- 12 Şubat 2016
- 1.175
- 2.191
- 48
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #139.001
Merhaba kızlar herkese iyi akşamlar. Kayınpederim rahatsızlandı eşimle hastaneye götürdük. Dönüştede biraz kayınvalidemde oturduk yemek yedik öyle geldik eve. Çok yorgumun yatıcam birazdan.
Menüm
Sabah 12.00
Yarım bardak süt
Bi kk peynir
Yarım domates
Bir haşlanmış yumurta
İki dilim tuzsuz kepekli etimek
Akşam 4.30
6-7 tane lahana dolması
Bi tabak kadar yeşillik
Su hiç saymadım ama çok içemedim
Spor yok.[/QUOTE Gecmis olsun canim bugun dolma gunu galiba....
Merhaba kızlar herkese iyi akşamlar. Kayınpederim rahatsızlandı eşimle hastaneye götürdük. Dönüştede biraz kayınvalidemde oturduk yemek yedik öyle geldik eve. Çok yorgumun yatıcam birazdan.
Menüm
Sabah 12.00
Yarım bardak süt
Bi kk peynir
Yarım domates
Bir haşlanmış yumurta
Akşam 4.30
6-7 tane lahana dolması
Bi tabak kadar yeşillik
Spor yok.[/QUOTE Gecmis olsun canim bugun dolma gunu galiba....
Menümu yazmadım canım çünki hiç sofraya oturup yemedim hep ayakta atistirdim 2 gündür sofra yüzü görmedimCeydacim menunu yazdinmi benmi goremedim kacamaklari merak ettim seker...
Canim yarinda itibaren sifirla kendini ve tekrar hirsla basla yoksa kacanaklarim artar psikolojin bozulur ve kilolar gelir canim hadi bakalim yeniden dog tatlim.....Menümu yazmadım canım çünki hiç sofraya oturup yemedim hep ayakta atistirdim 2 gündür sofra yüzü görmedim
Motiveye çok ihtiyacım var bugün canım yarın hep salata çorba içmeyi düşünüyorumCanim yarinda itibaren sifirla kendini ve tekrar hirsla basla yoksa kacanaklarim artar psikolojin bozulur ve kilolar gelir canim hadi bakalim yeniden dog tatlim.....
Onun duası sizi kurtarır inşallah haklısın yalan dunyakucuk kuzum dogduktan 1 hafta sonra cennet kusu oldu.Kucuk kalbi bu yalan dunyaya ritim tutturamadi.Nasibi kadar yasadi.
salata çorba diye de kasıma canim protein ağırlıklı beslen,tatlı ,ekmek yeme miktarları kiz biraz yarın okadar ,buraya sık uğramaya çalış motive ediyo kesinMotiveye çok ihtiyacım var bugün canım yarın hep salata çorba içmeyi düşünüyorum
Bugün lahana dolması günü anlaşılan afiyet olsun ,dolmalar fazla ama mazeretin neden olmuş anlaşılan geçmiş olsunMerhaba kızlar herkese iyi akşamlar. Kayınpederim rahatsızlandı eşimle hastaneye götürdük. Dönüştede biraz kayınvalidemde oturduk yemek yedik öyle geldik eve. Çok yorgumun yatıcam birazdan.
Menüm
Sabah 12.00
Yarım bardak süt
Bi kk peynir
Yarım domates
Bir haşlanmış yumurta
Akşam 4.30
6-7 tane lahana dolması
Bi tabak kadar yeşillik
Spor yok.
