- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #139.321
O kadar kilo vermenin ödülü müCanım bir nedeni yok ya yiyesim var :)) bu hafta kendime ödül verdim istediğimi yicem
Güzel canım afiyet olsunDünden beri çok Üşüyorum ve canım sıcak şeyler istiyor.
8:30 akşamdan suya koyduğum 2 gün kurusu
Sabah 9
1 kase tarhana çorbası
2 ceviz
Saat 13:30
Sütlü şekersiz nescafe
Saat 16:45
Yeşil mercimek çorbası 1 kepçe
Kabak gra ten
Yoğurt
8 bardak su
Su daha içerim en az 6 bardak.
Aksam 2 mil leslie yapmaya planlıyorum yada yürüyüş üşümek ten vazgecersem. Yarın Dr a gidip kan değerlerime baktıricam.
Canım sana ozel den mesaj attım oku tamammiGünaydın kizlar
Ya alinti yapamadim benim diyetimi acmadi doktor aynen devam oglumu ek gidasini açtık bakalim neler olucak..evde pelus polar oyuncakda dahil olmak üzere ne varsa yok edicez halıları kaldıricaz veya üzerlerine carsaf koltuk ustlerine carsaf kullandigimiz bunlarda dahil olmak uzere hersey 60 da yikanacak hafta 1 kere
Bakalim burun tıkanıklığimiza fayda verecekmj
Mefkus abla tiroidim diplerde cok aşırı düşmüş kalsiyum alamadigindan sanirim d vitaminim yerlerde karaciger degerlerim tavan yapmis ilk defa karsilastim boyle biseyle
Simdi esim aile hekimine göstermeye gitti sonucu uzman dr diye endokrine gidicem randevu alabilirsek tabi
Moralim cok bozuk
Canım çok geçmiş olsun kullan ilaçlarını sakınca yoksaCanim ayni sekilde benimde tiroid yerkerde doktor dediki hic calismio nerdeyse napacaz bilmiom ilac kullanmk isime gelmio duzenli kullanamiyorum
Canım çok çalışırsa çarpıntı el ayak titremesi,çok şu sana falan oluyo,az çalışırsa uyuşukluk oluyo,az çalışması pek belirti vermiyo diyo biliyorum bence baktirTahlillerde mi cikar tiroid yoksa sen hissedebiliyor musun.Ben hic baktirmadim degerlerime de merak ettim
Güzelmiş menü canimDün giremedim kızlar menum
Uyanır uyanmz 2 bardak su
10.00
1 haşlanmış yumurta
Biber
Çok az bi tost tb ekmegiyle yağsız
Açık çay
13.00
Salata bolca
18.00
1 kase sulu köfte
Haşlanmış tavuk dosu
Cacık
3.5lt su
Yarım saat yürüyüş
Canim zaten adet olursam ikinci gun hormon testleri yapmayi dusunuyorum orda da cikar mi? Ne cok soru sordum:)Canım çok geçmiş olsun kullan ilaçlarını sakınca yoksa
Canım çok çalışırsa çarpıntı el ayak titremesi,çok şu sana falan oluyo,az çalışırsa uyuşukluk oluyo,az çalışması pek belirti vermiyo diyo biliyorum bence baktir
Sende sorumluluk çok abla allah yardimcin olsunGünaydınnnnn canlar
Dün bebiş çıktı hastaneden ateşi düştü biraz
İltihap değerleride düşmüş
Ama halâ öksürük burun tıkanıklığı devam ediyor
Dün yemek yaptım götürdüm geç geldim eve
Gelinde orta kulak iltihabı olmuş o da iyi değil
Bugünde Dr da randevusu varmış birazdan çocuğa bakmaya gidecem
B burcugncy
Burcu emzirirken troid ilacını kullanmanda sakınca varmı
lepistesinyavrucugu
Tatlım vitamin alarak eksiklikliklerini tamamlamaya çalışacan
Heralde Dr ne yapmanız gerektiğini söylicektir
Sadece bebeğe odaklanıp kendini ihmal etme
Son 2 gün hatunlar
Lütfen dikkat
Artıda yada sabit kimse kalmasın ona göre önleminizi alın
Yok canim sor tabi birbirimize yardımcı olmaz,özellikle tiroid testi istiyorum diye belirtceksin canim,bide özelde yaptiracaksan fiyat sor fark alırlar canimCanim zaten adet olursam ikinci gun hormon testleri yapmayi dusunuyorum orda da cikar mi? Ne cok soru sordum:)
