- 27 Ekim 2015
- 633
- 1.109
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #139.261
Çok geçmiş olsun bebeklerin hasta olması çok kötü biz dayanamiyoruz onlar nasıl dayanıyor kuş kadar lar zatenUyy kuzum benim,bilirim bizimde başımıza gelmisti
Dün +800 bugün sabittim canım az yemek işe yaradı birde regl olamasamda şişkinliğim azaldı. Perşembe lapa yapacagim kilo vermeden reglimin düzeleceği yokMenun guzel canim eksiye dusebildin mi?
Artiracam canimHalley disinda gayet iyi cnm
Suyu artirirsan cok iyi cnm
Gayet guzrl cnm
Cok iui cnm
Cok iyi tatlim
Güzelmiş tost makinesinde olması denemek lazım teşekkürler3 yulaf kepegi ,az süt ,1 yumurta , çok az kabartma tozu çok yumuşak olmayacak şekilde tost makinasına dokuyorum atını pisirdikten sonra üstü yapistiriyorum o hamurluk azalinca
Canim şukurki onemli bisey degilmis Allah hayirli sifalar versin yinede sen de kendini uzmeCanım rutin kontroldu aslında ama oglumda moluscum denen vuritik bişey çıkmıştı 4 ay önce yayildikfikca yayıldı tum yuzune, geçermiş ama kötü görünüyor eli yüzü ,3 gün önce malesef kiximdada çıktıçaresiz bişey değil ama caninin sıkıyor insanin
Yufkasini yapacam becerebilirsem bol lifli o yüzden onu tercih ediyorumGüzelmiş tost makinesinde olması denemek lazım teşekkürler
Kiyamam çok geçmiş olsun canımKuzumdan kan aldilar damar bulamadilar delip durdular mahvoldu yavrum ağlamaktan doktordan geldiğimizden beri de acayip huysuz iç çekip duruyo uyuyunca bile
Gecmise gece bakarim inşallah
NEDEN YIYON Kİ REGL GUNUN MU YAKIN CANIMKızlar nasılsınız ben sürekli yiyorum :)))
Gunun oldugu cok belli tatlim olmamis ya spor da yapamamissin umarim seni kotu etkilemez.hayirdir canim cocuklar hasta miydi?
Canım rutin kontroldu aslında ama oglumda moluscum denen vuritik bişey çıkmıştı 4 ay önce yayildikfikca yayıldı tum yuzune, geçermiş ama kötü görünüyor eli yüzü ,3 gün önce malesef kiximdada çıktıçaresiz bişey değil ama caninin sıkıyor insanin
Sabah 12.00
1 sahanda yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalik biber
Sekersiz cay
Ara 15.00
1 sade turk kahvesi
2 ceviz
5 findik
Aksam 18.00
1 kase tarhana
5 yk zeytinyagli taze fasulye
1 kase yogurt
Salata
1 loa ekmek
3 litre su
3 mil leslie
Acikirsam yogurt yerim yada sut icerim kizlar
cok gecmış olsun canım dıkkat et kendıneKızlar günaydın çok kötü Bi gece geçirdik dün gece başım yanmaya vücudum titremeye başladı bizde acile gittik iğne yapıldı ilaç verdi doktor. Bademciklerim de fena yutkunamıyorum. Annemde kalıyorum kızıma o bakıyor ben yatıyorumSiz napıyosunuz Nasıl gidiyor
Günaydın canlar
Kusura bakmayın bikaç gündür pek yorum yapamıyorum
Hep eve gir çık oluyor
Sorduğunuz için sağolun
Çocuğun ateşi bi iniyor bi çıkıyor
Eğer bu gece çıkmadıysa belki çıkarlar bugün
Oğlumda bugün işe gitti o yüzden geline yiyecek bişeyler götürcem birazdan
Hastanede vermiyolar
canım tatlı ihtıyacını tarcınlı sutle bastıra bılırdın yazık etmıssın emegıne basda tolerans tanırsan kendıne sonlara dogru ıyıce artar bence saglıklı seylerle bastırabılırdın olmamıs canım eskısıne goreıyımış amaKizalr 07.15 sabah 5 zeytin 3 dilim ekmek domates zeytin peynir yedim bi bardak süt
Öglen 12.30 da 5 kaşık bulgur pilavı bi kase ezogelin çorba bi köfte büyüklüğünde et salata yedim
Aksam 19.00 4 kaşık kabak yemeği iki dilim ekmek salata yedim
uc adet burçak bisküvi bi adet gofret yedim kızlar adet olucam tatlı isteğim aşırı bastırmak için bunu yedim normalde iki 3 paket çikolata yerdim
gecmis olsun ablacimGünaydın canlar
