Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yer elmasinin yemegini ilk defa duyuyorum ilginc geldi.Menun de gayet dengeli canim afiyet olsun.
Menüm
Sabah09:40
1 b süt
2 ceviz

Öğle 12:00
1 salatalık
2 ceviz

Ara neskafe

Akşam, 18:00
4 etli lahana sarması
2 activia

Su1.5
Spor,henüz yok
Canim dun de yemistin lahana sarmasini ve dunde suyun azdi

Sabah 8
yumurta
1 kk peynir
tere domates
Yeşil çay

Saat 13
1 bardak süt
2 gün kurusu

Saat 18
1 kepçe tarhana
1 küçük tabak ıspanak
1 küçük kase yoğurt

Su 12 bardak
Spor malesef
Menun guzel canim keske spor da yapabilseydin.
Menun cok iyi rakibem:)

Kızlar bugünkü menüm
Sabah 10.00 1 KK peynir 1 haş. Yumurta domates salatalık 5 zeytin 1 dilim tb
Ara 2 Mekke hurması
Öğle 14.00 200 gr haşlanmış tavuk 2 bardak ayran
Ara 2 ceviziçi 1 portakal yarım elma
Akşam 19.30 1 porsiyon et köfte 1 bardak ayran domates söğüş
Arayı 22.00 de yapıcam 1 bardak sütüm var
Su 2 lt
Spor yok

Ya kızlar tlc de zayıflamaya çalışan bi bayan program yapıyor " my big fat fabouls life" diye gayri ihtiyari tv de o varmış oğlum geldi evet doğru tercih sana uygun bi program anne dedi
Yaa aglanir gercekten, benimkide anne senin karnında bebek var diyo,oglum bebek çıktı artık bebek yok bu gobek diyorum o da senin gobusunde çok büyük anne diyo 3 yaşında bide

Menüm
1 b süt
2 ceviz

1 salatalık
2 ceviz

Ara neskafe

4 etli lahana sarması
2 activia

Su1.5
Spor,henüz yok
Ponicim çok az gerçekten ,sabah öğle kendini çok kasmissin akşam sarma yemissin,dengesiz bide ,sebze yemeği ye öğlen akşam,vücudu şaşırtmak için sabah yeter

Yer elmasinin yemegini ilk defa duyuyorum ilginc geldi.Menun de gayet dengeli canim afiyet olsun.
Dene canim normal patates gibi dogruyosun ,sogan,havuç,koyarsan az salça yada domates,istersen portakal suyuda sık piserken lezzetli geliyo bana çeşit oluyo
Canım bunda var ya akşamı biraz önemi alsan,tabi çok dengeli ama çünkü akşam ne kadar erken yenirse o kadar iyi,bu hafta böyle dene sonuca göre haftaya alirsin yada

ablacim benim vucutta oyle hemen alsam diye bakiyor aman dikkat emeklerin zayi olmasin.

Gunaydin kizlar.kizim.hasta 2 gundur gelemedim hala +200 um
gecmis olsun canim cumaya eksi gelir.

Canım tebrikler nasıl bir kilo vermedi boyle
tuaf bir metabolizma var hemen alip hemen verebiliyorum.

Sabah öğle akşam 2 ceviz+1 b süt ve 1 muzla yapılıyor bn vazgectim hafif beslenecgim ama
Canim sen yediklerine dikkat et yaptigin kucuk kacamaklar bence seni geriye atiyor mesela dolma gibi.
Bizde 4 mayisda ucuyoruz allah nasip ederse o zamana kadar hedefim bes kilo daha vermek bakalim
insallah tatli rakibim

canim saatleriyle ve alt alta yazarsan iyi olur.canim bende 110 la basladim ve daha once diyetisyenede gittin bu meju abartili bence.vucut yedikce kan sekeri artar ve yemek ister.sabah 4 dilim ekmek cok cok fazla.onu 4 yapip digerlerini kk hesabi yapmak mantikli degil.bence peynirini cok yiyebilirsin yesillik domates yumurta zeytin.sut bol ic.oglene kornison zaten olmamis.ama pilavla ekmekte hic olmamis.salebj es geciyorum zaten hazir degilse sekersiz sorun yok ama hazirsa uzgunum.aksam salatayi yemegi kasik hesabi yapmana gerek yok.ekmek yeme daha iyi.unutma tatlim yedikce nefis aziyor ve hep aklin sirada ne yesemde kaliyor.beynini sen yonet yeter.tatli krizin olursa yogurtla kuru meyve tuket ama anartili olmasin.

gecmis olsun tatlim gayet guzel.

