- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #139.201
Tatlım yeni başlayanlara böyle şeyler önermiyoruzya acaba corba dıyetı falan mı yapsam cok sıs hıssedıyorum kendımı kızlar bunaldım valla
anladım abalacım oyle yapayım o zaman bı hafıflemek ıstıyorum artık :))Tatlım yeni başlayanlara böyle şeyler önermiyoruz
Istersen akşamları çorba salata Yoğurt yapabilirsin
Inşallah herşey yolunda gider cnmGunaydinlar canlar
Bugun kontrolumuz var bakalim neler eklenicek oglumun ve benim listeme
Avm ye gidip dolasicaz ordan anneme
Siki bir kahvalti yaptim acikmamak disarda herseye saldirmamak icin hoş saldirsamda yiyemiyorum ya neyse :)
Geçmiş olsun ablacım.Günaydın canlar
Kusura bakmayın bikaç gündür pek yorum yapamıyorum
Hep eve gir çık oluyor
Sorduğunuz için sağolun
Çocuğun ateşi bi iniyor bi çıkıyor
Eğer bu gece çıkmadıysa belki çıkarlar bugün
Oğlumda bugün işe gitti o yüzden geline yiyecek bişeyler götürcem birazdan
Hastanede vermiyolar
Canm açıkcası önceleri bende senin gibi düşünüyordum ama ben sadece diyet değil bir yaşam tarzı oturtmak istiyorum.benim eşim eve 19-19.30 arası gelir ve beraber yemek yememizi ister. Zayıflayana kadar erken saatte yesem bile illaki geri eşimle yemeye başlayacağız o Zaman tekrar kilo alacağım.Dene canim normal patates gibi dogruyosun ,sogan,havuç,koyarsan az salça yada domates,istersen portakal suyuda sık piserken lezzetli geliyo bana çeşit oluyo
Canım bunda var ya akşamı biraz önemi alsan,tabi çok dengeli ama çünkü akşam ne kadar erken yenirse o kadar iyi,bu hafta böyle dene sonuca göre haftaya alirsin yada
Geçmiş olsun ablacığımGünaydın canlar
Kusura bakmayın bikaç gündür pek yorum yapamıyorum
Hep eve gir çık oluyor
Sorduğunuz için sağolun
Çocuğun ateşi bi iniyor bi çıkıyor
Eğer bu gece çıkmadıysa belki çıkarlar bugün
Oğlumda bugün işe gitti o yüzden geline yiyecek bişeyler götürcem birazdan
Hastanede vermiyolar
Geçmiş olsun ablacım.
Teşekkür ederim canlarGeçmiş olsun ablacığım
günaydınlar herkese :)hıc sorma canım ya dun eve gıttım hastalandım hatak dosektım resmen kat kat gıyındım bıraz daha ıyıyım bugun ama
geçmiş olsun canım.. aynısı bende olmuştu 2 hafta önce çok kötü bol bol dinlen dikkat et kendineKızlar günaydın çok kötü Bi gece geçirdik dün gece başım yanmaya vücudum titremeye başladı bizde acile gittik iğne yapıldı ilaç verdi doktor. Bademciklerim de fena yutkunamıyorum. Annemde kalıyorum kızıma o bakıyor ben yatıyorumSiz napıyosunuz Nasıl gidiyor
Geçmiş olsun canım şimdi nasilsinKızlar günaydın çok kötü Bi gece geçirdik dün gece başım yanmaya vücudum titremeye başladı bizde acile gittik iğne yapıldı ilaç verdi doktor. Bademciklerim de fena yutkunamıyorum. Annemde kalıyorum kızıma o bakıyor ben yatıyorumSiz napıyosunuz Nasıl gidiyor
Teşekkür ederim canlar
Benim çıkmam gerekiyor sonra görüşürüz
Diyetisyene mi gidiyorsunuz. Canim oğlununda mi kilo problemi var.Gunaydinlar canlar
Bugun kontrolumuz var bakalim neler eklenicek oglumun ve benim listeme
Avm ye gidip dolasicaz ordan anneme
Siki bir kahvalti yaptim acikmamak disarda herseye saldirmamak icin hoş saldirsamda yiyemiyorum ya neyse :)
Cancazim şöyle yaparsın erken zamanda yemeğini yersin esinle de oturur salata yoğurt kenardan köşeden otlanirsin olmaz mı. Biz 5 gibi yiyoruz genelde haftasonları sarkıyor saat ben yine erken yiyorum ama eşim ve çocuklar yerken masada olmadı bi çay alıyorum kendime orda bulunuyorum.Canm açıkcası önceleri bende senin gibi düşünüyordum ama ben sadece diyet değil bir yaşam tarzı oturtmak istiyorum.benim eşim eve 19-19.30 arası gelir ve beraber yemek yememizi ister. Zayıflayana kadar erken saatte yesem bile illaki geri eşimle yemeye başlayacağız o Zaman tekrar kilo alacağım.
Çok geçmiş olsun dinlenmeden geçmiyor canım bol bol istirahat et.Kızlar günaydın çok kötü Bi gece geçirdik dün gece başım yanmaya vücudum titremeye başladı bizde acile gittik iğne yapıldı ilaç verdi doktor. Bademciklerim de fena yutkunamıyorum. Annemde kalıyorum kızıma o bakıyor ben yatıyorumSiz napıyosunuz Nasıl gidiyor
Canim cok gecmis olsun,annen sana guzelce bakar bir an once iyilesirsin insallah.Kızlar günaydın çok kötü Bi gece geçirdik dün gece başım yanmaya vücudum titremeye başladı bizde acile gittik iğne yapıldı ilaç verdi doktor. Bademciklerim de fena yutkunamıyorum. Annemde kalıyorum kızıma o bakıyor ben yatıyorumSiz napıyosunuz Nasıl gidiyor
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineKızlar günaydın çok kötü Bi gece geçirdik dün gece başım yanmaya vücudum titremeye başladı bizde acile gittik iğne yapıldı ilaç verdi doktor. Bademciklerim de fena yutkunamıyorum. Annemde kalıyorum kızıma o bakıyor ben yatıyorumSiz napıyosunuz Nasıl gidiyor
Inşallah ablaInşallah herşey yolunda gider cnm
Kız bu durum sana biraz yaradı heralde
En azından kaçamak riski olmuyor
Gecmis olsun canim dikkat et maske kullan cocuga gecmesinKızlar günaydın çok kötü Bi gece geçirdik dün gece başım yanmaya vücudum titremeye başladı bizde acile gittik iğne yapıldı ilaç verdi doktor. Bademciklerim de fena yutkunamıyorum. Annemde kalıyorum kızıma o bakıyor ben yatıyorumSiz napıyosunuz Nasıl gidiyor
Hayır tatlım oglum daha 6 aylik sut urunleri vs.. vs....seylere alerjisi var bende emzirdigim icin diyetteyim 2 aydirDiyetisyene mi gidiyorsunuz. Canim oğlununda mi kilo problemi var.
Cancazim şöyle yaparsın erken zamanda yemeğini yersin esinle de oturur salata yoğurt kenardan köşeden otlanirsin olmaz mı. Biz 5 gibi yiyoruz genelde haftasonları sarkıyor saat ben yine erken yiyorum ama eşim ve çocuklar yerken masada olmadı bi çay alıyorum kendime orda bulunuyorum.
Çok geçmiş olsun dinlenmeden geçmiyor canım bol bol istirahat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?