Kusura bakmayın bikaç gündür pek yorum yapamıyorum
Hep eve gir çık oluyor
Sorduğunuz için sağolun
Çocuğun ateşi bi iniyor bi çıkıyor
Eğer bu gece çıkmadıysa belki çıkarlar bugün
Oğlumda bugün işe gitti o yüzden geline yiyecek bişeyler götürcem birazdan
Hastanede vermiyolar
canim bol dinlen elma sirkesi bal tavsiye ederim gecmis olsun.Annenin olmasi cok buyuk avantaj.Kızlar günaydın çok kötü Bi gece geçirdik dün gece başım yanmaya vücudum titremeye başladı bizde acile gittik iğne yapıldı ilaç verdi doktor. Bademciklerim de fena yutkunamıyorum. Annemde kalıyorum kızıma o bakıyor ben yatıyorumSiz napıyosunuz Nasıl gidiyor
sanada gecmis olsun seker.Merhaba kızlar iki gündür feci bi baş ağrım var bir türlü geçmedi çok kötü bi ağrı yaa :-(
insallah canim citir olacaksin.oooo tam keyif....Eet kizlar spor yapildi ev temizlendi 1.5 litre su icildi herhalde bi keyif kahvesini hakettim buyrun gelin kizlar
Bu arada yeni gelen arkadaslar hisgelmisler ben burcu 24 yasimdayim hemsireyim 6 aylik bir kizim.var aralik ayinda katildim ama cok.bi ilerleme kaydededim cunlu adapte olamadim bi turlu diyete filan bide evde olmabin verdigi bunalim olustu
2012 senesinde yine kk ile 5 ayda 20 kilo verdim 79 dan 59 a dustum evlendikten sonra 68 ile hamile kaldim 84 ile doguma gittim yaklasik.76 kilo ile buraya basladim tamamen girtlaga duskun abur cubuf olmasada ekmegi az kacirdim mi kilo veremeyen bir insanim ins. Kizimin dogum gunune kadar citir olmak istiyorum
gayet guzel canim.gecmis olsun insallah hasta olmazsin.bende zayifladikca usuyorum.Dünden beri çok Üşüyorum ve canım sıcak şeyler istiyor.
8:30 akşamdan suya koyduğum 2 gün kurusu
Sabah 9
1 kase tarhana çorbası
2 ceviz
Saat 13:30
Sütlü şekersiz nescafe
Saat 16:45
Yeşil mercimek çorbası 1 kepçe
Kabak gra ten
Yoğurt
8 bardak su
Su daha içerim en az 6 bardak.
Aksam 2 mil leslie yapmaya planlıyorum yada yürüyüş üşümek ten vazgecersem. Yarın Dr a gidip kan değerlerime baktıricam.
guzel canim.Sabah 12.00
1 sahanda yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalik biber
Sekersiz cay
Ara 15.00
1 sade turk kahvesi
2 ceviz
5 findik
Aksam 18.00
1 kase tarhana
5 yk zeytinyagli taze fasulye
1 kase yogurt
Salata
1 loa ekmek
3 litre su
3 mil leslie
Acikirsam yogurt yerim yada sut icerim kizlar
sene ben gibi cislamissin.onun disinda iyi canim.İyi akşamlar kızlar bende menümü yazayım
Sabah 9.30 da suyla bir ceviz
10.30
Bi yumurtayı oğlumla bölüştük
Yarım köz kapya
Çok az beyaz peynir
Bi tane üçgen peynir
Bir zeytin
Yarım dilim çavdar
2.30
İki tane pirinç patlağı (avuç içim kadar 70 kalori)
3.30
Tatlı krizim tuttu yarım halley
6.30
Bi kase mercimek çorbası
Bi tabak kabak yemeği kıymalı
Salata yoğurt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş daha yapıcam yapınca yazarım
Su 2 lt şimdilik
kahvaltin gec olmus canim.ama menun guzel.Cevizli su
Sabah 8.30
1bardak süt
12.30 öğle
Sabah kahvaltı yapmadığım için
1 haşlanmış yumurta
3 yemek kaşığı yulaf kepegiyle yaptığım ekmek
3ceri domates
1salatalik
1,5 kibrit kutusu peynir
3tane zeytin
19.00 akşam
Bir bütün tavuk butu (
Bol yesillikli salata
1lt su içtim 2ye tamamlarim
Yürüyüş yapamadım yağışlı burası lessi 3 yapacam
spor disinda guzel.calistir kiz bandini.....Menüm
Sabah09:00
1 elma
2 lokma ekmek
Öğle 12:00
1 d ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
1 tk bal
Domates
Ara,neskafe
Akşam 18:30
5 parça ızgara tavuk
Izgara 2 mantar 2 biber
Salata
Su1.5l
Spor henüz yok
guzel seker....Selam kizlar ben de menumu yazayim.