Sabah 09 30
Bir kase mercimek çorbası
Bi dilim tb ekmegi

Ara turk kahvesi

Ogle 14 00
Bi tabak pazi kavurma

Ara bir incir iki kayisi

Aksam 19 00
Bi tabak ispanak yemegi
Bi dilim tb ekmegi

Su 2,5 lt 40 dk yuruycem esim gelincw inşallah
gayet guzel cancagizim.

dolma biberi gormeyince guzel karbonu tartidan sonra aliyorduk canim.

asure nedir yaaaaaa.yakismismi seker.ama akili kadinsin cezani kendin kesmissin.

Sabah 8
yumurta
1 kk peynir
tere domates
Yeşil çay

Saat 13
1 bardak süt
2 gün kurusu

Saat 18
1 kepçe tarhana
1 küçük tabak ıspanak
1 küçük kase yoğurt

Su 12 bardak
Spor malesef
spor disinda guzel canim.

guzel canim.

Canim guzel.
spor disinda guzel bende cok yorgunum ama seytanin bacagini kiracagim 3 gun spor yapamadim .

Ya kızlar tlc de zayıflamaya çalışan bi bayan program yapıyor " my big fat fabouls life" diye gayri ihtiyari tv de o varmış oğlum geldi evet doğru tercih sana uygun bi program anne dedi
bizimkilerde ayni bide herkesin yaninda rezil ediyorlar.malesef.

Kızlar tartı günü ne zaman
pazartesi ara tarti cuma asil tarti canim.

Menüm
1 b süt
2 ceviz

1 salatalık
2 ceviz

Ara neskafe

4 etli lahana sarması
2 activia

Su1.5
Spor,henüz yok
canim sabah ogle cok az aksam cok yanlis tercih sen anladin onu.

spor disinda guzel canim.

Saat 10.30
Bol yesillikli yumurta salatasi
Peynir
Marul

Saat 15.00
Peynir
Salata

Saat 19.30
Bol yesillikli peynirli tavuk haslamali salata

Ogunlerimi doyana kadar yedim
Su 3 litreye yakin olur
Spor simdi kalkip 3 mil leslie yapacagim
Çok güzel menun şifa olsun zayıfla ınsl.

Mrb arkadaşlar bi yas vardı oraya gittik o yüzden geç yazıyorum
Cevizli su
Sabah 8.30

Yarım simit
1 bardak yağsız süt
1 yumurta
Öğle 12.30

Yarım kase mercimek çorbası
1 kb az yağlı peynir
Ara 17.20 türk kahvesi

Akşam 18.30
Fırında balık yağsız tuzsuz
Bol salata
2lt suya tamamlayacam
30 dk yuruyus

Gecmis olsun canim, seni son zamanlarda pek goremiyorum

Canim ufak bi tatil kacamagi yaptik sonra geldik kizim hasta gibi hava degisimi yaramadj sanirim katilmaya caliaiyorum simdi

Masallah canim ilk 3 ay sabah kadar otruoduk ama simdi uyku egitimi verdim tek eksigim emerek uyuyo eger bi skntisi olmazsa aksam 10 11 gibi yatio gece de 1 2 kere kalkio o kadar

Aksam 18 den sonra uyumasina izin vermiyorum oyun oynuoz gezioz evin icinde hopidik filan yoruoz sonra yatagina gidioz bez degistir pijama giy em uyu rutin bu gunduzde ne zaman uykusu gelirse yatiriom uyuyo masallah

Bant açılışını yaptım biraz önce uzun bir aradan sonra. Spor yapmayan var mı
hadi bakalim bol eksiler....

3 mil bitti sukur guzel canim sutu yagsiz icmene gerek yok zaten iclerinde yag yok gibi birsey.sadece light urunler kandirmaca gibi geliyor .menun gayet guzel canim.

selam kızlar ıyı geceler benım menude gec kaldı ama mısafırım war onlar yattı bende geldım

SABAH 09.30 3 GUN KURUSU KAYISI 1 BARDAK SUT
OGLEN 12.44 1 DILIM CVDR EKMEGI 3-4 DILIM PEYNIR BOL MAYDANOZ DEREOTU YESILCAY
AKSAM 18.30 1 KASE MERCIMEK CORBASI 1 TABAK SALATA 2-3 PARCA YEMEGIN ICINDEKI TAVUK

SU 3 LT

SPOR SABAH 2 MIL LESIE 100 IP AKSAM ZOR BELA 2 MIL LESIE OGLEN TEMIZLIK YEMEK DERKEN HIŞIM CIKTI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…