Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Arkadaslar menulere hep baktim ama yolda internet gidip durdu yorumlayamadiklarim varsa kusuruma bakmasin.Daha evime giremedim benim leslie yatti sanirim 3 gundur spor yapamadim uzgunum bakalim tarti ne diyecek yarin bana....

Bugün lahana dolması günü anlaşılan afiyet olsun ,dolmalar fazla ama mazeretin neden olmuş anlaşılan geçmiş olsun

Evet canim ogle dolma yedigim icin aksami hafif tuttum birde tatli krizim var uc gundur
Su az olmuş
Tatli krizin icin yulaf ezmesi kuru kayisi ve incir üçlüsünu tavsiye ederim bende uc gundur regl olamadigimdan krizdeyim resmen gözümun onunden neler geçiyor ama bu beni acayip kesiyor dene bence canim

Gayet guzel canim
Guzel canim

kucuk kuzum dogduktan 1 hafta sonra cennet kusu oldu.Kucuk kalbi bu yalan dunyaya ritim tutturamadi.Nasibi kadar yasadi.
Cok zor cok acidir
Ama cennet sefaatcin olacak inşallah yavrun sana
Rabbim yavrularina uzun omur versin

Hoşgeldin canım ben Tuğba 24 yaşındayım bende maşaAllah güzel vermişsin sen bu azimle kısa zamanda hedeglerinede ulaşırsın inşaAllah.

Selam arkadaşlar dün çok yoğundum eve döndüm baya geçti hemen yattım. Gece uyuyamadım kahvaltım baya geçe kaldı.
13:00 çay kıymalı soğanlı domatesli yumurta peynir bir dilim tb ekmeği
15:00 türk kahvesi
19:30 çay iki çeri domates peynir
Akşam moralim bozuktu canım birşey istemiyordu yiyemedim
2.5 litre suyum
yarım saat hocayla bölgesel 10 dk strech (nasıl yazılıyor bilmiyorum) yarım saatte zumba kattım evde. Şuan vaktim yok geç saatte menülere yorum yapacam inşaAllah.

Menün çok güzel ablam. Benim rakiben çok dişli çıktı napacam ben. Dişlerimi bilemem lazım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…