Öyle yaprm canimsalata çorba diye de kasıma canim protein ağırlıklı beslen,tatlı ,ekmek yeme miktarları kiz biraz yarın okadar ,buraya sık uğramaya çalış motive ediyo kesin
Evet canim ogle dolma yedigim icin aksami hafif tuttum birde tatli krizim var uc gundurAbla çok zor gerçekten allah yardımcınız olsun
aysecim oglenki dolmalar fazla gibi bide mercimek corbasiyla birlikte onun dışında iyi cnm
Güzel canim ama biraz sebze eksik gibi cilekler yerine bi salata yiyebilirsin bence
Güzel canim afiyet olsun
çok az olmuş ama yapacak bişey yok canim iyi yapmışsın yemedigine
Su az olmuşİyi akşamlar herkese
Sabah09:00
1 portakal
Öğle 12;00
1 avuç kadar yufka ekmek
1tavada yumurta
Domates,salatalık
3 zeytin,1 kk peynir
Akşam 18:20
6 tane etli lahana sarması
Salata
2 tk fındık kreması
Su1.5 lt
Spor, yok
Tatlı krizine girip girip çıkıyorum bi regl olamadim akşam bubyuzden kötü oldu
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben Poni
Gayet guzel canimKizlar menumu yazayim,
Sabah uyandigimda 09.00 da iki kuru incir bir kac tane badem ve findik,1 bar sut.
Kahvalti:11.15 uc kasik cokelek,6 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,roka,iki kucuk ceri domates ve sivri biber,4 ceviz ve yesil cay.
Aksam:18.30 bir kac parca kemikli et( kuru fasulyenin icindeki etten) bir kucuk tabak brokoli salatasi.
2.5 litre su,temizlik gunum oyuzden spor yapamadim.
Guzel canimUfff ne çok yazdım oyle , şimdi menume geceyim
Sabah 08.00 /09.00
1 dilim tb, 2 yumurta,peynir,4-5 kaşık çok az yağda domates,biber
Öğlen 13.00
1 büyük bardak süt,1 küçük hurma
Aksam 17.30
Ciğer,salata,ayran
2 litre su,yürüyüşü yarıda bıraktım regl var huzursuzum
Cok zor cok acidirkucuk kuzum dogduktan 1 hafta sonra cennet kusu oldu.Kucuk kalbi bu yalan dunyaya ritim tutturamadi.Nasibi kadar yasadi.
Hoşgeldin canım ben Tuğba 24 yaşındayım bende maşaAllah güzel vermişsin sen bu azimle kısa zamanda hedeglerinede ulaşırsın inşaAllah.Ben Bahar 23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim kilom artık beni rahatsız ediyor hem psikolojik hem bedenen bu yüzden zayıflamaya karar verdim şuan tartıda kilom 125.1 çıktı sabah aç karnına tartildim kuralları kabul ediyorum hemen kahvaltimi yazabilirim boyum 162 biraz telasim yaza nisanim var tabi oda büyük bir heves oldu hedefim oncelikle seksene düşmek spor salonuna pazartesi yazilicam haftada 5 gün bir buçuk saat olacak spor düzenin ekstra yürüyüşlerin olacak spor salonu biraz uzak 30 dakika git gel bi saat de öyle hedefin önce seksen sonra 65 kilo olmak herkese başarılar
Ceydacım günlük menü yazmak takım kuralı biliyosun değilmiMenümu yazmadım canım çünki hiç sofraya oturup yemedim hep ayakta atistirdim 2 gündür sofra yüzü görmedim
Çok teşekkür ederim Tuğba çim inşallah veririm hoş bulduk :)Hoşgeldin canım ben Tuğba 24 yaşındayım bende maşaAllah güzel vermişsin sen bu azimle kısa zamanda hedeglerinede ulaşırsın inşaAllah.
Menün çok güzel ablam. Benim rakiben çok dişli çıktı napacam ben. Dişlerimi bilemem lazım galibaSabah 10
1 yumurta 1 kk peynir
5 zeytin marul
Yarım domates
1 dilim tam buğday ekm.
13 gibi
1 bardak yoğurt içine 1 kaşık yulaf ezmesi
17
1 kepçe domates çorbasi
4 kaşık ıspanak yemeği
Spor 1 saat yürüyüş
Su 2 litre oldu
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?