Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın canlar
Kusura bakmayın bikaç gündür pek yorum yapamıyorum
Hep eve gir çık oluyor

Sorduğunuz için sağolun
Çocuğun ateşi bi iniyor bi çıkıyor
Eğer bu gece çıkmadıysa belki çıkarlar bugün
Oğlumda bugün işe gitti o yüzden geline yiyecek bişeyler götürcem birazdan
Hastanede vermiyolar

Gunaydinlar canlar
Bugun kontrolumuz var bakalim neler eklenicek oglumun ve benim listeme
Avm ye gidip dolasicaz ordan anneme
Siki bir kahvalti yaptim acikmamak disarda herseye saldirmamak icin hoş saldirsamda yiyemiyorum ya neyse :)
Inşallah herşey yolunda gider cnm

Kız bu durum sana biraz yaradı heralde
En azından kaçamak riski olmuyor

Geçmiş olsun ablacım.

Canm açıkcası önceleri bende senin gibi düşünüyordum ama ben sadece diyet değil bir yaşam tarzı oturtmak istiyorum.benim eşim eve 19-19.30 arası gelir ve beraber yemek yememizi ister. Zayıflayana kadar erken saatte yesem bile illaki geri eşimle yemeye başlayacağız o Zaman tekrar kilo alacağım.

Geçmiş olsun ablacığım

Kızlar günaydın çok kötü Bi gece geçirdik dün gece başım yanmaya vücudum titremeye başladı bizde acile gittik iğne yapıldı ilaç verdi doktor. Bademciklerim de fena yutkunamıyorum. Annemde kalıyorum kızıma o bakıyor ben yatıyorum Siz napıyosunuz Nasıl gidiyor

geçmiş olsun canım.. aynısı bende olmuştu 2 hafta önce çok kötü bol bol dinlen dikkat et kendine

Geçmiş olsun canım şimdi nasilsin

Gunaydinlar canlar
Bugun kontrolumuz var bakalim neler eklenicek oglumun ve benim listeme
Avm ye gidip dolasicaz ordan anneme
Siki bir kahvalti yaptim acikmamak disarda herseye saldirmamak icin hoş saldirsamda yiyemiyorum ya neyse :)
Diyetisyene mi gidiyorsunuz. Canim oğlununda mi kilo problemi var.

Cancazim şöyle yaparsın erken zamanda yemeğini yersin esinle de oturur salata yoğurt kenardan köşeden otlanirsin olmaz mı. Biz 5 gibi yiyoruz genelde haftasonları sarkıyor saat ben yine erken yiyorum ama eşim ve çocuklar yerken masada olmadı bi çay alıyorum kendime orda bulunuyorum.

Çok geçmiş olsun dinlenmeden geçmiyor canım bol bol istirahat et.

Canim cok gecmis olsun,annen sana guzelce bakar bir an once iyilesirsin insallah.

Ben de ogle arasi okuldan eve gectim yemek yiyip tekrar okula gidicem:)

Merhaba kızlar iki gündür feci bi baş ağrım var bir türlü geçmedi çok kötü bi ağrı yaa :-(

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Inşallah herşey yolunda gider cnm

Kız bu durum sana biraz yaradı heralde
En azından kaçamak riski olmuyor
Inşallah abla
Sizde saglikla getirin kuzuyu evinize

Evet valla yalan degil tatlu krizim oldugu zaman en azindan bi iki bisküvi atardim agzima ama simdi cekmeceyi açıp bakip bakıp kapatıyorum yine cok şükür kuru meyve yiyebiliyorum
Gecmis olsun canim dikkat et maske kullan cocuga gecmesin
Bol bol ilik caylar ic

Hayır tatlım oglum daha 6 aylik sut urunleri vs.. vs....seylere alerjisi var bende emzirdigim icin diyetteyim 2 aydir
Alerji doktoru yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…