Sabah:7.30 bir kasik cokelek,yarim kk peynir,6 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,ceviz,maydanoz ve cay.
Öğle:12.15 iki bucuk kepce mercimek corbasi,kucuk bir tabak kuru biber haslama ve yogurt.
Akşam:18.00 beş tane kucuk kofte,bir bardak ayran ve salata.
2.5 litre su,45 dk yuruyus yapildi.
spor ve gun menusu yorumsuz cancagizim....anladin sen onu......Bugün ancak girebildi sabah çocukları dr a götürdük muayene kontrol,öğleden sonrada günüm vardı,
Menü
Sabah 07:30
2 dilim tb,peynir,4 zeytin
12:30
1,5 bardak süt,2 hurma
16:00
3 kaşık kısır,3 tane yaprak sarma,isirganli borekten 2 ısırıp,1 tatlı kaşığı muhallebi
19:30
2 kaşık yoğurt ( 5 ten sonra yemiyorum ama çocuğa yemek yedirirken zayıf halime denk geldi) leptine yazık oldu
2,5 lt su , spor yapamadım yine yaa ufff
spor disinda guzel canim....Benim menüm
11 30 çay ev yapımı sucuklu menemen peynir
15 30 3 ceviz 3 kaşık yoğurt
19 39 1 kase domates çorbası az yoğurtlu brokoli birazda havuç ve göbekten salata
su 2 lt
spor yok ama çok yorgunum
su disinda tatli rakinim.....Sabah 09 00
2 dilim tb ekmegi
Domates biber kavurma
3 zeytin
Ara turk kahvesi
14 00
Bi tane muz
15 30
Bi tabak pirasa yemegi
Saat 19 00
Bi tabak Semizotu yemegi
Bi dilim tb ekmegi
Su az dir sayamadim
Spor 30 dk yürüyüş
insallah iyi olur canim zor bir durum.gelmis gecmis olsun.Kuzumdan kan aldilar damar bulamadilar delip durdular mahvoldu yavrum ağlamaktan doktordan geldiğimizden beri de acayip huysuz iç çekip duruyo uyuyunca bile
Gecmise gece bakarim inşallah
pilav aksam olmasa iyiymis canim.kiz sende ben gibi hastayken bile yiyorsun heralde.benim her kosulda istahim aciktir.Kızlar merhaba
Bugün hala hastayım kötüyüm annem süzüldün diyor sürekli bişeyler yedirmeye çalışıyor ama direndim ve yemedim
Sabah 09.00 1 kk peynir domates salatalık 5siyah zeytin
Ara 1 ıhlamur 2 ceviz
Öğle 14.00 2 tane avuçiçi kadar fırın et 2 dilim tb domates yeşilbiber
Ara yarım elma yarım armut
Akşam 19.40 6kaşık taze fasulye 3 kaşık pirinç pilav
Su 2 lt
Spor yok
gecmis olsun canim.menun gayet guzel.selam mızlar bende menumu yazayım
SABAH 09.30 1 BARDAK S.KAHVE 3 GUN KURUSU AYISI
11.30 1 DILIM CVDR EKMEGI 2-3 PARCA PEYNIR ROKA DERE OTU YESILCAY
15.00 1 SERVIS KASIGI MELEMEN 2-3 PARCA PEYNIR 1 KASE YAYLA CORBASI
19.00 2 SERVIS KAŞIGI FIRINDA TAVA 1 KASE MERCIMEK CORBASI 1 BARDAK AYRAN
SU 3 LT
SPOR SIMDILIK 2 MIL LESIE BELKI SONRADAN 1 MIL YAPABILIRIM AMA ROMATIZMAM ATAK YAPTI ELLERIM COK ŞİŞTI YAPAMAYADABILIRIM
canim adet her ay oluyoruz onemli olan o kosuldada kendini tutabilmen.umarim cislar aksam degildir.cunku telafisi zor oluyor.menun sanki duzeliyor gibimi....Kizalr 07.15 sabah 5 zeytin 3 dilim ekmek domates zeytin peynir yedim bi bardak süt
Öglen 12.30 da 5 kaşık bulgur pilavı bi kase ezogelin çorba bi köfte büyüklüğünde et salata yedim
Aksam 19.00 4 kaşık kabak yemeği iki dilim ekmek salata yedim
uc adet burçak bisküvi bi adet gofret yedim kızlar adet olucam tatlı isteğim aşırı bastırmak için bunu yedim normalde iki 3 paket çikolata yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?