- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.921
Arkadaşlar birde bi anket var.. Oylama yapmanız gerekiyor.. Konuyu okuyup evet yada hayır oyunuzu kullanın...
Hanımlar bir konuyu sizin oyunuza sunmam gerekiyordu, o yüzden rahat edemedim, koşa koşa geldim :)
OYLAMA KONUSU : Yarışmanın herhangi bir etabında izin alarak ayrılan ve daha sonra geri dönen bir yarışmacı,
- Kilo vererek geri dönerse verdiği kilo etap sayısına bölünüyordu.
ÖRN: 3 etaptır yokum, 9 kilo verdim, 9 değil de 3 kilo vermiş kabul ediliyorum.
- Kilo alarak dönerse hiçbir şekilde kilosu bölünmüyordu.
ÖRN: 3 etaptır yokum, 9 kilo aldım, listeye de 9 kilo olarak yansıyor.
Verilen kilonun bölünmesinin gerekçesi olarak, yarıştan hiç ayrılmamış ve o hafta birinciliği hak etmiş birinin geri dönen kişi nedeniyle birinciliği alamaması ve bunun yaratacağı mora kaybı gösteriliyor.
ÖRN: Ben yarışmadan ayrılmadım, bu hafta da 1 kilo vererek 1. oluyorum ama Elif geliyor, 3 etaptır yarışta yok, 3 kilo vermiş ve kilosu bölünmezse hopp 1. oluveriyor.
Alınan kilonun bölünmemesinin nedeni olarak da kilo alarak geri dönen kişinin kendini kötü hissetmesi, takımına karşı sorumlu hissetmesi hedeflenmiş.
ÖRN: Biz takımca bu hafta çabaladık, kilo verdik, belki de derece elde edeceğiz ama Elif 3 etaptır yok, kiloları almış ve onun aldığı 3-5 kilo bölünmediği için biz direkt sonuncu oluyoruz.
Özetle, benim karşı çıktığım nokta; bir üyenin takımına karşı sorumluluğunu yerine getirmemesinden dolayı tüm bir takımın cezalandırılmasının yanlış olduğudur. Ayrıca bir eşitlik olmalı, ya hem alınan hem de verilen kilo bölünmeyecek ya da her ikisi de bölünecek.
SİZDEN RİCA ETTİĞİM
Takımların genelinde takım kaptanından etkilenme, onun kararına uyma eğilimi görüyorum, üstelik bunu sorgulamadan yapıyor, kendi düşüncelerini/ iradelerini ortaya koyamıyorlar. O zaman bu oylamanın ne anlamı kaldı?
Ben bizim takımdaki her bir üyenin kimseden etkilenmeden sadece kendi düşüncesine göre oylama yapmasını istiyorum. Benim ya da bir başkasının görüşünden bağımsız olarak.
SORU ŞUDUR:
Kilo alıp da geri dönen üyenin aldığı kilolar etap sayısına bölünsün mü?
Bölünmesin diyorsanız : HAYIR
Bölünsün diyorsanız : EVET
YAŞASIN DEMOKRASI
Arkadaşlar listeyi ekleyemiyorum..Ama eşlerinizi Buraya yazayım... Kura cekerek yaptım.. Herkes kaderine razı olsun
Demettuba83 = Hoppidicik
.
arkadaşlar Kardeş takımımız 8. takım.. Onlarla hep muhabbet acısından hemde rekabet acısından iç içe olacagız :))
melekim kaptanım ya şu kuralları madde madde a,b,c gibi yazsan daha makbul olur ben print alıcam evde de bulunsun die her yere yapıştırıcamdabide ben çok motive oldum yaa
:)) o zaman arkadaşlar birde spor yapıp yapamayacıgızı,yapacaksanız ne kadar yapacagınızı ve içtiğiniz su miktarını da yazın...
Bu arada kızlar şöyle birşeyde söylemek istiyorum.Uykudan kalkarkalmaz sabah bir bardak su ve kahvaltıdan önce bir meyve yemenizi tavsiye ediyorum... Bunuda yapabilirsek süper oalcak...
soffty eşim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?