Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Arkadaşlar şu konuyu da oylarsanız çok sevinicem...

Arkadaşlar listeyi ekleyemiyorum..Ama eşlerinizi Buraya yazayım... Kura cekerek yaptım.. Herkes kaderine razı olsun

Demettuba83 = Hoppidicik

.

ALLAH ım bu kadar yemin ediyorum ilk eşlere bölücem die yazdığın yeri okuyunca dedim benim eşim hoppidicik olucak dieçok şaşırdım keşke başka bişey isteseymişim o anhoppicik hadi hoppa hoppa:89::89:motivasyona başlayalım

Oylama sonuçları:

Mütedeyyin: EVET
Demettuba83:
Hoppidicik:
Soffty:
Fangy:
Fitsema:
Fadime02:
Arseda:
Duyguzeyno:
Cicikizsinem:

kurallar muthiş kıtap okumayı severım ve vaktım oldukçada okurum günlük 2 lt su tüketmeye çalışıyorum ama bazen su içtikçe midem bulanıyo bazende içtikçe içesim geliyor spor olayı hafta üç gün dışardayım eve gelınce anca evımın işini yapıyorum çocugu okula ben goturup getırıyorum sporu bu üç gun dısında yapabılırım herhalde:26nun dışında şu anket olayı eger yarışmacı İZİNalark gitmişse vegeldıgınde kılosu fazla veya eksıkse bunlar bolunmelı ona gore hesaplama yapılmalı
yani evet diyorum
bu arada ben eşimi çok sevdim:))))))))))))))

:)) o zaman arkadaşlar birde spor yapıp yapamayacıgızı,yapacaksanız ne kadar yapacagınızı ve içtiğiniz su miktarını da yazın...
Bu arada kızlar şöyle birşeyde söylemek istiyorum.Uykudan kalkarkalmaz sabah bir bardak su ve kahvaltıdan önce bir meyve yemenizi tavsiye ediyorum... Bunuda yapabilirsek süper oalcak...
soffty eşim benim

melekim kaptanım ya şu kuralları madde madde a,b,c gibi yazsan daha makbul olur ben print alıcam evde de bulunsun die her yere yapıştırıcamda bide ben çok motive oldum yaa

GÜNCELLEMEDİR

Oylama sonuçları:

Mütedeyyin: EVET
Demettuba83: EVET
Hoppidicik:
Soffty: EVET
Fangy:
Fitsema:
Fadime02: EVET
Arseda:
Duyguzeyno:
Cicikizsinem:

melekim kaptanım ya şu kuralları madde madde a,b,c gibi yazsan daha makbul olur ben print alıcam evde de bulunsun die her yere yapıştırıcamda bide ben çok motive oldum yaa

TAMAM YAPARIM.. MÜSAİT Bİ ZAMANIMDA.. SU AN COK YOGUNUM :)) Akşama yapabilirim...

arkadaşlar kitap konusunda herkes yarın bi kitap alıp baslamıs olsun tamammı

bu arada bu hafta ne kadar kilo vermeyi hedefledigğinizde yazın.. not alayrum da... :))

Hanımlar kumbara modelinden bahsetmek istiyorum sizlere.
Bilerek ya da bilmeyerek uyguladığımız bir yöntem bir bakıma.
İzlenecek adımlar şöyle:

1- Günlük harcadığın kalori miktarını hesaplıyorsun.
2- Günlük ne kadarlık bir kısıtlamaya gideceğine karar veriyorsun.
3- Günlük kalori miktarını 7 günle çarpıyorsun.
4- Çıkan sonuç senin kumbarandaki paran oluyor. 1 hafta boyunca bu kaloriyle idare edeceksin, ister 1 gün 4000 kalori ertesi gün 800 kalori alrsın, istersen tasarruflu bir şekilde harcarsın.

Örnek:

Benim günlük ortalama kalori ihtiyacım 1800 kalori ( 1. adım)
300 kalorilik bir kısıtlamaya gidiyorum = 1500 kalori ( 2. adım)
1500 x 7 = 10500 haftalık bonusum (3. adım)
1 hafta boyunca her gün aldığım kalori miktarını bu toplam bonustan düşüyorum. Mesela bugün 4000 kalori aldım diyelim, diğer 6 gün için 6500 kalorilik bonusum kalmış oluyor.

Bu şekilde " nasılsa kaçamak yaptım, hadi bütün diyet güme gitsin " psikolojisine girmiyorsunuz. Nasılsa telafi için önünüzde ekstra ekstra günler oluyor. Ben bu yöntemi çok seviyorum, hem beni motive ediyor

Kızlar şimdi çıkyorum.yemek yicemm daha :)) hadi öptüm sizi... söylediklerimi unutmayın

şu kalori işini dünden beri bende yapıyorum nette bı sıtey uye oldum benım yerıme kalorı gunlugu tutuyo

slm kızlar nasılsınız yeni kurallar gelmiş şöylebir göz attım hadi hayırlısı iyice okuyayımm vericez inşlhh kilolarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…