- 27 Ekim 2015
- 633
- 1.109
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #139.301
:) benim oda var cnm eşime ayrı yemek yapıyorum kendime ayrı beni yoruyor ama olsun yanımda neler yiyor aynı sofraya oturuyoruz onun yanında çeşit daha fazla tatliyi goturuyor bide bana uzatıyor yapacak bişey yok bide zayıfla diyor yürüyüşe tek bırakmıyor yurumeyeyim diye elinden geleni yapıyorEvet ya bende aynı dertten muzdaribim eşim bile resmen beni test ediyor dayanınca benden daha adamsın diyor şevklendiriyor ama zayıf anıma gelince birşey olmaz ye hak ettin falan diyor hayin tospağ. Birkaç ay inzivaya çekilmem lazım.
Sağol canim çok şükür allah dermansiz dert vermesin,arada bide böyle bunalimim tutuyor ,evdeyim hep dışarı çıkamıyorum hiç , malum izindeyim en azından ise gidip kafa dagitiyodumCanim şukurki onemli bisey degilmis Allah hayirli sifalar versin yinede sen de kendini uzme
bosver luzumsuzlariBende şimdiye kadar 12 kilo verdim iki defa bozdum diyeti belkide daha fazla verirdim su nefs ve etrafimdakiler olmasa ama artık burdayım kimseye uymayacam ilk başladığımda iş yerinde sırf diyetimi bozayim diye beni beni yoldan çıkarmak için herşeyi yapan ark vardı sırf ondan kopmak için ogleleri eve geliyorum
Canım yeme yaa ne yiyorsun merak ettimKızlar nasılsınız ben sürekli yiyorum :)))
pek güzel menü olmuş rakibem,yarın seni geçmem lazım ,senden çok spor yapıp,senden çok su içip,az kalori almam lazımselam mızlar bende menumu yazayım
SABAH 09.30 1 BARDAK S.KAHVE 3 GUN KURUSU AYISI
11.30 1 DILIM CVDR EKMEGI 2-3 PARCA PEYNIR ROKA DERE OTU YESILCAY
15.00 1 SERVIS KASIGI MELEMEN 2-3 PARCA PEYNIR 1 KASE YAYLA CORBASI
19.00 2 SERVIS KAŞIGI FIRINDA TAVA 1 KASE MERCIMEK CORBASI 1 BARDAK AYRAN
SU 3 LT
SPOR SIMDILIK 2 MIL LESIE BELKI SONRADAN 1 MIL YAPABILIRIM AMA ROMATIZMAM ATAK YAPTI ELLERIM COK ŞİŞTI YAPAMAYADABILIRIM
COK GECMIŞ OLSUN CANIM ALLAH SIFA WERTSIN
Sağol mervecimCOK GECMIŞ OLSUN CANIM ALLAH SIFA WERTSIN
Canım ona da dikkat ediceksin zayıf olmak istiyorsan,yanında kuru meyve taşı özelliklede hurma şekeri ii,ınan iki tane yeyince geçer tatlı krizinKizalr 07.15 sabah 5 zeytin 3 dilim ekmek domates zeytin peynir yedim bi bardak süt
Öglen 12.30 da 5 kaşık bulgur pilavı bi kase ezogelin çorba bi köfte büyüklüğünde et salata yedim
Aksam 19.00 4 kaşık kabak yemeği iki dilim ekmek salata yedim
uc adet burçak bisküvi bi adet gofret yedim kızlar adet olucam tatlı isteğim aşırı bastırmak için bunu yedim normalde iki 3 paket çikolata yerdim
Miktarı ne kadardı kiCanim ya aksam 8 olaydi su an kendime teselli veriyorum ara ogun yapmadim aksam az yedim erimistir yaaaaa.Beynimi kandiriyorum bakalim.
Sen yine merhametliymissin canim ben esime ayri yemek yapmiyorum hatta uc aydir hic pasta borek tatli yapmadim:) benim oda var cnm eşime ayrı yemek yapıyorum kendime ayrı beni yoruyor ama olsun yanımda neler yiyor aynı sofraya oturuyoruz onun yanında çeşit daha fazla tatliyi goturuyor bide bana uzatıyor yapacak bişey yok bide zayıfla diyor yürüyüşe tek bırakmıyor yurumeyeyim diye elinden geleni yapıyor
bugun yapcam canım ınsallah denıycem ac karnına ıcıcem :)aslında beyninde bitir ama oluyor dene istersen yarına
bende oyleyım bıde hasta olcam cokacıldı ıyıce delırıcem :))Ise yariyorsa ben de yapayim bende de istah cok:)
Canım yaa kaçamak var ya ne bileyim zaten düzgün beslenmedigim için ogleyide sütle falan geçirdim. Zaten sık gitmiyorum böyle çaya falan telafi ederim artikCanm iki kaşık 3 çatal diye yazdığın için çok görünüyor ama az bence menün. Hele emziriyorsan çok çok a
amin canimÇok geçmiş olsun geçer biter inşallah Rabbim dermansiz Derg vermesin.