Bebegin iyi olmasina sevindim,orta kulak iltihabi da cok zordur Allah yardimciniz olsun.Orda havalar cok mu soguk abla yoksa burasi gibi gecis mevsimimi?Günaydınnnnn canlar
B burcugncy
lepistesinyavrucugu
Son 2 gün hatunlar
Lütfen dikkat
Tamam canim cok sagol ozele gidicem zaten aslinda oyle bir suphem de yok ama bazen cok yorgun olabiliyorum ondan baktirayim dedim.Yok canim sor tabi birbirimize yardımcı olmaz,özellikle tiroid testi istiyorum diye belirtceksin canim,bide özelde yaptiracaksan fiyat sor fark alırlar canim
Tahlillerde mi cikar tiroid yoksa sen hissedebiliyor musun.Ben hic baktirmadim degerlerime de merak ettim
Günaydınnnnn canlar
B burcugncy
lepistesinyavrucugu
Son 2 gün hatunlar
Lütfen dikkat
Canım çok geçmiş olsun kullan ilaçlarını sakınca yoksa
Canım çok çalışırsa çarpıntı el ayak titremesi,çok şu sana falan oluyo,az çalışırsa uyuşukluk oluyo,az çalışması pek belirti vermiyo diyo biliyorum bence baktir
Tamam canim cok sagol ozele gidicem zaten aslinda oyle bir suphem de yok ama bazen cok yorgun olabiliyorum ondan baktirayim dedim.
Oyle mi tamam canim cok sagol.Aslinda suphelenmemi gerektirecek birsey yok ama son zamanlarda biraz yorgunluk var. Kansizlikta olabilir diye dusunuyorum en iyisi aile hekiminden hepsine baktirmak.Canim aile.hekimliginde baktir bence cunku tiroid ozel hormon testine girio bazi hastaneler sanki bana buyuk bi is yapmis gibi para aliolar. Eger sknti olursa aile hekimligi zaten gerekli yonlendirmeyi yapio.
Okadar etkili demekki cok gecmis olsun canim, metabolizmayi yavaslattigini bilmiyordum.Canim ben noduler guatr hastasiyim iyot eksikligine bagli evde salatalara ve cog seylere attigim tuzu ayiriyorum. Belli bi aralikta tutmn gerekio tiroid hormonumu tabiki stres emzirme filan suan geriye cekiyo sanirim halsizlik ve bitkinlik yapio ve nodullerim sistigi icin nefs darligim oluo gecen hafta bu belirtiler vardi cuma sabah kan vermistim tsh 0 a yakin bi degere inmis yani metabolizmam neredeyse calismio tuz miktarimi dengeliyorum suan ve kara lahana kirmizi lahana karnabahar uzak durmam gerekio
Emziren ve gebeler icin tiroid ilaclari var ablacim ama doktorum suan tuzuna dikkat et dedi 15 gun sonra kontrolde degisme olmazsa ilac kullancam
Bakalim.cnm 15 gun sonra ne dcek doktorum
gecmis olsun canim hersey bebis icin ama sende onemlisim kalsiyum ihtiyacini basi sebzwlerdende karsilayabilirsin.karacigere dikkat et canim.Günaydın kizlar
Ya alinti yapamadim benim diyetimi acmadi doktor aynen devam oglumu ek gidasini açtık bakalim neler olucak..evde pelus polar oyuncakda dahil olmak üzere ne varsa yok edicez halıları kaldıricaz veya üzerlerine carsaf koltuk ustlerine carsaf kullandigimiz bunlarda dahil olmak uzere hersey 60 da yikanacak hafta 1 kere
Bakalim burun tıkanıklığimiza fayda verecekmj
Mefkus abla tiroidim diplerde cok aşırı düşmüş kalsiyum alamadigindan sanirim d vitaminim yerlerde karaciger degerlerim tavan yapmis ilk defa karsilastim boyle biseyle
Simdi esim aile hekimine göstermeye gitti sonucu uzman dr diye endokrine gidicem randevu alabilirsek tabi
Moralim cok bozuk
baldada seker orani var canim ama mecbursan yapacak bisey yok.Iyi günler arkadaşlar, hastalarımıza geçmiş olsun. Benimde üç gündür uyku problemin var yataģa yatınca öksürmekten uyuyamıyorum bir iki kaşık bal yemek durumunda kaldım. Acaba gece bal yemek çok mu etkiler tartıya az kaldı biraz endişelendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?