- 5 Mart 2016
- 206
- 243
- 18
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #139.341
Sevindim senin adına canımBu arada sabah tartildim eksilmisim yuruyusun etkisi oldu sanirim iki gun dikkat nasipse bugunde koylere daglara ovalara atacam kendimi kizlar.......
Canim ayni sekilde benimde tiroid yerkerde doktor dediki hic calismio nerdeyse napacaz bilmiom ilac kullanmk isime gelmio duzenli kullanamiyorum
Tabi sağlığım tehlikeye girecekse keserim ama ilave vitaminlerle kendimi duzeltebilirsem kesmem..eger kesilmesi onemsiz olsa alerji doktoru zaten ugrasmaz kes gitsin der ama anne sütü bebegin bağışıklıgi icin cok onemli hele birde alerjik bir bebekse her emisi onun icin aşı niyetindeCanım bebisine bakmak için senin iyi olman lazım sütten kesip ona uygun yiyecekler yedirebilirsin bence
Hic yemwdigim kadar sebze yesillik yiyirum zaten ama demek yeterli gelmiyorgecmis olsun canim hersey bebis icin ama sende onemlisim kalsiyum ihtiyacini basi sebzwlerdende karsilayabilirsin.karacigere dikkat et canim.
baldada seker orani var canim ama mecbursan yapacak bisey yok.
cok cok haklısın dedıgın gbı bız bılmıyoruz sanırımCanım ekmek dışında güzel tabi,aslı da 1 dilim yiyebilirsin yada hiç yemeyebilirdin,yapamıyoruz tam olarak aslında @mefkurem abla gibi çok kilo verenler bunlara çok dikkat edenler oluyo
Okadar etkili demekki cok gecmis olsun canim, metabolizmayi yavaslattigini bilmiyordum.
Surekli devam eden bir sey mi yoksa tedaviyle gececek bir sey mi?Omur boyu tuza dikkat mi etmen gerekiyor.Belki bitkisel baska cozum yollarida vardir.
Sende hiper mi var hipo mu ?
Yani ben normalde hipotiroidim yani yavas çalışıyor kilo aldiriyor adet duzensizligi yapiyor bunun icin 150 mg ilac kullaniyorum hamilelikte her ay kontrolde ipqc dozajimi ayarladilar dahada yuksek dozajlar ictim
Simdi cok dusmus hizli çalışmaya durmaya yaklasmis 0.04 olmus
Bu da hic iyu bisey degil oynamasi bütün vucut fonksiyonlari oynuyor bu yuzden
Ben 7 senedir bu isin icindeyim ilac kullaniyorum ilac dozajimi bile kendim ayarlayabiliyodum artik ama dogumdan sonra dikkate almadik pek bu duruma geldik
Tabi sağlığım tehlikeye girecekse keserim ama ilave vitaminlerle kendimi duzeltebilirsem kesmem..eger kesilmesi onemsiz olsa alerji doktoru zaten ugrasmaz kes gitsin der ama anne sütü bebegin bağışıklıgi icin cok onemli hele birde alerjik bir bebekse her emisi onun icin aşı niyetinde
Bakalim mevlam neyler neylerse güzel eyler
bazen yenilenler yetersiz kalabiliyor takviye alman iyi olmus canim.zor bir durum.Hic yemwdigim kadar sebze yesillik yiyirum zaten ama demek yeterli gelmiyor
Kalsiyum tablet aldim zaten
Bakalim tekrar özelde kan verdim sabah ona göre doktora gidicem
canim diyet kurabiyede olsa tuketme derim.onun disinda guzel canim.bugunku menumu paylasıyorum hemen
sabah 8.00 peynır bır dılım ekmek 5 zeytın
sekersız nescafe
ogle 12.00 bır dılım kıymalı pıde dıyet kurabıye 2 adet sekersız cay kahve 5 kasık arpa sehrıyelı tavuklu salata
aksam 18.00 ıspanak bol yogurtlu 2 patlıcan dolması salata
yesıl cay yada sutlu mıstık ıcıcem yarım saat yurucem ınsallah 20 de mekık dusunuyorum bugun kendımı ıyı hıssedıyorum cok sukur :) su cok icemedım yogunluktan ama 1 bucuk a tamamlıycam ınsallah
canim ogle cok olmamis aksam az olmus.spor olsa iyiymis.İyi akşamlar
Menüm
Sabah09:00
1 portakal
Öğle 12:00
1 yk yulaf kepekli mantarlı mardonozlu 2yumurtali omlet
1 d ekmek
1 tk acuka
1 tk zeytinyağlı peynir
Ara neskafe
Akşam 18:00
2 kase cacık
5 yaprak marul
Su1.5 lt
Spor,henüz yok
Öğle biraz fazla oldu ama çok açtım abarttim.
gayet guzel canimSelam kizlar ben de gec olmadan menumu yazayim,
Sabah:7.30 bir kasik cokelek,yarim kk peynir,6 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,roka,4 ceviz ve cay.
