- 12 Şubat 2016
- 1.175
- 2.191
- 48
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #139.061
Arkadasima diyetisyen tavsiye etmis canimYok tvlt olayim nadiren bozulur
Bakalim cumaya eksi guzel olur inşallah
Gayet guzl canim
O maşallah baslarda guzl veriliyor
Daha bastan yenildim yahuuuu
Bir an once toparlan canim ipi siki tut
Ahh ahh aynen sen bu gidisle çabuk kavusursun
Bunu kolesterolu dusurmek icin teyzem yapıyor
Normal insanlar icin tehlikeli degilmidir :/
sagol canim deneyecehim cok faydali diyorlar seker ve kolestrol icinbende sabah tam çıkacakken parzartesi tartılması tartıldım işe gelene kadar şaşkın şekilde geldim bi 70 in altına düşsem moral olacakumarım seninde cumaya iyi düşüş olur. 2-3 cevizi 1 adet cubuk tarcını akşamdan suya bırakıyorum sabah içiyorum sindirimime iyi geliyor sende istersen dene canım
balli sicak su yada sicak sut bitkisel cay corekotu yagi kullanbilirsin canim.86.2 yani -600 3 gündür tuvalet olayım yok napicam ):
Canim sen bosver devam et bi sure sonra hizla giderGünaydın kızlar şu kilo işine aşırı cnm sıkılmaya başladınya takıldım iyice veremiyorum. Dün -400 iken bügün +300bi insan bi günde nasıl 700 gr alır işte ben ispatıyım. Bu gidişle 60 geçtim 65i görsem çok iyi vallah...
Akşamdan 1 bar sıcak suya kurumeyve ıslat cnm86.2 yani -600 3 gündür tuvalet olayım yok napicam ):
Sıcak su, süt bende işe yaramaz çünkü hergün düzenli bir tvlt olayım hiç olmadı cok denedim onlari. Bitkisel çay deneyeyim en yakın çözüm o suan sanırım.balli sicak su yada sicak sut bitkisel cay corekotu yagi kullanbilirsin canim.
Yarın sabah deneyeyim Sağol ablacım.Akşamdan 1 bar sıcak suya kurumeyve ıslat cnm
Sabah aç karna hem meyvesini ye hemde suyunu iç
Kaysı erik incir hurma
Tabi hepsi değil ne yersen 1-2 tane yeter
Bazen sabah aç karna taze meyve ye kahvaltı dan yarım saat önce
Armut çok iyi geliyor
Tatlım artıların farklı sebepleri oluyorGünaydın kızlar şu kilo işine aşırı cnm sıkılmaya başladınya takıldım iyice veremiyorum. Dün -400 iken bügün +300bi insan bi günde nasıl 700 gr alır işte ben ispatıyım. Bu gidişle 60 geçtim 65i görsem çok iyi vallah...
Form çaylar hafta 2-3 kez içelebilşr ama fazlası iyi değilSıcak su, süt bende işe yaramaz çünkü hergün düzenli bir tvlt olayım hiç olmadı cok denedim onlari. Bitkisel çay deneyeyim en yakın çözüm o suan sanırım.
Yok Mefkusum atıştırmadım ama sporda yapmadım dün regl olamiyorum karnım çok şiş buna bağlıyorum artık. Bugün süt detoksu yapmak istedim ne dersin uygulayabilirim de mi? Her öğünde 1 b süt 2 ceviz yiyeceğimGünaydınnnnn canlar
Güzel bir haftaya bismillah diyerek başlıyalım
Genelde güzel eksiler var
Sabit yada eksi olanlar rehavete kapılmadan devam etsinlerki cuma daha güzel sonuçlar alıp mutluluğunuz artsın
Artılara gelirsek
@Ponicim akşamları atıştırdınmı yoksa 1 kş fındık ezmesinden bu kadar artı olmaz
Ne yapıp edip cumaya eksiye düşersin cnm
Insan 7 lere bi düşünce 8 lerde olmayı kabullenemiyor
Bundan iyi motivasyonmu olur
Gözünü önce 75 E dik
masal3487
Zeynepcim +100 bişey değil cnm
Cuma güzel bi eksi olur eminim
Şu bikaç gün spora ağırlık ver
Başka artı yoktu heralde
Çok zorlanırsın cnmYok Mefkusum atıştırmadım ama sporda yapmadım dün regl olamiyorum karnım çok şiş buna bağlıyorum artık. Bugün süt detoksu yapmak istedim ne dersin uygulayabilirim de mi? Her öğünde 1 b süt 2 ceviz yiyeceğim
Vallah cnm 1 ay önce bende öyle düşünüyodumda malesef öyle olmicak herhaldeCanim sen bosver devam et bi sure sonra hizla gider
Artık tartıda çok veya az da olsa eksi görsem sevinemiyorumki, ertesi gün hooopp geri alıyorum fazlasıyla sonra bi hafta onlarla uğraşıyorum.Tatlım artıların farklı sebepleri oluyor
Yorgunluk uykusuzluk şişlik wc vs.
Eğer kaçamak yapmadıysak içimiz rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?