- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #139.101
İnşallah canım azimle inicez asagilara benimde ödemdir giden yavaşlar kilo vermem bende saşkınım nasıl gidiyor diye. Haftada 1 kilo normal fazlası zor bence.Ben çok zor kilo veriyorum kaçamakda olmasa sporda yapsam haftada eksi bir kiloyu hiç görmedim. Bende şu üç ayda 80 in altına insem çok iyi olacak.
sıl yapıyorsun canım bende yarın yapayım kendıme :)Motivasyonum çok düşük ama bugün detoks yapacagim yoksa 80 lerdrn kurtulamayacağım
Evet abla bendim icemeyen. Hafif yiyeyim yinede bugun. Lapa nasıl yapılıyor miktari filan nasıl ??Çok zorlanırsın cnm
Istersen perşembe sebze çorbası yada lapa yap
Şişliğe çok faydası oluyor
Senmiydin soğan kürünü içemeyen hatırlayamadım
Hem iştah kesiyomuş
Sabah öğle akşam 2 ceviz+1 b süt ve 1 muzla yapılıyor bn vazgectim hafif beslenecgim amana
sıl yapıyorsun canım bende yarın yapayım kendıme :)
Ben çok zor kilo veriyorum kaçamakda olmasa sporda yapsam haftada eksi bir kiloyu hiç görmedim. Bende şu üç ayda 80 in altına insem çok iyi olacak.[/QUOTE
sen mı ben mı kuzum ya cıldrıcam bunalıma gırdım ınankı ya
Burcucum hep dikkatimi çekiyor maşallah bebegin ne kadar guzel uyuyor seninle ki uyuyabiliyorsun..Kizim uyurken sporumu yaptim esimle kahvalti yptik smdi ev temizlicem ise baslayinca emin olun daha duzenli bir hayatim olacak kizlar boyle olmuo saldim iyice bigun 10 da bigun 11 de kalkiom ise baslayinca 5 bucukta ayaktayim 10 da yataktayim ins.
Sabah öğle akşam 2 ceviz+1 b süt ve 1 muzla yapılıyor bn vazgectim hafif beslenecgim ama
Ekmegi o kadar cok yemek yerine sebze turu seyleri daha fazla yesen daha güzel olmazmiki canimİyi akşamlar kızlar sabah 5 adet zeytin 2 kk peynir bir cAy bardaği süt 4 dilim tam buğday ekmeği domates salatalik yedim
Öğlen 5 ykkurufasulye 4yk pilav 4 adet kornişon bir bardak ayran bi dilim ekmek yedim (okuldayim kızlar menü buydu maalesef yemesem eve gelmeye dayanamam )
Ara öğünde salep içtim kalorisi ne bilmiyorum ama galiba adet olucam cnm tatlı istiyor
Akşam 6 kaşık karnabahar haşlanmış sarımsaklı yoğurt ile 3 dilim ekmek 4 kaşık salata yiyecem
Gecmis olsun guzel canimbugunku menum
sabah8.00 bır haslanmıs yumurta 5 zeytın bır ınce peynır yesıl cay
ogle 12.00 tavuk kanat 6 parca
16.00 bır orta boy elma
18.30 ıspanak yogurtlu 1 kepce mercımek corbası
acıkır ısem yogurt yerım :)
yarım saat tempolu yuruyus
1 bucuk lıtre su bugun ıdrar yollarımı usutmusum kotuyum ıcemıyorum usumekten
canım menu guzel ama kornısonu yemeseydın keske odem yaparİyi akşamlar kızlar sabah 5 adet zeytin 2 kk peynir bir cAy bardaği süt 4 dilim tam buğday ekmeği domates salatalik yedim
Öğlen 5 ykkurufasulye 4yk pilav 4 adet kornişon bir bardak ayran bi dilim ekmek yedim (okuldayim kızlar menü buydu maalesef yemesem eve gelmeye dayanamam )
Ara öğünde salep içtim kalorisi ne bilmiyorum ama galiba adet olucam cnm tatlı istiyor
Akşam 6 kaşık karnabahar haşlanmış sarımsaklı yoğurt ile 3 dilim ekmek 4 kaşık salata yiyecem
Nasıl olacak canim anlatirmisin dedim ama okudum sonradan tamam canim
Cumaya göreceksin eksi canim 4 gün var daha ha gayret
Canım biraz fazla olsa bile yeter 1 hafta icin ki sanmıyorum 2 olur heralde
akşama kadar iyiymiş canim , yaramaz insallah
Canım sakıncası yoksa liste ni gonderirmisin
Canım sevindim artı çıkmadığına ,cumaya eksi olursun insallah
Canım maşallah bide tuvalet olayı olsa kimbilir nasıl olurdu
Canım kendine oyle deme cumaya dusersin ins
valla abla sen bile böyle diyorsun,gerçekten inanilmaz dikkat etmemiz gerekiyo
100 g bişey değil cnm cumaya güzel bir eksi saki kaçamak yapma
Canım çok geçmiş olsun,sakin kendini salma dikat et
sevil lütfen birşeyler yolunda değil o zaman bence kan değerlerine de bi baktir
Mervecim cuma iyi bir eksiyle bekliyorum rakibem seni,bende regl döneminde olmama rağmen -200 um,sen kaçamak yapmadan devam et
Kuzum 1200 kal altına düşüncede verilmiyor,vücut sinyal veriyor yağları yakmiyor
inşallah canim çok guzel
ne yapıyorsun zeynepcım nasılsınSevilcim dun cok kosturmustun bide yanlis hatirlamiyorsam lahana dolmasi yemistin ondan sislik olabilir.Merak etme cumaya kesin eksiye dusersin
ewet canım dolma gunu yapmışız dunSpor su çok güzel öglen hariç hepsi çok güzel olmuş hatta. Bugün dolma günüymüş demek ki birkaç kişi dolma yemiş galiba.
Ekmegi o kadar cok yemek yerine sebze turu seyleri daha fazla yesen daha güzel olmazmiki canim
Yani aksam karnibahari daha cok ye ekmegi az bosuna karbon alma o kadar
Salep hic sevmem ama kalorisi yuksek sanirim
Gecmis olsun guzel canim
Canım diyetisyen tanıdığım var ekmek daha iyi dedi o yüzden ona güvenerek yiyorum çünkü aynı ama ekmek daha tok tutuyoEkmegi o kadar cok yemek yerine sebze turu seyleri daha fazla yesen daha güzel olmazmiki canim
Yani aksam karnibahari daha cok ye ekmegi az bosuna karbon alma o kadar
Salep hic sevmem ama kalorisi yuksek sanirim
Gecmis olsun guzel canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?