- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #139.081
Eşimle küçük bir tartışma yaşadık normalde hemen tatlıya vururdum kendimi ama hayretlik bir şekilde iştahım kapandı. Buna rağmen eksim yok dün çok kas çalıştırdı hoca spordan hemen sonra hem artı çıkıyorum.Yarın eskileri gözüme gözüme batırıcaksin dimi niye bozuk moralin hayırdır canım.
Bende korku içindeydim ama şükür ki dayandım. Normalde az yiyemem sonra illa atıştırırım ama herhalde krizleri atlatmayı ögreniyorum sayenizde.Çok az yemissin gerçekten canim dayanabildinmi
-1300 canım
Harikasınız bugün eksi 1300 günü heralde haberim olsaydı bende verirdimBende -1300 ciktim
Hızına yetişemiyorum maşAllah ne güzel veriyorsun.86.2 yani -600 3 gündür tuvalet olayım yok napicam ):
Tahmin edebiliyorim ben 70 kiloyken bile çok güzel görünüyordum omuzlar geniş boy uzunsa göstermiyo kolay kolay. Seninde az kalmış ha gayret. Ama patatese dönmüşsün demene çok güldüm. Kim der öyle bir şey alemsinMemlekete gitmemize tam 30 gün var ama ben hala aynı yerde aayıyorum bu ara gitmiyo kilolar sankş her zaman cumadan pazartesiye -700 -500 olırdu bu hafta olmadı inşallah 75 e düşe bilirim herkesin ay ne kadar kilo almışşın önceden ne kadar güzeldin belin incecikti şimdi patatese dönmüşşün demelerini istemiyorum. 75 de cok az bir rakam degil ama benim avantajım oldugum kiloyu göstermiyorum 75 olursam iyi olacak benim için
Canım tebrikler nasıl bir kilo vermedi boyleBende -1300 ciktim
Seni çok çok çok iyi anlıyorum cnm bende 20 si gibi gidicem annemlere allah kısmet ederse. Aynı şekilde bende azcık daha verip onları şaşırtmak istiyorum. En son gittiğimde herhalde 76.77 ydim şimdi 66lardayım en azından 63 olmak istiyorum.Memlekete gitmemize tam 30 gün var ama ben hala aynı yerde aayıyorum bu ara gitmiyo kilolar sankş her zaman cumadan pazartesiye -700 -500 olırdu bu hafta olmadı inşallah 75 e düşe bilirim herkesin ay ne kadar kilo almışşın önceden ne kadar güzeldin belin incecikti şimdi patatese dönmüşşün demelerini istemiyorum. 75 de cok az bir rakam degil ama benim avantajım oldugum kiloyu göstermiyorum 75 olursam iyi olacak benim için
Nasıl olacak canim anlatirmisin dedim ama okudum sonradan tamam canimevet cumaya kadar belli olur. ceviz suyunu tavsiye ederim daha öncede iyi vermiştim
Cumaya göreceksin eksi canim 4 gün var daha ha gayretGünaydın herkese
+800
Canım biraz fazla olsa bile yeter 1 hafta icin ki sanmıyorum 2 olur heraldeBenimde hafta sonu menulerim azdi mecburiyetten muhtemelen ondan az ciktim.Ama cumaya cok fazla olmaz.Ama bu sonucu bejlemiyordum vende sasirdim.
akşama kadar iyiymiş canim , yaramaz insallahKızlar dünkü menüm
Sabah 11.00 2 dilim çavdar ekmeğine tost
Öğle 14.30 2yk yulaf ezmesi 1 bardak süt
Akşam 19.30 1 tabak kekikli tavuk sote
1 bardak karamelli kahve (Canm çok çekti dayanamadım
Su 2 lt
Spor 2 saat alışveriş merkezi yürüyüş
Canım sakıncası yoksa liste ni gonderirmisinDiyetisyene gittim sabah kızlar bana o kadar çok şey verdi ki....
Arada tatlı krizim tutarsa diye sütlü tatlı bile verdi:))
Harfi harfine uygulayacağım inşallah bakalım neler olacak. Diyetisyenimin dediği ayda 5 kilo verirmişim sütün kesilmeden vermeliyiz dedi
Canım sevindim artı çıkmadığına ,cumaya eksi olursun insallahGünaydın kızlar ben ayniyim 74.9
Canım maşallah bide tuvalet olayı olsa kimbilir nasıl olurdu86.2 yani -600 3 gündür tuvalet olayım yok napicam ):
Canım kendine oyle deme cumaya dusersin insGünaydın kızlar şu kilo işine aşırı cnm sıkılmaya başladınya takıldım iyice veremiyorum. Dün -400 iken bügün +300bi insan bi günde nasıl 700 gr alır işte ben ispatıyım. Bu gidişle 60 geçtim 65i görsem çok iyi vallah...
valla abla sen bile böyle diyorsun,gerçekten inanilmaz dikkat etmemiz gerekiyoKızlar bende geçtiğimiz 2 haftada bunalımdan felaket artı oldum
Yine kilo alma rekoru kırdım
Ama perşembe tartıyla yüzleşip tekrar başladım
Inşallah cumaya kadar artıların büyük bi kısmı gider, hepsi gitmez heralde
Cuma bildirim yapacam
O zaman rezilliğimi görüp ders çıkarırsınız
100 g bişey değil cnm cumaya güzel bir eksi saki kaçamak yapmaGünaydın millet benimde ufacık bir artım var +0.1Mefkurem ablam demek ki anneannemdeki tartıyle evdeki hemen hemen aynıymış 87.6 gösterdi.
