- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #139.221
Anladım canım hersey çocuklar için.Inşallah abla
Sizde saglikla getirin kuzuyu evinize
Evet valla yalan degil tatlu krizim oldugu zaman en azindan bi iki bisküvi atardim agzima ama simdi cekmeceyi açıp bakip bakıp kapatıyorum yine cok şükür kuru meyve yiyebiliyorum
Gecmis olsun canim dikkat et maske kullan cocuga gecmesin
Bol bol ilik caylar ic
Hayır tatlım oglum daha 6 aylik sut urunleri vs.. vs....seylere alerjisi var bende emzirdigim icin diyetteyim 2 aydir
Alerji doktoru yani :)
Ben malesef 3-4 gündür tık yok bugün zorlu cam kendimi akşam vakit ayırmam gerekBant açılışını yaptım biraz önce uzun bir aradan sonra. Spor yapmayan var mı
Güzel olmuş canimMrb arkadaşlar bi yas vardı oraya gittik o yüzden geç yazıyorum
Cevizli su
Sabah 8.30
Yarım simit
1 bardak yağsız süt
1 yumurta
Öğle 12.30
Yarım kase mercimek çorbası
1 kb az yağlı peynir
Ara 17.20 türk kahvesi
Akşam 18.30
Fırında balık yağsız tuzsuz
Bol salata
2lt suya tamamlayacam
30 dk yuruyus
çok güzel canim cuma güzel bir eksi göreceksinselam kızlar ıyı geceler benım menude gec kaldı ama mısafırım war onlar yattı bende geldım
SABAH 09.30 3 GUN KURUSU KAYISI 1 BARDAK SUT
OGLEN 12.44 1 DILIM CVDR EKMEGI 3-4 DILIM PEYNIR BOL MAYDANOZ DEREOTU YESILCAY
AKSAM 18.30 1 KASE MERCIMEK CORBASI 1 TABAK SALATA 2-3 PARCA YEMEGIN ICINDEKI TAVUK
SU 3 LT
SPOR SABAH 2 MIL LESIE 100 IP AKSAM ZOR BELA 2 MIL LESIE OGLEN TEMIZLIK YEMEK DERKEN HIŞIM CIKTI
ooohhh süper olmuşBen geldim kızlar. Misafirimi gönderdim mini sporumu yaptım geldim.
30 sağ sol orta toplam 90 mekik sıkıştırmalarla beraber
50 yarım şınav
40 squat
Bide yanlara eğilme sağ sol toplam 40 kere
geçmiş olsunhıc sorma canım ya dun eve gıttım hastalandım hatak dosektım resmen kat kat gıyındım bıraz daha ıyıyım bugun ama
ablacim yorucu allah yardımcınız olsunGünaydın canlar
Kusura bakmayın bikaç gündür pek yorum yapamıyorum
Hep eve gir çık oluyor
Sorduğunuz için sağolun
Çocuğun ateşi bi iniyor bi çıkıyor
Eğer bu gece çıkmadıysa belki çıkarlar bugün
Oğlumda bugün işe gitti o yüzden geline yiyecek bişeyler götürcem birazdan
Hastanede vermiyolar
geçmiş olsun canim sende soğuk aldın sanirimKızlar günaydın çok kötü Bi gece geçirdik dün gece başım yanmaya vücudum titremeye başladı bizde acile gittik iğne yapıldı ilaç verdi doktor. Bademciklerim de fena yutkunamıyorum. Annemde kalıyorum kızıma o bakıyor ben yatıyorumSiz napıyosunuz Nasıl gidiyor
aynen canim bende erken yiyorum ama sofrada onlarla oturuyorum çocuğa yardım ediyorum bişey yemiyorum ama oturuyorum yinedeCancazim şöyle yaparsın erken zamanda yemeğini yersin esinle de oturur salata yoğurt kenardan köşeden otlanirsin olmaz mı. Biz 5 gibi yiyoruz genelde haftasonları sarkıyor saat ben yine erken yiyorum ama eşim ve çocuklar yerken masada olmadı b
eyvaahhh kizlar çok kötü,sana da geçmiş olsun canimMerhaba kızlar iki gündür feci bi baş ağrım var bir türlü geçmedi çok kötü bi ağrı yaa :-(
ıse yarıyor mu canım cok ıstahlıyım ben bu aralar yagünaydınlar herkese :)