sen tuttu dursun hedefi canim95 leri goruyorum bakalim cuma ne olacak tabi 2 gun ski tutayim kacamaksiz insaallah hedefi tuttururum
ooo maşallah semay mukemmel12 şubattan beri 15 kilo mu? Ben mi yanlıs anladım,? Eğer doğruysa tebrikler.
sonuçta bunu tekrar etmedigim için bişey olmaz canim merak etmeCanim ya aksam 8 olaydi su an kendime teselli veriyorum ara ogun yapmadim aksam az yedim erimistir yaaaaa.Beynimi kandiriyorum bakalim.
Canım bende günüm dışında bildiğin dışarı çıkmıyorum en iyisi çekilmek,markete bile gidince insanın aklı kayiyoEvet ya bende aynı dertten muzdaribim eşim bile resmen beni test ediyor dayanınca benden daha adamsın diyor şevklendiriyor ama zayıf anıma gelince birşey olmaz ye hak ettin falan diyor hayin tospağ. Birkaç ay inzivaya çekilmem lazım.
iyi yapıyorsun boşver canim oda sağlıklı beslensin sayendeSen yine merhametliymissin canim ben esime ayri yemek yapmiyorum hatta uc aydir hic pasta borek tatli yapmadim
günaydın canimGunaydin hanimlarrr
bende haftaya b aslicam inşallah,semay demişti sanırım çubuk tarcinda konuluuormusbugun yapcam canım ınsallah denıycem ac karnına ıcıcem :)
Canım ekmek dışında güzel tabi,aslı da 1 dilim yiyebilirsin yada hiç yemeyebilirdin,yapamıyoruz tam olarak aslındagunaydın dostlar dunku menum (salı )
sabah 08.00 5 zeytn peynır salatalık
ogle 12.00 kıymalı menemen 2 dılım normal ekmek anneme gıtmıstımazıcık peynır
ara 15.30 yarım kırmızı elma
aksam 17.30 patlıcan dolması 3 adet bır kac catal fasulye kavurması 1 dılım ekmek skersız cay
2 lkıtre su ıctım spor annemde oldugum ıcın yapamadım
gun ıcınde de 2 adet turk cahvesı kasık ucu kadar seker attım
Canım yeme yaa ne yiyorsun merak ettim
pek güzel menü olmuş rakibem,yarın seni geçmem lazım ,senden çok spor yapıp,senden çok su içip,az kalori almam lazımgeçmiş olsun kendini yorma
Sağol mervecim
Günaydın kizlar
Ya alinti yapamadim benim diyetimi acmadi doktor aynen devam oglumu ek gidasini açtık bakalim neler olucak..evde pelus polar oyuncakda dahil olmak üzere ne varsa yok edicez halıları kaldıricaz veya üzerlerine carsaf koltuk ustlerine carsaf kullandigimiz bunlarda dahil olmak uzere hersey 60 da yikanacak hafta 1 kere
Bakalim burun tıkanıklığimiza fayda verecekmj
Mefkus abla tiroidim diplerde cok aşırı düşmüş kalsiyum alamadigindan sanirim d vitaminim yerlerde karaciger degerlerim tavan yapmis ilk defa karsilastim boyle biseyle
Simdi esim aile hekimine göstermeye gitti sonucu uzman dr diye endokrine gidicem randevu alabilirsek tabi
Moralim cok bozuk
Tahlillerde mi cikar tiroid yoksa sen hissedebiliyor musun.Ben hic baktirmadim degerlerime de merak ettimCanim ayni sekilde benimde tiroid yerkerde doktor dediki hic calismio nerdeyse napacaz bilmiom ilac kullanmk isime gelmio duzenli kullanamiyorum
Canım bebisine bakmak için senin iyi olman lazım sütten kesip ona uygun yiyecekler yedirebilirsin benceGünaydın kizlar
Ya alinti yapamadim benim diyetimi acmadi doktor aynen devam oglumu ek gidasini açtık bakalim neler olucak..evde pelus polar oyuncakda dahil olmak üzere ne varsa yok edicez halıları kaldıricaz veya üzerlerine carsaf koltuk ustlerine carsaf kullandigimiz bunlarda dahil olmak uzere hersey 60 da yikanacak hafta 1 kere
Bakalim burun tıkanıklığimiza fayda verecekmj
Mefkus abla tiroidim diplerde cok aşırı düşmüş kalsiyum alamadigindan sanirim d vitaminim yerlerde karaciger degerlerim tavan yapmis ilk defa karsilastim boyle biseyle
Simdi esim aile hekimine göstermeye gitti sonucu uzman dr diye endokrine gidicem randevu alabilirsek tabi
Moralim cok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?