Öğle:12.10 bir kaseden az mercimek corbasi kucuk bir tabak brokoli ve yogurt.
Akşam:18.10 bir tabak kiymali pirasa yemegi,bir bardak ayran.
2.5 litre su ve 45 yuruyus yapildi.
patate kizartmamiki canim onun disinda guzel sekerMerhabalar canlar ben hasta oluyorum galiba. InşaAllah sizler iyisinizdir.
11 30 çay 1.5 dilim tb ekmeği peynir domates
14 30 bir kase domates çorbası
16 00 sade türk kahvesi
19 15 çay salatalık domates peynir, tavuk sote az patateste yedim
2.5 litre su
45 dk yüzme 1 saat yürüyüş
bugün kayınvalidemde misafirler vardı ama hiçbir hazıladıklarından yemedim
Aman canım naptın sen yaa o pide dolma kurabiye tartıya bir kala oyoyoybugunku menumu paylasıyorum hemen
sabah 8.00 peynır bır dılım ekmek 5 zeytın
sekersız nescafe
ogle 12.00 bır dılım kıymalı pıde dıyet kurabıye 2 adet sekersız cay kahve 5 kasık arpa sehrıyelı tavuklu salata
aksam 18.00 ıspanak bol yogurtlu 2 patlıcan dolması salata
yesıl cay yada sutlu mıstık ıcıcem yarım saat yurucem ınsallah 20 de mekık dusunuyorum bugun kendımı ıyı hıssedıyorum cok sukur :) su cok icemedım yogunluktan ama 1 bucuk a tamamlıycam ınsallah
Bence güzel afiyet olsunİyi akşamlar
Menüm
Sabah09:00
1 portakal
Öğle 12:00
1 yk yulaf kepekli mantarlı mardonozlu 2yumurtali omlet
1 d ekmek
1 tk acuka
1 tk zeytinyağlı peynir
Ara neskafe
Akşam 18:00
2 kase cacık
5 yaprak marul
Su1.5 lt
Spor,henüz yok
Öğle biraz fazla oldu ama çok açtım abarttim.
Süper menün bol eksiler inşallahSelam kizlar ben de gec olmadan menumu yazayim,
Sabah:7.30 bir kasik cokelek,yarim kk peynir,6 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,roka,4 ceviz ve cay.
Öğle:12.10 bir kaseden az mercimek corbasi kucuk bir tabak brokoli ve yogurt.
Akşam:18.10 bir tabak kiymali pirasa yemegi,bir bardak ayran.
2.5 litre su ve 45 yuruyus yapildi.
afiyet olsun bence menün güzelSaat 10.30
Kiymali yumurta
Az cokelek
1 zeytin
Saat 15.00
2 hurma
1 incir
Saat 17.00
Yogurt
Et sote
Spor 17 den sonra 1 saat 35 dakka yuruyus
Su 3litreye yakin olur
Birazdan 1 sb sut icecegim yeni getirdim kaynayinca dayanamam canlar
...
Canım bence bi iki seferden bişey olmaz ama ,sen 1 yemek kaşığı pekmez,1 tk zencefil,1 tk karabiber karışımını dene ,geçmiş olsunIyi günler arkadaşlar, hastalarımıza geçmiş olsun. Benimde üç gündür uyku problemin var yataģa yatınca öksürmekten uyuyamıyorum bir iki kaşık bal yemek durumunda kaldım. Acaba gece bal yemek çok mu etkiler tartıya az kaldı biraz endişelendim.
allah şifa versin canimBakalim.cnm 15 gun sonra ne dcek doktor
Sanada geçmiş olsun canim zorSende hiper mi var hipo mu ?
Yani ben normalde hipotiroidim yani yavas çalışıyor kilo aldiriyor adet duzensizligi yapiyor bunun icin 150 mg ilac kullaniyorum hamilelikte her ay kontrolde ipqc dozajimi ayarladilar dahada yuksek dozajlar ictim
Simdi cok dusmus hizli çalışmaya durmaya yaklasmis 0.04 olmus
Bu da hic iyu bisey degil oynamasi bütün vucut fonksiyonlari oynuyor bu yuzden
Ben 7 senedir bu isin icindeyim ilac kullaniyorum ilac dozajimi bile kendim ayarlayabiliyodum artik ama dogumdan sonra dikkate almadik pek bu duruma geldik
Yok canm sotenin içinde buharıyla kavurdum yemicektim ama birkaç catal aldımpatate kizartmamiki canim onun disinda guzel seker
Ya pekmez yiyemiyorum midem kaldırmıyor malesefCanım bence bi iki seferden bişey olmaz ama ,sen 1 yemek kaşığı pekmez,1 tk zencefil,1 tk karabiber karışımını dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?