canım cevizli suyu istahı kessin bide sindirim için içiyorum
Aynen Burcum ben de okuldan geldim 45 dk yurudum,yemegimi ayarladim daha yeni oturmaya firsatim oldu sanirim ben de bir kahveyi hakettimEet kizlar spor yapildi ev temizlendi 1.5 litre su icildi herhalde bi keyif kahvesini hakettim buyrun gelin kizlar
Bu arada yeni gelen arkadaslar hisgelmisler ben burcu 24 yasimdayim hemsireyim 6 aylik bir kizim.var aralik ayinda katildim ama cok.bi ilerleme kaydededim cunlu adapte olamadim bi turlu diyete filan bide evde olmabin verdigi bunalim olustu
2012 senesinde yine kk ile 5 ayda 20 kilo verdim 79 dan 59 a dustum evlendikten sonra 68 ile hamile kaldim 84 ile doguma gittim yaklasik.76 kilo ile buraya basladim tamamen girtlaga duskun abur cubuf olmasada ekmegi az kacirdim mi kilo veremeyen bir insanim ins. Kizimin dogum gunune kadar citir olmak istiyorum
Ise yariyorsa ben de yapayim bende de istah cok:)ıse yarıyor mu canım cok ıstahlıyım ben bu aralar ya
aslında beyninde bitir ama oluyor dene istersen yarınaıse yarıyor mu canım cok ıstahlıyım ben bu aralar ya
Hos bulduk. Bir kez yapmışsın yine yaparsın eminim.Eet kizlar spor yapildi ev temizlendi 1.5 litre su icildi herhalde bi keyif kahvesini hakettim buyrun gelin kizlar
Bu arada yeni gelen arkadaslar hisgelmisler ben burcu 24 yasimdayim hemsireyim 6 aylik bir kizim.var aralik ayinda katildim ama cok.bi ilerleme kaydededim cunlu adapte olamadim bi turlu diyete filan bide evde olmabin verdigi bunalim olustu
2012 senesinde yine kk ile 5 ayda 20 kilo verdim 79 dan 59 a dustum evlendikten sonra 68 ile hamile kaldim 84 ile doguma gittim yaklasik.76 kilo ile buraya basladim tamamen girtlaga duskun abur cubuf olmasada ekmegi az kacirdim mi kilo veremeyen bir insanim ins. Kizimin dogum gunune kadar citir olmak istiyorum
Dünden beri çok Üşüyorum ve canım sıcak şeyler istiyor.
8:30 akşamdan suya koyduğum 2 gün kurusu
Sabah 9
1 kase tarhana çorbası
2 ceviz
Saat 13:30
Sütlü şekersiz nescafe
Saat 16:45
Yeşil mercimek çorbası 1 kepçe
Kabak gra ten
Yoğurt
8 bardak su
Su daha içerim en az 6 bardak.
Aksam 2 mil leslie yapmaya planlıyorum yada yürüyüş üşümek ten vazgecersem. Yarın Dr a gidip kan değerlerime baktıricam.
Hos bulduk. Bir kez yapmışsın yine yaparsın eminim.
Usudüğüm için çorba içtim yoksa yumurta peynir yesillik mutlaka yiyorum ama çorba içtiğim için yemedim. Ben fırında yapıyorum Kabakları hasladım üstüne tavuk üstünede normalde başamel sos döküyorum ama diyette olduğum için sadece kaşar koyup fırına verdim. Çok hafif bi tarif.Canim graten kizartma degil dimi
Kan degerlerinde sknti olabilir ama genelde havalar dengesiz ondanda olabilir bence bi nane limon filan ic bide sabah yumurta ve peynir gibi proteinler koymaya calis canm
Gayet güzel benceDünden beri çok Üşüyorum ve canım sıcak şeyler istiyor.
Sabah 9
1 kase tarhana çorbası
2 ceviz
Sütlü şekersiz nescafe
Kabak gra ten
Yoğurt
8 bardak su
Aksam 2 mil leslie yapmaya planlıyorum yada yürüyüş üşümek ten vazgecersem. Yarın Dr a gidip kan değerlerime baktıricam.
