Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben çok zor kilo veriyorum kaçamakda olmasa sporda yapsam haftada eksi bir kiloyu hiç görmedim. Bende şu üç ayda 80 in altına insem çok iyi olacak.
İnşallah canım azimle inicez asagilara benimde ödemdir giden yavaşlar kilo vermem bende saşkınım nasıl gidiyor diye. Haftada 1 kilo normal fazlası zor bence.

Kizim uyurken sporumu yaptim esimle kahvalti yptik smdi ev temizlicem ise baslayinca emin olun daha duzenli bir hayatim olacak kizlar boyle olmuo saldim iyice bigun 10 da bigun 11 de kalkiom ise baslayinca 5 bucukta ayaktayim 10 da yataktayim ins.
Burcucum hep dikkatimi çekiyor maşallah bebegin ne kadar guzel uyuyor seninle ki uyuyabiliyorsun..
Gece 12 30 da iki saat sallayarak uyuttuk sabah 6 30 da kalkti gecede uc defa agladi kalktik orasi ayri simdiye kadarda yarim saat uyudu simdide uyutmaya çalışıyorum
Fazla uykuda kilo verdirmez az uykuda

İyi akşamlar kızlar sabah 5 adet zeytin 2 kk peynir bir cAy bardaği süt 4 dilim tam buğday ekmeği domates salatalik yedim
Öğlen 5 ykkurufasulye 4yk pilav 4 adet kornişon bir bardak ayran bi dilim ekmek yedim (okuldayim kızlar menü buydu maalesef yemesem eve gelmeye dayanamam )
Ara öğünde salep içtim kalorisi ne bilmiyorum ama galiba adet olucam cnm tatlı istiyor
Akşam 6 kaşık karnabahar haşlanmış sarımsaklı yoğurt ile 3 dilim ekmek 4 kaşık salata yiyecem

bugunku menum
sabah8.00 bır haslanmıs yumurta 5 zeytın bır ınce peynır yesıl cay
ogle 12.00 tavuk kanat 6 parca
16.00 bır orta boy elma
18.30 ıspanak yogurtlu 1 kepce mercımek corbası
acıkır ısem yogurt yerım :)
yarım saat tempolu yuruyus
1 bucuk lıtre su bugun ıdrar yollarımı usutmusum kotuyum ıcemıyorum usumekten

Ekmegi o kadar cok yemek yerine sebze turu seyleri daha fazla yesen daha güzel olmazmiki canim
Yani aksam karnibahari daha cok ye ekmegi az bosuna karbon alma o kadar
Salep hic sevmem ama kalorisi yuksek sanirim

Gecmis olsun guzel canim

canım menu guzel ama kornısonu yemeseydın keske odem yapar

canım bende bugun yarın regl olurum ondan sıs gıbıyım bugunde hıc bısey yıyemedım grıp ıyıce arttı iştahım gıttı inşallah meto durmaz

Ekmegi o kadar cok yemek yerine sebze turu seyleri daha fazla yesen daha güzel olmazmiki canim

Gecmis olsun guzel canim

canım haklısın bence ama dıyetısyenler cok fazla ekmek verıyor ılk baslarda arkadas belkı ondan tuketmıştır bıde ınsan ılk baslarda dıyetısyen lısteye ne yazsana onu yemeye kendını mecbur hıssedıyor zaman la menu secımıne alışır bence ama asıl olrak senınle aynı fıkırdeyım

Gecmis olsun guzel canim
Canım diyetisyen tanıdığım var ekmek daha iyi dedi o yüzden ona güvenerek yiyorum çünkü aynı ama ekmek daha tok tutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…