Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

3 yulaf kepegi ,az süt ,1 yumurta , çok az kabartma tozu çok yumuşak olmayacak şekilde tost makinasına dokuyorum atını pisirdikten sonra üstü yapistiriyorum o hamurluk azalinca

Tekler canım evet 4 gün oldu katilali tskler canım

Harikasın

hosbulduk canım 4 gün oldu katilali umarım bende veririm fazlaliklarimi tlf yazıyorum karışıyor :)

Güzel canim afiyet olsun, kilo vermenin tadına bakmissin az değil 20 kilo bi daha verirsin bencede
sevilcim yanında birşeyler taşı tatlı kriZi için kuru meyve falan,afiyet olsun
Afiyet olsun cnm
Menüm
Sabah09:00
1 elma
2 lokma ekmek

Öğle 12:00
1 d ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
1 tk bal
Domates

Ara,neskafe

Akşam 18:30
5 parça ızgara tavuk
Izgara 2 mantar 2 biber
Salata

Su1.5l
Spor henüz yok
Afiyet olsun ponicim
gayet sağlıklı canim mukemmel
3 yulaf kepegi ,az süt ,1 yumurta , çok az kabartma tozu çok yumuşak olmayacak şekilde tost makinasına dokuyorum atını pisirdikten sonra üstü yapistiriyorum o hamurluk azalinca
bende krep yapardım onu canim,bazen içine maydOnoz,beyaz peynir koyardım borege benzerdi

Bugün ancak girebildi sabah çocukları dr a götürdük muayene kontrol,öğleden sonrada günüm vardı,

Menü
Sabah 07:30
2 dilim tb,peynir,4 zeytin

12:30
1,5 bardak süt,2 hurma

16:00
3 kaşık kısır,3 tane yaprak sarma,isirganli borekten 2 ısırıp,1 tatlı kaşığı muhallebi

19:30
2 kaşık yoğurt ( 5 ten sonra yemiyorum ama çocuğa yemek yedirirken zayıf halime denk geldi) leptine yazık oldu

2,5 lt su , spor yapamadım yine yaa ufff

Benim menüm
11 30 çay ev yapımı sucuklu menemen peynir
15 30 3 ceviz 3 kaşık yoğurt
19 39 1 kase domates çorbası az yoğurtlu brokoli birazda havuç ve göbekten salata
su 2 lt
spor yok ama çok yorgunum

Gunun oldugu cok belli tatlim olmamis ya spor da yapamamissin umarim seni kotu etkilemez.hayirdir canim cocuklar hasta miydi?

Halley disinda gayet iyi cnm

Suyu artirirsan cok iyi cnm

Menüm
Sabah09:00
1 elma
2 lokma ekmek

Öğle 12:00
1 d ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
1 tk bal
Domates

Ara,neskafe

Akşam 18:30
5 parça ızgara tavuk
Izgara 2 mantar 2 biber
Salata

Su1.5l
Spor henüz yok

Gayet guzrl cnm

Cok iui cnm

Benim menüm
19 39 1 kase domates çorbası az yoğurtlu brokoli birazda havuç ve göbekten salata
su 2 lt

Cok iyi tatlim

Benim menüm
su 2 lt
Canim menun guzel gorunuyor,sucukta ev yapimi oldugu icin yenebilir.

Sabah 09 00
2 dilim tb ekmegi
Domates biber kavurma
3 zeytin

Ara turk kahvesi

14 00
Bi tane muz

15 30
Bi tabak pirasa yemegi

Saat 19 00
Bi tabak Semizotu yemegi
Bi dilim tb ekmegi

Su az dir sayamadim
Spor 30 dk yürüyüş

Kızlar merhaba
Bugün hala hastayım kötüyüm annem süzüldün diyor sürekli bişeyler yedirmeye çalışıyor ama direndim ve yemedim
Sabah 09.00 1 kk peynir domates salatalık 5siyah zeytin
Ara 1 ıhlamur 2 ceviz
Öğle 14.00 2 tane avuçiçi kadar fırın et 2 dilim tb domates yeşilbiber
Ara yarım elma yarım armut
Akşam 19.40 6kaşık taze fasulye 3 kaşık pirinç pilav
Su 2 lt
Spor yok

Gunun oldugu cok belli tatlim olmamis ya spor da yapamamissin umarim seni kotu etkilemez.hayirdir canim cocuklar hasta miydi?
Canım rutin kontroldu aslında ama oglumda moluscum denen vuritik bişey çıkmıştı 4 ay önce yayildikfikca yayıldı tum yuzune, geçermiş ama kötü görünüyor eli yüzü ,3 gün önce malesef kiximdada çıktı çaresiz bişey değil ama caninin sıkıyor insanin

Çok geçmiş olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…