Kabaktaki kaşar olmasaymis keşke onun dışında güzel menüDünden beri çok Üşüyorum ve canım sıcak şeyler istiyor.
Sabah 9
1 kase tarhana çorbası
2 ceviz
Sütlü şekersiz nescafe
Kabak gra ten
Yoğurt
8 bardak su
Akşam ekmek olmasa iyi olurmuş canımSabah 12.00
1 sahanda yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalik biber
Sekersiz cay
Ara 15.00
1 sade turk kahvesi
2 ceviz
5 findik
Aksam 18.00
1 kase tarhana
5 yk zeytinyagli taze fasulye
1 kase yogurt
Salata
1 loa ekmek
3 litre su
3 mil leslie
Acikirsam yogurt yerim yada sut icerim kizlar
Ah bu tatlı krizi bende zor tutuyorum kendimi iki gündürİyi akşamlar kızlar bende menümü yazayım
Sabah 9.30 da suyla bir ceviz
10.30
Bi yumurtayı oğlumla bölüştük
Yarım köz kapya
Çok az beyaz peynir
Bi tane üçgen peynir
Bir zeytin
Yarım dilim çavdar
2.30
İki tane pirinç patlağı (avuç içim kadar 70 kalori)
3.30
Tatlı krizim tuttu yarım halley
6.30
Bi kase mercimek çorbası
Bi tabak kabak yemeği kıymalı
Salata yoğurt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş daha yapıcam yapınca yazarım
Su 2 lt şimdilik
Güzel menü canım ekmeği nasıl yapiyosunCevizli su
Sabah 8.30
1bardak süt
12.30 öğle
Sabah kahvaltı yapmadığım için
1 haşlanmış yumurta
3 yemek kaşığı yulaf kepegiyle yaptığım ekmek
3ceri domates
1salatalik
1,5 kibrit kutusu peynir
3tane zeytin
19.00 akşam
Bir bütün tavuk butu (
Bol yesillikli salata
1lt su içtim 2ye tamamlarim
Yürüyüş yapamadım yağışlı burası lessi 3 yapacam
Bu mevsimde ben de cok usuyorum canim kansizlik olabilir, menunde guzel:)Dünden beri çok Üşüyorum ve canım sıcak şeyler istiyor.
Sabah 9
1 kase tarhana çorbası
2 ceviz
Sütlü şekersiz nescafe
Kabak gra ten
Yoğurt
8 bardak su
Bence bu menuyle acikmassin gayet saglikli ve guzel.Sabah 12.00
1 sahanda yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalik biber
Sekersiz cay
Ara 15.00
1 sade turk kahvesi
2 ceviz
5 findik
Aksam 18.00
1 kase tarhana
5 yk zeytinyagli taze fasulye
1 kase yogurt
Salata
1 loa ekmek
3 litre su
3 mil leslie
Acikirsam yogurt yerim yada sut icerim kizlar
Menun cok guzel canim tabiki halley olmamis.İyi akşamlar kızlar bende menümü yazayım
Sabah 9.30 da suyla bir ceviz
10.30
Bi yumurtayı oğlumla bölüştük
Yarım köz kapya
Çok az beyaz peynir
Bi tane üçgen peynir
Bir zeytin
Yarım dilim çavdar
2.30
İki tane pirinç patlağı (avuç içim kadar 70 kalori)
3.30
Tatlı krizim tuttu yarım halley
6.30
Bi kase mercimek çorbası
Bi tabak kabak yemeği kıymalı
Salata yoğurt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş daha yapıcam yapınca yazarım
Su 2 lt şimdilik
Canim seninle tanistikmi bilmiyorum bu ara katilan cok kisi oldu aramiza hosgeldin.Ben uc aydir burdayim 9 kilo verdim hedefim 7-8 kilo daha vermekCevizli su
Sabah 8.30
1bardak süt
12.30 öğle
Sabah kahvaltı yapmadığım için
1 haşlanmış yumurta
3 yemek kaşığı yulaf kepegiyle yaptığım ekmek
3ceri domates
1salatalik
1,5 kibrit kutusu peynir
3tane zeytin
19.00 akşam
Bir bütün tavuk butu (
Bol yesillikli salata
1lt su içtim 2ye tamamlarim
Yürüyüş yapamadım yağışlı burası lessi 3 yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?