Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

:) benim oda var cnm eşime ayrı yemek yapıyorum kendime ayrı beni yoruyor ama olsun yanımda neler yiyor aynı sofraya oturuyoruz onun yanında çeşit daha fazla tatliyi goturuyor bide bana uzatıyor yapacak bişey yok bide zayıfla diyor yürüyüşe tek bırakmıyor yurumeyeyim diye elinden geleni yapıyor

Canim şukurki onemli bisey degilmis Allah hayirli sifalar versin yinede sen de kendini uzme
Sağol canim çok şükür allah dermansiz dert vermesin,arada bide böyle bunalimim tutuyor ,evdeyim hep dışarı çıkamıyorum hiç , malum izindeyim en azından ise gidip kafa dagitiyodum

bosver luzumsuzlari

Kızlar nasılsınız ben sürekli yiyorum :)))
Canım yeme yaa ne yiyorsun merak ettim
pek güzel menü olmuş rakibem,yarın seni geçmem lazım ,senden çok spor yapıp,senden çok su içip,az kalori almam lazım geçmiş olsun kendini yorma
COK GECMIŞ OLSUN CANIM ALLAH SIFA WERTSIN
COK GECMIŞ OLSUN CANIM ALLAH SIFA WERTSIN
Sağol mervecim

Canım ona da dikkat ediceksin zayıf olmak istiyorsan,yanında kuru meyve taşı özelliklede hurma şekeri ii,ınan iki tane yeyince geçer tatlı krizin

Sen yine merhametliymissin canim ben esime ayri yemek yapmiyorum hatta uc aydir hic pasta borek tatli yapmadim

gunaydın dostlar dunku menum (salı )
sabah 08.00 5 zeytn peynır salatalık
ogle 12.00 kıymalı menemen 2 dılım normal ekmek anneme gıtmıstım azıcık peynır
ara 15.30 yarım kırmızı elma
aksam 17.30 patlıcan dolması 3 adet bır kac catal fasulye kavurması 1 dılım ekmek skersız cay
2 lkıtre su ıctım spor annemde oldugum ıcın yapamadım
gun ıcınde de 2 adet turk cahvesı kasık ucu kadar seker attım

Canm iki kaşık 3 çatal diye yazdığın için çok görünüyor ama az bence menün. Hele emziriyorsan çok çok a
Canım yaa kaçamak var ya ne bileyim zaten düzgün beslenmedigim için ogleyide sütle falan geçirdim. Zaten sık gitmiyorum böyle çaya falan telafi ederim artik
Çok geçmiş olsun geçer biter inşallah Rabbim dermansiz Derg vermesin.
amin canim
95 leri goruyorum bakalim cuma ne olacak tabi 2 gun ski tutayim kacamaksiz insaallah hedefi tuttururum
sen tuttu dursun hedefi canim
12 şubattan beri 15 kilo mu? Ben mi yanlıs anladım,? Eğer doğruysa tebrikler.
ooo maşallah semay mukemmel
Canim ya aksam 8 olaydi su an kendime teselli veriyorum ara ogun yapmadim aksam az yedim erimistir yaaaaa.Beynimi kandiriyorum bakalim.
sonuçta bunu tekrar etmedigim için bişey olmaz canim merak etme
Canım bende günüm dışında bildiğin dışarı çıkmıyorum en iyisi çekilmek,markete bile gidince insanın aklı kayiyo
Sen yine merhametliymissin canim ben esime ayri yemek yapmiyorum hatta uc aydir hic pasta borek tatli yapmadim
iyi yapıyorsun boşver canim oda sağlıklı beslensin sayende
Gunaydin hanimlarrr
günaydın canim
bugun yapcam canım ınsallah denıycem ac karnına ıcıcem :)
bende haftaya b aslicam inşallah,semay demişti sanırım çubuk tarcinda konuluuormus

Canım ekmek dışında güzel tabi,aslı da 1 dilim yiyebilirsin yada hiç yemeyebilirdin,yapamıyoruz tam olarak aslında Mefkurem abla gibi çok kilo verenler bunlara çok dikkat edenler oluyo

Günaydın kizlar
Ya alinti yapamadim benim diyetimi acmadi doktor aynen devam oglumu ek gidasini açtık bakalim neler olucak..evde pelus polar oyuncakda dahil olmak üzere ne varsa yok edicez halıları kaldıricaz veya üzerlerine carsaf koltuk ustlerine carsaf kullandigimiz bunlarda dahil olmak uzere hersey 60 da yikanacak hafta 1 kere
Bakalim burun tıkanıklığimiza fayda verecekmj

Mefkus abla tiroidim diplerde cok aşırı düşmüş kalsiyum alamadigindan sanirim d vitaminim yerlerde karaciger degerlerim tavan yapmis ilk defa karsilastim boyle biseyle
Simdi esim aile hekimine göstermeye gitti sonucu uzman dr diye endokrine gidicem randevu alabilirsek tabi
Moralim cok bozuk

Canım yeme yaa ne yiyorsun merak ettim

pek güzel menü olmuş rakibem,yarın seni geçmem lazım ,senden çok spor yapıp,senden çok su içip,az kalori almam lazım geçmiş olsun kendini yorma

Sağol mervecim

Canım bir nedeni yok ya yiyesim var :)) bu hafta kendime ödül verdim istediğimi yicem

Canim ayni sekilde benimde tiroid yerkerde doktor dediki hic calismio nerdeyse napacaz bilmiom ilac kullanmk isime gelmio duzenli kullanamiyorum

Canım bebisine bakmak için senin iyi olman lazım sütten kesip ona uygun yiyecekler yedirebilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…