi icine 3 kayisi 1 incir
Ara biraz findik
Su 2,5 lt
Spor sabahtan beri kosturmaca icindeyim
1 saat market pazar kosturdum
Maşallah çabucak bitsin bOlmam cnm hiçbirşeyi eksik almiyorum ki yoğurt süt peynir hergün var liste tok tutuyor bu arada çok aç hissediyorsam eğer bi bardak ılık su iciyorum sofraya tokum diyerek oturuyorum
Bilesen iyi olurMenün çok güzel ablam. Benim rakiben çok dişli çıktı napacam ben. Dişlerimi bilemem lazım galiba
Yarın eskileri gözüme gözüme batırıcaksin dimi niye bozuk moralin hayırdır canım.Selam arkadaşlar dün çok yoğundum eve döndüm baya geçti hemen yattım. Gece uyuyamadım kahvaltım baya geçe kaldı.
13:00 çay kıymalı soğanlı domatesli yumurta peynir bir dilim tb ekmeği
15:00 türk kahvesi
19:30 çay iki çeri domates peynir
Akşam moralim bozuktu canım birşey istemiyordu yiyemedim
2.5 litre suyum
yarım saat hocayla bölgesel 10 dk strech (nasıl yazılıyor bilmiyorum) yarım saatte zumba kattım evde. Şuan vaktim yok geç saatte menülere yorum yapacam inşaAllah.
Canım benim cennette şefaatçin olucak orda hep bebek olarak kalıcak sizin şenliğiniz olucak inşallah. çok zor Rabbim sabır versin.Bide benimki gibi Allahim kimseye yasatmasin kucuk kizimi ziyarete gidiyorum yuregim yaniyor donuyorum.Allahim hepimize hayirli ve omurlu evlatlar versin acilarini gostermesin.
Senin koruma nasıl gidiyor fıstık
Öneririm bunu gündüzleri deliksiz uyuyor artık, geceleri de 2-3 kere uyanıyor aciktigi için geri dalıyor sonra
valla abla ben cok merak ettım senı gercekten maasallah sanaAbla insan 44 yaşında 170 boyunda 68 kilo olur mu maşallah diyorum sana,nasıl gorunuyosun genç kiz gibisin demiyolarmi çok merak ettim
Rabbım sabır versın canım sızlere ınsallah emınım en zrod uygulardan bırıdır...kucuk kuzum dogduktan 1 hafta sonra cennet kusu oldu.Kucuk kalbi bu yalan dunyaya ritim tutturamadi.Nasibi kadar yasadi.
Çok az yemissin gerçekten canim dayanabildinmiSelam arkadaşlar dün çok yoğundum eve döndüm baya geçti hemen yattım. Gece uyuyamadım kahvaltım baya geçe kaldı.
13:00 çay kıymalı soğanlı domatesli yumurta peynir bir dilim tb ekmeği
15:00 türk kahvesi
19:30 çay iki çeri domates peynir
Akşam moralim bozuktu canım birşey istemiyordu yiyemedim
2.5 litre suyum
yarım saat hocayla bölgesel 10 dk strech (nasıl yazılıyor bilmiyorum) yarım saatte zumba kattım evde. Şuan vaktim yok geç saatte menülere yorum yapacam inşaAllah.
bence iyi canim -700 diyelimGunaydin kizlar +100 gr ama seviniyorum cunku cumartesi sabahi +800 dum buna da sukur:))
emzirmiyosan maydOnoz sapı kaynat ic canim,adaçayı ic canim desteklerhasta olucam ben sanırım sıs gıbıyım
Canım lütfen çok kötü menulerin buraya daha sık yazmaya çalış motivasyonun kırılmış biyerde kes bunuhaftasonu ıkı gunde mısafırım vardı cok yoruldum ve cok dırendım :))
cumartesı menum
sabah 10.00 bır kucuk avucıcı kadar dere otlu pogaca
domates peynır zeytın bır tatlı kasıgı bal
aksam 18.00 salata cıger yogurt bır dılım tıramısu
2 lıtre su elma cılek
pazar menum
sabah 11.00 5 kofte kırmızı bober
2 dılım ekmek
peynır salatalık domates
aksam 18.00 2 kepce mercımek corbası
1 kepce kepeklı makarna
1 kase yogurtü
ara ogunlerde elma ve cılek yedım
3 cevız
ıkı gunde suyu 8 er bardak ıctım
ıkı gunde cok az sekerlı kahve octım
spor yok ve soz verıyorum bu hafta yuklenıyorum yeter artık dıyorum
Önemli olan bu canim tuvalet olayindan degilse vermissindir o zamanGünaydın kizceler
Bende sabitim aslinda bu sabah kendimi cok hafiflemis hissediyorum
Canım kaç eksildingünaydın arkadaşlar sabah tartıldım 72.7 çıktım ödemdir gidenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?