Canım çok geçmiş olsun,sakin kendini salma dikat etGunaydin kizlar.kizim.hasta 2 gundur gelemedim hala +200 um
sevil lütfen birşeyler yolunda değil o zaman bence kan değerlerine de bi baktirVallah cnm 1 ay önce bende öyle düşünüyodumda malesef öyle olmicak herhalde
Mervecim cuma iyi bir eksiyle bekliyorum rakibem seni,bende regl döneminde olmama rağmen -200 um,sen kaçamak yapmadan devam etkızlar kılo veren herkesı tebrık ederım wermeyenlerde uzulmesın daha cok var
cuma 71.5
pazartesı 71.8
artı 300 um kızlar ama odem war hıssedıyorum veya oyle hıssetmek ıstıyorum
Kuzum 1200 kal altına düşüncede verilmiyor,vücut sinyal veriyor yağları yakmiyorEşimle küçük bir tartışma yaşadık normalde hemen tatlıya vururdum kendimi ama hayretlik bir şekilde iştahım kapandı. Buna rağmen eksim yok dün çok kas çalıştırdı hoca spordan hemen sonra hem artı çıkıyorum.
inşallah canim çok guzelHerkese merhaba arkadailar cuma günüki kilom 78.900
Bugün 78.800
-100
Dün 79.400 lerdeydim bu ara bacaklarıöda felan ödem var inşallah cumya 78 olabilirim
Sende Hızlan canım bak geçerim yoksa seni, 80 in altına bi insem bayram yapıcam.Hızına yetişemiyorum maşAllah ne güzel veriyorsun.
Tatlım Zaten bu hafta başladın sayılırArtık tartıda çok veya az da olsa eksi görsem sevinemiyorumki, ertesi gün hooopp geri alıyorum fazlasıyla sonra bi hafta onlarla uğraşıyorum.
Inşallah canımNasıl olacak canim anlatirmisin dedim ama okudum sonradan tamam canim
Cumaya göreceksin eksi canim 4 gün var daha ha gayret
Canım biraz fazla olsa bile yeter 1 hafta icin ki sanmıyorum 2 olur heralde
akşama kadar iyiymiş canim , yaramaz insallah
Canım sakıncası yoksa liste ni gonderirmisin
Canım sevindim artı çıkmadığına ,cumaya eksi olursun insallah
Canım maşallah bide tuvalet olayı olsa kimbilir nasıl olurdu
Canım kendine oyle deme cumaya dusersin ins
valla abla sen bile böyle diyorsun,gerçekten inanilmaz dikkat etmemiz gerekiyo
100 g bişey değil cnm cumaya güzel bir eksi saki kaçamak yapma
Canım çok geçmiş olsun,sakin kendini salma dikat et
sevil lütfen birşeyler yolunda değil o zaman bence kan değerlerine de bi baktir
Mervecim cuma iyi bir eksiyle bekliyorum rakibem seni,bende regl döneminde olmama rağmen -200 um,sen kaçamak yapmadan devam et
Kuzum 1200 kal altına düşüncede verilmiyor,vücut sinyal veriyor yağları yakmiyor
inşallah canim çok guzel
Yesil cay,rezene onlarda bitki cayi bagirsak tembelligi yaparmi.Ben gunde bir bardak yesil cay bir bardak rezene iciyorum da.Form çaylar hafta 2-3 kez içelebilşr ama fazlası iyi değil
Bağırsak tembelliği yapar
Ben çok zor kilo veriyorum kaçamakda olmasa sporda yapsam haftada eksi bir kiloyu hiç görmedim. Bende şu üç ayda 80 in altına insem çok iyi olacak.Sende Hızlan canım bak geçerim yoksa seni, 80 in altına bi insem bayram yapıcam.
Gecmis olsun canim, seni son zamanlarda pek goremiyorumGunaydin kizlar.kizim.hasta 2 gundur gelemedim hala +200 um
Sevilcim dun cok kosturmustun bide yanlis hatirlamiyorsam lahana dolmasi yemistin ondan sislik olabilir.Merak etme cumaya kesin eksiye dusersinVallah cnm 1 ay önce bende öyle düşünüyodumda malesef öyle olmicak herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?